Çıkarsalar da bizde rahatlasak
Bizim de usttekiler geliyor uykusunda. Çığlık çığlığa uyanıyorÜst ön diş ve üst yanları patlamış ön ve yandan bi tane diğer ikisinin de beyazlıgı gözüküyorcok zor cokkk daha yeni uyudu uykuları dengesizleşti ya
Sabah ayni şeyi söyledim Ekin'e ilerde ben cumhuriyetin 100. Yılında doğmuşum diye anlatacaksin herkese çok şanslısınız dedim. Hatıra olarakta çok güzel fotolar çektim onuYaaa kızlar evlatlarımız cumhuriyetimizin 100. Yılında doğdu. Ona hep bunu diyeceğimi düşününce mutlu oluyorum.Onlar için çok özel bir durum bence 100 yıllar yaşasın cumhuriyetimiz ve evlatlarımız da bu ülkeye en çok katkısı olan merhametli, alim insanlar olsun
Geçmiş olsun bence bi kbb doktoruna da götür kamera ile güzelce baksın. Ben 3 gün süren yüksek ateş olmadiktan sonra antibiyotik kullanilmasini çok sağlıklı bulmuyorum yaKızlar dün arkadaşlarımla dışarı çıkmıştım, evden hiç olumsuz bir şey gelmeyince de 11’e kadar dışarda oturduk arkadaşlarla. Eve geldim kızımı emzirdm filan. Gece vücudu sıcak geldi bana, eşim biraz kalın giydirmiş yatırırken, çıkardım ettim ama var ateşi biraz belliydi. Keyfi yerinde ayrıca emiyor ama sabah ateşi 37.9 olmuştu. Biraz öksürüğü vardı ama belli balgam atıyor hatta azalmıştı ama burun akıntısı sanki yeniden başlamış gibiydi. Onun sebebi de eczaneden izotonik su alırken (serum) küçük bir şey verdi kız ve hemen bitti bir iki gün içinde. Ben de ihmal ettim gidip tekrar alamadım.
Doktora gittik neyse, hemen demesin mi ortakulak iltihabi, çat diye yazdı antibiyotiği de. Çok üzgünüm, ben de yaşadım ortakulak enfeksiyonu bir kaç kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım arka arkaya. Bu antibiyotik sarmalına girmek istemiyorum hem de bu kadar net yazılmasına şaşırıyorum. Sanırım başka doktora da götüreceğim ama şansımıza tatile de denk geldi. Şehir hastahanesi acile gideriz belki bilemiyorum, ama çok üzgünüm..
Hiç valla çıkarsa da pankek yapsam o da her zamanki gibi yemeseÇıkarsalar da bizde rahatlasak
Ayy deme deme tühBu sefer de memeyi ısırıyorlar kız, sündürüyorlar filanrahat yok yani
Kız güldürdün beniHiç valla çıkarsa da pankek yapsam o da her zamanki gibi yemese
Maşallah ona güzel güzel yesin üzmesin annesiniKız güldürdün benibizimki ekmek delisi çok seviyor dişi yok ama geveliyor ağzında yiyor
Bugün bizimkide pek yemedi canı istemedi galibaMaşallah ona güzel güzel yesin üzmesin annesinibenimki bu akşam ek gıdasız yattı, yemedi
Çok geçmiş olsun canım bence de bir doktor görüşü daha al ben ateşlenince 2 ayrı yere göturdum birisi kulak dedi birisi boğaz dedi antibiyotik verdiler kullanmadım ertesi gün takipli doktorumuza gittik ikisi de değil viral enfeksiyon dedi inşallah hemencecik düzelir kuzumKızlar dün arkadaşlarımla dışarı çıkmıştım, evden hiç olumsuz bir şey gelmeyince de 11’e kadar dışarda oturduk arkadaşlarla. Eve geldim kızımı emzirdm filan. Gece vücudu sıcak geldi bana, eşim biraz kalın giydirmiş yatırırken, çıkardım ettim ama var ateşi biraz belliydi. Keyfi yerinde ayrıca emiyor ama sabah ateşi 37.9 olmuştu. Biraz öksürüğü vardı ama belli balgam atıyor hatta azalmıştı ama burun akıntısı sanki yeniden başlamış gibiydi. Onun sebebi de eczaneden izotonik su alırken (serum) küçük bir şey verdi kız ve hemen bitti bir iki gün içinde. Ben de ihmal ettim gidip tekrar alamadım.
