Hahahhah bacağını kaldirabilir mi emin değilimKız bale yapsın, yerim çok tatlı oluyolar
Canım e nabizda yazmiyor mu yapilan işlemler sanki yapilan iğneler vs yaziyordu diye hatirliyorum benYok ya ya da söylediler de ben hatirlamiyorum şuan tam olarak bilmiyorum. Olmadi arayip sorucam.
Ozele gittim kuzu belki dr gerekli görmüştür bana ab rh negatifim esim a pozitifEvet farketmiyor eger riskli degilse 2.cocukta sorun olmasin diye yapiliyor zaten. Ben de 2. Cocuk düşünürdem eğer yapmadilarsa yaptiririm. 2 kere test yaptirdim bir sorun cikmadigi icin hamileyken igne olmadim. Özele mi gittin genelde özelde yaptiyorlar devlette hamileyken ilk cocukta yapmiyorlar. Ben hem özele hem devlete gittim. Özelde doktor test yapmadab yaptirmak istedi. Devlette doktor test yapti ve gerek yok dedi. O testi alip ozeldeki doktora goturdum o da gerek görmedi wjdjwj
Baktim şuan bir sürü işlem yapilmis acaba hangisi kiHahahhah bacağını kaldirabilir mi emin değilimdur bakalım o yaşa bi gelsin belki zayiflar
Canım e nabizda yazmiyor mu yapilan işlemler sanki yapilan iğneler vs yaziyordu diye hatirliyorum ben
Sanirim bu en alttaki iğne. Internetten baktim kan uyusmazligi icin diye çıkıyorarwengsd evet yazıyor baktım şimdi doğum yaptığın güne git işlemlere tıkla yapılan her şey yazıyor
Evet canım odur o zaman demek ki vurmuşlar doğum sonrasiSanirim bu en alttaki iğne. Internetten baktim kan uyusmazligi icin diye çıkıyor
Iyi bari bir daha yaptirmaya gerek yok o zamanEvet canım odur o zaman demek ki vurmuşlar doğum sonrasi
ÇelikKızlar buharda pişirme aparatı sozce silikon mu yoksa çelik mi alınmalı
Cidden uygunmuş ben hastaneye 8 bin verdim doktorum ücret almadi alsa 11-12 yi bulurduIyi bari bir daha yaptirmaya gerek yok o zamanben düşününce bütün bunlari bayagi uyguna dogum yapmisim 6200 mü neydi şaka gibi batman'a gidip dogurup gelsem yine daha uygun olur batidan
11 12 olsa şuan yine uygun nasıl bir dönemse zamaninda pahali gelen her şey uygun geliyor artikCidden uygunmuş ben hastaneye 8 bin verdim doktorum ücret almadi alsa 11-12 yi bulurdu
Valla hava asiri sicak hep.hareket halindeyim baya yoruluyorum. Iyi guzel insanlar kibarlar ama baya yorucu iste yine de cabuk gecse gitse iyi.olurKeyfinin yerinde olması ne güzelsana da değişiklik oldu o zaman kafa dengi gibiler. E biraz önyargımız var napalım
Canim.o galiba 2. Cocuk icin sorun olmasin diyr vuruluyor. Benim ablamda da var o da dogum yaptiktan sonra gelip bir iğne vurmuslardi. 2. de hamile.olursan doktoruna.soylersin igne vurdular diyeYok ya ya da söylediler de ben hatirlamiyorum şuan tam olarak bilmiyorum. Olmadi arayip sorucam.
Kiz yok ne yorulmamasi yorulmaz olur muyumAkilvar misafirlerin seni yormuyorsa guzel bile olmustur gelmeleri. Keyifli vakitler canim Bize de surpriz yapti yurt diisindan akrabalar. Cok keyifliydi ... Ilk biraz sibirrlendim plansiz olunca ama sonra iyiki dedim. Demekki bazen onyargili oluyoruz
O zaman kendini çok harap etme kız madem güzel insanlar halden anlarlar. Keyifli olup yorucu olmazsa zaman da çabuk geçerValla hava asiri sicak hep.hareket halindeyim baya yoruluyorum. Iyi guzel insanlar kibarlar ama baya yorucu iste yine de cabuk gecse gitse iyi.olur
Sağol canım
Oyle mi? UzuldumKiz yok ne yorulmamasi yorulmaz olur muyumHer sey tahmin ettigim gibi yorucu.oluyor 2 kucuk.cocukla sadece yaziklar yani taa uzaklardan gelmisler olabildigince guzel ağirlamaya calisiyorum. Hani 2 gun falan olsa daha kolay olur da cumaya.kadar kismi zor oldu
Evet ama özelde herkese 28.haftada yapiyorlar gidip devlette doktora sordum gereksiz dedi. Test yapiyoruz testin sonucuna gore yapilip yapilmayacagi belli olur dedi. Onun disinda dedigin gibi dogumdan sonra yapiliyor anneme de öyle yapmislardi. Bana da öyle yapmislarCanim.o galiba 2. Cocuk icin sorun olmasin diyr vuruluyor. Benim ablamda da var o da dogum yaptiktan sonra gelip bir iğne vurmuslardi. 2. de hamile.olursan doktoruna.soylersin igne vurdular diye
Ben de alayim bundanO zaman kendini çok harap etme kız madem güzel insanlar halden anlarlar. Keyifli olup yorucu olmazsa zaman da çabuk geçer
Sağol canım
Almak isteyen varsa karaca da şöyle bişey buldum tutma yeri silikon sadece kolay olur gibi
Alin de bakıyor canım biz uzun zamandır ismiyle sesleniyorduk zaten doktor öyle söylemişti şimdi birkaç haftadır bakmaya başladıSelamlar kizlar,
Kimlerin bebegi ismine bakmaya basladi? Bizimki bakmaya basladiellerini, ayaklarini inceliyor. Saskoloz bakiyor. Bu eller benim mi, Bu ayak benim mi der gibi
Çelik al canımKızlar buharda pişirme aparatı sozce silikon mu yoksa çelik mi alınmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?