2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben de tadimlara basladim kizlar sabah Yigit e yogurt verdim 3. gun bugun verisimin. Abisi de yine kaynanami gecti anne sucukta verelim diyorKendi dogdu dogali sucuk hayrani onu da oyle yapmaya calisiyor
Insallah hayrla devam eder. Yogurdu normal yuttu mu, yoksa emer gibi mi yedi? Ben de dun bir tatli kasigi verdim. Emerken cigner gibi degisik bir sekilde yedi, bir kismini da cikardi

Insallah hayrla devam eder. Yogurdu normal yuttu mu, yoksa emer gibi mi yedi? Ben de dun bir tatli kasigi verdim. Emerken cigner gibi degisik bir sekilde yedi, bir kismini da cikardi
Insallah canim hepimizinOnce dudaklarina degdirdim yalandi sonra gerisini agzina koydum şapirdatarak diliye damagina gerir goturlerle yuttu canim. Benim ki kaşik işine baya alisik cok kullandigim icin.Yarin da kabak deneyecegim.Dun ilk defa verdin sanirim her gecen gun daha gyzel yutacak ilk defa denmemis.oluyoruz tadini da anlamaya calisiyorlar

Aaa dogru seninki biliyor tabii ... Canim benimki evet bu sekilde yeni yedi. Taze mayaladim biraz vereyim demistim... Ama artik biz yemek yerken surekli agzini aciyor, agliyor. Sanirim baslamak lazim, kritik doneme girdi bence

Çiğneme hareketini bilmedikleri için emerek yalanmaları normal. Bende yoğurt verdim alerji yaptı heralde. Çok anlayamadım. İsilik mi alerji mi bide sinek ısırdıkları var çocuk hep benek benek. İki gün verdim bi çay kaşığı ancak yiyor zaten. Patatese geçtim onu da yedi yemedi işte şimdide bugün havuç vericem midesine bişey gidiyor mu bilmiyorum ağzına gireni diliyle dışarı atıyor. Biraz ısrar edince ağlıyor. Keyif almadı yemek işinden

Aaa dogru seninki biliyor tabii ... Canim benimki evet bu sekilde yeni yedi. Taze mayaladim biraz vereyim demistim... Ama artik biz yemek yerken surekli agzini aciyor, agliyor. Sanirim baslamak lazim, kritik doneme girdi bence
Zaten az az tatiriyoruz canim oyle boyle 5.5 6 ayi bulur. Sonrasi da veririz artik. Hevesli gozukuyor seninkide

Alerji olunca hemen kizariklik oluyor. Esim karpuz vermis, aninda yuzu kizardi kulaklarina kadar... Cok belli oluyor.

Daha cok kucukler dimi? Benimkinde diliyle cikardi hep...ama israr etmedim Ben, zamanla...

Gece sürekli uyanma gündüz hala 2-3 saatte 1 uyku istiyor ben nerelere gidem nerelerden atam kendimi
Aciktigi için mi uyaniyor yoksa sadece emerek mi uykuya geçebiliyor canim. Çok zor ya allah yardimcin olsun gündüz hadi neyse bi şekilde geçiyor da gece sık uyanma olunca insan mahvoluyor

Gece sürekli uyanma gündüz hala 2-3 saatte 1 uyku istiyor ben nerelere gidem nerelerden atam kendimi
Canim gece yaninda oldugu icin sik uyanip istiyor. 2 gundur yataginda 2 defa uyandi ama ben 2 ay daha yanimda yatircam. 6 aydan sonra emme refleksi kalkiyor. Uykuda emmeyi birakicak. Bosuna uykusunu bolmus olacagiz. 6 aydan sonra yatagina gecircem insallah...

Kızlar tadım yapmıstım bitti sayılır bizde tuvaletini yaparken cok zorlanıyor neden acaba kabız falan da değil yapamadıbı icin ağlıyor ıkınıyor

Ben de makarna lütfen in toz halindeki çorba, mücver, muhallebi, puding vs karışımlarını aldım sorun olacağını sanmıyorum

Kızlar merhaba bir ara bende sizin topikteydim bebeğimi kaybetmiştim, sonrasında tekrar hamile kaldım şimdi bebeğim doğdu ve neredeyse 3 aylık oldu hamileliğim doğumum ve doğum sonrası sürecim çok sıkıntılıydı. İlk günler bebeğimi kucağıma bile almak istemiyordum bana annelik çok ağır gelmiş gibiydi. Şimdi daha iyiyim bebeğimi seviyorum da ama o filmlerde anlatılan büyük aşk yok gibi geliyo bana, yani nasıl desem anne olduktan sonra bana yüklenen ağır bir sorumlulukmuş gibi. Onunla vakit geçirirken mutlu oluyorum evet ama daha çok sorumluluk duygusu ağır basıyor. Bu süreçte annem başka şehirde olduğu için ara ara yanıma gelip yükümü hafifletiyor ama yetmiyor, o yanımdan giderken hüngür hüngür ağlıyorum ondan başka da yardım edenim yok. Benim derdim aslında bebeğin sorumluluğu ya da ev işleri değil nasıl desem bebeğimi kabullenememek gibi. Muhtemelen kendimi anlatamıyorum şu an ama demek istediğim bebeği görevmiş gibi görüyorum sanki, ne zaman içim içime sığmayarak sevicem bilmiyorum ve bu durum beni çok üzüyor. Lohusa depresyonundan çıkamıyorum sanırım. Bu durumda olan ya da yaşamış olan var mı?

Ben de tadimlara basladim kizlar sabah Yigit e yogurt verdim 3. gun bugun verisimin. Abisi de yine kaynanami gecti anne sucukta verelim diyorKendi dogdu dogali sucuk hayrani onu da oyle yapmaya calisiyor

Emer gibi yiyor canım benimki daha minim tadimlar yaptık
Yoğurt ve kabak tadımı bitti
Benimki de nerdeyse saat başı uyanıyor hayır uzun emse uyanınca içim yanmaz, emerken dalıp gidiyor

Seni çok iyi anlıyorum, ailen yanında olsa daha iyi olurdun , ilk oğlumda ben izmir annemler İstanbuldaydı ne yazık ki, çok bunalıp ağlamıştım zamanında. Sorumluluk çok ağır gelmişti, şimdi 2. Çocuk çok başka geliyor bana mesela ilk oğlumun bebekliginı hatırlamıyor gibiyim
Ona da bakayım o zaman bi almadan önce. Pratiklik iyi olur diye düşünüyorum.
Valla canım evde baska çocukta ilgi bekliyor mecbur pratik , besleyici şeylere yoğunlaşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…