Biraz faydasi oluyor da agr gene var evet canim, Ben gece kalkip salonda bi tur atiyorum bazen, cok tutunmus oluyorumİnşallah canım evet boyuna gidiyor aynen uzadı. Bakalım inşallah almıştırda sevinirim
Ya ne dicem koyuyorum aslında destek yapıyorum yastıkla ama yinede yan durmaktan kemiklerim ağrıyor boynum ağrıyorHaklısın emsinler bakalım emebildikleri kadar
Himm tamam canim tesekkur ederim. Bugun baslicamBaşlayalı 2 ayyı geçti canım , bence başlamalısın çünkü bu dönem çok hızlı boy atıyorlar büyüyorlar, vücutları kan üretimini tam karşılaşamıyor destek vermek gerekiyor.
Kv den de alinganlikta sana benziyor demek kiBnim özüm öyle ya vallabiri negatiflik salsın üstüme hemen icerlerim kızım olsa da ayniydim yani ama evet erkek anaları baya alıngan hele gelinlerine. Geçen kaynanam bizdeydi ayağını öpme dedi. Bende hani şaka yollu istediğim gibi opemeyeceksem niye doğurdum dedim. Aaa gece yatamamış sabah bı sürat bı sürat sonra açıkladım barıştık
Begeni tabii kisisel bir sey. Grup uyelerine yonelik acik bir platform, alintilayip yaziyoruz iste canim...Sana ithafen paylasmadim zaten, erkek çocukları için yapilan gereksiz bir linç kampanyası var sosyal medyada. Ben bu kadını ve paylaşımlarını beğeniyorum akademik olarak kendini kanıtlamış biri, keşke her fenomen bu tarz faydali icerikler üretse
Aşiri duyar kasiyorlar ya herseyden gicik oluyorum:))Bu kadin da her seyden faydalanan fenomenlerden... Biz de geyik yapiyoruz, cok ciddi bir durum yok
Erkek çocuğuna hayvan muamelesi yapıp bunun komedi unsuru haline getirilerek evde beslenmez tarzı yapılan paylaşımlar bi kız annesi olarak beni bile rahatsız ediyorken sen bunu duyar kasmak olarak mı adlandırıyorsunAşiri duyar kasiyorlar ya herseyden gicik oluyorum:))
Ay yok ben usluplu şakadan anlarim o kadar alıngan değilim kaynana benden fenaKv den de alinganlikta sana benziyor demek kiama şu ayağını öpme ensesini öpme muhabbetleri de cidden insanı sinir ediyor aslında alınacağı bir şey söylememişsin gece niye yatamamis ki
Daha ne istersin vicdansız benim oğlan uyumuyoor geceler iyi gündüzler pertimÇocukların 1 günde tüm düzeni değişiyormuş onu da yaşadık gördük. Gündüz 2 uyku ve artik gece uyanmiyor mama için acaba geçici süreç mi böyle mi devam edecek şoklardayim
Ben de çok beğeniyorum bu kadın hep nokta atışı yapıyor çok donanımlı bir kadınSana ithafen paylasmadim zaten, erkek çocukları için yapilan gereksiz bir linç kampanyası var sosyal medyada. Ben bu kadını ve paylaşımlarını beğeniyorum akademik olarak kendini kanıtlamış biri, keşke her fenomen bu tarz faydali icerikler üretse
Tek istediğim gece uyumasiydiDaha ne istersin vicdansız benim oğlan uyumuyoor geceler iyi gündüzler pertimmaşallah Ekin hanıma
Yani espiri ile zorbalik ya da ayrimcilik arasinda Ince nuansi bildikten sonra bence de gereksiz hassasiyet tatsizlastiriyor...Aşiri duyar kasiyorlar ya herseyden gicik oluyorum:))
Hangi hastanede doğum yapmıştın canım sen ? Buca da arkadaşım var da yeni hamile hastane arayışındaCidden uygunmuş ben hastaneye 8 bin verdim doktorum ücret almadi alsa 11-12 yi bulurdu
Medifema canim, bucadaysa Egepole bi baksın arkadaşım orda doğum yapti o da çok memnun kalmıştıHangi hastanede doğum yapmıştın canım sen ? Buca da arkadaşım var da yeni hamile hastane arayışında
Canım 4. Ayda başlattı bize doktorCanim demir ilacina basladin mi sen? Ben onu da 5.ay baslicam. Hata mi yapiyorum sence?
Benimki sürekli böyle emerken biriyle mutlaka oynayacak, kapatınca da ağlıyorAhahahah perişan etti bu çocuklar bizigeçenlerde bizimkide emerken diğer eliyle mememi tırnaklıyordu tırnak izi dolu iki göğsümde artık tişörtü getiriyorum üstüne yapamıyor
Deli bu çocuklarCanım 4. Ayda başlattı bize doktor
Benimki sürekli böyle emerken biriyle mutlaka oynayacak, kapatınca da ağlıyor
Medifema da Ayşe inmez vardı ben onda doğum yapmıştım aslında ama şimdi kendi özel yer açmış sanırım. Egepol de seneler önce bi arkadaşımin kötü tecrübe olmuştu ondan dolayı pek yanaşmıyorMedifema canim, bucadaysa Egepole bi baksın arkadaşım orda doğum yapti o da çok memnun kalmıştı
Analık işte kolay değilBiraz faydasi oluyor da agr gene var evet canim, Ben gece kalkip salonda bi tur atiyorum bazen, cok tutunmus oluyorumaz kaldi insallah sabredelim ne yapalim
Bize de saglik ocagi 4.ay demisti de sunnette kan degeri iyiydi baslamadimCanım 4. Ayda başlattı bize doktor
Benimki sürekli böyle emerken biriyle mutlaka oynayacak, kapatınca da ağlıyor
Kurban.olsunlar benim ogullarimin totolarinaErkek çocuğuna hayvan muamelesi yapıp bunun komedi unsuru haline getirilerek evde beslenmez tarzı yapılan paylaşımlar bi kız annesi olarak beni bile rahatsız ediyorken sen bunu duyar kasmak olarak mı adlandırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?