Aynen ya vallahi fakat doktorum buyuk oglumda soylemisti sebepsiz meme reddi olmaz diye. Ben halen gazli oldugunu dusunup mecbur Biogai aldim zaten bagirsak duzenleyici de artik Biogayi mi işe yaradi memeye geri donus yapti.Artik eşimle sanirim birakacak memeyi diye dusunduk oyle ciddiydi. memeye istahla gelirken aniden sancilaniyordu ben gazdan sebep oldugunu dusunuyorum.doktorumuz da olabilir bu aya kadar gaz devam edebilir demisti.Ay bu meme reddineyi reddersin ki iç işte hazır mama
Ben 3 gün hepsini ayrı ayrı verdim. Şimdi ikili karışım yapacağım ve yoğurt ama doktor bana sadece dilinin ucu ile tadına baksın şimdilik dedi
Gunaydin canim, zeytinyagi koyarim Ben de ama tuz koymam canim. Seninki gibi olur. Biraz zetinyaginda kisik ateste kendi suyuyla buhariyla olur. Ben cok ozel yemekler yapmayi dusunmuyorum acikcasi. Yavas yavas yer2. Doz benim oğlum da çok ateş ve huysuzluk yaptı
Benimki de çok sevmiştişaşırdım hatta kesin yemez dedim
Merhaba canım, ben kendi adıma hasladim biraz da zeytinyağı koydum
O kadari dil ucu ile tadim sayiliyor muymus?Ay bu meme reddineyi reddersin ki iç işte hazır mama
Ben 3 gün hepsini ayrı ayrı verdim. Şimdi ikili karışım yapacağım ve yoğurt ama doktor bana sadece dilinin ucu ile tadına baksın şimdilik dedi
Ohoo sen her seyi vermissin artik normal yemekler yerO kadari dil ucu ile tadim sayiliyor muymus?Ay ben cogu seyi tattirdim o zaman yogurt, elma, seftali,visne, kaygisi,avocado, kasar, peyaz peynir, yumurta sarisi, patates, salatalik...aklima gelenler
Ha haa dimi? Valla kucuk kucuk hep verdim. Dun aksam acelem vardi, vermedim. Agla agla mahvoldu. Babasi bi seyler verdi de sustuOhoo sen her seyi vermissin artik normal yemekler yer
Ceviz badem ... O grupta varOhoo sen her seyi vermissin artik normal yemekler yer
Bu süre sonra sıkılıyor insan bence, yani kendi adıma ben öyleyimGunaydin canim, zeytinyagi koyarim Ben de ama tuz koymam canim. Seninki gibi olur. Biraz zetinyaginda kisik ateste kendi suyuyla buhariyla olur. Ben cok ozel yemekler yapmayi dusunmuyorum acikcasi. Yavas yavas yer
Evet öyle demişti doktorumuz, 6. Aydan sonra liste vereceğim demişti.O kadari dil ucu ile tadim sayiliyor muymus?Ay ben cogu seyi tattirdim o zaman yogurt, elma, seftali,visne, kaygisi,avocado, kasar, peyaz peynir, yumurta sarisi, patates, salatalik...aklima gelenler
Ceviz. Bademi nasıl veriyorsun ? Bir şeylere katarak mı yoksa tek tek mi, ben bulamaç tarzı şeyleri sevmiyorum aslındaCeviz badem ... O grupta varbenimki iki gun sonra kosmaya baslar, bir hafta sonra da uzaya cikar
Aynen oyle oluyorBu süre sonra sıkılıyor insan bence, yani kendi adıma ben öyleyim
Canim cam rendede rendeleyip veriyorum su ile. Her seyi sade. Karistirmiyorum hic bir seyi. Kahvaltiyi bile tek tek bizim gibi yaptirmistim kizimda, ayni yaparimCeviz. Bademi nasıl veriyorsun ? Bir şeylere katarak mı yoksa tek tek mi, ben bulamaç tarzı şeyleri sevmiyorum aslında
Eğer alabiliyorsaniz 10 gün rapor alın 14 eylülde ücretsiz izne ayrilinO zaman 4 Eylül mantıklı olabilir dimi hocam, ben kızımda ücretsize çıkarken aldığım maaştan daha fazla ödemiştimyine aynı şeyi yaşamak istemiyorum o yüzden sordum
Ahahah bnde sabah kahvaltıda akşam yemeğinde verebileceğim yumuşak şeyleri hep diline sürdümO kadari dil ucu ile tadim sayiliyor muymus?Ay ben cogu seyi tattirdim o zaman yogurt, elma, seftali,visne, kaygisi,avocado, kasar, peyaz peynir, yumurta sarisi, patates, salatalik...aklima gelenler
Doğrusu bazen dayanamadığımı hissediyorum, oturup ağlayasım var ama ağlamaya vaktim yokSen iyi dayaniyorsun iki bebekle. Gelisim donemleri de farkli. Ikiye bolunmek kolay mi! Ne guzel cok tatli annesine doguyor iste
Kan ilacina basladim. 2 gundur kakayi cok sukur etkilemedi.
