2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet aldim canim yatagi yok çünkü bunlarin
Bazısı almıyor da ondan sordum o tahtanın ince pedi var onda yatırıyor ne aldın acaba? Ben yataştan almıştım ve daha dört aylıkken orta kısmı çöktü. Geri götürdük yatak kusurlu bulundu ama tekrar üretimi olmadığı için para iadesi yapılacak. Şimdi yatak bakıyoruz

O nasıl iş nasil rahat edecek o ince pedde ben de yataştan aldım hiç öyle bir sorun yaşamadim. Cift tarafla bir tarafi 0 2 yaş digeri 2 yaşından sonra. https://www.hepsiburada.com/yata-bedding-twiny-snger-yatak-60-x-120-cm-p-HBV00000VDK3X?magaza=Yataş&url_src=and-product-detail ben aldigimda 600e mi ne almistim bula bula seni buldu o sorunlu yatak

Almak istiyorum ama 1 yasina kadar idare edermi emin olamiyorum seninki hangi marka cnm bakayim internetten memnunmjsim
Benim bu Cinar da almsitim aşiri rahat taş gibi 4 yildir kullaniyoruz Çinar halen daha öglenleri bunda uyuyor. Kardesi dogmadan önce de 3 yasina kadar uyudu. Kademeleri ayarlaniyorda dusmesin diye. Bu sonradan bazaya da donusuyor Çilekten almsitik

Eklentiler

• 20231027_153227.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 20231027_153210.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 64
Hiç sorma beni buldu iade edecekleri paraya yatak bulunmaz 900 küsurdu tam hatırlayamadım

Odasindaki yatak buna benziyorda ben henuz odamizi ayirmadigim icin yatağımın yaninda olabilecek bisi ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…