- 7 Ağustos 2023
- 1.125
- 1.979
- 48
- 34
Evet ya daha büyüğü yok sanırım ama yine de iş görüyor uzun süreler.Aynen burdaki arkadaslar kraft kanz ve pierre cardinden memnunmus onlara bakicam bide 70x120 var daha buyuk yokmu bu park yataklarin 70x130 mesela en buyukleri 70x120 galibasessizmanifesto
Benim oglum 8600 hiç çökme falan olmadi şu ana kadar
Yatasin reflu yatagi bilr alinmiyor artik o fiyataHiç sorma beni bulduiade edecekleri paraya yatak bulunmaz 900 küsurdu tam hatırlayamadım
Canım geçen ayki kontrolde bizimkinin de küçüktü takipli doktorumuz sıkıntı yok normal dediKizlar bingildak durumlariniz nasil bizimkinin cok kucuk kalmis
Bu canim baya memnunum ici kocamanSeninkinin markasi neydi memnunmusun
Bakacağım canım eşim de öyle alalım dediNormal yaylı yatak alsan aslında. En alt kademeye olur ama ara kademeye olmaz tabi yaylı yatak
Güya en iyilerinden aldık işteYorumlari okuyordumda millet ince mat diye ustune battaniye koyiyormus :))
Hahaha yok kız çökmedi diyorsan çökmemiştir ama güvenim sarsıldı yataşaBenim oglum 8600 hiç çökme falan olmadi şu ana kadarbatman'dan izmir'e yol bile geldi bu yatak kaç kere kilifini yikadim bir şey de olmadi. Çok olumsuz yorum var kilifini yikamislar da dikisler sökülmüş falan anlamadim ben de hassas yikamada defalarca yikadim 1 kere bile sökülmedi. Istersen foto atim çökmedigine dair kanit olarak kuzey uyansin
Maalesef bizi bu konuda epey zarara uğrattılarYatasin reflu yatagi bilr alinmiyor artik o fiyata
Üretimi devam eden bir ürün alsaydiniz yenisiyle değistirmek zorunda kalirlardi. En olmadi tüketici hakem heyetine basvuracaksin o zaman ki değerine eş bir ürünle değistirmek zorundalarHahaha yok kız çökmedi diyorsan çökmemiştir ama güvenim sarsıldı yataşa
Maalesef bizi bu konuda epey zarara uğrattılar
Kim uğraşacak kuzum onla. Alırken bu senin aldığını gösterdik o eski model artık üretimi yok dediler bizim aldığımızı gösterdiler. Bence satıcı karıştırdı ürünleriÜretimi devam eden bir ürün alsaydiniz yenisiyle değistirmek zorunda kalirlardi. En olmadi tüketici hakem heyetine basvuracaksin o zaman ki değerine eş bir ürünle değistirmek zorundalar
Şaka gibi gerçekten üzüldüm yaşadığın bu duruma. Umarim bundan sonda alacagin yatak için mağduriyet yaşamazsınKim uğraşacak kuzum onla. Alırken bu senin aldığını gösterdik o eski model artık üretimi yok dediler bizim aldığımızı gösterdiler. Bence satıcı karıştırdı ürünleri
Canım ben hergun peynir( labne, keçi peyniri,probiyotikli süzme peynir) zeytin ezmesi yumurta sarısı avokado yarim ceviz rendesi tam buğday ekmek kapanışı 1 kaşık pekmezle yapıyoruz ve yanında ıhlamur karisim yemeği hiç sevmiyor benim oğlum bana da öyle güzel gelmiyor açıkçası
Canim benimki de 3 gundur hasta. Bugun burnu tikandi. Surekli memede. Cok sukur atesi yok simdilik. Salgin cok fena canim... Bizimki ne bilmiyorum ates olmayinca gitmedim doktora ama esim onden ishal oldu sonra hastalandi cok kotuydu. Ogluma da esimden gecti ..
Kizlar bingildak durumlariniz nasil bizimkinin cok kucuk kalmis
Kizlar eskiden nereye koysak orda duruyorlardı şimdi daha zor yemin ederim 1 kahveyi 5 saatte içemiyorum sürekli bir yerlere çıkıyor düştü düşecek korkusuyla. Bunu yazarken olana bak geldi bardağın içine lök elini soktu
İyi diyelim iyi olalım 3 diş aynı anda cıkıyorselam kızlar nasılsınız ben aşırı yoğunum çok giremiyorum gündüzleri akşam da Ekin le geçiyor zaman, neyse ki yarın cumartesi
İnşallah canımŞaka gibi gerçekten üzüldüm yaşadığın bu duruma. Umarim bundan sonda alacagin yatak için mağduriyet yaşamazsın
Cok gecmis olsunEkran görüntüsü aldımmaşallah çok güzel. Bizim çok yemiyor ama inşallah yer zamanla
Bizim de 3 gündür bu şekilde. Yatınca öküsürük de arttı. Azitron verdi yarın bir kontrole gideceğiz tekrar bol bol burun temizleöek lazım ama o kadar çok ağlıyor ki...
Canım kafa gelişimi devamsa sorun değil diye biliyorum. Büyüme önemli. Benim kızım beyin cerrahından takipli, şekil bozukluğu için kask kullanıyoruz.
Bizimki de sürekli parkeye gidiyor kanepe altına... Yürüyünce ne yapacağız
Annem benim oğlana şey yaptı, inciri z.yağına koydu bir gün bekletti. Sonra ezdi yedirdi 2 tane incir. Ertesi gün öyle güzel kaka yaptı ki. Ara verme bence. Lifli şeyler yedirmeye devam, bir de kefir.Ya kizlar benim bebe son 3 gundur sabahtan aksama kadar ikiniyor napsam ek gidaya arami versem bi sure ya Zeytinyagi kuru kayisi falan yok fayda etmiyor kaka yumusatici surupda icirdim yok cok az kaka yapiyor ve sert. Gun boyu ikiniyor ya ve yuksek ses cikariyor baya
Tmm cnm onuda bi deneyeyim yarinda bi doktora gosterim diyorumAnnem benim oğlana şey yaptı, inciri z.yağına koydu bir gün bekletti. Sonra ezdi yedirdi 2 tane incir. Ertesi gün öyle güzel kaka yaptı ki. Ara verme bence. Lifli şeyler yedirmeye devam, bir de kefir.
Canim sen popoya baktin mi çatlak olusmus olabilir ondan korkup yapmiyordur sertlesiyordurTmm cnm onuda bi deneyeyim yarinda bi doktora gosterim diyorum
MaşallahKizlaarrr... Alt degistirirken dondu oglum sonra emekleme pozisyonuna gecti. Devamida da oturma pozisyonunasonra da tutunup kalmaya calisti. Elimi verdim kalkti oturtmaya kendi ilk defa gecti, zaten bu hafta ugrasiyordu. Surekli ayakta durmak istiyor. Tutunup kaldir dio cok tatli yaaa...
Ben bundan çok korkuyorum inşallah başıma gelmezCanim sen popoya baktin mi çatlak olusmus olabilir ondan korkup yapmiyordur sertlesiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?