Ooo hem de “Ben Kirke” yi okuyorSelam kizlar evde internet olmayinca biz de kültürlenelim dedikromanimiz bitince de ogluşumla kpss calismaya baslicaz şimdiden başlasa anca yetişir
Evet yunan tanrilarina pek aşina olmasam da kitap akıp gidiyor. 2 günde 250 sayfa geride kaldi kuzey'e rağmenOoo hem de “Ben Kirke” yi okuyorbayılırım fantastik & mitolojik kitaplara
Ben onu izlemedim bile desemÇok severim Kuzeycim Harry potter serisini 20 günde okumuştum
Yok hangisiymis o atsana tam adını bakayim severim antin kuntin şeyleriBen onu izlemedim bile desemsanki izleyince yüzüklerin efendisi'ne ihanet edecekmisim gibi hissediyorum jwjwjdj cadı avcısı serisi de var hiç denk geldin mi? Filmi de varmış ama ben hic izlemedim o seri de bayagi iyi ben kirke'de güzel daha tam bitmedi ama bayıldım okudukca okuyasin geliyor.
Merhaba,Kızlar herkese merhaba..Bir şey soracağım sizlere,Ali 5 ay 10 günlük oldu bugün itibarıyla .Bu ek gıda işini bir türlü kafamda oturtamadım,bu sebeple sizlerden bilgi almak istiyorum.Ben şimdi havuç haşladım ezdim filan zeytinyağı ile birlikte sonra verip vermeme arasında kaldım.Verince ne kdar vermeliyiz bir de?Bir, iki, üç çay kaşığı mı?Yediği kadar mı?Bir kere yaptığımızda yenmeyince ve geri kalanı atıyor muyuz? Yoğurt kaç gündür birazcık ağzına sürüyorum ama bu havuç kabak olayında nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorumBir çok arkadaş ama ben tam anlayamadım doğrusu
Bir sanki az dökülüyormuş gibi saçlarımı yolması yok muuuAyy deme deme geçen güldüryordum seviyordum ayağını Bi vurdu dişim kanadı nerden geldiğimi şaşırdım
Canım sürekli tummy time yaptır en iyisi oMerhaba kızlar uğrayamadım uzun zamandır. Umarım herkes iyidir
Benim oğlan dönmüyor kızlar nasıl yapsam?Döndü birkaç defa ama hiç sevmiyor bilerek dönmüyor. Biz alıştırma yaptırırken de hemen düzeltiyor kendini. Var mı önerisi olan?
İnanır mısın doğduğu günden beri başını müthiş bir şekilde tutabiliyor doktoru bile şaşırdı kaldıCanım sürekli tummy time yaptır en iyisi obizimkide sırt üstü durmuyor
Geçici bir süreçtir bence canım. Evi gezdirip bak bu dolap bu kapı şeklinde konuşuyoruz sürekli.Kizlar bebegim 4 bucuk aylik pek fazla ses cikarmiyo. Daha onceleri agu falan diyodu simdi pek ses cikarmiyo normal mi sizin bebekleriniz ne zaman sesler cikarmaya basladi
Canım her bebeğin gelişimi farklı bunu unutma canınıda sıkmaİnanır mısın doğduğu günden beri başını müthiş bir şekilde tutabiliyor doktoru bile şaşırdı kaldı
Müthiş hareketli bir bebek hep kucak istiyor çok yoruluyorum tummy time yaptırınca da durmuyor ki sıkılıyor illa kucakta gezecek
Napıcam hiç bilmiyorum canım sıkılıyor bu duruma
Bende dün şeftali verdim 3 kere kaka yaptı. Hepsine farklı etki ediyorKızlar minoşa bi kaç kere aralıklı gün ile şeftali verdim ne zaman verdiysem kabız oldusuan da öyle yavrum 1 gün oldu yapmadı altına. Tadımlık veriyordum oysa o bile yaramadı
Kardeşimin hikayesini okumuştum çok beğenmiştim bendeYok hangisiymis o atsana tam adını bakayim severim antin kuntin şeyleripolisiye-gerilim de çok severim ben okumadiysan grangé in kitaplarını tavsiye ederim. Zülfü Livaneli Kardeşimin hikayesi de güzel bak seversin. Benim hayatımın kitabi Kumral Ada Mavi Tuna imkanı olan okusun her şey var içinde çok acayip bi kitap
Neden sıkılıyor ki benim ki de donmuyor saga sola donuyor yuz ustu nadir. Sevmiyor ondan kendini koruyor farkindayim. Her iki oglumda oyle oldu ben hic takmadim her seyi iyi cunku. Buyugu hic bir zaman da donmedi yuz ustu abartmiyorum hic hemde.İnanır mısın doğduğu günden beri başını müthiş bir şekilde tutabiliyor doktoru bile şaşırdı kaldı
Müthiş hareketli bir bebek hep kucak istiyor çok yoruluyorum tummy time yaptırınca da durmuyor ki sıkılıyor illa kucakta gezecek
Biraz dönse yanında yöresindeki oyuncaklara ilgisi artsa rahatlarım diye düşünüyorum. Dönmesi lazım ya sürekli sırtı ağrıyor bu şekilde deCanım her bebeğin gelişimi farklı bunu unutma canınıda sıkmaMaşallah bak ne güzel. Bizimkide aşırı hareketli dediğin gibi çok çabuk sıkılıyor sürekli kucak istiyor gezmek istiyor. Dışarıyı çok seviyor özellikle nasıl heyecanlanıyor kendini sıkıyor heyecandan şaşıp kalıyoruz Bende gün içinde aşırı yoruluyorum ya memede duracak ya kucakta. İlgisiz kalınca hemen ağlıyor Geçicek bugünlerde inşallah
Üstte de yazdım canım sanki biraz etrafına ilgisi artar oyuncaklara uzanır ben de rahat ederim diye düşünüyorum. Bu şekilde çok zor oluyor cidden. Bir de sırtını ovuyorum ağrımasın diye. Bu saatten sonra kafa şekli değişir mi acaba? Şu an çok düzgün biraz da hep aynı şekil yatınca bozulur diye korkuyorum açıkçasıNeden sıkılıyor ki benim ki de donmuyor saga sola donuyor yuz ustu nadir. Sevmiyor ondan kendini koruyor farkindayim. Her iki oglumda oyle oldu ben hic takmadim her seyi iyi cunku. Buyugu hic bir zaman da donmedi yuz ustu abartmiyorum hic hemde.
Benim kizimda donmezdi. Oglum donup duruyor. Donmemesi daha iyi inanİnanır mısın doğduğu günden beri başını müthiş bir şekilde tutabiliyor doktoru bile şaşırdı kaldı
Benim ilk kızım da öyle yedi ya da sekiz aylık döndü. Ben de endişe etmiştim de, kucağa çok gelen çocuğun o tarz gelişimleri çok geç oluyor. 14 aylık anca yürümüştü mesela. Aksine ikinci kızım hep yerdeydi. Dört aylık döndü, 7 aylık emekledi. 9 ayına yürüdü. Kucağa çok geliyorsa ondandır bence seninkinin olayı. Yine de doktoruna bir danış tabi ama endişe edecek bir şey göremiyorum ben.İnanır mısın doğduğu günden beri başını müthiş bir şekilde tutabiliyor doktoru bile şaşırdı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?