2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Öncelikli olarak doktorla görüşeyim bu durumda,teşekkür ederim

O kadar çok terliyor ki muhtemelen üstünde teri soğudu. Bu arada 5 ay 20 günlük olduk bizde hala dönmedik. Her bebek kendine özgü tabi
Olabilir canım havalar çok sıcak emerken bile çok ter atıyorlar Aynen canım dediğim gibi zamanı vardır elbet oda döner bir gün

Okumamisim canim o kismi.Gelisimsel olarak uzuldugunu sandim da. Benim ki eskiden sadece sirt ustu yatmak isterdi simdi.alisti canim kendi bir saga bir sola yatiyor. Hep sirt ustu kafasi duz olur korkusu bende de var ama cok sukur yatarken onu atlattik saga sola.donuyor.

Sebepsiz yere ateş olur mu bizimki dün ateşlendi ve çok kustu. Burnundan bile geldi. Serum taktılar biraz toparladı ama tahlillerde de bir şey çıkmadı. Sıcak mı çarptı acaba
Geçmiş olsun canim ishal var mi? Şu ara bi salgın var bütün ev olduk biz de Ekin'in 10 gün sürdü. Covid in farklı bir varyantı diyorlar özellikle bebekleri ve çocukları yakalıyormuş. Ekin de fışkırarak burnundan kusuyordu ama ishal de vardi bizde son 3 gün de ateş yaptı

2 kızıniz mi var iki kizim olsun cok isterdim. Simdiki ne? Benim de ilki kiz, ikinci oglan. 35e varmamis olsam 3.dusunurdum

2 kızıniz mi var iki kizim olsun cok isterdim. Simdiki ne? Benim de ilki kiz, ikinci oglan. 35e varmamis olsam 3.dusunurdum
Evet iki kızım var, üçüncü sürpriz bebek oldu bizim için O da erkek. Ya ne güzel bir kız bir olan maşallah ideal bence seninki. Çocuk sayısı arttıkça hayat zorlaşıyor hem maddi hem manen Şimdi diyorum ki aklım olsaydı tek çocukla kalsaydım

Yani tam ishal mi emin değilim ama pütürcüklü yapıyor günde 3 kez falan.

Masallah, guzel surpriz olmus evet cok sukur bizimki de iyi oldu, cidden farkli kiz Ile erkek bebek farkliymis. Bebek bu ya ne abartiyorlar diyordum ama buyudukce hareketi fazlalasiyor. Dikkati de kiz kadar olmuyor sanki ... Kiz daha tatli, erkek bebek bu kadar tatli olmaz derdim de cok tatli ikizini de tatmak guzel duygu. Allah saglik versin bebislerimize

Kaşık maması nasıl yapacaksın canım?
Bize doktor sadece dilinin ucu ile tatsin bu ay yeterli dedi. Ben 3 gün kuralı ile 1 çay kaşığı şeklinde ilerliyorum. Genelde öğlen 12 de yediriyorum kabak, havuç, patates,yogurt tattı şimdiye kadar
Yapildi canim tepki veriyor biseyler soyluyorum guluyo sesli de guluyo ama oyle cok fazla agulamiyo nadir
Benimki genelde çığlık atıyor agu kısmı karşısında konusursak tepki veriyor ama en çok abisine tepkileri mesela abiyi görünce sesini inceltip çığlık atıyor
Selam kizlar evde internet olmayinca biz de kültürlenelim dedik romanimiz bitince de ogluşumla kpss calismaya baslicaz şimdiden başlasa anca yetişir
Ama ben bu kitaba bayılıyorum gerçi madeline miller kitapları ayrı benim için
Annemle biz hep fantastik kitaplar okuyoruz seversen önerelim tabi
Ben de çok çok seviyorum fantastik, kitapları özellikle vampir olursa tadından yenmez eşime çok saçma geliyor ama ba-yı-lı-yo-rum
Çok severim Kuzeycim Harry potter serisini 20 günde okumuştum
Harry Potter ve alacakaranlık serisi hem kitapları hem filmleri 300 kere okuyup izlemişimdir asla bıkmam

Amin canım inşallah sağlıklı mutlu büyüsünler hepsi Fıtratları farklı oluyor her bir çocuğun, kız erkek de farklı gerçekten. Görümcemin oğlu çok sakindir mesela ama bakıyorum fıtratı gereği askere, silaha, arabaya ilgi duyuyor daha çok. Orada anlıyorsun erkek - kız çocuk ayrı gerçekten Bakalım biz neler göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…