Aa benim hemen pisti canim. Ama pancarla alakali ha ben bir defa Cinar a almistim pisir pisir olmadidüdüklüde haşla bence diğer türlü saatlerce pişmiyor ömür törpüsü
Gece emmesini etkilemiyor genelde merak etme. Tok uyudu kalkmaz olayı pek olmadı bizdeGece uykusundan önce verebilirim ama gece emmesi az olur diye yapmıyorum onu. Bana en uygunu öğlen saatlerine meyve koymak sanırım. Bir şekil ayarlayacağım artık.
Gece ne kadar çok uyanıyormuş nasıl dayanıyorsunAğzının tadını biliyor bu çocuklar onlarda haklı tuzsuz diyet yemeği yiyorlar sürekli
Canım pancarı nasıl pişirdin bende de var ama nasıl yapsam bilemedim
Bende 2 günlük yapıyorum canım valla hergün hem ona hem bize zor oluyor birde ne yapacağını da bilemiyor insan
Canım sabah kalkınca açken kahvaltısını hazırlıyorum 8 gibi kahvaltı yapıyor uykudan kalkınca bazen çorba bazen meyve yoğurt veriyorum yaklaşık 1 gibi akşam da bizim yemekte oda bazen çorba bazen muhallebi bazen de meyve yoğurt veriyorum 6 7 gibi 8 9 arası da uyuyor genelde her yemekten sonrada emziriyorum kesinlikle gece de 4 5 kez kalkıyor
O zaman deneyeyim ben de. Akşam saatinde mi yoksa 11-12 gibi mi veriyorsun?Gece emmesini etkilemiyor genelde merak etme. Tok uyudu kalkmaz olayı pek olmadı bizde
Yok uyumadan önce yani işte 8 gibi filan. Gece uykudan kaldırsam yemezO zaman deneyeyim ben de. Akşam saatinde mi yoksa 11-12 gibi mi veriyorsun?
Bende de vardi iyi geceler mamasi verdim emmeden uyudu daha da uyanmadiYok uyumadan önce yani işte 8 gibi filan. Gece uykudan kaldırsam yemez
Senin esin gene cuvalla alacak bir sey bulmus kusCanim cok guzel gercekten ekran fotosunu aldim. Ben de her cesit corba deneyip yapmayi cok severim. Esim koy sogani almis ben de sogan corbasi yapacagim vitamin deposu bu hastalik zamani yer umarim
Ben de bunu haftada bir yapıyorumKızlar dün Ekine çok güzel bir çorba yaptım tam hastalık mevsiminde çok faydalı olabilir tarif yazayım belki deneyenleriniz olur.
-Kıymayı zeytinyagında biraz soteledikten sonra üzerine minik minik doğradığım sebzeleri ve bebek salçasını ekledim
kullandığım sebzeler: kabak,patates,kapya biber,soğan,sarımsak
-sebzeleri de 1-2 dk soteledikten sonra üzerine su ekleyip 1 yk tarhana ilave ettim
-sebzeler yumuşayınca 1 çay kaşığı nane, 3 küp ilik suyu ve 1 tatlı kaşığı ruşeym ekledim
-blenderdan geçtim koyu kıvamlı bir çorba oldu
Doğru ya o saatte nasıl yesin yavrucakYok uyumadan önce yani işte 8 gibi filan. Gece uykudan kaldırsam yemez
Bi gülesim geldi nedenseBende de vardi iyi geceler mamasi verdim emmeden uyudu daha da uyanmadi
Kiz vallahi nerden bildin çuvalla aldiginiSenin esin gene cuvalla alacak bir sey bulmus kussizin bir aylik menu: sogan corbasi, yumurtali sogan, sogan kebabi.... fasulye misali
Gece 1 kere uyabiyodu emmek için ona da uyanmadiDoğru ya o saatte nasıl yesin yavrucak
Bi gülesim geldi nedensedaha da uyanmaması iyi mi kötü mü
İşte ben de o yüzden bilemedimGece 1 kere uyabiyodu emmek için ona da uyanmadibi yandan seviniyosun bi yandan vicdan yapiyosun emmedi diye
Vay be neymiş o öyle tam ihtiyacım olan şeyBende de vardi iyi geceler mamasi verdim emmeden uyudu daha da uyanmadi
Ben Sabah 7 de veriyorumGece ne kadar çok uyanıyormuş nasıl dayanıyorsunBen kahvaltıyı 10 gibi veriyorum. En iyi o saatte yiyor. Sanırım öğle saatlerine meyve öğünü ekleyeceğim.
