Şuan kaldirdim bile çünkü sarkiyor. Fermuarini çözüyorsun en alt tabanina kuruyorsun yatagini hem kilo sorunu yok hem de sarkmasi imkansizPeki cnm bu arakat 9 kg diyor sen buyunce arakati kaldircanmi nasil kullancan?
Bazısı almıyor da ondan sordum o tahtanın ince pedi var onda yatırıyorEvet aldim canim yatagi yok çünkü bunlarin
Çok kullanışsız canım bunlar. Bende var depoda duruyor. Ortanca kızım daha bir yaşına gelmeden tahtalarını söktü bunun. Bir de takır tukur çocuk yatarken rahat değil.Kizlar bu nasil sizce 1 yasa kadar kullanilirmi?Eki Görüntüle 3324385
Park yatak şu an üç yaşında kızım hala kullanıyorum.Almak istiyorum ama 1 yasina kadar idare edermi emin olamiyorum seninki hangi marka cnm bakayim internetten memnunmjsim
Bunu duyduğuma çok sevindim bir ara bu beşiklerden almayı kafaya koymuştukÇok kullanışsız canım bunlar. Bende var depoda duruyor. Ortanca kızım daha bir yaşına gelmeden tahtalarını söktü bunun. Bir de takır tukur çocuk yatarken rahat değil.
Bunu duyduğuma da çok sevindimPark yatak şu an üç yaşında kızım hala kullanıyorum.
Senin hangisi cnm markasini atabilirmisin onada bakayimPark yatak şu an üç yaşında kızım hala kullanıyorum.
Ben de heves edip almıştımBunu duyduğuma çok sevindim bir ara bu beşiklerden almayı kafaya koymuştuk
Bunu duyduğuma da çok sevindim
Benim biri Kraft diğeri Pierre Cardin. İkisi de aynı genel olarak.Senin hangisi cnm markasini atabilirmisin onada bakayim
O nasıl iş nasil rahat edecek o ince peddeBazısı almıyor da ondan sordum o tahtanın ince pedi var onda yatırıyorne aldın acaba? Ben yataştan almıştım ve daha dört aylıkken orta kısmı çöktü. Geri götürdük yatak kusurlu bulundu ama tekrar üretimi olmadığı için para iadesi yapılacak. Şimdi yatak bakıyoruz
Benim bu Cinar da almsitim aşiri rahat taş gibi 4 yildir kullaniyoruz Çinar halen daha öglenleri bunda uyuyor. Kardesi dogmadan önce de 3 yasina kadar uyudu. Kademeleri ayarlaniyorda dusmesin diye. Bu sonradan bazaya da donusuyor Çilekten almsitikAlmak istiyorum ama 1 yasina kadar idare edermi emin olamiyorum seninki hangi marka cnm bakayim internetten memnunmjsim
Hiç sorma beni bulduO nasıl iş nasil rahat edecek o ince peddeben de yataştan aldım hiç öyle bir sorun yaşamadim. Cift tarafla bir tarafi 0 2 yaş digeri 2 yaşından sonra. https://www.hepsiburada.com/yata-bedding-twiny-snger-yatak-60-x-120-cm-p-HBV00000VDK3X?magaza=Yataş&url_src=and-product-detail ben aldigimda 600e mi ne almistim bula bula seni buldu o sorunlu yatak
Odasindaki yatak buna benziyorda ben henuz odamizi ayirmadigim icin yatağımın yaninda olabilecek bisi ariyorumBenim bu Cinar da almsitim aşiri rahat taş gibi 4 yildir kullaniyoruz Çinar halen daha öglenleri bunda uyuyor. Kardesi dogmadan önce de 3 yasina kadar uyudu. Kademeleri ayarlaniyorda dusmesin diye. Bu sonradan bazaya da donusuyor Çilekten almsitik
Normal yaylı yatak alsan aslında. En alt kademeye olur ama ara kademeye olmaz tabi yaylı yatak
Yorumlari okuyordumda millet ince mat diye ustune battaniye koyiyormus :))Hiç sorma beni bulduiade edecekleri paraya yatak bulunmaz 900 küsurdu tam hatırlayamadım
Ha o zaman park yatak alacaksin canim en.kullansilisi oOdasindaki yatak buna benziyorda ben henuz odamizi ayirmadigim icin yatağımın yaninda olabilecek bisi ariyorum
Bencede cunku 1 ay sonra arakat tasimicak zaten bebegiNormal yaylı yatak alsan aslında. En alt kademeye olur ama ara kademeye olmaz tabi yaylı yatak
Aynen burdaki arkadaslar kraft kanz ve pierre cardinden memnunmus onlara bakicam bide 70x120 var daha buyuk yokmu bu park yataklarin 70x130 mesela en buyukleri 70x120 galibaHa o zaman park yatak alacaksin canim en.kullansilisi o
Canim ablam bana vermiste baya buyuk ölcusu kac bilmiyorumAynen burdaki arkadaslar kraft kanz ve pierre cardinden memnunmus onlara bakicam bide 70x120 var daha buyuk yokmu bu park yataklarin 70x130 mesela en buyukleri 70x120 galibasessizmanifesto
Seninkinin markasi neydi memnunmusunCanim ablam bana vermiste baya buyuk ölcusu kac bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?