2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar birşey soracağım sizin bebeklerde destekli otutturduğunuzda bazen öne doğru eğiliyor mu kafaları ?? Her bebek farklı evet bunu biliyorum. Ne zaman tam kendini dik tutmaya başlıyorlar tam olarak?

Kızlar birşey soracağım sizin bebeklerde destekli otutturduğunuzda bazen öne doğru eğiliyor mu kafaları ?? Her bebek farklı evet bunu biliyorum. Ne zaman tam kendini dik tutmaya başlıyorlar tam olarak?
Benimki de yana canim... Ne zamandir oturtuyorsun? Mesela kanepe koltukta hic devrilmiyor oglum ama yoruluyor, bu yuzden kaydiriyor kendini.

Gecen Dr ogluma sadece Alp diye seslendi. Cok hosuma gitti. Guzel isim koymusuz sanki
Bazen benim oğluma da öyle seslenen oluyor. Evet çok hoş isimleri. Severek koydum vallahi Benim yakın arkadaşımın oğlunun ismi Teoman bizimkide Alp senin koyduğunu görünce çok şaşırmıştım arkadaşa da demiştim

Benimki de Yana canim... Ne zamandir oturtuyorsun? Mesela kanepe koltukta hic devrilmiyor oglum ama yoruluyor daha...
Aynen canım ben yanlara yastık koymayınca yana devriliyo yastıkla destek yaptığımda öne. Arada yapıyorum alışsın diye. Sünnet yeri iyileşsin mama sandalyesine koyacağım dene amaçlı bakalım oturuyor mu

Ne guzel tesaduf...Ikisinden de vazgecemedik biz Alp'i ben koydum

Kızlar erkek bebeğe kanguru kullanan var mı? Kuzey 5.5 aylık kullansam mı artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…