- 20 Mart 2011
- 13.949
- 32.547
- 798
Canım inşallah bir gecede atlatırızCnm benim oğlum da yenidoğanken vermişlerdi hastanede kucağımda maskeyle ilaçlı hava tedavisi ertesi gün iyi olmuştu çok geçmiş olsun, solunum yolları açılır rahatlar çabucak iyileşir cnm inşallah
Hiç sorun değil cnm almadım daha, bana da 20 mantıklı geldi, güle güle giysin minnoşAy arkadaşım çok geç döndüm kusurabakma ben 20 aldım. Çünkü ayaklı tulumlarının üzerinden giydiririm dedim. O tulumlar da muflon, polar gibi olduğu için büyük bedeni aldım
Umarim bizde de pişik yapmaz gerçi daha önce bilmeden domates yedirmiştim bir sey olmamıştıCnm normalde domates 1 yaş üstü deniyor sebebi de pişik yapması aslında. Elimdeki biber salcalari var onları kullanıyorum genelde ama gecen domates salçası kavanozunu açmışım ve onla yaptım yemekleri açıkçası pişik olmadı olsaydı Yarım bırakıp biberden devam edecektim o yüzden bir ondan bir bundan devam
Canım ilk 2 regl arası 2 ay sonrası 2 regl arası 40 gün doğum öncesinde çok düzenliydi benimde zamanla düzene girecek stres yokKızlar ben adet olmadım hala yaatest yaptım herhangi bir şey yok. Hangi aşamada doktorla iletişime geçsem acaba, gecikmenin 2. günü bugün
İyiyiz cnm çocukların mizmizliklarindan girip bakamıyorum. Doktor ilaçları kesti. Öksürük devam ediyor. Kendi öksürüp balgamı kendi atsın dedi. Sadece hipertonik nebul yapacağız gün içerisinde ve uyurken o kadar. Öksürük uzun süre devam eder endişe etmeyin arttığında veya ateş kusma eklenirse yeniden gelin dedi.
Merhaba canım ben pazartesiden beri hastayım, ateş düşmeyen bir şekilde. Maalesef hastaneler artık kovit testi yapmıyor, özel labaratuvarda yaptırdım pozitifim en kötü yanı 7 aylık oğlum da hasta oldu bu sabah 38.5 ates ileşuan kendimi çok suçlu hissediyorum
Kızlar hepinize çok geçmiş olsun cidden berbat bir sürecin içine girdik salgınlar hortlamış vaziyette tek çeşit de değil çeşit çeşitEvet gece nefes alışverişi çok hızlıydı ses kaydı attık doktora. Sabah düzelmezse gelin dedi. Gittik muayene etti dünden kötü gördüm yatış yapalım oksijen tedavisine başlayalım dedi işte. Şu ana kadar pek bir gelişme yok
Canım okuyamadım ama kovit testi yapıldı mı? Çünkü ben de kovitmisim oğlana geçti
Biz oksijen tedavisi için hastaneye yatırıldık canım. Çok da durmuyor anca uyuduğu zaman bakalım nasıl sonuçlanacak. Bu saate kadar güzel bir gelişme olmadı maalesef
Kızlar çok geçmiş olsun hemen iyileşin inşallahİyiyiz cnm çocukların mizmizliklarindan girip bakamıyorum. Doktor ilaçları kesti. Öksürük devam ediyor. Kendi öksürüp balgamı kendi atsın dedi. Sadece hipertonik nebul yapacağız gün içerisinde ve uyurken o kadar. Öksürük uzun süre devam eder endişe etmeyin arttığında veya ateş kusma eklenirse yeniden gelin dedi.
İnsallah canımYok canım biz ordan uzağız ama hiçbir yerdeki sular temiz değil ki biz içme suyunu ayrı alırız. Acaba banyo yaparken yuttuğuyla mı kaptı çünkü başka türlüsü aklıma gelmiyor benim de
Zamanla sevdiği şeyleri daha iyi öğrenirsiniz yemesi de artar mutlaka
Ben kiymali ispanak yapip verdim, hepsini de yediKızlar ıspanak verdiniz mi veriliyor mu bu ay bilemedim bazı yerler 8-9 diyor bazıları 7. Ay
Canım ilk 2 regl arası 2 ay sonrası 2 regl arası 40 gün doğum öncesinde çok düzenliydi benimde zamanla düzene girecek stres yok
Ben verdim canimKızlar ıspanak verdiniz mi veriliyor mu bu ay bilemedim bazı yerler 8-9 diyor bazıları 7. Ay
Ben de bugün yapacagim bakalım canım yiyecek mi bakalımBen kiymali ispanak yapip verdim, hepsini de yedi
Bende tuttuDaha önce 3 doğum yaptım böyle bir şey görmedim canım, valla merak ettim gerçekten ben de olacak mı bu teori
Bu hafta da kıymalı yemeğini yapıcam yap gitsin canım tam da zamanıBen yemeğini yapayım diye düşündüm yarına ama heryer başka başka yazmış size sorayim tecrubeliler burda dedim
Ordan bir de kuzu ilikli kemik suyu aldım çok güzeldi bu çorba da çok güzel çıktı yani bence tatsız tabi ama alin çok sevdiBaşka neler aldın ordan aldıklarından memnun musun?
Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin tekrarından korusun inşallahCovid değil canım hastalık üç haftadır evin içinde dönüp duruyor en sonunda oğlum birini atlatmadan diğerine yakalanınca bitkin düştü işte. Şu an ben tekrar hastalandım mesela öyle bir kısır döngü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?