Ayin 4unde tam 8 aylik olacakOha ahaahahahahahah seninki 8 aylik mi tam
Canım ateş yok ama iştahsızlıkta var sanki 2 gündür perişan etti Allahtan bugün eşim evde bi benim kucakta bi onun ama genede mız mız hiç durmuyor
Bizim de hiç yok daha. 7 aylık oldu tam bugünKızlar ya bakıyorumda çoğunun dişleri çıkmış maşallahBizde daha hiç çıkmadı damakları beyaz ve kabarık ama daha gelen giden yok normal midir peki? Diş çıkarmayan kimler kaldı
Bizim 11 gün sonra 8 aylık olacak. Anneme sordum geç çıkarmışım bende dişimi belki ondandırYaa geçmiş olsun ama sizin dişten. Burnu filan tıkalı değilse.
Bizim de hiç yok daha. 7 aylık oldu tam bugünoğlumda da geç çıkmıştı dişler.
Bizim oğlan kendini aştı artık dolabın rafından tutup ayağa kalkmaya çalışıyor dizlerinin üstünde duruyor bacağımıza tutunup kalkıyor. Gözümün önünde her gün yeni birşey yapıyor şaşkınlıkla izliyorum. Bu kadar çabuk yapacağını hiç düşünmezdim
Bizim 11 gün sonra 8 aylık olacak. Anneme sordum geç çıkarmışım bende dişimi belki ondandır
Bizim çok ani oldu valla bende anlamadım Bi anda geçti bu evreye. Evin heryerini geziyor anamızı ağlatıyor. Sofranın altını üstüne geçiriyorYa maşallahbizimki de ancak dönsün dursun uyansın diyeceğim bak bak ne çocuklar var diye
Ama genetiktir bence. Daha çıkar ay birde onun ağrısı olmasın şuanda
Bizimki de dönerek geziyor. O kadar hızlı dönüyor ki yetişemiyroum bazenBizim çok ani oldu valla bende anlamadım Bi anda geçti bu evreye. Evin heryerini geziyor anamızı ağlatıyor. Sofranın altını üstüne geçiriyorKızma annesi sana iyilik ediyor seni yormamak için
2 haftadır geceleri ağlayarak uyanıyor diş sancıları galiba
Öyle fırfır dönerek başlıyorlar zaten emeklemeye yakında emekler canım seninkideBizimki de dönerek geziyor. O kadar hızlı dönüyor ki yetişemiyroum bazen
Ya inşallah en kısa zamanda inci gibi dişleri olur.
Bizim de çıkmadı canım yedi ay yirmi günlükKızlar ya bakıyorumda çoğunun dişleri çıkmış maşallahBizde daha hiç çıkmadı damakları beyaz ve kabarık ama daha gelen giden yok normal midir peki? Diş çıkarmayan kimler kaldı
KesinlikleYaaa kızlar evlatlarımız cumhuriyetimizin 100. Yılında doğdu. Ona hep bunu diyeceğimi düşününce mutlu oluyorum.Onlar için çok özel bir durum bence 100 yıllar yaşasın cumhuriyetimiz ve evlatlarımız da bu ülkeye en çok katkısı olan merhametli, alim insanlar olsun
Merhaba. Park yatağı oğlum 4 yaşına gelene kadar kullandı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Aynı yatağı şimdi kızıma kullanıyorumAlmak istiyorum ama 1 yasina kadar idare edermi emin olamiyorum seninki hangi marka cnm bakayim internetten memnunmjsim
Aaa alin kankamızda çıkarmamış dahaBizim de çıkmadı canım yedi ay yirmi günlükben yedinci ayda çıkarmışım bakalım bekliyorum merakla
Kesinlikletüylerim diken diken benim de yarın kutlamalara götürücem alini o duyguyu bir nebze bile olsa hissettirmek istiyorum. Atamızın ve bu yolda ugraş veren herkesin ruhu şad olsun
Bizim de daha çıkmadı canım altta 2 beyazlık var ordan gelecek galiba ama daha tık yokKızlar ya bakıyorumda çoğunun dişleri çıkmış maşallahBizde daha hiç çıkmadı damakları beyaz ve kabarık ama daha gelen giden yok normal midir peki? Diş çıkarmayan kimler kaldı
Ya bez ağırlık yapıyormuş manasında demiştim benAnladim canimburda oyle bir anne yok manasinda yazdim
Bizim de altta iki beyazlık var dediğin gibi canımBizim de daha çıkmadı canım altta 2 beyazlık var ordan gelecek galiba ama daha tık yok
Ya benim ortancam 1 yaşıdna çıkarmıştı tam, normal dedi doktor.Aaa alin kankamızda çıkarmamış dahabende merakla bekliyorum vallahi
Evet 1 yaşa kadar normal diyorlarYa benim ortancam 1 yaşıdna çıkarmıştı tam, normal dedi doktor.
Bu sabah biz de cumhuriyetin yüzüncü yılında doğdun çok özel bir yıl, atamızın yolu hep ışık olsun sana diye konuştuk oğluşumlaYaaa kızlar evlatlarımız cumhuriyetimizin 100. Yılında doğdu. Ona hep bunu diyeceğimi düşününce mutlu oluyorum.Onlar için çok özel bir durum bence 100 yıllar yaşasın cumhuriyetimiz ve evlatlarımız da bu ülkeye en çok katkısı olan merhametli, alim insanlar olsun
Yok değil canım çok şükür aman kızlar geç çıkan geç çürür diyorlar boşverin hiç acelesi yok dişinYaa geçmiş olsun ama sizin dişten. Burnu filan tıkalı değilse.
Bizim de hiç yok daha. 7 aylık oldu tam bugünoğlumda da geç çıkmıştı dişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?