2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Biraz faydasi oluyor da agr gene var evet canim, Ben gece kalkip salonda bi tur atiyorum bazen, cok tutunmus oluyorum az kaldi insallah sabredelim ne yapalim

Başlayalı 2 ayyı geçti canım , bence başlamalısın çünkü bu dönem çok hızlı boy atıyorlar büyüyorlar, vücutları kan üretimini tam karşılaşamıyor destek vermek gerekiyor.
Himm tamam canim tesekkur ederim. Bugun baslicam

Kv den de alinganlikta sana benziyor demek ki ama şu ayağını öpme ensesini öpme muhabbetleri de cidden insanı sinir ediyor aslında alınacağı bir şey söylememişsin gece niye yatamamis ki

Çocukların 1 günde tüm düzeni değişiyormuş onu da yaşadık gördük. Gündüz 2 uyku ve artik gece uyanmiyor mama için acaba geçici süreç mi böyle mi devam edecek şoklardayim

Begeni tabii kisisel bir sey. Grup uyelerine yonelik acik bir platform, alintilayip yaziyoruz iste canim...

Aşiri duyar kasiyorlar ya herseyden gicik oluyorum:))
Erkek çocuğuna hayvan muamelesi yapıp bunun komedi unsuru haline getirilerek evde beslenmez tarzı yapılan paylaşımlar bi kız annesi olarak beni bile rahatsız ediyorken sen bunu duyar kasmak olarak mı adlandırıyorsun

Kv den de alinganlikta sana benziyor demek ki ama şu ayağını öpme ensesini öpme muhabbetleri de cidden insanı sinir ediyor aslında alınacağı bir şey söylememişsin gece niye yatamamis ki
Ay yok ben usluplu şakadan anlarim o kadar alıngan değilim kaynana benden fena valla ne bilem sanki sanane istediğim gibi öperim dedim hoş onu da diyebilirdim

Çocukların 1 günde tüm düzeni değişiyormuş onu da yaşadık gördük. Gündüz 2 uyku ve artik gece uyanmiyor mama için acaba geçici süreç mi böyle mi devam edecek şoklardayim
Daha ne istersin vicdansız benim oğlan uyumuyoor geceler iyi gündüzler pertim maşallah Ekin hanıma

Ben de çok beğeniyorum bu kadın hep nokta atışı yapıyor çok donanımlı bir kadın

Canim demir ilacina basladin mi sen? Ben onu da 5.ay baslicam. Hata mi yapiyorum sence?
Canım 4. Ayda başlattı bize doktor
Ahahahah perişan etti bu çocuklar bizi geçenlerde bizimkide emerken diğer eliyle mememi tırnaklıyordu tırnak izi dolu iki göğsümde artık tişörtü getiriyorum üstüne yapamıyor
Benimki sürekli böyle emerken biriyle mutlaka oynayacak, kapatınca da ağlıyor

Medifema canim, bucadaysa Egepole bi baksın arkadaşım orda doğum yapti o da çok memnun kalmıştı
Medifema da Ayşe inmez vardı ben onda doğum yapmıştım aslında ama şimdi kendi özel yer açmış sanırım. Egepol de seneler önce bi arkadaşımin kötü tecrübe olmuştu ondan dolayı pek yanaşmıyor

Merhaba kızlar daha önce de yazmıştım size;

Ek gıdaya başlayan var mı acaba? Benim üçüncü bebişim, çok vakit ayıramam diye düşünüyorum beslenmesine acaba hazır satılan şu Beyorganik markasının muhallebi, çorba vs karışımları var, onlardan mı alsam diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Neler aldınız veya alacaksınkz böyle pratik ürünler olarak.

Kefir, yumurta sarısı, yoğurt, patates tadımları yaptım henüz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…