- 7 Ağustos 2023
- 1.125
- 1.979
- 48
- 34
Evet ilk çocuk gibi özenli olmuyor sanki ama temiz güzel ürünler alıyoruz sonuçta. İnşallah severler iştahlı olurlar da üzmezler bizi.Seni çok iyi anlıyorum, ailen yanında olsa daha iyi olurdun , ilk oğlumda ben izmir annemler İstanbuldaydı ne yazık ki, çok bunalıp ağlamıştım zamanında. Sorumluluk çok ağır gelmişti, şimdi 2. Çocuk çok başka geliyor bana mesela ilk oğlumun bebekliginı hatırlamıyor gibiyim
Valla canım evde baska çocukta ilgi bekliyor mecbur pratik , besleyici şeylere yoğunlaşacağız
Canim once su toplar ya bi yerimiz, onun gibi oluyor sonra patliyor ve dis cikiyor. Bizim ikisi birden geldiKızlar bebisleri diş çıkaranlar bebekleriniz öncesinde nasıldı
Masallah ya cok ağlıyor buz verdim sakinledi sustu damakalrı asırı kasınıyo her sey agzında uyumuyorda uyuyan cocuktu hof yoruldum kac gündür acaba dedim dis miCanim once su toplar ya bi yerimiz, onun gibi oluyor sonra patliyor ve dis cikiyor. Bizim ikisi birden geldi
Tesekkur ederimMasallah ya cok ağlıyor buz verdim sakinledi sustu damakalrı asırı kasınıyo her sey agzında uyumuyorda uyuyan cocuktu hof yoruldum kac gündür acaba dedim dis mi
Yaa sizin dis cikti mi ne zaman cikti canim yazdin mi burayaCanim once su toplar ya bi yerimiz, onun gibi oluyor sonra patliyor ve dis cikiyor. Bizim ikisi birden geldi
Ben pek anlamıyorum da varmı bir seyTesekkur ederimagzindan su gibi salyesi akiyor ise distir.
Cnm uzamis lohusa depresyonunda olabilirmisin terapi almayi dusundunmu? Bide mesela banada ara ara oluyor ama surekli olmuyor. Bazen tahammulum azalıyor enerjim kalmiyor dedigin gibi yardimcin olsa bebegini sevmeye eglenmeye daha cok vakit harcarsin. Bazen bebegimi sevmeye opmeye halim bile kalmiyor.Kızlar merhaba bir ara bende sizin topikteydim bebeğimi kaybetmiştim, sonrasında tekrar hamile kaldım şimdi bebeğim doğdu ve neredeyse 3 aylık oldu hamileliğim doğumum ve doğum sonrası sürecim çok sıkıntılıydı. İlk günler bebeğimi kucağıma bile almak istemiyordum bana annelik çok ağır gelmiş gibiydi. Şimdi daha iyiyim bebeğimi seviyorum da ama o filmlerde anlatılan büyük aşk yok gibi geliyo bana, yani nasıl desem anne olduktan sonra bana yüklenen ağır bir sorumlulukmuş gibi. Onunla vakit geçirirken mutlu oluyorum evet ama daha çok sorumluluk duygusu ağır basıyor. Bu süreçte annem başka şehirde olduğu için ara ara yanıma gelip yükümü hafifletiyor ama yetmiyor, o yanımdan giderken hüngür hüngür ağlıyorum ondan başka da yardım edenim yok. Benim derdim aslında bebeğin sorumluluğu ya da ev işleri değil nasıl desem bebeğimi kabullenememek gibi. Muhtemelen kendimi anlatamıyorum şu an ama demek istediğim bebeği görevmiş gibi görüyorum sanki, ne zaman içim içime sığmayarak sevicem bilmiyorum ve bu durum beni çok üzüyor. Lohusa depresyonundan çıkamıyorum sanırım. Bu durumda olan ya da yaşamış olan var mı?
