Canım biz çok kullanıyor coook memnunum içinde uyuyor bile çok seviyor. Baby boroosh markasıKızlar erkek bebeğe kanguru kullanan var mı? Kuzey 5.5 aylık kullansam mı artık?
Medifema canim. Çok memnun kalmıştım ama ben. Ebem çok iyiydi. Ameliyathane ekibi çok iyiydi zaten eşimden dolayi tanidik olduğu için ameliyathaneye 20 kişi falan girdi en az çok eğlenceli geçmişti sezeryanim. Dr karnimi keserken ben kızlara eyeliner markasi öneriyordum11 12 olsa şuan yine uygun nasıl bir dönemse zamaninda pahali gelen her şey uygun geliyor artiksen hangi hastanede doğum yapmistin
Biz kullandık bıraktık bileKızlar erkek bebeğe kanguru kullanan var mı? Kuzey 5.5 aylık kullansam mı artık?
Güzel canim ben de ikeaninkini almıştımO zaman kendini çok harap etme kız madem güzel insanlar halden anlarlar. Keyifli olup yorucu olmazsa zaman da çabuk geçer
Sağol canım
Almak isteyen varsa karaca da şöyle bişey buldum tutma yeri silikon sadece kolay olur gibi
Ben de güya Çelik aldım, bi geldi rengi bi tuhaf. Sarımsı gibi böyle. Neyse dursun ben ikeadan alırım sonra dedim ikeadaki de bitmiş mağazadaKızlar buharda pişirme aparatı sozce silikon mu yoksa çelik mi alınmalı
Bir suru kisi girmis dogumunaMedifema canim. Çok memnun kalmıştım ama ben. Ebem çok iyiydi. Ameliyathane ekibi çok iyiydi zaten eşimden dolayi tanidik olduğu için ameliyathaneye 20 kişi falan girdi en az çok eğlenceli geçmişti sezeryanim. Dr karnimi keserken ben kızlara eyeliner markasi öneriyordumözledim yaaa en gerildigim kısım doğumdu ama en güzeli de oydu
Eki Görüntüle 3286066
Biz kullandık bıraktık bilesen neden hala kullanmadin? Ekin şuan içinde sıkılıyor çok sevmiyor bebek arabası ile devam ediyoruz yolumuza
Kesinlikle çok güzel anılarBir suru kisi girmis dogumunaBu anlar hic unutulmayacak anlar. Benim de dogum videom var siz cekmis miydiniz izleyip izleyip duruyorum. Karnimdan cikariyorlar basbas bagiriyor ay zor ama cok guzel anlar ya Benim de cok eglenceli gecmisti doktorum cok cilgindi ssvd dusundugum icin sehir hastanesinde yoluma drvam etmistim orda dogum yaptim ozelde gormedim oyle hizmet cok guzeldi doktorumun ozel doktorlardan farki da yoktu.
Ne kadar şanslısın ya fotografin enerjisi var resmenMedifema canim. Çok memnun kalmıştım ama ben. Ebem çok iyiydi. Ameliyathane ekibi çok iyiydi zaten eşimden dolayi tanidik olduğu için ameliyathaneye 20 kişi falan girdi en az çok eğlenceli geçmişti sezeryanim. Dr karnimi keserken ben kızlara eyeliner markasi öneriyordumözledim yaaa en gerildigim kısım doğumdu ama en güzeli de oydu
Eki Görüntüle 3286066
Biz kullandık bıraktık bilesen neden hala kullanmadin? Ekin şuan içinde sıkılıyor çok sevmiyor bebek arabası ile devam ediyoruz yolumuza
Ben de bugun denedim bu sicakta 1.5 km yürüdük bir daha yapmam belim agridi wjdjwCanım biz çok kullanıyor coook memnunum içinde uyuyor bile çok seviyor. Baby boroosh markası
İlk bebeğimi araştırma hastanesinde doğurdum yine test sonucuna göre iğne yapılmadı.Benim annemle babam arasinda da kan uyusmazligi var anneme dogumdan sonra yapmislar zamaninda. Devlette hala öyle yapiliyor
Ben de inanılmaz yoruluyorumValla bizde artık bu hareketliliğine yoruyoruz zayıflığını. Maşallah diyimde aşırı hareketli hiç durmuyor yav çok yoruyor beni
Bende vallaBen de inanılmaz yoruluyorum
Benimki sesini gelistirmek icin degisik tonda surekli bagirdi bugunBende valla
Bizimkide tavana bakıp kahkahalar atıyor. Hava serin biraz çorap giydirdim çorabı ağzıyla ayağından çıkardıBenimki sesini gelistirmek icin degisik tonda surekli bagirdi bugunkulak kalmadi ama genede tatli geliyor bu saatlerde yorgunlugu ustune ses afyon etkisi yapti bende
Uygulamadan çıktı bebişBen de alayim bundanlink var mi
Evet bu Karaca'nın kini alayımAlin de bakıyor canım biz uzun zamandır ismiyle sesleniyorduk zaten doktor öyle söylemişti şimdi birkaç haftadır bakmaya başladı
Çelik al canım
Atiyo atiyo babasıyla kavgaya duruyorlarKızlar sizin bebiste durup durup cıglık atıyor mu
Evet ikiye katlaniyoKızlar birşey soracağım sizin bebeklerde destekli otutturduğunuzda bazen öne doğru eğiliyor mu kafaları ?? Her bebek farklı evet bunu biliyorum. Ne zaman tam kendini dik tutmaya başlıyorlar tam olarak?
Hadi ya markası var mı yanlislikla kimse almasın bari. Bnde pas olur mu dedim ama karaca sonucta bide bu ayak ve tutma yerleri silikon. Pas olmaz sulu birakmazsamBen de güya Çelik aldım, bi geldi rengi bi tuhaf. Sarımsı gibi böyle. Neyse dursun ben ikeadan alırım sonra dedim ikeadaki de bitmiş mağazadaaldığımı kullanayım dedim nokta nokta pas lekeleri var. İade etsen edemezsin, tee Allahın yaa.. öyle elimde patladı. Ben de tel süzgeçte haşladım.
Off aynı aynıııBenimki sesini gelistirmek icin degisik tonda surekli bagirdi bugunkulak kalmadi ama genede tatli geliyor bu saatlerde yorgunlugu ustune ses afyon etkisi yapti bende MelodiminEsi
Ne oluyor ya bunlaraBizimkide tavana bakıp kahkahalar atıyor. Hava serin biraz çorap giydirdim çorabı ağzıyla ayağından çıkardı
Durup durup attığına şükrediyorum en azından es veriyorKızlar sizin bebiste durup durup cıglık atıyor mu
evet evet aynıı bir de yoruluyor çıkarırken nefes nefeseBizimkide tavana bakıp kahkahalar atıyor. Hava serin biraz çorap giydirdim çorabı ağzıyla ayağından çıkardı
Kizimda hic boyle seyler gormedim benOff aynı aynıııAllahım sesine kurban yavrumun
Kesinlikle belli ediyorlarNe oluyor ya bunlaraerkek cocugu oldullari belli olmaya basladilar... Kiliclari kusanalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?