Valla bi yaptigimi 2 gün veriyorum artani da buzluga atiyorum. Çok yorgun hissettigim gunler buzluktan cikarip veriyorumYarin ne pisireceksin Kuzey beyeBen de bugun pancar yaptim. Yarinda kiymali bir yemek yapayim balk kabakli
Pancarı nasıl yaptın canım?Yarin ne pisireceksin Kuzey beyeBen de bugun pancar yaptim. Yarinda kiymali bir yemek yapayim balk kabakli
Vakumlasak olmaz mı ya ben de çok zorlanıyorumValla bi yaptigimi 2 gün veriyorum artani da buzluga atiyorum. Çok yorgun hissettigim gunler buzluktan cikarip veriyorumpancar da hiç vermedim sanirim bundan sonra ya köfte yaparim ya da kiymali taze fasulye hiç sade köfte yedirmedim de merak ediyorum yer mi diye ben 2 günlük yapiyorum ya her gun her gun bize mi yapayim kuzey'e mi yapayim
Canim sabah kalkinca ilk önce emziriyorum daha sonra hemen kahvaltisini hazirlamaya başlıyorum. 2 saat sonra uyuyor, uyumadan önce de emziriyorum doymazsa devam sütü veriyorum. Kalkinca meyveli yogurt ya da kendi yiyebilecegi şeyler hazirliyorum sonra yine emzirme vs. Akşam yemegini veriyorum. Bazen uyumadan 1 saat önce sadece meyve veriyorum. Genelde 1 tane elma ya da armut veriyorum sonra emzirme+devam sütü yatip uyuyor.Pancarı nasıl yaptın canım?
Kızlar bana doktor ek gıdayı artır dedi ama öğün olarak mı dedi miktar olarak mı bilemiyorum. Kendi doktorumuz değildi. Kilosunu az bulduğu için öyle söyledi.
Ben iki öğün veriyorum bu düzeni oturtana kadar epey zorlandım şimdi öğün artırmak gözümü korkutuyor. Miktar artırayım desem zaten sabah kahvaltıda yaptığımın hepsini yemiyorben yine çıkmaza girdim
Siz nasıl yapıyorsunuz? Saat olarak nasıl ayarlıyorsunuz mesela?
Ben e bebekten mama saklama kabi almistim. Onun içine koyup buzluğa atıyorum hem çöp olmuyor hem de aşırı rahat ediyorum. 2-3 kere öyle buzluktan çıkarıp verdim, çok rahat oluyor. Bak bundan var bende baby mom Süt ve Mama Saklama Kabı 4lü 180 ml - ebebekVakumlasak olmaz mı ya ben de çok zorlanıyorum
Canim sayi demsitir yani miktar artirsan bebek istemese nasil olacak. Aslinda ben 2 ögun vereyim diyorum ama sayi nedense fazlalasiyor bir sekilde.Mesela bugun 6 da emzirdim Sabah 8 gibi uyaniyor hemen kahvalti hazirlayip veriyorum 1 saat sonra meme. Sonra uyuyup uyaniyor öglen yemegi ve armut yedi yine emme uyku uyaninca muhallebi aksam saat 6 da da bizle de cevizli yogurt ve ayri muz verdim. Pancari da sogan sarimsak biraz.yagda cevirdim uzerine pancar, patates,havuc ve su haslaninca irmik attim benim.irmik bebek irmigi degil taneli eşim yanlis almisti oyle devam ettim.Pancarı nasıl yaptın canım?
Kızlar bana doktor ek gıdayı artır dedi ama öğün olarak mı dedi miktar olarak mı bilemiyorum. Kendi doktorumuz değildi. Kilosunu az bulduğu için öyle söyledi.
Ben iki öğün veriyorum bu düzeni oturtana kadar epey zorlandım şimdi öğün artırmak gözümü korkutuyor. Miktar artırayım desem zaten sabah kahvaltıda yaptığımın hepsini yemiyorben yine çıkmaza girdim
Sabah uyandı emzirdin hemen ardından kahvaltı mı veriyorsun? İki saat sonra uyurken yine emiyor yanlış mı anladım? Kırk bir kere maşallah hiç bozulmasın iştahıCanim sabah kalkinca ilk önce emziriyorum daha sonra hemen kahvaltisini hazirlamaya başlıyorum. 2 saat sonra uyuyor, uyumadan önce de emziriyorum doymazsa devam sütü veriyorum. Kalkinca meyveli yogurt ya da kendi yiyebilecegi şeyler hazirliyorum sonra yine emzirme vs. Akşam yemegini veriyorum. Bazen uyumadan 1 saat önce sadece meyve veriyorum. Genelde 1 tane elma ya da armut veriyorum sonra emzirme+devam sütü yatip uyuyor
Buzluğa atınca besin değeri düşüyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben de çalışıyorum. Bu gidişle başa çıkamayacağım. Hazır çorba karışımlarından aldım ama onlar çok mu güvenilir sankiBen e bebekten mama saklama kabi almistim. Onun içine koyup buzluğa atıyorum hem çöp olmuyor hem de aşırı rahat ediyorum. 2-3 kere öyle buzluktan çıkarıp verdim, çok rahat oluyor. Bak bundan var bende baby mom Süt ve Mama Saklama Kabı 4lü 180 ml - ebebek
Hmm emzirme sadece uykulardan önce.Canim sayi demsitir yani miktar artirsan bebek istemese nasil olacak. Aslinda ben 2 ögun vereyim diyorum ama sayi nedense fazlalasiyor bir sekilde.Mesela bugun 6 da emzirdim Sabah 8 gibi uyaniyor hemen kahvalti hazirlayip veriyorum 1 saat sonra meme. Sonra uyuyup uyaniyor öglen yemegi ve armut yedi yine emme uyku uyaninca muhallebi aksam saat 6 da da bizle de cevizli yogurt ve ayri muz verdim. Pancari da sogan sarimsak biraz.yagda cevirdim uzerine pancar, patates,havuc ve su haslaninca irmik attim benim.irmik bebek irmigi degil taneli eşim yanlis almisti oyle devam ettim.
