2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ay bu meme reddi neyi reddersin ki iç işte hazır mama

Ben 3 gün hepsini ayrı ayrı verdim. Şimdi ikili karışım yapacağım ve yoğurt ama doktor bana sadece dilinin ucu ile tadına baksın şimdilik dedi
Aynen ya vallahi fakat doktorum buyuk oglumda soylemisti sebepsiz meme reddi olmaz diye. Ben halen gazli oldugunu dusunup mecbur Biogai aldim zaten bagirsak duzenleyici de artik Biogayi mi işe yaradi memeye geri donus yapti.Artik eşimle sanirim birakacak memeyi diye dusunduk oyle ciddiydi. memeye istahla gelirken aniden sancilaniyordu ben gazdan sebep oldugunu dusunuyorum.doktorumuz da olabilir bu aya kadar gaz devam edebilir demisti.

2. Doz benim oğlum da çok ateş ve huysuzluk yaptı

Benimki de çok sevmişti şaşırdım hatta kesin yemez dedim

Merhaba canım, ben kendi adıma hasladim biraz da zeytinyağı koydum
Gunaydin canim, zeytinyagi koyarim Ben de ama tuz koymam canim. Seninki gibi olur. Biraz zetinyaginda kisik ateste kendi suyuyla buhariyla olur. Ben cok ozel yemekler yapmayi dusunmuyorum acikcasi. Yavas yavas yer

Ay bu meme reddi neyi reddersin ki iç işte hazır mama

Ben 3 gün hepsini ayrı ayrı verdim. Şimdi ikili karışım yapacağım ve yoğurt ama doktor bana sadece dilinin ucu ile tadına baksın şimdilik dedi
O kadari dil ucu ile tadim sayiliyor muymus? Ay ben cogu seyi tattirdim o zaman yogurt, elma, seftali,visne, kaygisi,avocado, kasar, peyaz peynir, yumurta sarisi, patates, salatalik...aklima gelenler

Gunaydin canim, zeytinyagi koyarim Ben de ama tuz koymam canim. Seninki gibi olur. Biraz zetinyaginda kisik ateste kendi suyuyla buhariyla olur. Ben cok ozel yemekler yapmayi dusunmuyorum acikcasi. Yavas yavas yer
Bu süre sonra sıkılıyor insan bence, yani kendi adıma ben öyleyim

O kadari dil ucu ile tadim sayiliyor muymus? Ay ben cogu seyi tattirdim o zaman yogurt, elma, seftali,visne, kaygisi,avocado, kasar, peyaz peynir, yumurta sarisi, patates, salatalik...aklima gelenler
Evet öyle demişti doktorumuz, 6. Aydan sonra liste vereceğim demişti.

Ceviz badem ... O grupta var benimki iki gun sonra kosmaya baslar, bir hafta sonra da uzaya cikar
Ceviz. Bademi nasıl veriyorsun ? Bir şeylere katarak mı yoksa tek tek mi, ben bulamaç tarzı şeyleri sevmiyorum aslında

O zaman 4 Eylül mantıklı olabilir dimi hocam, ben kızımda ücretsize çıkarken aldığım maaştan daha fazla ödemiştim yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum o yüzden sordum
Eğer alabiliyorsaniz 10 gün rapor alın 14 eylülde ücretsiz izne ayrilin

Ahahah bnde sabah kahvaltıda akşam yemeğinde verebileceğim yumuşak şeyleri hep diline sürdüm gözü kalmasın çocuğun

Sen iyi dayaniyorsun iki bebekle. Gelisim donemleri de farkli. Ikiye bolunmek kolay mi! Ne guzel cok tatli annesine doguyor iste

