aa ben dogru anlamisim kiz bende bez olarak anladim hahahahaahaÇocuğu engelleyen bezmiş annesi
Ha haaaa o zaman haklisinYa bez ağırlık yapıyormuş manasında demiştim ben
Ahahahaa ben dogru anlamisim kiz bende bez olarak anladim hahahahaaha
Çok geçmiş olsun canımKızlar dün arkadaşlarımla dışarı çıkmıştım, evden hiç olumsuz bir şey gelmeyince de 11’e kadar dışarda oturduk arkadaşlarla. Eve geldim kızımı emzirdm filan. Gece vücudu sıcak geldi bana, eşim biraz kalın giydirmiş yatırırken, çıkardım ettim ama var ateşi biraz belliydi. Keyfi yerinde ayrıca emiyor ama sabah ateşi 37.9 olmuştu. Biraz öksürüğü vardı ama belli balgam atıyor hatta azalmıştı ama burun akıntısı sanki yeniden başlamış gibiydi. Onun sebebi de eczaneden izotonik su alırken (serum) küçük bir şey verdi kız ve hemen bitti bir iki gün içinde. Ben de ihmal ettim gidip tekrar alamadım.
Doktora gittik neyse, hemen demesin mi ortakulak iltihabi, çat diye yazdı antibiyotiği de. Çok üzgünüm, ben de yaşadım ortakulak enfeksiyonu bir kaç kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım arka arkaya. Bu antibiyotik sarmalına girmek istemiyorum hem de bu kadar net yazılmasına şaşırıyorum. Sanırım başka doktora da götüreceğim ama şansımıza tatile de denk geldi. Şehir hastahanesi acile gideriz belki bilemiyorum, ama çok üzgünüm..
Çok geçmiş olsun canım
Sen acile götür bence tekrardan, teyit edip ona göre başlarsın antibiyotiği. Valla bu mevsim hastalıkları bunalttı beni. Kış nasıl geçecek bilmiyorumValla tesellilerinize ihtiyacım vardualarınıza talibim..
Cnm cok gecmis olsun doktoruna guveniyorsan kullan bence cunku kolay kolay artik antibiyotik yazmiyorlarKızlar dün arkadaşlarımla dışarı çıkmıştım, evden hiç olumsuz bir şey gelmeyince de 11’e kadar dışarda oturduk arkadaşlarla. Eve geldim kızımı emzirdm filan. Gece vücudu sıcak geldi bana, eşim biraz kalın giydirmiş yatırırken, çıkardım ettim ama var ateşi biraz belliydi. Keyfi yerinde ayrıca emiyor ama sabah ateşi 37.9 olmuştu. Biraz öksürüğü vardı ama belli balgam atıyor hatta azalmıştı ama burun akıntısı sanki yeniden başlamış gibiydi. Onun sebebi de eczaneden izotonik su alırken (serum) küçük bir şey verdi kız ve hemen bitti bir iki gün içinde. Ben de ihmal ettim gidip tekrar alamadım.
Doktora gittik neyse, hemen demesin mi ortakulak iltihabi, çat diye yazdı antibiyotiği de. Çok üzgünüm, ben de yaşadım ortakulak enfeksiyonu bir kaç kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım arka arkaya. Bu antibiyotik sarmalına girmek istemiyorum hem de bu kadar net yazılmasına şaşırıyorum. Sanırım başka doktora da götüreceğim ama şansımıza tatile de denk geldi. Şehir hastahanesi acile gideriz belki bilemiyorum, ama çok üzgünüm..
Cnm cok gecmis olsun doktoruna guveniyorsan kullan bence cunku kolay kolay artik antibiyotik yazmiyorlar
Canım ne güzel beyaz ve kabarıkmış bizde o bile yokKızlar ya bakıyorumda çoğunun dişleri çıkmış maşallahBizde daha hiç çıkmadı damakları beyaz ve kabarık ama daha gelen giden yok normal midir peki? Diş çıkarmayan kimler kaldı
Kızlar dün arkadaşlarımla dışarı çıkmıştım, evden hiç olumsuz bir şey gelmeyince de 11’e kadar dışarda oturduk arkadaşlarla. Eve geldim kızımı emzirdm filan. Gece vücudu sıcak geldi bana, eşim biraz kalın giydirmiş yatırırken, çıkardım ettim ama var ateşi biraz belliydi. Keyfi yerinde ayrıca emiyor ama sabah ateşi 37.9 olmuştu. Biraz öksürüğü vardı ama belli balgam atıyor hatta azalmıştı ama burun akıntısı sanki yeniden başlamış gibiydi. Onun sebebi de eczaneden izotonik su alırken (serum) küçük bir şey verdi kız ve hemen bitti bir iki gün içinde. Ben de ihmal ettim gidip tekrar alamadım.
