- 31 Temmuz 2019
- 323
- 370
- 103
- 33
Anladım canım benim endişe etme onunda Bi zamanı vardır elbetBiraz dönse yanında yöresindeki oyuncaklara ilgisi artsa rahatlarım diye düşünüyorum. Dönmesi lazım ya sürekli sırtı ağrıyor bu şekilde de
Olabilir canım üşütmüşte olabilir çok terliyorsaSebepsiz yere ateş olur mubizimki dün ateşlendi ve çok kustu. Burnundan bile geldi. Serum taktılar biraz toparladı ama tahlillerde de bir şey çıkmadı. Sıcak mı çarptı acaba
O kadar çok terliyor ki muhtemelen üstünde teri soğudu. Bu arada 5 ay 20 günlük olduk bizde hala dönmedik. Her bebek kendine özgü tabiOlabilir canım üşütmüşte olabilir çok terliyorsa
Öncelikli olarak doktorla görüşeyim bu durumda,teşekkür ederimSarı tüylü çocuğum
amin canim , evet ates durumunda odayi sogutuyorsun ama farkettin mi bilmiyorum yüksek ateşte ayaklari buz gibi oluyor. Vücudunu soyup ayaklarına kalın corap giydiriyorum. Çünkü ayaklar vucutta soğuk yer olunca beyin vucutta soğuk yer var daha çok ısıtmaliyim vücudu diyormuş.
Canım her doktorun başlangıç ve süreci farklı oluyor. Ben sabah-ogle -akşam şeklinde veriyorum. 1.gun max 8-9 çay kaşığı, 2. Gün max 8-9 tatlı kaşığı. 3.gun max 3 Türk kahvesi fincanı kadar
Olabilir canım havalar çok sıcak emerken bile çok ter atıyorlarO kadar çok terliyor ki muhtemelen üstünde teri soğudu. Bu arada 5 ay 20 günlük olduk bizde hala dönmedik. Her bebek kendine özgü tabi
İlk kez hasta oldu ya içim acıdı. İnşallah bekliyoruz bakalımOlabilir canım havalar çok sıcak emerken bile çok ter atıyorlarAynen canım dediğim gibi zamanı vardır elbet oda döner bir gün
Bizimkide geçen ay ilk defa hastalanmıştı çok üzülmüştüm bendeİlk kez hasta oldu ya içim acıdı. İnşallah bekliyoruz bakalım
Okumamisim canim o kismi.Gelisimsel olarak uzuldugunu sandim da. Benim ki eskiden sadece sirt ustu yatmak isterdi simdi.alisti canim kendi bir saga bir sola yatiyor. Hep sirt ustu kafasi duz olur korkusu bende de var ama cok sukur yatarken onu atlattik saga sola.donuyor.Üstte de yazdım canım sanki biraz etrafına ilgisi artar oyuncaklara uzanır ben de rahat ederim diye düşünüyorum. Bu şekilde çok zor oluyor cidden. Bir de sırtını ovuyorum ağrımasın diye. Bu saatten sonra kafa şekli değişir mi acaba? Şu an çok düzgün biraz da hep aynı şekil yatınca bozulur diye korkuyorum açıkçası
Geçmiş olsun canim ishal var mi? Şu ara bi salgın var bütün ev olduk biz de Ekin'in 10 gün sürdü. Covid in farklı bir varyantı diyorlar özellikle bebekleri ve çocukları yakalıyormuş. Ekin de fışkırarak burnundan kusuyordu ama ishal de vardi bizde son 3 gün de ateş yaptıSebepsiz yere ateş olur mubizimki dün ateşlendi ve çok kustu. Burnundan bile geldi. Serum taktılar biraz toparladı ama tahlillerde de bir şey çıkmadı. Sıcak mı çarptı acaba
Demi bogulacak mi derdi de yokBenim kizimda donmezdi. Oglum donup duruyor. Donmemesi daha iyi inan
2 kızıniz mi varBenim ilk kızım da öyle yedi ya da sekiz aylık döndü. Ben de endişe etmiştim de, kucağa çok gelen çocuğun o tarz gelişimleri çok geç oluyor. 14 aylık anca yürümüştü mesela. Aksine ikinci kızım hep yerdeydi. Dört aylık döndü, 7 aylık emekledi. 9 ayına yürüdü. Kucağa çok geliyorsa ondandır bence seninkinin olayı. Yine de doktoruna bir danış tabi ama endişe edecek bir şey göremiyorum ben.
