Canım çok kolay aslında dolaptan satış, benim arkadaşım bebeğinin tüm eşyalarını oradan sattı. Ürün ekle butonu var ekliyorsun sonra dolap ekibi onaylıyor alan kişi olursa sen kargo firması seciyorsun, kargo kodu veriliyor kargoda dolap gönderim var diyip kodu veriyorsunuz oldu bittiHay Allah ya, çok geçmiş olsun. Gerçekten şu memlekette işini severek saygı duyarak ve bunların doğal sonucu hakkıyla yapan ne kadar az. Siz tüketici hakem heyetine de başvurun canım, eğer olmadıysanız henüz
Ben de şikayetçi oldum bi konu da, haber bekliyorum hala haber gelmedi gerginim
Not: internetten bir şeyler satma işini bana da öğretin nolur, dolap hesabım var ama daha bi iğne koyup satmış değilim. Halbuki o kadar elden çıkarmak istediğim şey var ki.. arkadaşım kavanozları bile oradan satmıştı
İşte bi 28. Hafta da oluyorsun bir de doğumdan hemen sonraTest yapıldı da bir sorun çıkmadı pozitif çıkınca mı iğne yapılıyordu öyle bir şey. Benim vücudum bebeğe karşı savaşmıyordu kanamam da hiç olmadı o yüzden yapmadı doktor. Size de doğumdan sonra iğne yaptılar mı? Soracaktım batman’dan dönmeden ne iğnesiydi o diye unuttum
Al benden de o kadar2 saaaattt miKız ben 20 dakikaya razıyım
Kız bale yapsın, yerim çok tatlı oluyolarYaa yerim ben de jimnastik çok istiyorum ama benim kızım çok tombiş yapabilir mi teyzesivalla bu aylardan sonra 2 uykuya düsebiliyormus kuzum normalmis
Hareketlendikçe kilo almaları düşer canımMaşallah bebeğine canımBenim oğlum da aşırı aşırı hareketli bacakları kolları hiç durmuyor acaba kilo alımı bundan dolayı az az ilerliyor olabilir mi cidden
İzmir insanı candır netKizlar misafirlerim de geldiler bu arada uyuttum onlari tlfnu aldim elime kizlar ne yazmis diyeGram altin getirmisler cocuklara.kiyafet falan. Ablama soyluyorum diyor ki altini gorunce yumusamissindir Yok kiz ne altina yumusayacagim eşim izin aldi zaten altindan.fazlasi gitti diyorum Ama cok tatlilar tabi izmir insaninin sicakligi vsr uzerlerinde
Aynen canim bebeği yabanci madde olarak algılıyor demek ki sende sorun olmadi. Bana ağrı kesici yapıldı onun haricinde yapılmadı canım. Aslinda ilac uygulanmadan evvel söylemeleri gerekiyor ne ilacı ne için vurduklarini söylemediler mi sanaTest yapıldı da bir sorun çıkmadı pozitif çıkınca mı iğne yapılıyordu öyle bir şey. Benim vücudum bebeğe karşı savaşmıyordu kanamam da hiç olmadı o yüzden yapmadı doktor. Size de doğumdan sonra iğne yaptılar mı? Soracaktım batman’dan dönmeden ne iğnesiydi o diye unuttum
Bana da bacaktan bı iğne yaptılar ama kan uyuşmazlığı yok bizde , hatta yakın zamana kadar ağrıyordu yeriTest yapıldı da bir sorun çıkmadı pozitif çıkınca mı iğne yapılıyordu öyle bir şey. Benim vücudum bebeğe karşı savaşmıyordu kanamam da hiç olmadı o yüzden yapmadı doktor. Size de doğumdan sonra iğne yaptılar mı? Soracaktım batman’dan dönmeden ne iğnesiydi o diye unuttum
Olsun napalım sağlıklı olsunlar daHareketlendikçe kilo almaları düşer canım
indirect coombs testi. Artık test sonucuna göre iğne yapıyorlar. Doğumdan sonra iğne yapılmadı, gerek görülmedi. Rhogam kan uyuşmazlığı iğnesiTest yapıldı da bir sorun çıkmadı pozitif çıkınca mı iğne yapılıyordu öyle bir şey. Benim vücudum bebeğe karşı savaşmıyordu kanamam da hiç olmadı o yüzden yapmadı doktor. Size de doğumdan sonra iğne yaptılar mı? Soracaktım batman’dan dönmeden ne iğnesiydi o diye unuttum
Sağol canım daha iyi şükürAltı çuval gibi olanlardan vardı bizim, gene öyle alacağım daha rahat etti benimki
Çok geçmiş olsun canım kötü olmuş bebiş için
Ağrı kesici de yapıyorlar bacaktanBana da bacaktan bı iğne yaptılar ama kan uyuşmazlığı yok bizde , hatta yakın zamana kadar ağrıyordu yeri
