2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar slm doğum sonrası çocuk okul çağına gelene kadar kısmi süreli çalışma hakkımız varmış bilgisi olan bu hakkı kullanan var mı ,?
Ben 9/6 çalışıyorum günlük 6 saat calismak gerekmiş. Haftalık toplam 30 saat oluyor.

Hastayken ek gıda için zorlama derim. Senin yerinde olsam şöyle yaparım Akilvar in dediği tarzda tavuk ya da et sulu bir corba biberona koy ver bir de mama al mama takviyesi yap ki hızlı toparlansin
Biberon almadı çok az muz yedirdim. Emzirebilsem sıkıntı değil emmesi de çok az çünkü ne kadar açarsak açalım burnu zorluyor
Toparlar canim merak etme.eski duzenine doneceksin. Hasta olup istahlari kesilince asla duzelmeyecek gibi geliyor.
Evet şu an hep böyle olacak korkusu sardı beni
Çok sağ olasın canım size de çok geçmiş olsun. İnşallah toparlarız

analık izni bittikten sonra işyerine dilekçe veriyorsun reddetme şansları yok ama izin bitimi başla sebepler sunarak çıkışını verebilirler özel sektörde.
  • İşçi, 5 inci maddede belirtilen analık izninin, 6 ncı maddede belirtilen ücretsiz iznin veya 7 nci maddede belirtilen altı aya kadar ücretsiz iznin bitiminden itibaren çocuğun mecburi ilköğretim çağının başladığı tarihi takip eden ay başına kadar herhangi bir zamanda kısmi süreli çalışma talebinde bulunabilir.
  • Kısmi süreli çalışma talebi, 7 nci maddede belirtilen altı aya kadar ücretsiz izin süresi kesilerek de yapılabilir. Ücretsiz iznin tamamının kullanılması şartı aranmaz.
  • Kısmi süreli çalışma talebi, bu haktan faydalanmaya başlamadan en az bir ay önce işçi tarafından yazılı olarak işverene bildirilir.

Oy oy ne diyosunnnn Bizde de gece uyanıp bi süre uyumama olayı başladı ondan mı acaba. 2-3 gecedir böyle. Sabaha kadar uyumamak nedir ekin kuşum napıyosun sennn
evet evet o yüzden muhtemelen, evet canım dün gece bizim pik noktamızdı tüm atakları dibine kadar yaşıyoruz çok şükür

Civilin kaliplari baya küçük canim onun harici lcw ve defactodan alıyorum ben onlarin kalibi tam oluyor ama bence bir beden büyük almak lazim artık boylari hızlı uzamaya başladı
LCW’den 2 tane tayt ve tülün sipariş verdim inşallah bol gelmez Bu sefer 12/18 aldım canım.

Ben de öyleyim canım gittim Dr psikoloğa. Sosyal be aktif birisi olduğum için şimdi hem hamilelik boyunca hem de bebek olduktan sonra birden eve kapandım o yüzden de böyle oldum. Aslında çok ağlayan bebek değil ama yalnız kalmak istemiyor mama sandalyesinde 10/15 dk sonra ağlıyor bütün oyuncaklarından nefret ediyor ne versem eline sıkılıp atıyor kucak istiyor. Yanında durup onunla oynayacağım yoksa durmuyor maalesef. Herhalde 1 yaşına kadar böyle gitmez umarım atak dönemidir geçicidir

Bu tarif ettiğin benim oğlum
İyileşse de o sıkılgan hallerine dönse…

Hiç sigara içmediğim için aklıma gelmiyor ama sosyal içiciydim hep o yüzden ara ara görürsem geliyor

Ayy gerçekten mi ya ben bir süre daha almaktan vazgeçtim
Benimde zaten 3 senelik emzirme surecimde 2 veya 3 kez oldu ama bira vs değilde laf aramızda rakı sofrasını, o saatler suren muhabbet sohbeti felaket derecede özledim ve burnumda tütüyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…