2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben ana kucağında yediriyorum. Dediğin gibi yaptım 3 gün patates 3 gün havuç öyle gidiyorum. Daha bi öğün başlamadım çünkü başlasam da yediremem yemiyor kaşık mamasına başlayacağım az az biraz daha tadım yapalım da. Meyveleri kaşık mamasıyla vermek istiyorum tek başına değil.

Salı 10 gün rapor alsam 15 i ücretsize ayrılsam hiç iade yapmam dimi 14 ü iş başı olursa 1 günlük iade ile uğraşırım sanırım
Hocam 15 i izne ayrılırsınız maaşınız yatar maaşlar 1 2 gun öncesinde yapılıyor 14 dilekçe verin ya da 13 15 nde ayrılacağım diye idarenize sorup daha net bilgi alabilirsiniz ama 15 eylülde dilekçe verirseniz yatar maaşınız

Ben de Eylül 15’e yakın alırım inşallah canım. 13-14 gibi. Aslında 10 günlük rapor hakkım var ama uğraşmak istemiyorum.
Hocam o zaman maaş iadesiyle uğraşmanız gerekir o da yorucu işler rapor alıp kapatmak daha iyi bence
Hocam ağustosun sonuna doğru okul yönetimini arayıp konuşmayı düşünüyorum dört Eylül‘de de okula gidemeyeceğim o yüzden sağlık ocağına gidip ilaç yazdırıp o gün ek ders yazmayın izinli gözükeyim diyeceğim salıdan da on gün rapor alıp 15’inde ücretsize çıkayım diyorum bu şekilde Eylül maaşını almam alacağım vereceğim kalmaz diye düşünüyorum 4 Eylül‘de kızım birinci sınıfa başlayacak oryantasyon süreci var oraya gidip gelmem gerekecek o yüzden seminerlere katılamayacağım zaten bir gün de idare ederler sağlık ocağı reçetesiyle inşallah zaten ek ders istemiyorum. Bu şekilde yapsam bir sıkıntı olmaz herhalde değil mi

Kizlar bebegim 4 bucuk aylik pek fazla ses cikarmiyo. Daha onceleri agu falan diyodu simdi pek ses cikarmiyo normal mi sizin bebekleriniz ne zaman sesler cikarmaya basladi

Kızlar herkese merhaba..Bir şey soracağım sizlere,Ali 5 ay 10 günlük oldu bugün itibarıyla .Bu ek gıda işini bir türlü kafamda oturtamadım,bu sebeple sizlerden bilgi almak istiyorum.Ben şimdi havuç haşladım ezdim filan zeytinyağı ile birlikte sonra verip vermeme arasında kaldım.Verince ne kdar vermeliyiz bir de?Bir, iki, üç çay kaşığı mı?Yediği kadar mı?Bir kere yaptığımızda yenmeyince ve geri kalanı atıyor muyuz? Yoğurt kaç gündür birazcık ağzına sürüyorum ama bu havuç kabak olayında nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum Bir çok arkadaş yazmış ama ben tam anlayamadım doğrusu

Oyy saçlara bak maşallah rengi ne güzel bnde yoğurt vereyim tam yemelik oluyomus duduslari
Sarı tüylü çocuğum
Masallah masallah Allah saglikla guzel gunler gostersin

Soguksa sicak, sicaksa soguk kuralini ilk defa duydum. Cok ilginc geldi. Biz hep soguga donusturuyoruz ortami. Ama ev zaten hep sicak tabii ... Iyi oldu ogrendigim
amin canim , evet ates durumunda odayi sogutuyorsun ama farkettin mi bilmiyorum yüksek ateşte ayaklari buz gibi oluyor. Vücudunu soyup ayaklarına kalın corap giydiriyorum. Çünkü ayaklar vucutta soğuk yer olunca beyin vucutta soğuk yer var daha çok ısıtmaliyim vücudu diyormuş.
Canım her doktorun başlangıç ve süreci farklı oluyor. Ben sabah-ogle -akşam şeklinde veriyorum. 1.gun max 8-9 çay kaşığı, 2. Gün max 8-9 tatlı kaşığı. 3.gun max 3 Türk kahvesi fincanı kadar

Evet bende verdim canım şimdi calpol kesinlikle bi huzursuzluğu var

Kizlar bebegim 4 bucuk aylik pek fazla ses cikarmiyo. Daha onceleri agu falan diyodu simdi pek ses cikarmiyo normal mi sizin bebekleriniz ne zaman sesler cikarmaya basladi
Canim isitme testi yapilmis miydi? Seslenince bakiyor mu, tepki veriyor mu?

Her bebek farklıdır canım endişelenecek birşeyin olduğunu düşünmüyorum.
Mesala babası işten gelince ilk onunla konuşsun, gözlerinin içine bakarak, yumuşak ve sever ses tonuyla, uzun saat görmediği için ona sesle tepki vermesi daha muhtemel.

Tesekkur ederim canim yuzune bakip konusuyoruz cok guzel guluyo ediyo sesli sekilde ama cok agulamiyo iste

Tesekkur ederim canim yuzune bakip konusuyoruz cok guzel guluyo ediyo sesli sekilde ama cok agulamiyo iste
Eskisi gibi agulamasını bekleme canım çünkü agulama zamanları bitti artık yavaş yavaş sesli harfleri garip bir hale getirerek bağırarak söylemeye başlıyorlar. Birkaç hafta daha bekle yapacaktır. Birde ortam değişikliği yapmanı öneririm, mesela evdeyken bebeğin hiç kullanmadığı bir odada vakit geçirin. Onlarında modunu değiştirmeye ihtiyaçları var☺

Olmaz büyük ihtimalle hocam

Selam kizlar evde internet olmayinca biz de kültürlenelim dedik romanimiz bitince de ogluşumla kpss calismaya baslicaz şimdiden başlasa anca yetişir

Eklentiler

• Screenshot_20230816_215857_Gallery.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…