Aynen yorulunca ıhh diyor bideevet evet aynıı bir de yoruluyor çıkarırken nefes nefese
Ha haaaKesinlikle belli ediyorlartotosuna vuruyorum sevmek için oda bacağıma vuruyor minik eliyle pıt pıt korkuyorum
Ben kullaniyorum canim. Kilo basi 1 damla ama bizimki kaka sik sik yapmadigi icin kaka duzene girince doktorum kilo basi 2 damlaya cikaracagiz dedi.Selam kızlar, demir ilacı oceon microfer kullanan var mı? Kaç damla kullanıyorsunuz?
Biz sidefer kullanıyordum 8 damla. Ama kullanımı beni zorladı. Dolapta olması süreli olması vs. Gözümün önünde olmayınca unutuyorum sürekli.
Daha şimdiden karşılık veriyor bunlar yandık deseneHa haaadimi ayni bizimkinde karsilik veriyor ya
Aynen canım anca zatenUygulamadan çıktı bebiş
Karaca Aura Buharlı Pişirici 18 cm Karaca
Karaca Aura Buharlı Pişirici 18 cm peşin fiyatına 5 taksit ile 129,99 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.karaca.com
Evet bu Karaca'nın kini alayım
Atiyo atiyo babasıyla kavgaya duruyorlar
Evet ikiye katlaniyobir aya kalmaz dik dururlar bnce
Hadi ya markası var mı yanlislikla kimse almasın bari. Bnde pas olur mu dedim ama karaca sonucta bide bu ayak ve tutma yerleri silikon. Pas olmaz sulu birakmazsam
Tesekkurler cnaimBen kullaniyorum canim. Kilo basi 1 damla ama bizimki kaka sik sik yapmadigi icin kaka duzene girince doktorum kilo basi 2 damlaya cikaracagiz dedi.
Rica ederimTesekkurler cnaimbu ara kızdan ötürü doktorjmuza o kadar çok yazdım mı damla sayısını sormaya utanıyorum resmen
Senin hikaye fena ya sen hem normal doğurdun hem sezeryanNe kadar şanslısın ya fotografin enerjisi var resmenbir de bizim yasadiklarimiza bak sjdjwj tahmin ettim orda dogum yaptigini güzel hastane bir de o kadar pahali olmasa
Sen eceline susamissin kuzey kaç kilo şuanBen de bugun denedim bu sicakta 1.5 km yürüdük bir daha yapmam belim agridi wjdjw
Hic sorma 1 cocukta 2 farkli dpgum yasadimSenin hikaye fena ya sen hem normal doğurdun hem sezeryaneben de harikaydı ikinci doğumun çok güzel olur inşallah evet muayne ücretleri de çok yükseldi ya ama medicana,kent,egepole göre yine daha uygun
Sen eceline susamissin kuzey kaç kilo şuan
Ne oluyor ya bunlaraerkek cocugu oldulkari belli olmaya basladi... Kiliclari kusanalim
Kız ben onu erkek çocuk kötü diye demedim hani insan kızı olunca bi tane de oğlum olsun oğlu olunca bitane de kızım olsun diye heveslenir ya heh işte bende o yokİnstada kız / erkek anaları videoları var onlar geliyo aklımabizim kız anneleri geçen erkek için hevesim yok dedi biraz gücendim ama sanırım haklısınız büyüdükçe cingenelesiyolar ama şöyle delikanlı olduğunu hayal ediyorum napim umut fakirin ekmeği sonuçta
Yaşandı bitti saygısızcaHic sorma 1 cocukta 2 farkli dpgum yasadimebemin motivasyon konusmasiyla gaza geldim ay şuan 7.5 kg golden goat kullandigimdan beri 1 ayda 700 gram aldi
Benimki nefret ediyo kangurudan ilk aylarda yenidogan aparati ile kullanmistim simdi koydugum an cildirio bosa almisim:)Yaşandı bitti saygısızca7 kilodan sonra kanguru zor bence ya masallah kuzuya güzel beslemiş demek ki
On damla yani 0.5 ml yazan yerden itibaren sıkıyorum ağzına canımSelam kızlar, demir ilacı oceon microfer kullanan var mı? Kaç damla kullanıyorsunuz?
Biz sidefer kullanıyordum 8 damla. Ama kullanımı beni zorladı. Dolapta olması süreli olması vs. Gözümün önünde olmayınca unutuyorum sürekli.
O zaman da gelin cikacak basimizaİnstada kız / erkek anaları videoları var onlar geliyo aklımabizim kız anneleri geçen erkek için hevesim yok dedi biraz gücendim ama sanırım haklısınız büyüdükçe cingenelesiyolar ama şöyle delikanlı olduğunu hayal ediyorum napim umut fakirin ekmeği sonuçta
0.5 ml 10 damlaya mi tekabul ediyor cnm bana az givi gelmistiOn damla yani 0.5 ml yazan yerden itibaren sıkıyorum ağzına canım
Çok teşekkür ederim canım babamda bende rahat atlattık anestezi ayarladım dışarıdan yoksa babama güvenemefim. Şuan henüz bulanık görüyorum iğnenin etkisi 1 hafta buluyormuş. Gözlerim çok yoruluyor yazı okurken yazarken Tv izlerken. O yüzden giremiyorum pek.Çok geçmiş olsun canım çok şükür ağrın olmamış tez zamanda da ikiniz de iyi olursunuz inşallahbaban rahat geçirdi mi operasyonu
Evet canım gecen gittiğimde doktora sordum on damla dedi0.5 ml 10 damlaya mi tekabul ediyor cnm bana az givi gelmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?