2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım çok kolay aslında dolaptan satış, benim arkadaşım bebeğinin tüm eşyalarını oradan sattı. Ürün ekle butonu var ekliyorsun sonra dolap ekibi onaylıyor alan kişi olursa sen kargo firması seciyorsun, kargo kodu veriliyor kargoda dolap gönderim var diyip kodu veriyorsunuz oldu bitti

İşte bi 28. Hafta da oluyorsun bir de doğumdan hemen sonra

2 saaaattt mi Kız ben 20 dakikaya razıyım
Al benden de o kadar
Yaa yerim ben de jimnastik çok istiyorum ama benim kızım çok tombiş yapabilir mi teyzesi valla bu aylardan sonra 2 uykuya düsebiliyormus kuzum normalmis
Kız bale yapsın, yerim çok tatlı oluyolar
Maşallah bebeğine canım Benim oğlum da aşırı aşırı hareketli bacakları kolları hiç durmuyor acaba kilo alımı bundan dolayı az az ilerliyor olabilir mi cidden
Hareketlendikçe kilo almaları düşer canım
İzmir insanı candır net

Aynen canim bebeği yabanci madde olarak algılıyor demek ki sende sorun olmadi. Bana ağrı kesici yapıldı onun haricinde yapılmadı canım. Aslinda ilac uygulanmadan evvel söylemeleri gerekiyor ne ilacı ne için vurduklarini söylemediler mi sana

Bana da bacaktan bı iğne yaptılar ama kan uyuşmazlığı yok bizde , hatta yakın zamana kadar ağrıyordu yeri

indirect coombs testi. Artık test sonucuna göre iğne yapıyorlar. Doğumdan sonra iğne yapılmadı, gerek görülmedi. Rhogam kan uyuşmazlığı iğnesi

Bi denemek istiyorum yine bakalım, inşallah bol müşterimiz olsun

28.haftaya geldi . O da yazlikta burda, iğneyi bir türlü bulamadılar panik yaptı baya doktoru buraya gelmeden ne olur ne olmaz diye reçete yazmış. Kardeşim 0 negatif , eşi pozitif .
28.haftasinda kardesim. Ona da test yapmışlar, ama sonuçları uzun sürüyormuş öyle demişler. O da buraya yazlığa yanımıza geldi gelmeden de doktoru ne olur ne olmaz diye ilacı reçete etmiş. Burda bulamadık vs baya panik yaptı neyse dün istanbuldan bulup getirttiler. Bu sabahta O bahsettiğiniz test herhalde sonucu çıkmış. Doktoru bebekle uyuşmazlık yok ama her ihtimale karşı 1 doz iğne olalım demiş.
Ben koydeyim yildizlar cok net gozukuyor meteor yagmurunu sabirsizlikla bekliyorum bakalım nasi bisi:))
Kac gündür plan yaptım söyle sahile ineriz söyle izleriz diye. Akşam burda hava bir soğudu bir soğudu cocuklari çıkartmak mümkün değil. Benim hayallerde suya düştü. Çocukları uyutupust balkonda oturduk ama 1 tane göremedim eşim sürekli bak kaydı bak kaydı diyor nasıl sinir oldum ona da

Bi denemek istiyorum yine bakalım, inşallah bol müşterimiz olsun
Benimse bir arkadaşım çok şey sattı özellikle çocuklarının eşyalarını
Bende denedim ama elbiselerimi alan olmadı birkaç eşyaya talip cıktı hamileyken de ben gidip kargoya veremedim kardeşime dedim bak satacak çok şey var oralı olmadı çok zengin ya kendisi
Sana bol satışlar hayırlı müşteriler

Yok ya ya da söylediler de ben hatirlamiyorum şuan tam olarak bilmiyorum. Olmadi arayip sorucam.

indirect coombs testi. Artık test sonucuna göre iğne yapıyorlar. Doğumdan sonra iğne yapılmadı, gerek görülmedi. Rhogam kan uyuşmazlığı iğnesi
Benim annemle babam arasinda da kan uyusmazligi var anneme dogumdan sonra yapmislar zamaninda. Devlette hala öyle yapiliyor

Herkese yapmiyorlar 28.haftada gerek görülmezse 2.cocukta yapiyorlar
Ben söylediğimde kan uyuşmazlığını fr cok kızmıstı sakın unutma diye tembihlemisti doğumdan sonra oluncada ikinci cocukta tekrar yapmana gerek kalmıyor diye biliyorum

Akilvar misafirlerin seni yormuyorsa guzel bile olmustur gelmeleri. Keyifli vakitler canim Bize de surpriz yapti yurt diisindan akrabalar. Cok keyifliydi ... Ilk biraz sibirrlendim plansiz olunca ama sonra iyiki dedim. Demekki bazen onyargili oluyoruz

Ben söylediğimde kan uyuşmazlığını fr cok kızmıstı sakın unutma diye tembihlemisti doğumdan sonra oluncada ikinci cocukta tekrar yapmana gerek kalmıyor diye biliyorum
Evet farketmiyor eger riskli degilse 2.cocukta sorun olmasin diye yapiliyor zaten. Ben de 2. Cocuk düşünürdem eğer yapmadilarsa yaptiririm. 2 kere test yaptirdim bir sorun cikmadigi icin hamileyken igne olmadim. Özele mi gittin genelde özelde yaptiyorlar devlette hamileyken ilk cocukta yapmiyorlar. Ben hem özele hem devlete gittim. Özelde doktor test yapmadab yaptirmak istedi. Devlette doktor test yapti ve gerek yok dedi. O testi alip ozeldeki doktora goturdum o da gerek görmedi wjdjwj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…