2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gece uykusundan önce verebilirim ama gece emmesi az olur diye yapmıyorum onu. Bana en uygunu öğlen saatlerine meyve koymak sanırım. Bir şekil ayarlayacağım artık.
Gece emmesini etkilemiyor genelde merak etme. Tok uyudu kalkmaz olayı pek olmadı bizde

Gece ne kadar çok uyanıyormuş nasıl dayanıyorsun Ben kahvaltıyı 10 gibi veriyorum. En iyi o saatte yiyor. Sanırım öğle saatlerine meyve öğünü ekleyeceğim.
Bu düzeni zor oturtmuştum zaten ama sonrası kolay oldu. Şimdi yine biraz zorlanacağım ama bi tutturursam iki ay da böyle giderim

Canim cok guzel gercekten ekran fotosunu aldim. Ben de her cesit corba deneyip yapmayi cok severim. Esim koy sogani almis ben de sogan corbasi yapacagim vitamin deposu bu hastalik zamani yer umarim
Senin esin gene cuvalla alacak bir sey bulmus kus sizin bir aylik menu: sogan corbasi, yumurtali sogan, sogan kebabi.... fasulye misali

Ben de bunu haftada bir yapıyorum ilave olarak biraz semizotu da ekliyorum

Senin esin gene cuvalla alacak bir sey bulmus kus sizin bir aylik menu: sogan corbasi, yumurtali sogan, sogan kebabi.... fasulye misali
Kiz vallahi nerden bildin çuvalla aldiginibenim haberim olmadan almis çuvalikocamin Adi cikmis kk da

Eklentiler

• 20231026_124418.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 62
Ben Sabah 7 de veriyorum az da yese... Boyle alissin, okula giderken yemez yoksa.

düdüklüde haşla bence diğer türlü saatlerce pişmiyor ömür törpüsü
Tamam canım
Güzel tarifmiş canım bayağı besleyici duruyor hemen deneyeyim bende
Valla gece kalkma işini çözemedik canım yaerken yatmaya alıştık ama Max 2 saat uyuyor kesin kalkıyor emmeden de geri uyumak istemiyor alışır merak etme çok da kasma kendini ben bazen 4 bazen 2 bazen 3 öğün veriyorum ama kahvaltı kesin yaptırıyorum birde kesin çorba tarzı birşey veriyorum ama meyve her gün yada muhallebi hergün olacak diye birşey yok sen bebeğine göre hareket et bence takılma çok fazla birde miktar artırmak sana bağlı değil bebeğine bağlı ama her emzirmeden yada mamadan önce ek gıda teklif edebilirsin kilo almasını istiyorsan birinde meyve birinde yoğurt gibi

Ayni gun dogurmusuz bizimkide 2900 dogdu 49.cm 6 aylikken gittigimizde kilosu 7ydi boyda.69.cm

Ya maşallah doğum kilosuna göre iyi. Bizim dipteydi kilo alımı. Emmeyi bıraktı maalesef. Benim için de zor zamanlardı kilo da almayınca bir sorun mu var diye strese girdim. mamaya geçince almaya başladı.

Çok lezzetli görünüyor valla çokça yapıp kendiniz bile yersiniz üstüne de terayağ
İlik suyu kendiniz mi yaptınız yoksa hasır mı aldınız

Kizlar kaka temizlemek ne zor oldu dimi? Durmuyor, surekli kaciyor cunku ozgurlugun tadini cikarmak istiyor anliyorum ama daha erken oglum

Bir de bazen 2 günde 1 yapıyor
Bir de şehir dışına çıkınca yapıyor arabada almak

Mesela kahvaltıda ne veriyorsunuz? Ben ek gıdaya hala aktif geçemedim. Kahvaltılık bir şey vermedim. Yumurta denememiştim, bu hafta verecektim burun tıkalı vs derken ilaca başladık. Yine erteledim. Sebze meyve yoğurt şeklinde gidiyrouz. Ek gıdada çuvalladım

Bende ücretsiz izne ayrıldım tek maaşla çok zor geçiniyoruz gerçekten. Evimizi kiraya verdik biz başka ev tuttuk bizim kira gelirinin üstüne 5 bin ekleyip oturduğumuz eve veriyoruz. Baya düştü alım gücümüz. Türkiye de çok karışık komşu ülkelerde hep savaş vs… arkamızda hiç birikmiş paramız yok. Biraz 3-5 bin biriktirmek istiyorum ama ayı zor çıkarıyoruz. Herşey çok pahalı. 10 yıl çalıştım şimdi evde oturmak çok sıkıcı geliyor. Depremi yaşamam, doğum ve doğum sürecindeki risklerden dolayı çok stres olmam, doğum sonrası Drların çocuk normal değil kafasını tutamıyor falan demeleri (çok şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı), şimdi de savaş benim psikolojimi bozdu. Geceleri kaygı ve endişelerden uyuyamıyorum. Psikoloğa gideyim dedim 2-3 psikolog araştırdım seansı 1000 tl. Böyle bi bütçemizin olmamasından dolayı askıya aldım. Hayat gerçekten çok zor. Coğrafya bir yerde kaderimizde oluyor maalesef Ama hep umutlu olmalıyız, güzel düşünmeliyiz

Benzer şeyler ve benim ekstra kızımın sağlık durumları da oldu. 10 yıl sonra ben de evde kalmam ve 2 yıl ücretsiz izin düşünmem... Çok zor geliyor. Ama evlatlarımız için ne kadar güçlü, ne kadar iyi olursak o kadar iyi. Ben evde hiçbir şey yapmak istemediğim bir dönemdeyim. Psikolojik destek ben de almak istedim ama erteliyorum. Haber izlememeye çalışın. Dua edelim her zaman, unutmayalım. Ama kaygı düzeyinizi olumsuz etkiliyorsa izlemeyin. İnşallah her şey çok güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…