2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Selam kızlar, demir ilacı oceon microfer kullanan var mı? Kaç damla kullanıyorsunuz?
Biz sidefer kullanıyordum 8 damla. Ama kullanımı beni zorladı. Dolapta olması süreli olması vs. Gözümün önünde olmayınca unutuyorum sürekli.

Ben kullaniyorum canim. Kilo basi 1 damla ama bizimki kaka sik sik yapmadigi icin kaka duzene girince doktorum kilo basi 2 damlaya cikaracagiz dedi.

Aynen canım anca zaten

Ben kullaniyorum canim. Kilo basi 1 damla ama bizimki kaka sik sik yapmadigi icin kaka duzene girince doktorum kilo basi 2 damlaya cikaracagiz dedi.
Tesekkurler cnaim bu ara kızdan ötürü doktorjmuza o kadar çok yazdım mı damla sayısını sormaya utanıyorum resmen

Ne kadar şanslısın ya fotografin enerjisi var resmen bir de bizim yasadiklarimiza bak sjdjwj tahmin ettim orda dogum yaptigini güzel hastane bir de o kadar pahali olmasa
Senin hikaye fena ya sen hem normal doğurdun hem sezeryan eben de harikaydı ikinci doğumun çok güzel olur inşallah evet muayne ücretleri de çok yükseldi ya ama medicana,kent,egepole göre yine daha uygun
Ben de bugun denedim bu sicakta 1.5 km yürüdük bir daha yapmam belim agridi wjdjw
Sen eceline susamissin kuzey kaç kilo şuan

Hic sorma 1 cocukta 2 farkli dpgum yasadim ebemin motivasyon konusmasiyla gaza geldim ay şuan 7.5 kg golden goat kullandigimdan beri 1 ayda 700 gram aldi

Ne oluyor ya bunlara erkek cocugu oldulkari belli olmaya basladi... Kiliclari kusanalim

İnstada kız / erkek anaları videoları var onlar geliyo aklıma bizim kız anneleri geçen erkek için hevesim yok dedi biraz gücendim ama sanırım haklısınız büyüdükçe cingenelesiyolar ama şöyle delikanlı olduğunu hayal ediyorum napim umut fakirin ekmeği sonuçta

Kız ben onu erkek çocuk kötü diye demedim hani insan kızı olunca bi tane de oğlum olsun oğlu olunca bitane de kızım olsun diye heveslenir ya heh işte bende o yok

On damla yani 0.5 ml yazan yerden itibaren sıkıyorum ağzına canım

O zaman da gelin cikacak basimiza

Çok geçmiş olsun canım çok şükür ağrın olmamış tez zamanda da ikiniz de iyi olursunuz inşallah baban rahat geçirdi mi operasyonu
Çok teşekkür ederim canım babamda bende rahat atlattık anestezi ayarladım dışarıdan yoksa babama güvenemefim. Şuan henüz bulanık görüyorum iğnenin etkisi 1 hafta buluyormuş. Gözlerim çok yoruluyor yazı okurken yazarken Tv izlerken. O yüzden giremiyorum pek. minseo Rande sağolun kızlar. İnşallah bir an önce eskidi gibi netleşir görme noktam. Bugün biraz daha iyi dün daha bulanıktı sanırım iyiye gidiyor. Allah kimseye vermesin gerçekten de yaşamayan bilmez. İnsan görmenin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyor. Yaşayanlar bilir. Bunun tek tedavisi ömür boyu tekrarladıkça iğne yaptırmak göze eğer iğne zamanla etkisini yitirirse ama bu çok nadir oluyormuş o zamanda ameliyatla yapıyorlarmış. Bunun en benzeri şeker hastalarında gözüküyormuş göze vurduğunda onlarda da aynısı oluyormuş ne onlar daha sık iğne yaptırıyormuş hayatı boyunca 70/80 kez yaptıran da varmış. Allah beterinden korusun.
herkese sağlık diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…