Uykulardan önce degil canim ekgidadan 1 saat sonra falan.Kendine ve bebegine gore ayarla canim herkesin duzeni farkli. Muhallebi seviyorsa muballebi falan yap. Aksam uyutmadan uyku.oncesi mamalar yapiliyor iste yulaf unlu vsli ya da kasik mamasi al yatirmadan yerse verirsinSabah uyandı emzirdin hemen ardından kahvaltı mı veriyorsun? İki saat sonra uyurken yine emiyor yanlış mı anladım? Kırk bir kere maşallah hiç bozulmasın iştahıbenim oğlan mümkün değil bu kadar yemez sorunum orda başlıyor zaten.
Ama meyve diye bir öğün ekleyebilirim öğle saatlerine
Buzluğa atınca besin değeri düşüyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben de çalışıyorum. Bu gidişle başa çıkamayacağım. Hazır çorba karışımlarından aldım ama onlar çok mu güvenilir sanki
Hmm emzirme sadece uykulardan önce.
Sabah kahvaltısını baya baya kahvaltı şeklinde veriyorsunuz benimki öğlene doğru oluyor belki de orda yanlış yapıyorumdur bi denerim sizler gibiarwengsd
Ama işe gidiyorum kahvaltıyı on gibi yapınca ben 12 de gelene kadar karnı tok oluyor. Diğer türlü arada gelip emzirmem lazım
Benim çocuğum niye iştahsız ya kan değerlerine bakıldı normal
Gece uykusundan önce verebilirim ama gece emmesi az olur diye yapmıyorum onu. Bana en uygunu öğlen saatlerine meyve koymak sanırım. Bir şekil ayarlayacağım artık.Uykulardan önce degil canim ekgidadan 1 saat sonra falan.Kendine ve bebegine gore ayarla canim herkesin duzeni farkli. Muhallebi seviyorsa muballebi falan yap. Aksam uyutmadan uyku.oncesi mamalar yapiliyor iste yulaf unlu vsli ya da kasik mamasi al yatirmadan yerse verirsin
hayır bunları haşlama usulü ile pişiriyorum, özellikle soğanı haşlayınca daha faydalı oluyor gibi geliyor banaSoğan salça yağda kavurma işlemi yapıyor musun?
Evet canım ben de veriyorum yemeklerde zaten bizimle oturuyor o da yemek istiyor yiyebileceği şeylerden tattırıyorum yiyemiyeceği bir şey varsa en kötü yoğurt veriyorum o da yemiş olsun bizle diye mutlu oluyorBende böyle düşünüyorum artık neyi severek ve nasıl yemek istiyorsa tarhana bayılıyor kaşık yetistiremiyorum resmen püre yemekleri de öyle yiyor bir ara kastım biraz taneli alışsın diye ama saldım artık
Ben veriyorum yediklerimizden az az çok seviyor zaten bizim yemeklerden yemeyi
inşallah canım agresiflikleri ile uyumlu bir ilişkileri olurBenim Alp Ile kanka olacak Ekinvalla bizimki de tokatlamaya falan basladi
Küçük parçaları ayırdım cnm büyükleri de yutamaz boğazından geçemez yaniAynen öyle canın evde bebek değil komando yetiştiriyoruz sanki gece olunca benim pertim çıkıyor horluyormuşum
Dhaa bu akşamüstü yaptım canım balkabağını az suda haşladım pirinç unu muhallebisi yaptım çatalla ezdim cok güzel yedi maşallah. İçine biraz pekmez veya cevizde olur ama bizimki pekmezi akşam yiyince duvara tırmandığı için koymadım
Çok güzelmiş canım ama defne bunu yutarkafasında ne toka bırakıyor ne yeleğinde düğme her şeyi ağzına atıyor sizde dikkat edin canım
geçen gün emziğii tersten ağzına sokmuş annem diyor ki senin kızın piton gibi kocaman ağzı var
Ben de yapmıyorum da acaba normal yemek tarzına mı geçtiniz diye merak ettimhayır bunları haşlama usulü ile pişiriyorum, özellikle soğanı haşlayınca daha faydalı oluyor gibi geliyor bana
Yaaa ciğer vardı buzlukta deneyeyim bende hemde kuzu ciğer sever diye düşünüyorum formu püre şeklinde olan her şeyi yiyor maşallahEvet canım ben de veriyorum yemeklerde zaten bizimle oturuyor o da yemek istiyor yiyebileceği şeylerden tattırıyorum yiyemiyeceği bir şey varsa en kötü yoğurt veriyorum o da yemiş olsun bizle diye mutlu oluyorbu arada ben ciğer de verdim aklında olsun onu da önce tek tattırdım çiğnedi tadına baktı sonra çorbasına koydum yedi çok sevdi
inşallah canım agresiflikleri ile uyumlu bir ilişkileri olur
Canim cok guzel gercekten ekran fotosunu aldim. Ben de her cesit corba deneyip yapmayi cok severim. Esim koy sogani almis ben de sogan corbasi yapacagim vitamin deposu bu hastalik zamani yer umarimKızlar dün Ekine çok güzel bir çorba yaptım tam hastalık mevsiminde çok faydalı olabilir tarif yazayım belki deneyenleriniz olur.