Canım reflu yatağı üstünde tummy time yaptırmayı denedin mi ? Vücudu eğik olduğu için belki kusma yapmaz.Kızlar uzun süre giremedim herkesin keyfi yerindedir umarım of yine çok konuşmuşunuz koştur koştur geliyorum arkadanBişey sorucam bebeklerinizin reflüsü devam ediyor mu? Bizimki özellikle tummy time yaparken içtiği tüm mamayı kusuyor neredeyse yaptırmadan da olmaz açken yaptırırsam da çok kızıyor, mamayı içiyor bir saat sonra yaptırıyorum yine kusuyor ne yapsam bilemedim.
Nerde okudum bilmiyorum ve hatırlamıyorum, küçükken ateş durumunda eklem yerlerine sirkeli bez ve soğuk tampon yapıldığında ilerde eklem romatizmasina yakalanma ihtimali çok daha yüksek oluyormuş. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama bana mantıklı geldi aslında.Evet benimkide agliyor osman gonulal bi videosunda islak bez sirkeli bez bi ise yaramiyor koymayin demisti bende artik sadece ilik dus aldiriyorum o iyi geliyor.
Agrisi vardir annesi ondandir huzursuzluk uykusuzluk. Ben bu tarz durumlarda calpol veriyorum açıkçası.Kızlar 1 hafta sonra buralardayım nasılsınız? Ben bitiğim. Aryanın dişler çıktı ama 1 haftadır gündüz uykusu diye bişey kalmadı bugün coşmuş durumda ağlıyor sürekli bırakınca uykusu var uyumuyor aç ama yemiyor yine çok yorgunum gerçekten tam oturdu diyorum bütün düzen sar başa dünya hep..
Yok anacım nereye uyuyacakAh çocum yat uyu bakinip napcan ya
Ekin in çok yoğun olmamakla beraber devam ediyor canım o yüzden mama yedikten sonra yüzüstü tutmamaya çalışsam da kendi dönüyor engel olamıyorummama yedikten sonra mide gazini çıkar kusacaksa o an kusuyor zaten sonra tummy time yap canim
Biz ek gıdaya başladık. İlk yoğurt verdim 3.gun bugün havuç geçtim.Kizlar bugun kabak denemesi vardi catalla ezdim verdim esek sipasi nasil sevdi kabagimememi o kadar sevmedi Verseydim yerdi vermedim 1 cay cagindan fazla verdim ama.
3 gün kuralı canım. 3 gün tek besin, 3 gün bittikten sonra 3 gün farklı besin. Tek başına. Ben buharda haşlayıp çatalla ezip içine 1ck zeytinyağı koyuyorum.Kızlar az önce yukarıda sordum ama yinede görmezsiniz diye tekrardan yazıyorum haftaya ek gıdaya başlayacağım kabak havuç patates dedi doktor üç gün kuralını uygulayacağım kabak ede başlarım değilim üç gün kabak vereceğim sonra üç gün havuç üç gün patates mi?
Bir de defne oturuyor ama cok uzun değil yani mama sandalyesinde oturup yemek yiyebilecek kadar değil devriliyor bir süre sonraonu nasıl yapacağız yanına destek minderi falan mı koyarım otursun diye
Salı 10 gün rapor alsam 15 i ücretsize ayrılsam hiç iade yapmam dimi 14 ü iş başı olursa 1 günlük iade ile uğraşırım sanırımEğer alabiliyorsaniz 10 gün rapor alın 14 eylülde ücretsiz izne ayrilin
Kızlar selam umarım herkes iyidir öğretmen arkadaşlardan ücretsiz izne çıkacak olanlar ne zaman dilekçe vereceksiniz acaba ayın 4’ünde mi yoksa birinde mi vermeyi düşünüyorsunuz ya da nasıl yapacaksınız
Ayni ayni... Bi heyecanla verdim bendeAhahah bnde sabah kahvaltıda akşam yemeğinde verebileceğim yumuşak şeyleri hep diline sürdümgözü kalmasın çocuğun
Masallah masallahDoğrusu bazen dayanamadığımı hissediyorum, oturup ağlayasım var ama ağlamaya vaktim yok
Her kan ilacı kabız yapılmıyor ve dış rengini etkilemiyor canım. Ben kızımda alinox kullanmıştım, çokta memnundum ama piyasada yok şuan uretmiyorlarmis. İlk sidefer aldım kullanamadım şimdi oceon microfer aldım.
