Köfte yaparken yoğurt ya da cep sodasi koyuyorum ekmek koymuyorum sen yoğurt koyamazsin o yüzden azıcık cep sodasi at bir de soğanın suyunu sık posasini kullan yumuşacık oluyor bu şekilde. İki türlü de veriyorum minik minik ağzına ama şey yaptik bugün mesela 2 tane köfteyi az zeytinyağında pişirdik kısık ateşte minik minik yapıp sebzeli mercimek çorbasının içine attik 2 köfteyi bu şekilde yedi ama tek olarak versem ağzına 1 tane yer sıkılırdı. Bu konuda kasmiyorum nasıl zevkli yiyorsa öyle veriyorum annelerimiz bize muhallebi çorba vermiş hep şimdi başka seyler yiyemiyor muyuz yiyoruz önemli olan bebeğin mutlu olmasi ve yediği şeyden zevk almasi bence. İlla ayri yesin ama kendi yesin diye bi çabam yok 1 seneye istesekte yediremeyecegiz zaten kendileri yemek isteyecek neyi seviyorlarsa o sekilde yiyeceklerHep öyle yapıyorum zaten sebze ve kıyma akşamları ama mesela ara öğünde bir meyveli yoğurt vermek sabah labneli lorlu bir şeyler yapmak istiyor gönülneyse buna da şükür pureye yakin kıvamda olunca hızlı hızlı yiyor hafif taneli uzun sürüyor ama yine de yiyor sadece kıymayı yiyemiyor köfte yaptım onu danyiyemedi acaba ben mi yapamıyorum çeviriyor ağzında çeviriyor yutmuyor ne kadar hasliyorsun kıymayı ya da köfteyi
Tahini ne zaman basladin ben susam ya alerji olur mu diye korkuyorum ama cok faydali tahin vermekte istiyorumTebrikler canım, yumurta önemli
Ben haşlayıp elimle koparıp veriyorum, içine lor katıp omlet yapıyorum veriyorum. Omleti daha hızlı bitiriyor iyi oluyor. Ötekinde bazen dökülüyor hiç hoşlanmıyorum. Malum yumurta kokusu
Sabahları mutlaka iyi bir kahvaltı yaptırıyorum; yumurta zeytin peynir avakado ıhlamur pekmez tahin ceviz gibi. Tahin pekmezi siyez ekmeği ile veriyorum.
Öğleye kadar emziriyorum sadece, uykuya dalarken ve uyanınca meme sadece. Öğlenleri muhallebi tarzı şeyler; yulaf+elma, muz gibi.. çünkü uyuyup uyandı saatler değişiyor. Akşam da ne yiyorsak ona uyduruyorum biraz, akşamları özel yemek yapmıyorum.
Yani değişken, sabah ve akşam kesin öğlenleri bazen var bazen yok. Bugün kıymalı ıspanak yaptım öğlen, akşama belki muhallebi tarzı yaparım.