Evet iki kızım var, üçüncü sürpriz bebek oldu bizim için2 kızıniz mi variki kizim olsun cok isterdim. Simdiki ne? Benim de ilki kiz, ikinci oglan. 35e varmamis olsam 3.dusunurdum
Yani tam ishal mi emin değilim ama pütürcüklü yapıyor günde 3 kez falan.Geçmiş olsun canim ishal var mi? Şu ara bi salgın var bütün ev olduk biz de Ekin'in 10 gün sürdü. Covid in farklı bir varyantı diyorlar özellikle bebekleri ve çocukları yakalıyormuş. Ekin de fışkırarak burnundan kusuyordu ama ishal de vardi bizde son 3 gün de ateş yaptı
Masallah, guzel surpriz olmusEvet iki kızım var, üçüncü sürpriz bebek oldu bizim içinO da erkek. Ya ne güzel bir kız bir olan maşallah ideal bence seninki. Çocuk sayısı arttıkça hayat zorlaşıyor hem maddi hem manen Şimdi diyorum ki aklım olsaydı tek çocukla kalsaydım
Kaşık maması nasıl yapacaksın canım?Ben ana kucağında yediriyorum. Dediğin gibi yaptım 3 gün patates 3 gün havuç öyle gidiyorum. Daha bi öğün başlamadım çünkü başlasam da yediremem yemiyorkaşık mamasına başlayacağım az az biraz daha tadım yapalım da. Meyveleri kaşık mamasıyla vermek istiyorum tek başına değil.
Bize doktor sadece dilinin ucu ile tatsin bu ay yeterli dedi. Ben 3 gün kuralı ile 1 çay kaşığı şeklinde ilerliyorum. Genelde öğlen 12 de yediriyorum kabak, havuç, patates,yogurt tattı şimdiye kadarKızlar herkese merhaba..Bir şey soracağım sizlere,Ali 5 ay 10 günlük oldu bugün itibarıyla .Bu ek gıda işini bir türlü kafamda oturtamadım,bu sebeple sizlerden bilgi almak istiyorum.Ben şimdi havuç haşladım ezdim filan zeytinyağı ile birlikte sonra verip vermeme arasında kaldım.Verince ne kdar vermeliyiz bir de?Bir, iki, üç çay kaşığı mı?Yediği kadar mı?Bir kere yaptığımızda yenmeyince ve geri kalanı atıyor muyuz? Yoğurt kaç gündür birazcık ağzına sürüyorum ama bu havuç kabak olayında nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorumBir çok arkadaş yazmış ama ben tam anlayamadım doğrusu
Benimki genelde çığlık atıyor agu kısmı karşısında konusursak tepki veriyor ama en çok abisine tepkileri mesela abiyi görünce sesini inceltip çığlık atıyorYapildi canim tepki veriyor biseyler soyluyorum guluyo sesli de guluyo ama oyle cok fazla agulamiyo nadir
Ama ben bu kitaba bayılıyorumSelam kizlar evde internet olmayinca biz de kültürlenelim dedikromanimiz bitince de ogluşumla kpss calismaya baslicaz şimdiden başlasa anca yetişir
Ben de çok çok seviyorum fantastik, kitapları özellikle vampir olursa tadından yenmezAnnemle biz hep fantastik kitaplar okuyoruz seversen önerelim tabi
Harry Potter ve alacakaranlık serisi hem kitapları hem filmleri 300 kere okuyup izlemişimdir asla bıkmamÇok severim Kuzeycim Harry potter serisini 20 günde okumuştum
Kızlar bizim oyun halısının son hâline bakın.. Döneceğim diye kırdı bizimki
Amin canım inşallah sağlıklı mutlu büyüsünler hepsiMasallah, guzel surpriz olmusevet cok sukur bizimki de iyi oldu, cidden farkli kiz Ile erkek bebek farkliymis. Bebek bu ya ne abartiyorlar diyordum ama buyudukce hareketi fazlalasiyor. Dikkati de kiz kadar olmuyor sanki ... Kiz daha tatli, erkek bebek bu kadar tatli olmaz derdim de cok tatli ikizini de tatmak guzel duygu. Allah saglik versin bebislerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?