2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Köfte yaparken yoğurt ya da cep sodasi koyuyorum ekmek koymuyorum sen yoğurt koyamazsin o yüzden azıcık cep sodasi at bir de soğanın suyunu sık posasini kullan yumuşacık oluyor bu şekilde. İki türlü de veriyorum minik minik ağzına ama şey yaptik bugün mesela 2 tane köfteyi az zeytinyağında pişirdik kısık ateşte minik minik yapıp sebzeli mercimek çorbasının içine attik 2 köfteyi bu şekilde yedi ama tek olarak versem ağzına 1 tane yer sıkılırdı. Bu konuda kasmiyorum nasıl zevkli yiyorsa öyle veriyorum annelerimiz bize muhallebi çorba vermiş hep şimdi başka seyler yiyemiyor muyuz yiyoruz önemli olan bebeğin mutlu olmasi ve yediği şeyden zevk almasi bence. İlla ayri yesin ama kendi yesin diye bi çabam yok 1 seneye istesekte yediremeyecegiz zaten kendileri yemek isteyecek neyi seviyorlarsa o sekilde yiyecekler Bu arada balığı da bu şekilde tavuk gibi çorbasına atip verince cok severek yiyor agzina da veriyorum bazen değişiyor

Tahini ne zaman basladin ben susam ya alerji olur mu diye korkuyorum ama cok faydali tahin vermekte istiyorum

Seninle ayni miyiz neyizBen mesela Cinarda balik ilk veriuordum yerdi sonra baktim tarhana corbasi ile daha cok yiyor tarhana corbasina atip verdim. Ee simdi balik yiyor mu sade yiyor tabi ki bayila bayila.

Seninle ayni miyiz neyizBen mesela Cinarda balik ilk veriuordum yerdi sonra baktim tarhana corbasi ile daha cok yiyor tarhana corbasina atip verdim. Ee simdi balik yiyor mu sade yiyor tabi ki bayila bayila.
Kafalar aynı çalışıyor aynen canim daha zevkle yiyor zaten tavuk vermiyorum onun yerine balıklı çorba

Evet cidden bebeklerin damak tadını da geliştiriyor yavan bi tat olmuyor kendi yemeklerimizden vermeye basladigimizda hiç yabancılık cekmeyecekler
Benimki bebek yemegi yemiyor ya... Bizimkinden yiyor. Agzini asla acmiyor. Bizimkini istahla yiyor... Ben de bizimkini esnetip onunkini benzettim ama sonucta bizimkinden yiyor yani... ornegin bugun etli bulgur pilavi ile yogurt yedi. Ogleyin kereviz, havuc ve patates yaptim yemedi. Aksam ise benim kadar yedi Yani

Ben Ekin'e yaptiklarimi da aslında kendimize yaptığımız mantikta yapiyorum salçası soğanı falan öyle olunca yiyor ama muhallebi vs çok zevkle yemiyor Ekin de

Ben Ekin'e yaptiklarimi da aslında kendimize yaptığımız mantikta yapiyorum salçası soğanı falan öyle olunca yiyor ama muhallebi vs çok zevkle yemiyor Ekin de
Soğan salça yağda kavurma işlemi yapıyor musun?

Bende böyle düşünüyorum artık neyi severek ve nasıl yemek istiyorsa tarhana bayılıyor kaşık yetistiremiyorum resmen püre yemekleri de öyle yiyor bir ara kastım biraz taneli alışsın diye ama saldım artık
Evet cidden bebeklerin damak tadını da geliştiriyor yavan bi tat olmuyor kendi yemeklerimizden vermeye basladigimizda hiç yabancılık cekmeyecekler
Ben veriyorum yediklerimizden az az çok seviyor zaten bizim yemeklerden yemeyi

Benim Alp Ile kanka olacak Ekin valla bizimki de tokatlamaya falan basladi

Ay Derin de öyle düz duvara tutunup kalkıyor hatta artık emekler pozisyondan ayağa kalkmaya çalışıyor zaten 2 aydır emekliyir kilo almaması normal geliyor
Aynen öyle canın evde bebek değil komando yetiştiriyoruz sanki gece olunca benim pertim çıkıyor horluyormuşum
Nasil muhallebi yaptin? Sadece suda haşlayıp püre mi yaptin? Ben de pirinc patatesle pişirip verim diyorum ama yer mi acaba
Dhaa bu akşamüstü yaptım canım balkabağını az suda haşladım pirinç unu muhallebisi yaptım çatalla ezdim cok güzel yedi maşallah. İçine biraz pekmez veya cevizde olur ama bizimki pekmezi akşam yiyince duvara tırmandığı için koymadım
Çok güzelmiş canım ama defne bunu yutar kafasında ne toka bırakıyor ne yeleğinde düğme her şeyi ağzına atıyor sizde dikkat edin canım
geçen gün emziğii tersten ağzına sokmuş annem diyor ki senin kızın piton gibi kocaman ağzı var

Ben de yaptim bugun. Sogan kiyma bal kabagi patates pirinc pisirdim yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…