Terapi almayı düşünmeye başladım artık çünkü her gün bu şekildeyim ve bebeğimi yeteri kadar sevemiyorum resmen. Zamanla geçicek diyor herkes ama ben artık zaman daha hızlı aksın istiyorum bu şekilde yaşamak çok sıkıcıCnm uzamis lohusa depresyonunda olabilirmisin terapi almayi dusundunmu? Bide mesela banada ara ara oluyor ama surekli olmuyor. Bazen tahammulum azalıyor enerjim kalmiyor dedigin gibi yardimcin olsa bebegini sevmeye eglenmeye daha cok vakit harcarsin. Bazen bebegimi sevmeye opmeye halim bile kalmiyor.
Ama gececek diyorlar anne diyip kollarina atlayinca daha bi mutlu oluyomussun:)
Evet canim, yok yazmadim. 2 gun oluyorYaa sizin dis cikti mi ne zaman cikti canim yazdin mi buraya
Evet canim yakindir sizin de ama bir hafta on gunu bulur. Agzinda hafif bi pamukcugu var gibi gorunuyor. Yanak, damaklar, dili karbonatli suya muslin bezi batirip silebilirsin. 3 gun sabah aksam yapsan yeterli olurBen pek anlamıyorum da varmı bir sey
Çok teşekkür ederim yapacağımEvet canim yakindir sizin de ama bir hafta on gunu bulur. Agzinda hafif bi pamukcugu var gibi gorunuyor. Yanak, damaklar, dili karbonatli suya muslin bezi batirip silebilirsin. 3 gun sabah aksam yapsan yeterli olur
Bence terapi yardimci olur size. Anne yardimiyla gecici cozum olmus sanki otede bir mesele gibi duruyor.Terapi almayı düşünmeye başladım artık çünkü her gün bu şekildeyim ve bebeğimi yeteri kadar sevemiyorum resmen. Zamanla geçicek diyor herkes ama ben artık zaman daha hızlı aksın istiyorum bu şekilde yaşamak çok sıkıcı
Bizimki de böyle ama daha beyaz acaba ne zaman gelirBen pek anlamıyorum da varmı bir sey
MaşallahEvet canim, yok yazmadim. 2 gun oluyor
Tesekkur ederimBizimki de böyle ama daha beyaz acaba ne zaman gelir
Maşallah
Bizimki smayi zorla iciyordu bunu isteyerek içiyor annem gelince 10 kutu alacakmis en azindan 2 3 ay idare eder wjjdej. Of tv icin de 12.500 tl tamir ucreti istedi philips garantiye girmiyormus. Biz de rapor istedik yetkili servis darbe aldi diye evrak verecek biz de mahkemede kullanicaz. Bu aralar fbi oldum esyalari tasiyan adamin adini soyadini buldum facebook profilini buldumHadi yaa yok muydu baya pahalıymış kiz 800 gr 350 tl ye aldik en son smaNakliyecilerden alacağınız tazminatla Kuzey e kilo kilo golden goat ismarlayin
Kizla erkek bebeklikten farkli canim... Akranlari nasilmis, etrafinda sor bi derim ama Bana kalirsa normal. 9 yasinda miydi?
Eurolari bozdur ananeeeeBizimki smayi zorla iciyordu bunu isteyerek içiyor annem gelince 10 kutu alacakmis en azindan 2 3 ay idare eder wjjdej. Of tv icin de 12.500 tl tamir ucreti istedi philips garantiye girmiyormus. Biz de rapor istedik yetkili servis darbe aldi diye evrak verecek biz de mahkemede kullanicaz. Bu aralar fbi oldum esyalari tasiyan adamin adini soyadini buldum facebook profilini buldum
Oo maşallah incilereCanim once su toplar ya bi yerimiz, onun gibi oluyor sonra patliyor ve dis cikiyor. Bizim ikisi birden geldi
Evet böyleyiz normalde böyle değildir belim koptu artıkOo maşallah incilerebizimki de baya bikac gundur huysuz diş sanırım şu gibi akiyo ağzı uykuya gecisler işkence uyanık olduğu saatler ayakta kucakta hoplatilmak istiyo tek başına yerde taş çatlasın 5 dk sonra ağlama 2 gündür pestilim çıktı sizin de böyle mi ? Bllossom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?