2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım ateş yok ama iştahsızlıkta var sanki 2 gündür perişan etti Allahtan bugün eşim evde bi benim kucakta bi onun ama genede mız mız hiç durmuyor

Yaa geçmiş olsun ama sizin dişten. Burnu filan tıkalı değilse.
Kızlar ya bakıyorumda çoğunun dişleri çıkmış maşallah Bizde daha hiç çıkmadı damakları beyaz ve kabarık ama daha gelen giden yok normal midir peki? Diş çıkarmayan kimler kaldı
Bizim de hiç yok daha. 7 aylık oldu tam bugün oğlumda da geç çıkmıştı dişler.

Bizim oğlan kendini aştı artık dolabın rafından tutup ayağa kalkmaya çalışıyor dizlerinin üstünde duruyor bacağımıza tutunup kalkıyor. Gözümün önünde her gün yeni birşey yapıyor şaşkınlıkla izliyorum. Bu kadar çabuk yapacağını hiç düşünmezdim

Yaa geçmiş olsun ama sizin dişten. Burnu filan tıkalı değilse.

Bizim de hiç yok daha. 7 aylık oldu tam bugün oğlumda da geç çıkmıştı dişler.
Bizim 11 gün sonra 8 aylık olacak. Anneme sordum geç çıkarmışım bende dişimi belki ondandır

Bizim 11 gün sonra 8 aylık olacak. Anneme sordum geç çıkarmışım bende dişimi belki ondandır

Ya maşallah bizimki de ancak dönsün dursun uyansın diyeceğim bak bak ne çocuklar var diye
Ama genetiktir bence. Daha çıkar ay birde onun ağrısı olmasın şuanda

Ya maşallah bizimki de ancak dönsün dursun uyansın diyeceğim bak bak ne çocuklar var diye
Ama genetiktir bence. Daha çıkar ay birde onun ağrısı olmasın şuanda
Bizim çok ani oldu valla bende anlamadım Bi anda geçti bu evreye. Evin heryerini geziyor anamızı ağlatıyor. Sofranın altını üstüne geçiriyor Kızma annesi sana iyilik ediyor seni yormamak için
2 haftadır geceleri ağlayarak uyanıyor diş sancıları galiba

Bizimki de dönerek geziyor. O kadar hızlı dönüyor ki yetişemiyroum bazen

Ya inşallah en kısa zamanda inci gibi dişleri olur.

Bizimki de dönerek geziyor. O kadar hızlı dönüyor ki yetişemiyroum bazen

Ya inşallah en kısa zamanda inci gibi dişleri olur.
Öyle fırfır dönerek başlıyorlar zaten emeklemeye yakında emekler canım seninkide
Yaaa inşallah canım güzel dilekler için teşekkür ederiz

Kızlar ya bakıyorumda çoğunun dişleri çıkmış maşallah Bizde daha hiç çıkmadı damakları beyaz ve kabarık ama daha gelen giden yok normal midir peki? Diş çıkarmayan kimler kaldı
Bizim de çıkmadı canım yedi ay yirmi günlük ben yedinci ayda çıkarmışım bakalım bekliyorum merakla
Kesinlikle tüylerim diken diken benim de yarın kutlamalara götürücem alini o duyguyu bir nebze bile olsa hissettirmek istiyorum. Atamızın ve bu yolda ugraş veren herkesin ruhu şad olsun

Aaa alin kankamızda çıkarmamış daha bende merakla bekliyorum vallahi

Bu sabah biz de cumhuriyetin yüzüncü yılında doğdun çok özel bir yıl, atamızın yolu hep ışık olsun sana diye konuştuk oğluşumla Yarın kutlamalara katılacağız ama bando takımı falan olacakmış korkmaz umarım kalabalıktan bir ucundan bakıp kaçarız olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…