2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet ilk çocuk gibi özenli olmuyor sanki ama temiz güzel ürünler alıyoruz sonuçta. İnşallah severler iştahlı olurlar da üzmezler bizi.

Canim once su toplar ya bi yerimiz, onun gibi oluyor sonra patliyor ve dis cikiyor. Bizim ikisi birden geldi
Masallah ya cok ağlıyor buz verdim sakinledi sustu damakalrı asırı kasınıyo her sey agzında uyumuyorda uyuyan cocuktu hof yoruldum kac gündür acaba dedim dis mi

Cnm uzamis lohusa depresyonunda olabilirmisin terapi almayi dusundunmu? Bide mesela banada ara ara oluyor ama surekli olmuyor. Bazen tahammulum azalıyor enerjim kalmiyor dedigin gibi yardimcin olsa bebegini sevmeye eglenmeye daha cok vakit harcarsin. Bazen bebegimi sevmeye opmeye halim bile kalmiyor.
Ama gececek diyorlar anne diyip kollarina atlayinca daha bi mutlu oluyomussun:)

Terapi almayı düşünmeye başladım artık çünkü her gün bu şekildeyim ve bebeğimi yeteri kadar sevemiyorum resmen. Zamanla geçicek diyor herkes ama ben artık zaman daha hızlı aksın istiyorum bu şekilde yaşamak çok sıkıcı

Evet canim yakindir sizin de ama bir hafta on gunu bulur. Agzinda hafif bi pamukcugu var gibi gorunuyor. Yanak, damaklar, dili karbonatli suya muslin bezi batirip silebilirsin. 3 gun sabah aksam yapsan yeterli olur
Çok teşekkür ederim yapacağım

Bence terapi yardimci olur size. Anne yardimiyla gecici cozum olmus sanki otede bir mesele gibi duruyor.

Hadi yaa yok muydu baya pahalıymış kiz 800 gr 350 tl ye aldik en son sma Nakliyecilerden alacağınız tazminatla Kuzey e kilo kilo golden goat ismarlayin
Bizimki smayi zorla iciyordu bunu isteyerek içiyor annem gelince 10 kutu alacakmis en azindan 2 3 ay idare eder wjjdej. Of tv icin de 12.500 tl tamir ucreti istedi philips garantiye girmiyormus. Biz de rapor istedik yetkili servis darbe aldi diye evrak verecek biz de mahkemede kullanicaz. Bu aralar fbi oldum esyalari tasiyan adamin adini soyadini buldum facebook profilini buldum

Kizla erkek bebeklikten farkli canim... Akranlari nasilmis, etrafinda sor bi derim ama Bana kalirsa normal. 9 yasinda miydi?

8,5 yaşında canım. Benim erkek kardeşim, erkek yeğenlerim de böyleydi zamanında. Insanin sevmediği ot misali çok ağır başlı olmasını da beklemiyorum ama ne bileyim eskiden daha sakindi. Şımarık hareketler belki dikkat çekmek içindir bilemiyorum

Eurolari bozdur ananeeee
Paraya bak ya eşin nasıl sakin kalıyor? Yani mobilyalari bi nebze anlarim büyük darbe aldı vs. De tv ye de azicik özenirsin dikkat edersin üstüne eşya mı koydular naptilar. İnşallah kısa sürede hallolur peki yaptiracak misiniz mahkeme falan sonuçlanana kadar baya geçer çünkü inşallah uzlaşma yoluna giderler

Canim once su toplar ya bi yerimiz, onun gibi oluyor sonra patliyor ve dis cikiyor. Bizim ikisi birden geldi
Oo maşallah incilere bizimki de baya bikac gundur huysuz diş sanırım şu gibi akiyo ağzı uykuya gecisler işkence uyanık olduğu saatler ayakta kucakta hoplatilmak istiyo tek başına yerde taş çatlasın 5 dk sonra ağlama 2 gündür pestilim çıktı sizin de böyle mi ? Bllossom

Evet böyleyiz normalde böyle değildir belim koptu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…