9 ay taşı besle büyüt doğur sabahlara kadar uykusuz kal sonuçKız bunlar bizi dövüyorya
400 gram daha büyüğü yok kiBu da mı gol değil
Yarasın tosunumaanadolu erkeği oldu nasıl belli keçi sütünü affetmedi kaç gr 300 kız
Daha nelererkek analarinin alingan olduğunu görmüş olduk böylece
Hadi yaa yok muydu baya pahalıymış kiz 800 gr 350 tl ye aldik en son sma400 gram daha büyüğü yok ki
Canım biz kilo başına 1 damla kullanıyoruz ama damlalığında 0,5 ml yazıyor doktor o kadar verseniz de sorun değil demiştiSelam kızlar, demir ilacı oceon microfer kullanan var mı? Kaç damla kullanıyorsunuz?
Biz sidefer kullanıyordum 8 damla. Ama kullanımı beni zorladı. Dolapta olması süreli olması vs. Gözümün önünde olmayınca unutuyorum sürekli.
Ay kanguru benim elim ayağım ya, kalabalık ortamda takıyorum bizim oğlan çok seviyor rahat uyuyor şükürYaşandı bitti saygısızca7 kilodan sonra kanguru zor bence ya masallah kuzuya güzel beslemiş demek ki
Ya bizimki emerken elini yumruk yapıyor çaaat çaaat nereyi bulursa indiriyorAyy deme deme geçen güldüryordum seviyordum ayağını Bi vurdu dişim kanadı nerden geldiğimi şaşırdım
Kizla erkek bebeklikten farkli canim... Akranlari nasilmis, etrafinda sor bi derim ama Bana kalirsa normal. 9 yasinda miydi?Kızlar benim oğlan bir değişti anlatamam; duvarlara tekme ata ata yürüyoriçinde bir volkan var sanki de onu dışarı atıyor gibi. Yani erkek fıtratı kendini gösteriyor bence. Kız daha sakin, lafa söze gelir. Dur oğlum, yapma oğlum demekten bazen yoruluyoruz. Bebekten sonra da olmuş olabilir, ya da öncesinde bize normal geliyordu. Büyümek böyle bir şey olsa gerek..
Ama o analarına düşkünlükleri yok muilerde eşlerine düşecekler o ayrı
Benimki ayak baş parmağı ile bacağımı deliyor kızsabahları beraber yatıyoruz, küt küt bacağıma
Bu kadin da her seyden faydalanan fenomenlerden... Biz de geyik yapiyoruz, cok ciddi bir durum yokKızlar bu arada kız bebek erkek bebek muhabbeti dönmüşken geçenlerde şu paylaşımı görmüştüm ne kadar doğru
Canim demir ilacina basladin mi sen? Ben onu da 5.ay baslicam. Hata mi yapiyorum sence?Selam kızlar, demir ilacı oceon microfer kullanan var mı? Kaç damla kullanıyorsunuz?
Biz sidefer kullanıyordum 8 damla. Ama kullanımı beni zorladı. Dolapta olması süreli olması vs. Gözümün önünde olmayınca unutuyorum sürekli.
Ahahahah perişan etti bu çocuklar biziCanım biz kilo başına 1 damla kullanıyoruz ama damlalığında 0,5 ml yazıyor doktor o kadar verseniz de sorun değil demişti
Ay kanguru benim elim ayağım ya, kalabalık ortamda takıyorum bizim oğlan çok seviyor rahat uyuyor şükür
Ya bizimki emerken elini yumruk yapıyor çaaat çaaat nereyi bulursa indiriyorperişan oldum valla bir ara cimcikler gibi elini sıkma huyu vardı şimdi o geçti bu yumruk olayı başladı bir de damaklarıyla mememi sıkıştırıyor. Ay çok yıprandım ya canı sağolsun da valla her yanım acıyor
Bende daha başlamadım canımCanim demir ilacina basladin mi sen? Ben onu da 5.ay baslicam. Hata mi yapiyorum sence?
