Evet öyleymis neden özelde illa 28.haftada yapacaksiniz diyorlar anlamiyorumİlk bebeğimi araştırma hastanesinde doğurdum yine test sonucuna göre iğne yapılmadı.
Ne bilim erkek bebeklere kullanmayin diyorlardi ben de hic kullanmadim wjdjwjw sanirim başlamadan bitti kanguruYaşandı bitti saygısızca7 kilodan sonra kanguru zor bence ya masallah kuzuya güzel beslemiş demek ki
Güzel beslemiş de 1 ayda 4.5 kutu bitirdiYaşandı bitti saygısızca7 kilodan sonra kanguru zor bence ya masallah kuzuya güzel beslemiş demek ki
Canim cok.gecmis olsun insallah bir daha tekrari olmaz. Allah şifa versin insallahÇok teşekkür ederim canım babamda bende rahat atlattık anestezi ayarladım dışarıdan yoksa babama güvenemefim. Şuan henüz bulanık görüyorum iğnenin etkisi 1 hafta buluyormuş. Gözlerim çok yoruluyor yazı okurken yazarken Tv izlerken. O yüzden giremiyorum pek.minseo Rande sağolun kızlar. İnşallah bir an önce eskidi gibi netleşir görme noktam. Bugün biraz daha iyi dün daha bulanıktı sanırım iyiye gidiyor. Allah kimseye vermesin gerçekten de yaşamayan bilmez. İnsan görmenin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyor. Yaşayanlar bilir. Bunun tek tedavisi ömür boyu tekrarladıkça iğne yaptırmak göze eğer iğne zamanla etkisini yitirirse ama bu çok nadir oluyormuş o zamanda ameliyatla yapıyorlarmış. Bunun en benzeri şeker hastalarında gözüküyormuş göze vurduğunda onlarda da aynısı oluyormuş ne onlar daha sık iğne yaptırıyormuş hayatı boyunca 70/80 kez yaptıran da varmış. Allah beterinden korusun.
herkese sağlık diliyorum
Pıt pıt mıı ne güzel benimki ayağıyla yapıştırıyor banaKesinlikle belli ediyorlartotosuna vuruyorum sevmek için oda bacağıma vuruyor minik eliyle pıt pıt korkuyorum
Acil/erken doğum olursa riske atmamak için. Devlette de özelde de 28.haftada iğne yapılıyor, doğum sonrası test sonucuna tekrar dozu uygulanıyorEvet öyleymis neden özelde illa 28.haftada yapacaksiniz diyorlar anlamiyorum
Bn erkeklere laf atiyosunuz sandım kız anaları konuşuncaKız ben onu erkek çocuk kötü diye demedim hani insan kızı olunca bi tane de oğlum olsun oğlu olunca bitane de kızım olsun diye heveslenir ya heh işte bende o yok
E şimdiden dua etmeye başlayalım bize bizim gibi gelin ver YarabbiO zaman da gelin cikacak basimiza
Tabi canim bazı erkek çocukları sakin ruhlu bazı kız çocukları da fena hareketli her çocuk kendine özel ama videolar mizah amaçlı çok da ciddiye alınacak bişey değil bana göre. Çocukların psikolojisi bu durumda nasıl etkilenir bilemedim. Bana göre ordan oraya atladiklari kısa videolar tatlı bı anıKızlar bu arada kız bebek erkek bebek muhabbeti dönmüşken geçenlerde şu paylaşımı görmüştüm ne kadar doğru
Anestezi işi iyi olmuş zaten göz zor bn düşünüyorum da gözüme müdahale olacaksa asla yaptiramam yani Allah kimseye vermesin. Sizin de inşallah tekrarlamaz.Çok teşekkür ederim canım babamda bende rahat atlattık anestezi ayarladım dışarıdan yoksa babama güvenemefim. Şuan henüz bulanık görüyorum iğnenin etkisi 1 hafta buluyormuş. Gözlerim çok yoruluyor yazı okurken yazarken Tv izlerken. O yüzden giremiyorum pek.minseo Rande sağolun kızlar. İnşallah bir an önce eskidi gibi netleşir görme noktam. Bugün biraz daha iyi dün daha bulanıktı sanırım iyiye gidiyor. Allah kimseye vermesin gerçekten de yaşamayan bilmez. İnsan görmenin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyor. Yaşayanlar bilir. Bunun tek tedavisi ömür boyu tekrarladıkça iğne yaptırmak göze eğer iğne zamanla etkisini yitirirse ama bu çok nadir oluyormuş o zamanda ameliyatla yapıyorlarmış. Bunun en benzeri şeker hastalarında gözüküyormuş göze vurduğunda onlarda da aynısı oluyormuş ne onlar daha sık iğne yaptırıyormuş hayatı boyunca 70/80 kez yaptıran da varmış. Allah beterinden korusun.