Canım reflu yatağı üstünde tummy time yaptırmayı denedin mi ? Vücudu eğik olduğu için belki kusma yapmaz.
Nerde okudum bilmiyorum ve hatırlamıyorum, küçükken ateş durumunda eklem yerlerine sirkeli bez ve soğuk tampon yapıldığında ilerde eklem romatizmasina yakalanma ihtimali çok daha yüksek oluyormuş. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama bana mantıklı geldi aslında.
Kızımda 40+ ateşte acildeyken bir doktor vücudunu bezle sildirmisti. Orda tabi duş aldırma imkanı olmayınca Hatta ona sormuştum evde sirkeli bez tampon vs koyalım mı diye. Çocuk ve bebeklere sirkeli bez konmaz demisti. Ama tabi o sırada çocuk ciyak ciyak ağlayınca neden niçin diye pek irdeleyemedim. Mesela o doktorda vücudunu eklemlerini vs heryerini sildirdi ama eklemlerinde bez bırakmayın tampon yapmayın sadece silin dedi. Bir tek alın kısmında bez bıraktı, ısininca hemen çeşmede yıkayıp yeniden koyduk hep bezi.
Evde de odayi sogut, ilik dus aldir ve kontrollu kiyafet cikart dedi. Ateste en onemli kural sicak yeri sogut , soguk yeri isit demisti .
Agrisi vardir annesi ondandir huzursuzluk uykusuzluk. Ben bu tarz durumlarda calpol veriyorum açıkçası.
Yok anacım nereye uyuyacakinanirmisin dün 1 kez yatağında 25 dakika uyudu ,.gerisi emerken emme sürecinde 10 max 15dakika. Kafayı kaldıramıyor ama bakinmaktan da geri kalmıyor. Ay nasıl bir çocuk bu anlamadım kendini uyandırsın diye atıyor kendini yerden yere resmen. Birde zıplama huyumuz var
Biz ek gıdaya başladık. İlk yoğurt verdim 3.gun bugün havuç geçtim.
1.gun sabah-ogle-aksam max 8-9 çay kaşığı
2.gun s-ö-a max 8-9 tatlı kaşığı
3.gun max 3 t.kahvesi fincanı olculerim.tabiki bunlar üst limitler yoğurdu mesela 3.gun 5 tatlı kaşığı yedi bıraktı. Bu sabah havuç denedik pek beğenmedi beyefendi 2 çay kaşığı yememiştir.
Buharda pisirip catalla ezip icine 1 ck zeytinyagi o sekilde veriyorum ben.
3 gün kuralı canım. 3 gün tek besin, 3 gün bittikten sonra 3 gün farklı besin. Tek başına. Ben buharda haşlayıp çatalla ezip içine 1ck zeytinyağı koyuyorum.
Mama sandalyesinin kemeriyle bağlamayı denedin miben öyle yapıyorum
Kızlar bu arada sizi küçük yakışıklıyla tanıştırayımçok iştahlı duruyor ama inanın hiç öyle değil, ağzını yüzünü buruştura buluştura hal oldu Biz oynamayı seviyoruz yemeyi değil
Yaa bizimkide Bi kaç gündür eli yüzünde sürtüyor ellerini diş mi geliyor demek??On ergenlik sinyallerio da ayri bir tatlilik... Buyudum, her seyi bilirim havalari
Tesekkur ederimEvet surekli mizmiz, simdi de yanlarinin kasintisindan burnunu kulaklarini koparcak
Evet, doktorlara kalsa 6 ay ek gida veremeyiz ki. Hem 3.ay destekli oturtmayin diolar hem de oturmadan ek gida vermeyin diolar. Kusura bakmasinlar mama sandalyesine koyunca oturmaya baslamiyor bebek. Suan benimki oturuyor destekli ama Ben 3.aydan bu yana oturtuyorum. Insallah 6 aylik olunca oturmaya baslar. Eger oturtmadiysaniz normal oturamamasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?