2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Umarim bizde de pişik yapmaz gerçi daha önce bilmeden domates yedirmiştim bir sey olmamıştı ben de bugün domates salcasiyla yaptim yemegini

Kızlar ben adet olmadım hala yaa test yaptım herhangi bir şey yok. Hangi aşamada doktorla iletişime geçsem acaba, gecikmenin 2. günü bugün
Canım ilk 2 regl arası 2 ay sonrası 2 regl arası 40 gün doğum öncesinde çok düzenliydi benimde zamanla düzene girecek stres yok

Herkese çok geçmiş olsun kızlar çevremde de çok fazla var hastalık küçük bebek olunca evde insan çok korkuyor ama yapacak çok da birşey yok bu şekilde bağışıklıkları güçlenecek kızım kreşe 3 yaşında başladı ilk yıl 1 hafta kreşte 1 hafta hastanedeydik en iyi ihtimalle birde pandemi bebesi olduğu için fazla steril büyümüştü ama 4 ve 5 yaşta daha rahat geçirdik çünkü geçirmediği hastalık kalmadığı için bağışıklık fazlasıyla güçlendi hatta bazı getirdiği hstalıkları eşim ve ben daha ağır atlattık ,(influenza, el ayak ağız hast. Gibş) covid isr 2 yıl olmadım ve hamile kaldığımı öğrendim 8 haftalıkken kızım getirdi kreşten covid geçirdim kendisi 0 belirti gösterdi

Kızlar hepinize çok geçmiş olsun cidden berbat bir sürecin içine girdik salgınlar hortlamış vaziyette tek çeşit de değil çeşit çeşit Çocuklar kolaylıkla atlatır umarım onlara hiç kıyamıyorum

Rheaa hepinizin ayni anda hasta olmasi cidden kötü olmuş en azindan sen kısa sürede toparlayıp zorlanmazsin insallah evin kalesi anne anne hasta olunca kale yıkılıyor

Aycoregi1 hiç üzülme artık eski kötü covid tablosu yok gribin bir çeşidi gibi düşüneceksin. Yüksek ateşte en hızlı yöntem duş aldirmak aklinda olsun Ekin'in ateşini 40 dereceden duş ile düşürdük

MelodiminEsi canım hastane daha güvenli senin de kafan rahat olur ilaçlarını verirler takibi rahat olur daha hızlı iyileşir üzülme inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Canım okuyamadım ama kovit testi yapıldı mı? Çünkü ben de kovitmisim oğlana geçti

Biz oksijen tedavisi için hastaneye yatırıldık canım. Çok da durmuyor anca uyuduğu zaman bakalım nasıl sonuçlanacak. Bu saate kadar güzel bir gelişme olmadı maalesef
Kızlar çok geçmiş olsun hemen iyileşin inşallah

İnsallah canım

Aycoregi1 canim cok gecmis olsun... Uzulme lutfen hepimiz hastayiz vallahi ne salginmis bizim evde dokuluyor... 2 cocuk olunca daha zor seni anliyorum. Biz anneler zaten hasta olsak da hasta degilmis gibi devam ... Insallah buyursunlar acisini cikaririz, bu grupta gezme, yeme icme, suslenme muhabbetleri de yapariz

Ben yemeğini yapayım diye düşündüm yarına ama heryer başka başka yazmış size sorayim tecrubeliler burda dedim
Bu hafta da kıymalı yemeğini yapıcam yap gitsin canım tam da zamanı
Başka neler aldın ordan aldıklarından memnun musun?
Ordan bir de kuzu ilikli kemik suyu aldım çok güzeldi bu çorba da çok güzel çıktı yani bence tatsız tabi ama alin çok sevdi

Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin tekrarından korusun inşallah

Kizlar ben şöyle bir şey aldim migros'tan. Anlamiyorum bu makarna lutfen neden bu kadar pahali hem de yarisi kadar neyse almak isteyen olursa migros'ta daha uygun. Ben bugün kuzey'e verdim yedi, gayet güzel çiğniyor

Eklentiler

• Screenshot_20231021_120956_Migros.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20231021_120918_Google.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 20231021_120840.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…