2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar ben şöyle bir şey aldim migros'tan. Anlamiyorum bu makarna lutfen neden bu kadar pahali hem de yarisi kadar neyse almak isteyen olursa migros'ta daha uygun. Ben bugün kuzey'e verdim yedi, gayet güzel çiğniyor
Aslında bu tarz markaların hepsi bizim gibi ek gıdaya yeni geçen annelerin hassas noktasından faydalanmak için yoksa hiçbir ekstrası yok bence.

Aslında bu tarz markaların hepsi bizim gibi ek gıdaya yeni geçen annelerin hassas noktasından faydalanmak için yoksa hiçbir ekstrası yok bence.
Evet ya ben de öyle düşünüyorum. Daha uyguna da organik ürünler satılıyor. Sadece yağ satin aldim onun disinda hep migros'tan uyguna satin aldim her seyi. Bu tarz yerlerden alsam eminim 5 katini öderdim

Kızlar emziriyorum hiçbir grip ilacı kullanamaz mıyım? Bu hastalık bitince aşı olacağım bu seneyi böyle geçiremem ben, hastalık evden çıkmayacak bu gidişle.
İçmesen iyi olur canım süte geçiyor.

Kizlar ben şöyle bir şey aldim migros'tan. Anlamiyorum bu makarna lutfen neden bu kadar pahali hem de yarisi kadar neyse almak isteyen olursa migros'ta daha uygun. Ben bugün kuzey'e verdim yedi, gayet güzel çiğniyor
Evet bazi seylerin fiyati cidden abartı geliyor bana da. Bu arada ben domates verdim yani özellikle vermemistim aslinda ama bizim yemeklerden tadiyordu kahvaltida da domatesin suyuna ekmek banıp verdim ağzına bişey olmadi şükür artık tereddüt etmiyorum verirken

Ohh afiyet olsun ben de bilmeden vermistim bir sey olmamisti ekin nasıl oldu daha iyi mi

Sütü dondur canım buzlukta fazlaysa aynen mayala fark yok

Bu hafta da kıymalı yemeğini yapıcam yap gitsin canım tam da zamanı

Ordan bir de kuzu ilikli kemik suyu aldım çok güzeldi bu çorba da çok güzel çıktı yani bence tatsız tabi ama alin çok sevdi
Yaptım canım ama herzamanki gibi zorla azıcık yedirdim

Bebekleri püre değil de taneli yiyen anneler bebekleriniz ne kadar sürede tabağını bitiriyor? Kızım taneli yiyebiliyor ama çok uzun sürüyor çiğniyor ağzında tutuyor sonra da sıkılıyor kalkmak istiyor püre olunca daha istekli ve iştahlı yiyor alismasini istemiyorum ama çok zor oluyor yedirmek sizin bebekleriniz nasıl acaba

Kızlar bugün bi misafirliğe gittik evin babasından benim oğlan çok korktu ama yani çığlık kıyamet, onla göz göze her geldiğinde hatta sesini duyduğunda ağlamaya başladı, çok şaşırdım ilk kez böyle bi tepkisini gördüm, evin çocuğuna güldü annesine de ağlamadı ama mesafeliydi gayet heralde yabancılama mı oluyor bu resmen diken üstünde durduk ağlayarak girdik çıktık burnumuzdan getirdi

Aa dondurulur mu hiç aklıma gelmedi o bilmiyordum
Ben donduruyorum fazla gelirse sıkıntı olmuyor. Yalnızca donana kadar kapağı açık bırak donunca kapat, yoksa patlıyor şişe.

Canım ben püre de veriyorum, taneli de. Nasıl rahat olursa. Eline ekmek, büsküvi, haşlanmıl sebzeler filan da veriyorum ki hep püreye alışmasın.

Kızlar alin sürekli elimi tutarak uyumak istiyordu derin uykuya geçene kadar ayakta bekliyordum resmen. Bugün uyku arkadaşı denedim direkt kabul etti ya böyle bir problem yaşıyorsanız çok tavsiye ediyorum hiç de öyle umudum yoktu valla

Eklentiler

• 53263700-376A-4567-B129-AF7C7B4996CF.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 63
Bizde emerken uyku arkadaşı kullanıyoruz bir eliyle de onu tutuyor kucağıma ikisini birden alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…