Karabiber ve kimyonu kullanıyordum zaten ama çok iyi bilgiler
Evet cidden bebeklerin damak tadını da geliştiriyor yavan bi tat olmuyor kendi yemeklerimizden vermeye basladigimizda hiç yabancılık cekmeyeceklerBu arada sarımsak her yemekte koyuyorum cidden tadını çok degistiriyor
Fesleğen haric hepsini kullanıyorum tarçın da denemek istiyorum ama seylon tarçın alacagin markettekiler ışınlı olduğu için zararliKızlar benim gibi ne baharat katsam diye düşünen varsa
Seninle ayni miyiz neyizKöfte yaparken yoğurt ya da cep sodasi koyuyorum ekmek koymuyorum sen yoğurt koyamazsin o yüzden azıcık cep sodasi at bir de soğanın suyunu sık posasini kullan yumuşacık oluyor bu şekilde. İki türlü de veriyorum minik minik ağzına ama şey yaptik bugün mesela 2 tane köfteyi az zeytinyağında pişirdik kısık ateşte minik minik yapıp sebzeli mercimek çorbasının içine attik 2 köfteyi bu şekilde yedi ama tek olarak versem ağzına 1 tane yer sıkılırdı. Bu konuda kasmiyorum nasıl zevkli yiyorsa öyle veriyorum annelerimiz bize muhallebi çorba vermiş hep şimdi başka seyler yiyemiyor muyuz yiyoruz önemli olan bebeğin mutlu olmasi ve yediği şeyden zevk almasi bence. İlla ayri yesin ama kendi yesin diye bi çabam yok 1 seneye istesekte yediremeyecegiz zaten kendileri yemek isteyecek neyi seviyorlarsa o sekilde yiyeceklerBu arada balığı da bu şekilde tavuk gibi çorbasına atip verince cok severek yiyor agzina da veriyorum bazen değişiyor
Kafalar aynı çalışıyorSeninle ayni miyiz neyizBen mesela Cinarda balik ilk veriuordum yerdi sonra baktim tarhana corbasi ile daha cok yiyor tarhana corbasina atip verdim. Ee simdi balik yiyor mu sade yiyor tabi ki bayila bayila.
7. Aydan sonraTahini ne zaman basladin ben susam ya alerji olur mu diye korkuyorum ama cok faydali tahin vermekte istiyorum
Himm biz de cuma gunu 7 aylik olacagiz7. Aydan sonra
Dün itibarıyla 8 aylık olduk
Benimki bebek yemegi yemiyor ya... Bizimkinden yiyor. Agzini asla acmiyor. Bizimkini istahla yiyor... Ben de bizimkini esnetip onunkini benzettimEvet cidden bebeklerin damak tadını da geliştiriyor yavan bi tat olmuyor kendi yemeklerimizden vermeye basladigimizda hiç yabancılık cekmeyecekler
Ben Ekin'e yaptiklarimi da aslında kendimize yaptığımız mantikta yapiyorum salçası soğanı falan öyle olunca yiyor ama muhallebi vs çok zevkle yemiyor Ekin deBenimki bebek yemegi yemiyor ya... Bizimkinden yiyor. Agzini asla acmiyor. Bizimkini istahla yiyor... Ben de bizimkini esnetip onunkini benzettimama sonucta bizimkinden yiyor yani... ornegin bugun etli bulgur pilavi ile yogurt yedi. Ogleyin kereviz, havuc ve patates yaptim yemedi. Aksam ise benim kadar yedi Yani
Soğan salça yağda kavurma işlemi yapıyor musun?Ben Ekin'e yaptiklarimi da aslında kendimize yaptığımız mantikta yapiyorum salçası soğanı falan öyle olunca yiyor ama muhallebi vs çok zevkle yemiyor Ekin de
Kızım da 3600 doğdu 7200 ancak oldu. 28 Mart doğumlu. Boyu da 65 olmuş.3250 doğmuştu Alp. Bilemiyorum vallahi. 4.ayda bi hasta oldu bide sünnet çocuk dahada kilo alamadı ne olduysa o 4.cü ayda oldukesinlikle asla yerinde durmuyor zaten
Himm biz de cuma gunu 7 aylik olacagiz
