- 1 Şubat 2022
- 678
- 1.011
- 63
Ne kadarmış canım bize 2x1,5 dedi doktor. Geçen ay 2x2 imiş.Kizlar bingildak durumlariniz nasil bizimkinin cok kucuk kalmis
İyi yapmışsın canim biz hastalığın ikinci gününde 40 derece görünce içime sinmemesine rağmen antibiyotik başladım çünkü ciddi bir enfeksiyon vardı hemen toparladi Ekin'i. Şimdi 3 ay probiyotik kullanicam hastayken başladım 2 ay daha kullanmam lazim ki bozulan bağırsak florasina katkısı olsunTeşekkür ederim kızlar.
Ateşe çok dikkat edelim dedi 48 saat hiç kesmeden dönüşümlü dolven ve calpol kullandık zaten düşmedi de ateşi 2 gün 38.39 arasıydı hep. Öksürük şurubu ve burun spreyi verdi. 2 gün sonunda dusmeseydi ateşi antibiyotik tedavisine başlayacaktık
Doktor kontrlumuz taa 9 aylikken ya ama ben elimle kontrol ettim baya kuculmuste internetten baktim 9cu ayda kapaniyormjs normalde de ondan bi sorayım dedim sizin bingildaklar ne alemde dieNe kadarmış canım bize 2x1,5 dedi doktor. Geçen ay 2x2 imiş.
Cnm az pismis yedirmeyin diyorlarÇok katiysa yemiyor, ben az pişmiş yapinca kasikla yediriyorum yumurtanin sarisini öyle yiyor
Valla benim annemle teyzem kati tabi yemez diyip az pişmiş kac kere yedirdiler o zaman allahtan bir şey olmamışCnm az pismis yedirmeyin diyorlar
Bunda bebek ayağa kalkinca aşağı düşmez mi? Park yatak var bende ayaga kalkmaya başlayınca alt kademeye aldım yoksa aşağı sarkıyorKizlar bu nasil sizce 1 yasa kadar kullanilirmi?Eki Görüntüle 3324385
tadına bakmak istemiş annesiKizlar eskiden nereye koysak orda duruyorlardı şimdi daha zor yemin ederim 1 kahveyi 5 saatte içemiyorum sürekli bir yerlere çıkıyor düştü düşecek korkusuyla. Bunu yazarken olana bak geldi bardağın içine lök elini soktu
Aaa dogru oda var demi yaa puff ne alacam ben yaBunda bebek ayağa kalkinca aşağı düşmez mi? Park yatak var bende ayaga kalkmaya başlayınca alt kademeye aldım yoksa aşağı sarkıyor
Ikimize de afiyet olsun o zamantadına bakmak istemiş annesi
Park yatak neden almiyorsun daha kullanisli benceAaa dogru oda var demi yaa puff ne alacam ben ya
Almak istiyorum ama 1 yasina kadar idare edermi emin olamiyorum seninki hangi marka cnm bakayim internetten memnunmjsimPark yatak neden almiyorsun daha kullanisli bence
Kanz Sleepy Side Plus Anne Yanı Oyun Parkı 70x - PttAVM.com benim kullandigim bu ama baktim e bebek aynisini yapmis baby plus 70x110 cm Anne Yanı Park Yatak - ebebekAlmak istiyorum ama 1 yasina kadar idare edermi emin olamiyorum seninki hangi marka cnm bakayim internetten memnunmjsim
Cok tesekkur ederim cnmKanz Sleepy Side Plus Anne Yanı Oyun Parkı 70x - PttAVM.com benim kullandigim bu ama baktim e bebek aynisini yapmis baby plus 70x110 cm Anne Yanı Park Yatak - ebebek
Ben mennunum canim kurulumu çok basit ve sağlam hiçbir sorun yaşamadım. Boyu da 110 2 yasina kadar rahat kullanir diye dusunuyorum ben
Park yatağın içine ekstra yatak aldın mı canım?Kanz Sleepy Side Plus Anne Yanı Oyun Parkı 70x - PttAVM.com benim kullandigim bu ama baktim e bebek aynisini yapmis baby plus 70x110 cm Anne Yanı Park Yatak - ebebek
Ben mennunum canim kurulumu çok basit ve sağlam hiçbir sorun yaşamadım. Boyu da 110 2 yasina kadar rahat kullanir diye dusunuyorum ben
Evet aldim canim yatagi yok çünkü bunlarinPark yatağın içine ekstra yatak aldın mı canım?
Peki cnm bu arakat 9 kg diyor sen buyunce arakati kaldircanmi nasil kullancan?Kanz Sleepy Side Plus Anne Yanı Oyun Parkı 70x - PttAVM.com benim kullandigim bu ama baktim e bebek aynisini yapmis baby plus 70x110 cm Anne Yanı Park Yatak - ebebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?