MasallahAlin de bakıyor canım biz uzun zamandır ismiyle sesleniyorduk zaten doktor öyle söylemişti şimdi birkaç haftadır bakmaya başladı
Çelik al canım
Valla bizde artık bu hareketliliğine yoruyoruz zayıflığını. Maşallah diyimde aşırı hareketli hiç durmuyor yav çok yoruyor beniKelimesi kelimesine aynısını söylüyor annem
Evet canım bizimkide bakıyor babasıyla çok seviniyoruz ismine baktığındaSelamlar kizlar,
Kimlerin bebegi ismine bakmaya basladi? Bizimki bakmaya basladiellerini, ayaklarini inceliyor. Saskoloz bakiyor. Bu eller benim mi, Bu ayak benim mi der gibi
Ay masallah hepsineEvet canım bizimkide bakıyor babasıyla çok seviniyoruz ismine baktığında
Hepsine maşallah canım benimAy masallah hepsineTek ismi var dimi oglunun?
Masallah sağlıkla huzurla büyüsünlerMasallahcok tatlilar. Dunyada "Varlik" olmaya basladilar
Yana devriliyo kuzu alinKızlar birşey soracağım sizin bebeklerde destekli otutturduğunuzda bazen öne doğru eğiliyor mu kafaları ?? Her bebek farklı evet bunu biliyorum. Ne zaman tam kendini dik tutmaya başlıyorlar tam olarak?
Gecen Dr ogluma sadece Alp diye seslendi. Cok hosuma gitti. Guzel isim koymusuz sankiHepsine maşallah canım benimYok canım Seyit Alp oğlumun ismi ikisini birden sesleniyorum sonra yabancılık çekmesin alışsın diye
Bizimkide öyle yanlardan yastıkla destekliyorum öne yığılıyor bu seferdeYana devriliyo kuzu alin
Benimki de yana canim... Ne zamandir oturtuyorsun? Mesela kanepe koltukta hic devrilmiyor oglum ama yoruluyor, bu yuzden kaydiriyor kendini.Kızlar birşey soracağım sizin bebeklerde destekli otutturduğunuzda bazen öne doğru eğiliyor mu kafaları ?? Her bebek farklı evet bunu biliyorum. Ne zaman tam kendini dik tutmaya başlıyorlar tam olarak?
Bazen benim oğluma da öyle seslenen oluyor. Evet çok hoş isimleri. Severek koydum vallahiGecen Dr ogluma sadece Alp diye seslendi. Cok hosuma gitti. Guzel isim koymusuz sanki
Destekli oturmasi icin bebe yatmaz alabilirsiniz cok faydali oturmasina destekBizimkide öyle yanlardan yastıkla destekliyorum öne yığılıyor bu seferde
Aynen canım ben yanlara yastık koymayınca yana devriliyo yastıkla destek yaptığımda öne. Arada yapıyorum alışsın diye. Sünnet yeri iyileşsin mama sandalyesine koyacağım dene amaçlı bakalım oturuyor muBenimki de Yana canim... Ne zamandir oturtuyorsun? Mesela kanepe koltukta hic devrilmiyor oglum ama yoruluyor daha...
Ne guzel tesaduf...Ikisinden de vazgecemedik bizBazen benim oğluma da öyle seslenen oluyor. Evet çok hoş isimleri. Severek koydum vallahiBenim yakın arkadaşımın oğlunun ismi Teoman bizimkide Alp senin koyduğunu görünce çok şaşırmıştım arkadaşa da demiştim
Bu ara sürekli onlara bakıyorumDestekli oturmasi icin bebe yatmaz alabilirsiniz cok faydali oturmasina destek
Evet güzel tesadüf canımNe guzel tesaduf...Ikisinden de vazgecemedik bizAlp'i ben koydum
Arkadasim kizinda kullandi bana getirdi cok faydasini gordu oturmasında bende hevesleniyorum ayimiz uyunca heemen deneyeceigmBu ara sürekli onlara bakıyorum
Ne güzel canım. Belki bende alırım. Arkadaşlar dan kullanan veya alan varsa fikir için yazarlar belkiArkadasim kizinda kullandi bana getirdi cok faydasini gordu oturmasında bende hevesleniyorum ayimiz uyunca heemen deneyeceigm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?