Canim gecmis olsun oglum gece ay isal kusma olunca aniden Acile goturmustuk kulak enfeksiyonu da var deyip antibiyotik yazmiti ama ben kullanmayip ertesi gunu kendi cocuk.doktorumuza gostermistim. Iyi ki kullanmadin demisti normal kulaklarda olan o turuncu sey var kulaginda yani enfeksiyon yok demisti. Umarim sizinde.oyledirKızlar dün arkadaşlarımla dışarı çıkmıştım, evden hiç olumsuz bir şey gelmeyince de 11’e kadar dışarda oturduk arkadaşlarla. Eve geldim kızımı emzirdm filan. Gece vücudu sıcak geldi bana, eşim biraz kalın giydirmiş yatırırken, çıkardım ettim ama var ateşi biraz belliydi. Keyfi yerinde ayrıca emiyor ama sabah ateşi 37.9 olmuştu. Biraz öksürüğü vardı ama belli balgam atıyor hatta azalmıştı ama burun akıntısı sanki yeniden başlamış gibiydi. Onun sebebi de eczaneden izotonik su alırken (serum) küçük bir şey verdi kız ve hemen bitti bir iki gün içinde. Ben de ihmal ettim gidip tekrar alamadım.
Çıkarsalar da bizde rahatlasakCanım ne güzel beyaz ve kabarıkmış bizde o bile yok
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir hemenKızlar dün arkadaşlarımla dışarı çıkmıştım, evden hiç olumsuz bir şey gelmeyince de 11’e kadar dışarda oturduk arkadaşlarla. Eve geldim kızımı emzirdm filan. Gece vücudu sıcak geldi bana, eşim biraz kalın giydirmiş yatırırken, çıkardım ettim ama var ateşi biraz belliydi. Keyfi yerinde ayrıca emiyor ama sabah ateşi 37.9 olmuştu. Biraz öksürüğü vardı ama belli balgam atıyor hatta azalmıştı ama burun akıntısı sanki yeniden başlamış gibiydi. Onun sebebi de eczaneden izotonik su alırken (serum) küçük bir şey verdi kız ve hemen bitti bir iki gün içinde. Ben de ihmal ettim gidip tekrar alamadım.
Canim gecmis olsun oglum gece ay isal kusma olunca aniden Acile goturmustuk kulak enfeksiyonu da var deyip antibiyotik yazmiti ama ben kullanmayip ertesi gunu kendi cocuk.doktorumuza gostermistim. Iyi ki kullanmadin demisti normal kulaklarda olan o turuncu sey var kulaginda yani enfeksiyon yok demisti. Umarim sizinde.oyledir
insani baya tereddutte birakiyorlar kendi.doktorumuza sadece guvenebiliyorum bu tarz durumlarda ama bazen gece vs olunca mecbur kalip Acile gidebiliyoruz.Akciger filmi cektirseydin ve de idrar testi icin rahatlardi. Ama şuan ates vs demi. Bir de bebeklerde hirilti cok olur sumkurme yapamadiklari icin.ya da geniz akintisi kaynakli da olur. Sen en iyisi.yarin kendi doktoruna.danis ya calisiyordur belki yarim gunCanım ben de götürdüm şehir hastanesine, kulaklarında bir şey yok dedikızarmış biraz ve kulak kiri var dedi. Üstüne basa basa sordum antibiyotik gerekir mi enfeksiyon var mı diye..yok dedi. Bu da ciğerlere odaklandı, hırıltı var dedi ( diğeri balgamı atıyor demişti) hemen bir akciğer filmi, kan idrar filan dedi ben yok diyip çıktım. Bu şekilde ilaci kullanamam, pazartesi başka bir doktora daha götürürüm inşallah diye düşünüyorum
insani baya tereddutte birakiyorlar kendi.doktorumuza sadece guvenebiliyorum bu tarz durumlarda ama bazen gece vs olunca mecbur kalip Acile gidebiliyoruz.Akciger filmi cektirseydin ve de idrar testi icin rahatlardi. Ama şuan ates vs demi. Bir de bebeklerde hirilti cok olur sumkurme yapamadiklari icin.ya da geniz akintisi kaynakli da olur. Sen en iyisi.yarin kendi doktoruna.danis ya calisiyordur belki yarim gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?