ben kask gibi takılanlardan sandım canım bu daha iyi olur ama tabi bu da sadece kafa arkasını korur yandan ve önden darbe alırsa yine işe yaramazAslinda tam kafaya takilmiyor böyle de bir sey olur diye insan korkuyor artik
Bizim 2 yas 4 ayini bitirince duzene girdi. Cunku disler cikti meme birakildiuykular ne zaman düzene girer tecrübeli analara sesleniyorum
Biberon almadı çok az muz yedirdim. Emzirebilsem sıkıntı değil emmesi de çok az çünkü ne kadar açarsak açalım burnu zorluyorHastayken ek gıda için zorlama derim. Senin yerinde olsam şöyle yaparımAkilvar in dediği tarzda tavuk ya da et sulu bir corba biberona koy ver bir de mama al mama takviyesi yap ki hızlı toparlansin
Evet şu an hep böyle olacak korkusu sardı beniToparlar canim merak etme.eski duzenine doneceksin. Hasta olup istahlari kesilince asla duzelmeyecek gibi geliyor.
Çok sağ olasın canım size de çok geçmiş olsun. İnşallah toparlarızAllah yardımcın olsun canımbenimde çok yakın zaten 8.8.30 da yatan bebem sabah 6-7 arası kalkıyor ve bu arada 5 kere uyanıyor bunun daha fazlasını bünyem kaldırmayabilir lütfen güzelliklerle gel 8. Ay pleasee
Canım bizde bu sğrecş atlattık ama tam olarak çözüm malesef ki antibiyotik oldu o şekilde tamamen iyileşti antibiyotik öncesi 10 gün debelendim hava burun temizliği vs ama çözüm olmadı bizde 1 hfta d antibiyotik ile toparladı inşallah bir an önce iyileşir çok geçmiş olsun
Canım ablam hediye almış LCW dan altı kalın tabanlı olanlardan ben kızımda da kullandım çeşit çeşit yürümeye de başlayacaklar çok rahat oluyorKız bebekler için aldığınız dışarda giymeye de uygun patik - ayakkabı paylaşır mısınız anneler?
Daha çook var deseneBizim 2 yas 4 ayini bitirince duzene girdi. Cunku disler cikti meme birakildiGece uyanma işi de son buldu
Ay çok geç çok3 yaşından sonra tüm dişler çıkınca düzene giriyormuş
Oy oy ne diyosunnnnbu arada 8. ay uyku gerilemesindeyiz. dün gündüz sadece 1,5 saat tek uyku yaptı gece de 12 de uyanıp sabaha kadar uyumadı
Ne yapicaz hic bilmiyorumben kask gibi takılanlardan sandım canım bu daha iyi olur ama tabi bu da sadece kafa arkasını korur yandan ve önden darbe alırsa yine işe yaramaz
analık izni bittikten sonra işyerine dilekçe veriyorsun reddetme şansları yok ama izin bitimi başla sebepler sunarak çıkışını verebilirler özel sektörde.Kızlar slm doğum sonrası çocuk okul çağına gelene kadar kısmi süreli çalışma hakkımız varmış bilgisi olan bu hakkı kullanan var mı ,?
Ben 9/6 çalışıyorum günlük 6 saat calismak gerekmiş. Haftalık toplam 30 saat oluyor.
düşe kalka büyüyeceklerNe yapicaz hic bilmiyorum
evet evet o yüzden muhtemelen, evet canım dün gece bizim pik noktamızdı tüm atakları dibine kadar yaşıyoruz çok şükürOy oy ne diyosunnnnBizde de gece uyanıp bi süre uyumama olayı başladı ondan mı acaba. 2-3 gecedir böyle. Sabaha kadar uyumamak nedir ekin kuşum napıyosun sennn
su soğuk ama girince alışıyorsun beAy çok geç çok
LCW’den 2 tane tayt ve tülün sipariş verdim inşallah bol gelmez Bu sefer 12/18 aldım canım.Civilin kaliplari baya küçük canim onun harici lcw ve defactodan alıyorum ben onlarin kalibi tam oluyor ama bence bir beden büyük almak lazim artık boylari hızlı uzamaya başladı
9/12 zaten olmuyor artık en olda boy olmuyor boy olsa en olmuyorBen 1 yaş aliyorum artik ya
Ben de öyleyim canım gittim Dr psikoloğa. Sosyal be aktif birisi olduğum için şimdi hem hamilelik boyunca hem de bebek olduktan sonra birden eve kapandım o yüzden de böyle oldum. Aslında çok ağlayan bebek değil ama yalnız kalmak istemiyor mama sandalyesinde 10/15 dk sonra ağlıyor bütün oyuncaklarından nefret ediyorSeni çok iyi anlıyorum, benim oğlum da aynısı. Sürekli beni ve kucağıma gelmeyi istiyor. Bizim evde kuş var. Mama sandalyesi ile kuşun önüne oturtuyorum ya da mutfağa kuşu alıyorum o konuşurken oyalanıyor biraZ. O ara ne kadar pişirse artık yemek piştiği kadar yapıyorum. Ev işi çok zor mecbur yardımcı alıyorum, günlük süpürme ve yer silme dışına çıkamıyorum. Tek çocuk bakmak çok zor, hele 2 çocuk daha zor. Hiç bu kadar psikolojik olarak bunaldığımı hatırlamıyorum, doktora bile gitmeyi düşünüyorum
Bu tarif ettiğin benim oğlumBen de öyleyim canım gittim Dr psikoloğa. Sosyal be aktif birisi olduğum için şimdi hem hamilelik boyunca hem de bebek olduktan sonra birden eve kapandım o yüzden de böyle oldum. Aslında çok ağlayan bebek değil ama yalnız kalmak istemiyor mama sandalyesinde 10/15 dk sonra ağlıyor bütün oyuncaklarından nefret ediyorne versem eline sıkılıp atıyor kucak istiyor. Yanında durup onunla oynayacağım yoksa durmuyor maalesef. Herhalde 1 yaşına kadar böyle gitmez umarım atak dönemidir geçicidir
Benimde zaten 3 senelik emzirme surecimde 2 veya 3 kez olduHiç sigara içmediğim için aklıma gelmiyor ama sosyal içiciydim hep o yüzden ara ara görürsem geliyor
Ayy gerçekten mi ya ben bir süre daha almaktan vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?