Bende böyle düşünüyorum artık neyi severek ve nasıl yemek istiyorsa tarhana bayılıyor kaşık yetistiremiyorum resmen püre yemekleri de öyle yiyor bir ara kastım biraz taneli alışsın diye ama saldım artıkKöfte yaparken yoğurt ya da cep sodasi koyuyorum ekmek koymuyorum sen yoğurt koyamazsin o yüzden azıcık cep sodasi at bir de soğanın suyunu sık posasini kullan yumuşacık oluyor bu şekilde. İki türlü de veriyorum minik minik ağzına ama şey yaptik bugün mesela 2 tane köfteyi az zeytinyağında pişirdik kısık ateşte minik minik yapıp sebzeli mercimek çorbasının içine attik 2 köfteyi bu şekilde yedi ama tek olarak versem ağzına 1 tane yer sıkılırdı. Bu konuda kasmiyorum nasıl zevkli yiyorsa öyle veriyorum annelerimiz bize muhallebi çorba vermiş hep şimdi başka seyler yiyemiyor muyuz yiyoruz önemli olan bebeğin mutlu olmasi ve yediği şeyden zevk almasi bence. İlla ayri yesin ama kendi yesin diye bi çabam yok 1 seneye istesekte yediremeyecegiz zaten kendileri yemek isteyecek neyi seviyorlarsa o sekilde yiyeceklerBu arada balığı da bu şekilde tavuk gibi çorbasına atip verince cok severek yiyor agzina da veriyorum bazen değişiyor
Ben veriyorum yediklerimizden az az çok seviyor zaten bizim yemeklerden yemeyiEvet cidden bebeklerin damak tadını da geliştiriyor yavan bi tat olmuyor kendi yemeklerimizden vermeye basladigimizda hiç yabancılık cekmeyecekler
Benim Alp Ile kanka olacak EkinBen Ekin'e yaptiklarimi da aslında kendimize yaptığımız mantikta yapiyorum salçası soğanı falan öyle olunca yiyor ama muhallebi vs çok zevkle yemiyor Ekin de
Maşallah yine iyi sizinkiKızım da 3600 doğdu 7200 ancak oldu. 28 Mart doğumlu. Boyu da 65 olmuş.
Biz de cumartesi
Aynen öyle canın evde bebek değil komando yetiştiriyoruz sanki gece olunca benim pertim çıkıyor horluyormuşumAy Derin de öyle düz duvara tutunup kalkıyor hatta artık emekler pozisyondan ayağa kalkmaya çalışıyor zaten 2 aydır emekliyir kilo almaması normal geliyor
Dhaa bu akşamüstü yaptım canım balkabağını az suda haşladım pirinç unu muhallebisi yaptım çatalla ezdim cok güzel yedi maşallah. İçine biraz pekmez veya cevizde olur ama bizimki pekmezi akşam yiyince duvara tırmandığı için koymadımNasil muhallebi yaptin? Sadece suda haşlayıp püre mi yaptin? Ben de pirinc patatesle pişirip verim diyorum ama yer mi acaba
Çok güzelmiş canım ama defne bunu yutarKızlar şöyle bir oyuncak aldım, mama sandalyesine yapıştırıyorum bikaç tane, dışarı çıkarken de yanıma alıyorum mama sandalyesinde oyalanıyor benim gibi aşırı hareketli bebeği olanlara tavsiye ederim dişlerini de kaşıyor temizlemesi de kolay.
Shopist Squigz Vantuzlu Oyuncak Lego Fidget Duyusal Eğitici 25 Parça Fiyatı - Trendyol
Ben de yaptim bugun. Sogan kiyma bal kabagi patates pirinc pisirdim yediAynen öyle canın evde bebek değil komando yetiştiriyoruz sanki gece olunca benim pertim çıkıyor horluyormuşum
Dhaa bu akşamüstü yaptım canım balkabağını az suda haşladım pirinç unu muhallebisi yaptım çatalla ezdim cok güzel yedi maşallah. İçine biraz pekmez veya cevizde olur ama bizimki pekmezi akşam yiyince duvara tırmandığı için koymadım
Çok güzelmiş canım ama defne bunu yutarkafasında ne toka bırakıyor ne yeleğinde düğme her şeyi ağzına atıyor sizde dikkat edin canım
geçen gün emziğii tersten ağzına sokmuş annem diyor ki senin kızın piton gibi kocaman ağzı var
Ayni gun dogurmusuz bizimkide 2900 dogdu 49.cm 6 aylikken gittigimizde kilosu 7ydi boyda.69.cmKızım da 3600 doğdu 7200 ancak oldu. 28 Mart doğumlu. Boyu da 65 olmuş.
Biz de cumartesi
Yarin ne pisireceksin Kuzey beyeBen de yaptim bugun. Sogan kiyma bal kabagi patates pirinc pisirdim yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?