herkese sağlık diliyorum
Kızlar benim oğlan bir değişti anlatamam; duvarlara tekme ata ata yürüyorİnstada kız / erkek anaları videoları var onlar geliyo aklımabizim kız anneleri geçen erkek için hevesim yok dedi biraz gücendim ama sanırım haklısınız büyüdükçe cingenelesiyolar ama şöyle delikanlı olduğunu hayal ediyorum napim umut fakirin ekmeği sonuçta
Pıt pıt mıı ne güzel benimki ayağıyla yapıştırıyor bana
Bu da mı gol değilNe bilim erkek bebeklere kullanmayin diyorlardi ben de hic kullanmadim wjdjwjw sanirim başlamadan bitti kanguru
Yarasın tosunumaGüzel beslemiş de 1 ayda 4.5 kutu bitirdihem emzirdim hem mama verdim 1 kutusu 300 tl
Daha nelerBn erkeklere laf atiyosunuz sandım kız anaları konuşuncaonlar bizim canımız ya hepsi başka tatlı Allah canlarını sağ etsin maşallah kuzularimiza, 2 saattir uyuyo özledim aşka geldim bak
Hadi ya markası var mı yanlislikla kimse almasın bari. Bnde pas olur mu dedim ama karaca sonucta bide bu ayak ve tutma yerleri silikon. Pas olmaz sulu birakmazsam
EveetKızlar sizin bebiste durup durup cıglık atıyor mu
Aynen öyle beni de canım demek seninkide kudurukValla bizde artık bu hareketliliğine yoruyoruz zayıflığını. Maşallah diyimde aşırı hareketli hiç durmuyor yav çok yoruyor beni
Oh be içimi rahatlatan bir yorumCanım biz çok kullanıyor coook memnunum içinde uyuyor bile çok seviyor. Baby boroosh markası
Ne diyorsun yaYaşandı bitti saygısızca7 kilodan sonra kanguru zor bence ya masallah kuzuya güzel beslemiş demek ki
Ben bir aydır denemedim desem yeridir o zamanlar evde denedim seviyordu şimdi tam havaları geldi inşallah taktırırBenimki nefret ediyo kangurudan ilk aylarda yenidogan aparati ile kullanmistim simdi koydugum an cildirio bosa almisim:)
Canım hep akşamüzeri çıkartıyoruz alini çok sıcak diye bebek arabası da almıyoruz yanımıza çünkü bunu resmen arabadan daha çok sevdi biraz temas bağımlısı alin bebek arabasında bir süre sonra sıkılıp kucak istiyor meselaOh be içimi rahatlatan bir yorumCanım nasıl kullanıyorsun mesela yürüyüşe giderken mi? Bebek arabasını yanınıza alıyor musunuz sonra koymak için falan? Ben cok sıcak diye aldıgımdan beri cok az kullanabildim
Ne diyorsun yahani bir buçuk yaş falaj diyorlardı yalan mı şimdi ona güvenip aldım ya bir sürü para verdim zaten iki kere kullandık daha cok sıcakta gitmiyor vücüda öylee yapısıyor
Ben bir aydır denemedim desem yeridir o zamanlar evde denedim seviyordu şimdi tam havaları geldi inşallah taktırır
Hemde ne kuduruk eli dursa ayağı durmuyorEveetGeçen gün o kadar çok attı ki ertesi gün sesi kısıldı
Aynen öyle beni de canım demek seninkide kuduruk
Ben de devlete gidip sordum yapmadilar test sonucuna gore yapiyoruz sorun yoksa dogumdan sonra dediler tam tersiAcil/erken doğum olursa riske atmamak için. Devlette de özelde de 28.haftada iğne yapılıyor, doğum sonrası test sonucuna tekrar dozu uygulanıyor
Ne diyorsun yahani bir buçuk yaş falaj diyorlardı yalan mı şimdi ona güvenip aldım ya bir sürü para verdim zaten iki kere kullandık daha cok sıcakta gitmiyor vücüda öylee yapısıyor
Canim bak her bebek farklı Ekin de arabada yayilarak gezmeyi seviyor kanguruda bagiriyor yazın dediğin gibi imkansiz buralarda çocuğun fotokopisi çıkar kanguruda. E kışa da kaç kilo olacak bilmiyorum belki babasi taşıyabilir ama ben imkansiz belimde fıtıklar var ki Ekin'in de duracağını sanmıyorumCanım hep akşamüzeri çıkartıyoruz alini çok sıcak diye bebek arabası da almıyoruz yanımıza çünkü bunu resmen arabadan daha çok sevdi biraz temas bağımlısı alin bebek arabasında bir süre sonra sıkılıp kucak istiyor meselasen hangi marka almıştın
Artık hava serinliyor defnede öyle hep etrafa baksın kucakta gezsin pusetten bebek arabasıına geçtik yine kalkmak istiyorCanım hep akşamüzeri çıkartıyoruz alini çok sıcak diye bebek arabası da almıyoruz yanımıza çünkü bunu resmen arabadan daha çok sevdi biraz temas bağımlısı alin bebek arabasında bir süre sonra sıkılıp kucak istiyor meselasen hangi marka almıştın
Aynen öyle galiba seven de var sevmeyenler deCanim bak her bebek farklı Ekin de arabada yayilarak gezmeyi seviyor kanguruda bagiriyor yazın dediğin gibi imkansiz buralarda çocuğun fotokopisi çıkar kanguruda. E kışa da kaç kilo olacak bilmiyorum belki babasi taşıyabilir ama ben imkansiz belimde fıtıklar var ki Ekin'in de duracağını sanmıyorum
Ayy deme deme geçen güldüryordum seviyordum ayağını Bi vurdu dişim kanadı nerden geldiğimi şaşırdımPıt pıt mıı ne güzel benimki ayağıyla yapıştırıyor bana
Ekin de geçen gün emzik askisiyla emziği bi salladi gözümü çıkarıyorduAyy deme deme geçen güldüryordum seviyordum ayağını Bi vurdu dişim kanadı nerden geldiğimi şaşırdım
Kız bunlar bizi dövüyoryaEkin de geçen gün emzik askisiyla emziği bi salladi gözümü çıkarıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?