2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bu da mı gol değil

Yarasın tosunuma anadolu erkeği oldu nasıl belli keçi sütünü affetmedi kaç gr 300 kız

Daha neler erkek analarinin alingan olduğunu görmüş olduk böylece
400 gram daha büyüğü yok ki

Canım biz kilo başına 1 damla kullanıyoruz ama damlalığında 0,5 ml yazıyor doktor o kadar verseniz de sorun değil demişti
Yaşandı bitti saygısızca 7 kilodan sonra kanguru zor bence ya masallah kuzuya güzel beslemiş demek ki
Ay kanguru benim elim ayağım ya, kalabalık ortamda takıyorum bizim oğlan çok seviyor rahat uyuyor şükür
Ayy deme deme geçen güldüryordum seviyordum ayağını Bi vurdu dişim kanadı nerden geldiğimi şaşırdım
Ya bizimki emerken elini yumruk yapıyor çaaat çaaat nereyi bulursa indiriyor perişan oldum valla bir ara cimcikler gibi elini sıkma huyu vardı şimdi o geçti bu yumruk olayı başladı bir de damaklarıyla mememi sıkıştırıyor. Ay çok yıprandım ya canı sağolsun da valla her yanım acıyor

Kizla erkek bebeklikten farkli canim... Akranlari nasilmis, etrafinda sor bi derim ama Bana kalirsa normal. 9 yasinda miydi?

Canim demir ilacina basladin mi sen? Ben onu da 5.ay baslicam. Hata mi yapiyorum sence?

Ahahahah perişan etti bu çocuklar bizi geçenlerde bizimkide emerken diğer eliyle mememi tırnaklıyordu tırnak izi dolu iki göğsümde artık tişörtü getiriyorum üstüne yapamıyor

Aslinda kilo alimi artar biliyor musun? Rheaa yazsin da ona gore galiba bugun baslicam ben
Bende doktora götürcem o zaman başlıcam canım. Sağlık ocağı vermişti onu vermedim doktorun önerdiğini alıcam o yüzden başlamadık aslında. Ayy inşallah hadi bakalım

Ahahahah bu cılız haliyle bana bunları yapıyor ya haklısın
Seninki iyiydi. Zayifladi mi? Ben de 22 sinde saglik ocagina gidicem. Bu ay biraz ugrastim valla, ektra emsin diye. 6.ay da her sey nasilmis bi Doktora gorunuruz herhalde

Seninki iyiydi. Zayifladi mi? Ben de 22 sinde saglik ocagina gidicem. Bu ay biraz ugrastim valla, ektra emsin diye. 6.ay da her sey nasilmis bi Doktora gorunuruz herhalde
Ya en son 6100 dü işte. Sonra ishal oldu sünnetti derken sanki kilo verdi gibi ama umarım almıştır. Bu arada emmede çok şükür hiç sıkıntı olmadı sünnette falanda hala saat başı emiyor artık sırtım belim tutuldu yani kemiklerim ağrıyor yatarak emzirmek pekte rahat bişey değil yani

Iyi masallah, 7 ye yaklasmistir canim. Boyu uzamistir ondan sana zayif geliyordur. Teoman Alp ilk boy atti, simdi kilo almaya basladi. Bu sekilde buyuyorlar.

Evet, kesinlikle yatarak sabaha kadar sirt Bel kalmiyor bugun yastik koydum belime, fayda etti daha iyi uyudum. Dene sende... Insallah daha birakmazlar zaten memeyi. Bir de 9.ay civarinda olabiliyor. Onu da atkattik mi bu defa nasil biraktiracagiz diye baslicaz

İnşallah canım evet boyuna gidiyor aynen uzadı. Bakalım inşallah almıştırda sevinirim
Ya ne dicem koyuyorum aslında destek yapıyorum yastıkla ama yinede yan durmaktan kemiklerim ağrıyor boynum ağrıyor Haklısın emsinler bakalım emebildikleri kadar

Canim demir ilacina basladin mi sen? Ben onu da 5.ay baslicam. Hata mi yapiyorum sence?
Başlayalı 2 ayyı geçti canım , bence başlamalısın çünkü bu dönem çok hızlı boy atıyorlar büyüyorlar, vücutları kan üretimini tam karşılaşamıyor destek vermek gerekiyor.

Enerji patlaması yasiyo benim yeğenim evin içinde top oynuyordu ama ne oynamak ayağının tüm gücünü resmen kullanıyordu oysa bebekken çok sakindi. Çocukların içinde bı enerji var işte atmaya çalışıyorlar .

Bu da mı gol değil
Yarasın tosunuma anadolu erkeği oldu nasıl belli keçi sütünü affetmedi kaç gr 300 kız
Daha neler erkek analarinin alingan olduğunu görmüş olduk böylece
Bnim özüm öyle ya valla biri negatiflik salsın üstüme hemen icerlerim kızım olsa da ayniydim yani ama evet erkek anaları baya alıngan hele gelinlerine. Geçen kaynanam bizdeydi ayağını öpme dedi. Bende hani şaka yollu istediğim gibi opemeyeceksem niye doğurdum dedim. Aaa gece yatamamış sabah bı sürat bı sürat sonra açıkladım barıştık

Bide paslanmaz diyo direkt paslı yollamışlar tobe ya

Bu kadin da her seyden faydalanan fenomenlerden... Biz de geyik yapiyoruz, cok ciddi bir durum yok
Sana ithafen paylasmadim zaten, erkek çocukları için yapilan gereksiz bir linç kampanyası var sosyal medyada. Ben bu kadını ve paylaşımlarını beğeniyorum akademik olarak kendini kanıtlamış biri, keşke her fenomen bu tarz faydali icerikler üretse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…