2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İyi yapmışsın canim biz hastalığın ikinci gününde 40 derece görünce içime sinmemesine rağmen antibiyotik başladım çünkü ciddi bir enfeksiyon vardı hemen toparladi Ekin'i. Şimdi 3 ay probiyotik kullanicam hastayken başladım 2 ay daha kullanmam lazim ki bozulan bağırsak florasina katkısı olsun

Kizlar eskiden nereye koysak orda duruyorlardı şimdi daha zor yemin ederim 1 kahveyi 5 saatte içemiyorum sürekli bir yerlere çıkıyor düştü düşecek korkusuyla. Bunu yazarken olana bak geldi bardağın içine lök elini soktu

Eklentiler

• 20231027_122157.webp
    85,4 KB · Görüntüleme: 80
  • 20231027_122823.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 74
tadına bakmak istemiş annesi

Kızlar doktorumuz bize sebze çorbası sonrası yoğurt üstünde meyve püresi ver dedi denedim ama çocuk doyduğundan olsa gerek yemiyor. Dr da ısrarla öyle yap kilo alır dedi. E çocuk yemiyor ne yapayım şimdi ben tek öğün veriyorum ekgıdayı acaba öğlen çorba versem akşamda irmikli meyve püresi versem kilosuna etki eder mi ???

Kizlar yumusacik bebek keki tarifi bilen var mi? Benim oglum kendi yemek istiyor. Bir de bu tarz seyleri cok seviyor. Sabah krebi eline Aldi minik minik isirip yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…