Canım balkabağı denedin mi haşlayıp cevizle verdim ben rahat yaptı birde aynı gün kabak yemeği yaptım rahatlattıYa kizlar benim bebe son 3 gundur sabahtan aksama kadar ikiniyor napsam ek gidaya arami versem bi sure ya Zeytinyagi kuru kayisi falan yok fayda etmiyor kaka yumusatici surupda icirdim yok cok az kaka yapiyor ve sert. Gun boyu ikiniyor ya ve yuksek ses cikariyor baya
Çocuğu engelleyen bezmiş annesiKizlaarrr... Alt degistirirken dondu oglum sonra emekleme pozisyonuna gecti. Devamida da oturma pozisyonunasonra da tutunup kalmaya calisti. Elimi verdim kalkti oturtmaya kendi ilk defa gecti, zaten bu hafta ugrasiyordu. Surekli ayakta durmak istiyor. Tutunup kaldir dio cok tatli yaaa...
Yaaa hangileriİyi diyelim iyi olalım 3 diş aynı anda cıkıyor
Üst ön diş ve üst yanları patlamış ön ve yandan bi tane diğer ikisinin de beyazlıgı gözüküyorYaaa hangilerioff çok zorluyor mu
Popoda catlak yenidogan doneminden beri var cnm o zamanlarda cok kabizdiCanim sen popoya baktin mi çatlak olusmus olabilir ondan korkup yapmiyordur sertlesiyordur
Deneyeyim cnm onuda bugun teşekkürlerCanım balkabağı denedin mi haşlayıp cevizle verdim ben rahat yaptı birde aynı gün kabak yemeği yaptım rahatlattı
O kimÇocuğu engelleyen bezmiş annesi
Aa ust disler hemen geliyormuymus ya altlar ciktikdan sonra ben bi sure cikmaz diyordumKızlar 2 gündür benimki aşırı huysuz akşam 8 gibi akşam uykusuna yatırdım güya 9 da kalktı geri 12 de yattı, kulak kaşıyor gene üst dişler geliyor dedi doktor ama sanki alttan daha da zor geliyor dişler, gece gene full memedeydi bakıyorum bi elide kulağında , iyiydi bu aralar ya kendi kendine falan oynuyordu nazar mı ettim naptım
Canim hasta degildir umarim. Benimki de hasta olmadan once boyleydi ...Kızlar 2 gündür benimki aşırı huysuz akşam 8 gibi akşam uykusuna yatırdım güya 9 da kalktı geri 12 de yattı, kulak kaşıyor gene üst dişler geliyor dedi doktor ama sanki alttan daha da zor geliyor dişler, gece gene full memedeydi bakıyorum bi elide kulağında , iyiydi bu aralar ya kendi kendine falan oynuyordu nazar mı ettim naptım
Maşallah minnoşaKizlaarrr... Alt degistirirken dondu oglum sonra emekleme pozisyonuna gecti. Devamida da oturma pozisyonunasonra da tutunup kalmaya calisti. Elimi verdim kalkti oturtmaya kendi ilk defa gecti, zaten bu hafta ugrasiyordu. Surekli ayakta durmak istiyor. Tutunup kaldir dio cok tatli yaaa...
Tabi geliyo bakAa ust disler hemen geliyormuymus ya altlar ciktikdan sonra ben bi sure cikmaz diyordum
Ay çok düşük bir cümle kurmuşum
Amaniin maşallah ya yerim o dişleriTabi geliyo bak
Bizim bir ay oldu alt dişler çıkalı canım bilmiyorum doktor geliyor dedi muayene deAa ust disler hemen geliyormuymus ya altlar ciktikdan sonra ben bi sure cikmaz diyordum
Canım ateş yok ama iştahsızlıkta var sanki 2 gündür perişan etti Allahtan bugün eşim evde bi benim kucakta bi onun ama genede mız mız hiç durmuyorCanim hasta degildir umarim. Benimki de hasta olmadan once boyleydi ...
Oha ahaahahahahahah seninki 8 aylik mi tamTabi geliyo bak
Anladim canimAy çok düşük bir cümle kurmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?