2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım balkabağı denedin mi haşlayıp cevizle verdim ben rahat yaptı birde aynı gün kabak yemeği yaptım rahatlattı

Çocuğu engelleyen bezmiş annesi

Kızlar 2 gündür benimki aşırı huysuz akşam 8 gibi akşam uykusuna yatırdım güya 9 da kalktı geri 12 de yattı, kulak kaşıyor gene üst dişler geliyor dedi doktor ama sanki alttan daha da zor geliyor dişler, gece gene full memedeydi bakıyorum bi elide kulağında , iyiydi bu aralar ya kendi kendine falan oynuyordu nazar mı ettim naptım

Aa ust disler hemen geliyormuymus ya altlar ciktikdan sonra ben bi sure cikmaz diyordum

Canim hasta degildir umarim. Benimki de hasta olmadan once boyleydi ...

Maşallah minnoşa Seninki alt değiştirirken yapıyor iyiymiş, benimki uykuya geçmeden önce yatağında resmen lirik dans gösterisi yapıyor bizimkinin de yakındır tutup kalkması

Kızlar oğluma keçi şütünden yoğurt yaptım şimdiye kadar inek yapardım ve hiç tutmadığı olmamıştı, dün 7-8 saat geçti tutmamıştı çok üzüldüm internetten bir bilgi buldum fırını 75 dereceye ayarladım 45 dakika beklettim ve tuttu inanamadım. Aklınızda olsun yoğurdunuz tutmazsa denersiniz.

Canim hasta degildir umarim. Benimki de hasta olmadan once boyleydi ...
Canım ateş yok ama iştahsızlıkta var sanki 2 gündür perişan etti Allahtan bugün eşim evde bi benim kucakta bi onun ama genede mız mız hiç durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…