2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kız bale yapsın, yerim çok tatlı oluyolar
Hahahhah bacağını kaldirabilir mi emin değilim dur bakalım o yaşa bi gelsin belki zayiflar
Yok ya ya da söylediler de ben hatirlamiyorum şuan tam olarak bilmiyorum. Olmadi arayip sorucam.
Canım e nabizda yazmiyor mu yapilan işlemler sanki yapilan iğneler vs yaziyordu diye hatirliyorum ben

Ozele gittim kuzu belki dr gerekli görmüştür bana ab rh negatifim esim a pozitif

Hahahhah bacağını kaldirabilir mi emin değilim dur bakalım o yaşa bi gelsin belki zayiflar

Canım e nabizda yazmiyor mu yapilan işlemler sanki yapilan iğneler vs yaziyordu diye hatirliyorum ben
Baktim şuan bir sürü işlem yapilmis acaba hangisi ki

arwengsd evet yazıyor baktım şimdi doğum yaptığın güne git işlemlere tıkla yapılan her şey yazıyor
Sanirim bu en alttaki iğne. Internetten baktim kan uyusmazligi icin diye çıkıyor

Eklentiler

• Screenshot_20230813_130936_Gallery.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 52
Evet canım odur o zaman demek ki vurmuşlar doğum sonrasi
Iyi bari bir daha yaptirmaya gerek yok o zaman ben düşününce bütün bunlari bayagi uyguna dogum yapmisim 6200 mü neydi şaka gibi batman'a gidip dogurup gelsem yine daha uygun olur batidan

Iyi bari bir daha yaptirmaya gerek yok o zaman ben düşününce bütün bunlari bayagi uyguna dogum yapmisim 6200 mü neydi şaka gibi batman'a gidip dogurup gelsem yine daha uygun olur batidan
Cidden uygunmuş ben hastaneye 8 bin verdim doktorum ücret almadi alsa 11-12 yi bulurdu

Cidden uygunmuş ben hastaneye 8 bin verdim doktorum ücret almadi alsa 11-12 yi bulurdu
11 12 olsa şuan yine uygun nasıl bir dönemse zamaninda pahali gelen her şey uygun geliyor artik sen hangi hastanede doğum yapmistin

Keyfinin yerinde olması ne güzel sana da değişiklik oldu o zaman kafa dengi gibiler. E biraz önyargımız var napalım
Valla hava asiri sicak hep.hareket halindeyim baya yoruluyorum. Iyi guzel insanlar kibarlar ama baya yorucu iste yine de cabuk gecse gitse iyi.olur

Yok ya ya da söylediler de ben hatirlamiyorum şuan tam olarak bilmiyorum. Olmadi arayip sorucam.
Canim.o galiba 2. Cocuk icin sorun olmasin diyr vuruluyor. Benim ablamda da var o da dogum yaptiktan sonra gelip bir iğne vurmuslardi. 2. de hamile.olursan doktoruna.soylersin igne vurdular diye

Kiz yok ne yorulmamasi yorulmaz olur muyumHer sey tahmin ettigim gibi yorucu.oluyor 2 kucuk.cocukla sadece yaziklar yani taa uzaklardan gelmisler olabildigince guzel ağirlamaya calisiyorum. Hani 2 gun falan olsa daha kolay olur da cumaya.kadar kismi zor oldu

Valla hava asiri sicak hep.hareket halindeyim baya yoruluyorum. Iyi guzel insanlar kibarlar ama baya yorucu iste yine de cabuk gecse gitse iyi.olur
O zaman kendini çok harap etme kız madem güzel insanlar halden anlarlar. Keyifli olup yorucu olmazsa zaman da çabuk geçer

Sağol canım
Almak isteyen varsa karaca da şöyle bişey buldum tutma yeri silikon sadece kolay olur gibi

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-13-14-06-40-219_net.btpro.client.karaca.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 52
Oyle mi? Uzuldum cok kolay gelsin

Canim.o galiba 2. Cocuk icin sorun olmasin diyr vuruluyor. Benim ablamda da var o da dogum yaptiktan sonra gelip bir iğne vurmuslardi. 2. de hamile.olursan doktoruna.soylersin igne vurdular diye
Evet ama özelde herkese 28.haftada yapiyorlar gidip devlette doktora sordum gereksiz dedi. Test yapiyoruz testin sonucuna gore yapilip yapilmayacagi belli olur dedi. Onun disinda dedigin gibi dogumdan sonra yapiliyor anneme de öyle yapmislardi. Bana da öyle yapmislar 2 farkli özele gittim direkt 28.haftada asi dediler test falan yapmadan

Ben de alayim bundan link var mi

Selamlar kizlar,
Kimlerin bebegi ismine bakmaya basladi? Bizimki bakmaya basladi ellerini, ayaklarini inceliyor. Saskoloz bakiyor. Bu eller benim mi, Bu ayak benim mi der gibi
Alin de bakıyor canım biz uzun zamandır ismiyle sesleniyorduk zaten doktor öyle söylemişti şimdi birkaç haftadır bakmaya başladı
Kızlar buharda pişirme aparatı sozce silikon mu yoksa çelik mi alınmalı
Çelik al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…