Bu düzeni zor oturtmuştum zaten ama sonrası kolay oldu. Şimdi yine biraz zorlanacağım ama bi tutturursam iki ay da böyle giderim
Ay hic uyanmasa ben uyandiririmBende de vardi iyi geceler mamasi verdim emmeden uyudu daha da uyanmadi
Tamam canımdüdüklüde haşla bence diğer türlü saatlerce pişmiyor ömür törpüsü
Güzel tarifmiş canım bayağı besleyici duruyor hemen deneyeyim bendeCanim ben dun sogan,sarimsak,havuc,patates,pancar,kemik suyu hepsinin uzerine zeytin yaği ekleyip hasladim.Haslanmaya cok az kala irmik attim icine blendirladim guzel hafif bir tadi oldu. Sarimsagi kucuk attim baskin tadi olmasin diye. Oglum severek yedi pure kivaminda veriyorum su gibi degil
Valla gece kalkma işini çözemedik canım yaerken yatmaya alıştık ama Max 2 saat uyuyor kesin kalkıyor emmeden de geri uyumak istemiyorGece ne kadar çok uyanıyormuş nasıl dayanıyorsunBen kahvaltıyı 10 gibi veriyorum. En iyi o saatte yiyor. Sanırım öğle saatlerine meyve öğünü ekleyeceğim.
Bu düzeni zor oturtmuştum zaten ama sonrası kolay oldu. Şimdi yine biraz zorlanacağım ama bi tutturursam iki ay da böyle giderim
Ayni gun dogurmusuz bizimkide 2900 dogdu 49.cm 6 aylikken gittigimizde kilosu 7ydi boyda.69.cm
Kızlar dün Ekine çok güzel bir çorba yaptım tam hastalık mevsiminde çok faydalı olabilir tarif yazayım belki deneyenleriniz olur.
-Kıymayı zeytinyagında biraz soteledikten sonra üzerine minik minik doğradığım sebzeleri ve bebek salçasını ekledim
kullandığım sebzeler: kabak,patates,kapya biber,soğan,sarımsak
-sebzeleri de 1-2 dk soteledikten sonra üzerine su ekleyip 1 yk tarhana ilave ettim
-sebzeler yumuşayınca 1 çay kaşığı nane, 3 küp ilik suyu ve 1 tatlı kaşığı ruşeym ekledim
-blenderdan geçtim koyu kıvamlı bir çorba oldu
Kizlar kaka temizlemek ne zor oldu dimi? Durmuyor, surekli kaciyor cunkuozgurlugun tadini cikarmak istiyor anliyorum ama daha erken oglum
Bende ücretsiz izne ayrıldım tek maaşla çok zor geçiniyoruz gerçekten. Evimizi kiraya verdik biz başka ev tuttuk bizim kira gelirinin üstüne 5 bin ekleyip oturduğumuz eve veriyoruz. Baya düştü alım gücümüz.Kızlar bugün işimden istifa ettim ve çok üzgünüm. Çoğu zaman aşırı stresli olsa da güzel ve eğlenceli günlerim de oldu. Ücretsiz izindeyken kendimi hazırlamıştım ama İstifa dilekçesini yazıp çıkış kağıtlarını imzalayınca kafama dank etti. İçim buruk biraz
İK’dakiler sen zorunluluktan çıkıyorsun, bebeğini biraz büyüt yada bakacak birini bulursan tekrar gel seni alırız dediler ama bakalım.
Bende ücretsiz izne ayrıldım tek maaşla çok zor geçiniyoruz gerçekten. Evimizi kiraya verdik biz başka ev tuttuk bizim kira gelirinin üstüne 5 bin ekleyip oturduğumuz eve veriyoruz. Baya düştü alım gücümüz.Türkiye de çok karışık komşu ülkelerde hep savaş vs… arkamızda hiç birikmiş paramız yok. Biraz 3-5 bin biriktirmek istiyorum ama ayı zor çıkarıyoruz. Herşey çok pahalı. 10 yıl çalıştım şimdi evde oturmak çok sıkıcı geliyor. Depremi yaşamam, doğum ve doğum sürecindeki risklerden dolayı çok stres olmam, doğum sonrası Drların çocuk normal değil kafasını tutamıyor falan demeleri (çok şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı), şimdi de savaş benim psikolojimi bozdu. Geceleri kaygı ve endişelerden uyuyamıyorum. Psikoloğa gideyim dedim 2-3 psikolog araştırdım seansı 1000 tl. Böyle bi bütçemizin olmamasından dolayı askıya aldım. Hayat gerçekten çok zor. Coğrafya bir yerde kaderimizde oluyor maalesef Ama hep umutlu olmalıyız, güzel düşünmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?