2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yaşandı bitti saygısızca 7 kilodan sonra kanguru zor bence ya masallah kuzuya güzel beslemiş demek ki
Ne bilim erkek bebeklere kullanmayin diyorlardi ben de hic kullanmadim wjdjwjw sanirim başlamadan bitti kanguru

Canim cok.gecmis olsun insallah bir daha tekrari olmaz. Allah şifa versin insallah

Evet öyleymis neden özelde illa 28.haftada yapacaksiniz diyorlar anlamiyorum
Acil/erken doğum olursa riske atmamak için. Devlette de özelde de 28.haftada iğne yapılıyor, doğum sonrası test sonucuna tekrar dozu uygulanıyor

Kız ben onu erkek çocuk kötü diye demedim hani insan kızı olunca bi tane de oğlum olsun oğlu olunca bitane de kızım olsun diye heveslenir ya heh işte bende o yok
Bn erkeklere laf atiyosunuz sandım kız anaları konuşunca onlar bizim canımız ya hepsi başka tatlı Allah canlarını sağ etsin maşallah kuzularimiza, 2 saattir uyuyo özledim aşka geldim bak
O zaman da gelin cikacak basimiza
E şimdiden dua etmeye başlayalım bize bizim gibi gelin ver Yarabbi inşallah iyi kaynana olurum. Benim kaynana iş yaptırmayı çok seviyo hele hele birileri yanındayken

Kızlar bu arada kız bebek erkek bebek muhabbeti dönmüşken geçenlerde şu paylaşımı görmüştüm ne kadar doğru
Tabi canim bazı erkek çocukları sakin ruhlu bazı kız çocukları da fena hareketli her çocuk kendine özel ama videolar mizah amaçlı çok da ciddiye alınacak bişey değil bana göre. Çocukların psikolojisi bu durumda nasıl etkilenir bilemedim. Bana göre ordan oraya atladiklari kısa videolar tatlı bı anı

Anestezi işi iyi olmuş zaten göz zor bn düşünüyorum da gözüme müdahale olacaksa asla yaptiramam yani Allah kimseye vermesin. Sizin de inşallah tekrarlamaz.

Kızlar benim oğlan bir değişti anlatamam; duvarlara tekme ata ata yürüyor içinde bir volkan var sanki de onu dışarı atıyor gibi. Yani erkek fıtratı kendini gösteriyor bence. Kız daha sakin, lafa söze gelir. Dur oğlum, yapma oğlum demekten bazen yoruluyoruz. Bebekten sonra da olmuş olabilir, ya da öncesinde bize normal geliyordu. Büyümek böyle bir şey olsa gerek..

Ama o analarına düşkünlükleri yok mu ilerde eşlerine düşecekler o ayrı

Pıt pıt mıı ne güzel benimki ayağıyla yapıştırıyor bana

Benimki ayak baş parmağı ile bacağımı deliyor kız sabahları beraber yatıyoruz, küt küt bacağıma

Ne bilim erkek bebeklere kullanmayin diyorlardi ben de hic kullanmadim wjdjwjw sanirim başlamadan bitti kanguru
Bu da mı gol değil
Güzel beslemiş de 1 ayda 4.5 kutu bitirdi hem emzirdim hem mama verdim 1 kutusu 300 tl
Yarasın tosunuma anadolu erkeği oldu nasıl belli keçi sütünü affetmedi kaç gr 300 kız
Bn erkeklere laf atiyosunuz sandım kız anaları konuşunca onlar bizim canımız ya hepsi başka tatlı Allah canlarını sağ etsin maşallah kuzularimiza, 2 saattir uyuyo özledim aşka geldim bak
Daha neler erkek analarinin alingan olduğunu görmüş olduk böylece

Hadi ya markası var mı yanlislikla kimse almasın bari. Bnde pas olur mu dedim ama karaca sonucta bide bu ayak ve tutma yerleri silikon. Pas olmaz sulu birakmazsam

Bunu almıştım canım, yorumları da iyi ama bana paslı geldi ürün

Kızlar sizin bebiste durup durup cıglık atıyor mu
Eveet Geçen gün o kadar çok attı ki ertesi gün sesi kısıldı
Valla bizde artık bu hareketliliğine yoruyoruz zayıflığını. Maşallah diyimde aşırı hareketli hiç durmuyor yav çok yoruyor beni
Aynen öyle beni de canım demek seninkide kuduruk

Canım biz çok kullanıyor coook memnunum içinde uyuyor bile çok seviyor. Baby boroosh markası
Oh be içimi rahatlatan bir yorum Canım nasıl kullanıyorsun mesela yürüyüşe giderken mi? Bebek arabasını yanınıza alıyor musunuz sonra koymak için falan? Ben cok sıcak diye aldıgımdan beri cok az kullanabildim
Yaşandı bitti saygısızca 7 kilodan sonra kanguru zor bence ya masallah kuzuya güzel beslemiş demek ki
Ne diyorsun ya hani bir buçuk yaş falaj diyorlardı yalan mı şimdi ona güvenip aldım ya bir sürü para verdim zaten iki kere kullandık daha cok sıcakta gitmiyor vücüda öylee yapısıyor
Benimki nefret ediyo kangurudan ilk aylarda yenidogan aparati ile kullanmistim simdi koydugum an cildirio bosa almisim:)
Ben bir aydır denemedim desem yeridir o zamanlar evde denedim seviyordu şimdi tam havaları geldi inşallah taktırır

Canım hep akşamüzeri çıkartıyoruz alini çok sıcak diye bebek arabası da almıyoruz yanımıza çünkü bunu resmen arabadan daha çok sevdi biraz temas bağımlısı alin bebek arabasında bir süre sonra sıkılıp kucak istiyor mesela sen hangi marka almıştın

Acil/erken doğum olursa riske atmamak için. Devlette de özelde de 28.haftada iğne yapılıyor, doğum sonrası test sonucuna tekrar dozu uygulanıyor
Ben de devlete gidip sordum yapmadilar test sonucuna gore yapiyoruz sorun yoksa dogumdan sonra dediler tam tersi

Ne diyorsun ya hani bir buçuk yaş falaj diyorlardı yalan mı şimdi ona güvenip aldım ya bir sürü para verdim zaten iki kere kullandık daha cok sıcakta gitmiyor vücüda öylee yapısıyor
Canim bak her bebek farklı Ekin de arabada yayilarak gezmeyi seviyor kanguruda bagiriyor yazın dediğin gibi imkansiz buralarda çocuğun fotokopisi çıkar kanguruda. E kışa da kaç kilo olacak bilmiyorum belki babasi taşıyabilir ama ben imkansiz belimde fıtıklar var ki Ekin'in de duracağını sanmıyorum

Artık hava serinliyor defnede öyle hep etrafa baksın kucakta gezsin pusetten bebek arabasıına geçtik yine kalkmak istiyor muhtar ya tam solomom aldım canım
Aynen öyle galiba seven de var sevmeyenler de çok geçmiş olsun fıtıkla zor olur bşr de ekintoş daha tombiş sen kendini hiç yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…