Canım çok kolay aslında dolaptan satış, benim arkadaşım bebeğinin tüm eşyalarını oradan sattı. Ürün ekle butonu var ekliyorsun sonra dolap ekibi onaylıyor alan kişi olursa sen kargo firması seciyorsun, kargo kodu veriliyor kargoda dolap gönderim var diyip kodu veriyorsunuz oldu bitti
28.haftaya geldi . O da yazlikta burda, iğneyi bir türlü bulamadılar panik yaptı baya doktoru buraya gelmeden ne olur ne olmaz diye reçete yazmış. Kardeşim 0 negatif , eşi pozitif .Canim gebeligin belli bir haftasinda iğne vuruyorlar anneye, bebek doğunca kan grubuna bakılıyor eğer negatifse iğne vurulmuyor pozitifse ikinci dozu vuruyorlar. Kan uyuşmazlığı anne negatif baba pozitif olduğunda oluyor
28.haftasinda kardesim. Ona da test yapmışlar, ama sonuçları uzun sürüyormuş öyle demişler. O da buraya yazlığa yanımıza geldi gelmeden de doktoru ne olur ne olmaz diye ilacı reçete etmiş. Burda bulamadık vs baya panik yaptı neyse dün istanbuldan bulup getirttiler. Bu sabahta O bahsettiğiniz test herhalde sonucu çıkmış. Doktoru bebekle uyuşmazlık yok ama her ihtimale karşı 1 doz iğne olalım demiş.Rheaa evet tam olarak böyle oluyor ben ve eşimde kan uyuşmazlığı var. Gebeliğin 28.haftası veya doktor daha erken uygun görürse önceki haftalarda iğne vuruluyor.
Diyelim ki 28.haftaya kadar herhangi bir sebeple kanama oldu o zaman da indirect coombs diye bir test var onun sonucuna göre doktor iğne vurul ya da vurulma diyor. Panik yapmasın
Kac gündür plan yaptım söyle sahile ineriz söyle izleriz diye. Akşam burda hava bir soğudu bir soğuduBen koydeyim yildizlar cok net gozukuyor meteor yagmurunu sabirsizlikla bekliyorum bakalım nasi bisi:))
Benimse bir arkadaşım çok şey sattı özellikle çocuklarının eşyalarınıBi denemek istiyorum yine bakalım, inşallah bol müşterimiz olsun
Benim dediğim olay Anne+Baba+Bebek hepsi Ar+ kan grubu için geçerli canım.Yok canım baba 0 +
Yok ya ya da söylediler de ben hatirlamiyorum şuan tam olarak bilmiyorum. Olmadi arayip sorucam.Aynen canim bebeği yabanci madde olarak algılıyor demek ki sende sorun olmadi. Bana ağrı kesici yapıldı onun haricinde yapılmadı canım. Aslinda ilac uygulanmadan evvel söylemeleri gerekiyor ne ilacı ne için vurduklarini söylemediler mi sana
Herkese yapmiyorlar 28.haftada gerek görülmezse 2.cocukta yapiyorlarİşte bi 28. Hafta da oluyorsun bir de doğumdan hemen sonra
Benim annemle babam arasinda da kan uyusmazligi var anneme dogumdan sonra yapmislar zamaninda. Devlette hala öyle yapiliyorindirect coombs testi. Artık test sonucuna göre iğne yapıyorlar. Doğumdan sonra iğne yapılmadı, gerek görülmedi. Rhogam kan uyuşmazlığı iğnesi
Ben söylediğimde kan uyuşmazlığını fr cok kızmıstı sakın unutma diye tembihlemisti doğumdan sonra oluncada ikinci cocukta tekrar yapmana gerek kalmıyor diye biliyorumHerkese yapmiyorlar 28.haftada gerek görülmezse 2.cocukta yapiyorlar
Evet farketmiyor eger riskli degilse 2.cocukta sorun olmasin diye yapiliyor zaten. Ben de 2. Cocuk düşünürdem eğer yapmadilarsa yaptiririm. 2 kere test yaptirdim bir sorun cikmadigi icin hamileyken igne olmadim. Özele mi gittin genelde özelde yaptiyorlar devlette hamileyken ilk cocukta yapmiyorlar. Ben hem özele hem devlete gittim. Özelde doktor test yapmadab yaptirmak istedi. Devlette doktor test yapti ve gerek yok dedi. O testi alip ozeldeki doktora goturdum o da gerek görmedi wjdjwjBen söylediğimde kan uyuşmazlığını fr cok kızmıstı sakın unutma diye tembihlemisti doğumdan sonra oluncada ikinci cocukta tekrar yapmana gerek kalmıyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?