-Kıymayı zeytinyagında biraz soteledikten sonra üzerine minik minik doğradığım sebzeleri ve bebek salçasını ekledim
kullandığım sebzeler: kabak,patates,kapya biber,soğan,sarımsak
-sebzeleri de 1-2 dk soteledikten sonra üzerine su ekleyip 1 yk tarhana ilave ettim
-sebzeler yumuşayınca 1 çay kaşığı nane, 3 küp ilik suyu ve 1 tatlı kaşığı ruşeym ekledim
-blenderdan geçtim koyu kıvamlı bir çorba oldu
Ağzının tadını biliyor bu çocuklar onlarda haklı tuzsuz diyet yemeği yiyorlar sürekliBenimki bebek yemegi yemiyor ya... Bizimkinden yiyor. Agzini asla acmiyor. Bizimkini istahla yiyor... Ben de bizimkini esnetip onunkini benzettimama sonucta bizimkinden yiyor yani... ornegin bugun etli bulgur pilavi ile yogurt yedi. Ogleyin kereviz, havuc ve patates yaptim yemedi. Aksam ise benim kadar yedi Yani
Canım pancarı nasıl pişirdin bende de var ama nasıl yapsam bilemedimYarin ne pisireceksin Kuzey beyeBen de bugun pancar yaptim. Yarinda kiymali bir yemek yapayim balk kabakli
Bende 2 günlük yapıyorum canım valla hergün hem ona hem bize zor oluyor birde ne yapacağını da bilemiyor insanValla bi yaptigimi 2 gün veriyorum artani da buzluga atiyorum. Çok yorgun hissettigim gunler buzluktan cikarip veriyorumpancar da hiç vermedim sanirim bundan sonra ya köfte yaparim ya da kiymali taze fasulye hiç sade köfte yedirmedim de merak ediyorum yer mi diye ben 2 günlük yapiyorum ya her gun her gun bize mi yapayim kuzey'e mi yapayim
Canım sabah kalkınca açken kahvaltısını hazırlıyorum 8 gibi kahvaltı yapıyor uykudan kalkınca bazen çorba bazen meyve yoğurt veriyorum yaklaşık 1 gibi akşam da bizim yemekte oda bazen çorba bazen muhallebi bazen de meyve yoğurt veriyorum 6 7 gibi 8 9 arası da uyuyor genelde her yemekten sonrada emziriyorum kesinlikle gece de 4 5 kez kalkıyorPancarı nasıl yaptın canım?
düdüklüde haşla bence diğer türlü saatlerce pişmiyor ömür törpüsüCanım pancarı nasıl pişirdin bende de var ama nasıl yapsam bilemedim
Canim ben dun sogan,sarimsak,havuc,patates,pancar,kemik suyu hepsinin uzerine zeytin yaği ekleyip hasladim.Haslanmaya cok az kala irmik attim icine blendirladim guzel hafif bir tadi oldu. Sarimsagi kucuk attim baskin tadi olmasin diye. Oglum severek yedi pure kivaminda veriyorum su gibi degilAğzının tadını biliyor bu çocuklar onlarda haklı tuzsuz diyet yemeği yiyorlar sürekli
Canım pancarı nasıl pişirdin bende de var ama nasıl yapsam bilemedim
Bende 2 günlük yapıyorum canım valla hergün hem ona hem bize zor oluyor birde ne yapacağını da bilemiyor insan
Canım sabah kalkınca açken kahvaltısını hazırlıyorum 8 gibi kahvaltı yapıyor uykudan kalkınca bazen çorba bazen meyve yoğurt veriyorum yaklaşık 1 gibi akşam da bizim yemekte oda bazen çorba bazen muhallebi bazen de meyve yoğurt veriyorum 6 7 gibi 8 9 arası da uyuyor genelde her yemekten sonrada emziriyorum kesinlikle gece de 4 5 kez kalkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?