Kan ilacina basladim. 2 gundur kakayi cok sukur etkilemedi.
Doğrusu bazen dayanamadığımı hissediyorum, oturup ağlayasım var ama ağlamaya vaktim yok
Her kan ilacı kabız yapılmıyor ve dış rengini etkilemiyor canım. Ben kızımda alinox kullanmıştım, çokta memnundum ama piyasada yok şuan uretmiyorlarmis. İlk sidefer aldım kullanamadım şimdi oceon microfer aldım.
Canım reflu yatağı üstünde tummy time yaptırmayı denedin mi ? Vücudu eğik olduğu için belki kusma yapmaz.
Evet benimkide agliyor osman gonulal bi videosunda islak bez sirkeli bez bi ise yaramiyor koymayin demisti bende artik sadece ilik dus aldiriyorum o iyi geliyor.
Nerde okudum bilmiyorum ve hatırlamıyorum, küçükken ateş durumunda eklem yerlerine sirkeli bez ve soğuk tampon yapıldığında ilerde eklem romatizmasina yakalanma ihtimali çok daha yüksek oluyormuş. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama bana mantıklı geldi aslında.
Kızımda 40+ ateşte acildeyken bir doktor vücudunu bezle sildirmisti. Orda tabi duş aldırma imkanı olmayınca Hatta ona sormuştum evde sirkeli bez tampon vs koyalım mı diye. Çocuk ve bebeklere sirkeli bez konmaz demisti. Ama tabi o sırada çocuk ciyak ciyak ağlayınca neden niçin diye pek irdeleyemedim. Mesela o doktorda vücudunu eklemlerini vs heryerini sildirdi ama eklemlerinde bez bırakmayın tampon yapmayın sadece silin dedi. Bir tek alın kısmında bez bıraktı, ısininca hemen çeşmede yıkayıp yeniden koyduk hep bezi.
Evde de odayi sogut, ilik dus aldir ve kontrollu kiyafet cikart dedi. Ateste en onemli kural sicak yeri sogut , soguk yeri isit demisti .
Agrisi vardir annesi ondandir huzursuzluk uykusuzluk. Ben bu tarz durumlarda calpol veriyorum açıkçası.
Yok anacım nereye uyuyacak inanirmisin dün 1 kez yatağında 25 dakika uyudu ,.gerisi emerken emme sürecinde 10 max 15dakika. Kafayı kaldıramıyor ama bakinmaktan da geri kalmıyor. Ay nasıl bir çocuk bu anlamadım kendini uyandırsın diye atıyor kendini yerden yere resmen. Birde zıplama huyumuz var
Kizlar bugun kabak denemesi vardi catalla ezdim verdim esek sipasi nasil sevdi kabagimememi o kadar sevmediVerseydim yerdi vermedim 1 cay cagindan fazla verdim ama.
Biz ek gıdaya başladık. İlk yoğurt verdim 3.gun bugün havuç geçtim.
1.gun sabah-ogle-aksam max 8-9 çay kaşığı
2.gun s-ö-a max 8-9 tatlı kaşığı
3.gun max 3 t.kahvesi fincanı olculerim.tabiki bunlar üst limitler yoğurdu mesela 3.gun 5 tatlı kaşığı yedi bıraktı. Bu sabah havuç denedik pek beğenmedi beyefendi 2 çay kaşığı yememiştir.
Buharda pisirip catalla ezip icine 1 ck zeytinyagi o sekilde veriyorum ben.
3 gün kuralı canım. 3 gün tek besin, 3 gün bittikten sonra 3 gün farklı besin. Tek başına. Ben buharda haşlayıp çatalla ezip içine 1ck zeytinyağı koyuyorum.
Mama sandalyesinin kemeriyle bağlamayı denedin mi ben öyle yapıyorum

Kızlar bu arada sizi küçük yakışıklıyla tanıştırayım çok iştahlı duruyor ama inanın hiç öyle değil, ağzını yüzünü buruştura buluştura hal oldu Biz oynamayı seviyoruz yemeyi değil

Eklentiler

• Screenshot_20230816_112036_Gallery.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bu arada sizi küçük yakışıklıyla tanıştırayım çok iştahlı duruyor ama inanın hiç öyle değil, ağzını yüzünü buruştura buluştura hal oldu Biz oynamayı seviyoruz yemeyi değil
[/QUOTE]
Oyy saçlara bak maşallah rengi ne güzel bnde yoğurt vereyim tam yemelik oluyomus duduslari

Ben de Eylül 15’e yakın alırım inşallah canım. 13-14 gibi. Aslında 10 günlük rapor hakkım var ama uğraşmak istemiyorum.

Masallah masallah Allah saglikla guzel gunler gostersin

Soguksa sicak, sicaksa soguk kuralini ilk defa duydum. Cok ilginc geldi. Biz hep soguga donusturuyoruz ortami. Ama ev zaten hep sicak tabii ... Iyi oldu ogrendigim

Yaa bizimkide Bi kaç gündür eli yüzünde sürtüyor ellerini diş mi geliyor demek??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…