Senin Alp fenaymis, sen zirhla kusan kuzuAhahahah perişan etti bu çocuklar bizigeçenlerde bizimkide emerken diğer eliyle mememi tırnaklıyordu tırnak izi dolu iki göğsümde artık tişörtü getiriyorum üstüne yapamıyor
Aslinda kilo alimi artar biliyor musun?Bende daha başlamadım canım
Ahahahah bu cılız haliyle bana bunları yapıyor ya haklısınSenin Alp fenaymis, sen zirhla kusan kuzu
Bende doktora götürcem o zaman başlıcam canım. Sağlık ocağı vermişti onu vermedim doktorun önerdiğini alıcam o yüzden başlamadık aslında. Ayy inşallah hadi bakalımAslinda kilo alimi artar biliyor musun?Rheaa yazsin da ona gore galiba bugun baslicam ben
Seninki iyiydi. Zayifladi mi? Ben de 22 sinde saglik ocagina gidicem. Bu ay biraz ugrastim valla, ektra emsin diye. 6.ay da her sey nasilmis bi Doktora gorunuruz herhaldeAhahahah bu cılız haliyle bana bunları yapıyor ya haklısın
Ya en son 6100 dü işte. Sonra ishal oldu sünnetti derken sanki kilo verdi gibi ama umarım almıştır. Bu arada emmede çok şükür hiç sıkıntı olmadı sünnette falanda hala saat başı emiyor artık sırtım belim tutuldu yani kemiklerim ağrıyor yatarak emzirmek pekte rahat bişey değil yaniSeninki iyiydi. Zayifladi mi? Ben de 22 sinde saglik ocagina gidicem. Bu ay biraz ugrastim valla, ektra emsin diye. 6.ay da her sey nasilmis bi Doktora gorunuruz herhalde
Iyi masallah, 7 ye yaklasmistir canim. Boyu uzamistir ondan sana zayif geliyordur. Teoman Alp ilk boy atti, simdi kilo almaya basladi. Bu sekilde buyuyorlar.Ya en son 6100 dü işte. Sonra ishal oldu sünnetti derken sanki kilo verdi gibi ama umarım almıştır. Bu arada emmede çok şükür hiç sıkıntı olmadı sünnette falanda hala saat başı emiyor artık sırtım belim tutuldu yani kemiklerim ağrıyor yatarak emzirmek pekte rahat bişey değil yani
İnşallah canım evet boyuna gidiyor aynen uzadı. Bakalım inşallah almıştırda sevinirimIyi masallah, 7 olmustur canim yaklasmiatir. Boyu uzamistir ondan sana zayif geliyordur. Teoman ilk boy atti, simdi kilo almaya basladi. Bu sekilde buyuyorlar.
Evet, kesinlikle yatarak sabaha kadar sirt Bel kalmiyorbugun yastik koydum belime, fayda etti daha iyi uyudum. Dene sende... Insallah daha birakmazlar zaten memeyi. Bir de 9.ay civarinda olabiliyor. Onu da atkattik mi bu defa nasil biraktiracagiz diye baslicaz
Başlayalı 2 ayyı geçti canım , bence başlamalısın çünkü bu dönem çok hızlı boy atıyorlar büyüyorlar, vücutları kan üretimini tam karşılaşamıyor destek vermek gerekiyor.Canim demir ilacina basladin mi sen? Ben onu da 5.ay baslicam. Hata mi yapiyorum sence?
Enerji patlaması yasiyoKızlar benim oğlan bir değişti anlatamam; duvarlara tekme ata ata yürüyoriçinde bir volkan var sanki de onu dışarı atıyor gibi. Yani erkek fıtratı kendini gösteriyor bence. Kız daha sakin, lafa söze gelir. Dur oğlum, yapma oğlum demekten bazen yoruluyoruz. Bebekten sonra da olmuş olabilir, ya da öncesinde bize normal geliyordu. Büyümek böyle bir şey olsa gerek..
Ama o analarına düşkünlükleri yok muilerde eşlerine düşecekler o ayrı
Benimki ayak baş parmağı ile bacağımı deliyor kızsabahları beraber yatıyoruz, küt küt bacağıma
Bnim özüm öyle ya vallaBu da mı gol değil
Yarasın tosunumaanadolu erkeği oldu nasıl belli keçi sütünü affetmedi kaç gr 300 kız
Daha nelererkek analarinin alingan olduğunu görmüş olduk böylece
Bide paslanmaz diyo direkt paslı yollamışlar tobe yaBunu almıştım canım, yorumları da iyi ama bana paslı geldi ürünKitchen Store Buharda Sebze PiÅirme HaÅlama Aparatı Katlanabilir Buharlı PiÅirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kitchen Store Buharda Sebze PiÅirme HaÅlama Aparatı Katlanabilir Buharlı PiÅirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sana ithafen paylasmadim zaten, erkek çocukları için yapilan gereksiz bir linç kampanyası var sosyal medyada. Ben bu kadını ve paylaşımlarını beğeniyorum akademik olarak kendini kanıtlamış biri, keşke her fenomen bu tarz faydali icerikler üretseBu kadin da her seyden faydalanan fenomenlerden... Biz de geyik yapiyoruz, cok ciddi bir durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?