Doktora gittik neyse, hemen demesin mi ortakulak iltihabi, çat diye yazdı antibiyotiği de. Çok üzgünüm, ben de yaşadım ortakulak enfeksiyonu bir kaç kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım arka arkaya. Bu antibiyotik sarmalına girmek istemiyorum hem de bu kadar net yazılmasına şaşırıyorum. Sanırım başka doktora da götüreceğim ama şansımıza tatile de denk geldi. Şehir hastahanesi acile gideriz belki bilemiyorum, ama çok üzgünüm..
Ayy çok güzel olmuş gerçekten çok şanslı çocuklarımız Cumhuriyet çocukları Biz de şimdiden sabaha hazırızBizim de usttekiler geliyor uykusunda. Çığlık çığlığa uyanıyorinşallah çok zorlanmadan çıkarırlar
Sabah ayni şeyi söyledim Ekin'e ilerde ben cumhuriyetin 100. Yılında doğmuşum diye anlatacaksin herkese çok şanslısınız dedim. Hatıra olarakta çok güzel fotolar çektim onu
Geçmiş olsun bence bi kbb doktoruna da götür kamera ile güzelce baksın. Ben 3 gün süren yüksek ateş olmadiktan sonra antibiyotik kullanilmasini çok sağlıklı bulmuyorum ya
Çok geçmiş olsun canım bence de bir doktor görüşü daha al ben ateşlenince 2 ayrı yere göturdum birisi kulak dedi birisi boğaz dedi antibiyotik verdiler kullanmadım ertesi gün takipli doktorumuza gittik ikisi de değil viral enfeksiyon dedi inşallah hemencecik düzelir kuzum
Benim oğlan da böyle bu ara, ek gıda bize iyi gelmediYa kizlar benim bebe son 3 gundur sabahtan aksama kadar ikiniyor napsam ek gidaya arami versem bi sure ya Zeytinyagi kuru kayisi falan yok fayda etmiyor kaka yumusatici surupda icirdim yok cok az kaka yapiyor ve sert. Gun boyu ikiniyor ya ve yuksek ses cikariyor baya
Ben de bunu düşününce çok mutlu oluyorumYaaa kızlar evlatlarımız cumhuriyetimizin 100. Yılında doğdu. Ona hep bunu diyeceğimi düşününce mutlu oluyorum.Onlar için çok özel bir durum bence 100 yıllar yaşasın cumhuriyetimiz ve evlatlarımız da bu ülkeye en çok katkısı olan merhametli, alim insanlar olsun
Benim oğlan da böyle bu ara, ek gıda bize iyi gelmedi
Ben de bunu düşününce çok mutlu oluyorumbugün Anıtkabire götüreceğim bakalım. Çok kalabalık olacak muhtemelen ama bizim ev yakın olmadı döneriz dedim Bakalım kutlamalara nasıl tepki verecek
3 gündür jetlere alıştı zatenkorkar diyordum kafası hep yukarıda görmeye çalışıyor. Ben kulaklarını kapatıyorum yine de ama
Cnm sen çiğ haliyle mi donduruyorsun ve nasıl sağlıklı şekilde çözdürüyorsun?Sütü dondur canım buzlukta fazlaysaaynen mayala fark yok
Yok kaynatıp donduruyorum, buzdolabının altına indiriyorum kendi kendine açılıyor.Cnm sen çiğ haliyle mi donduruyorsun ve nasıl sağlıklı şekilde çözdürüyorsun?
Ben kaynatıp kavanozlara vakumlamışım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Dondurulmuşu buzdolabında çözdürebilirsin. Köfte hazırlayıp onu dondurup çözüyoruz bir sıkıntı olmuyor mantıkenKızlar bir saattir interneti araştırıyorum bir tane güvenilir kaynak bulamadım, bilen varsa yazsın lütfen açık keçi sütü almıştım kaynattım yoğurt yaptım ve kaynamış sütün fazlasını da buzluğa attım, şimdi buzluktakileri çözdürüp yoğurt yapmamda sakınca var mı? Ve bu sütü nasıl çözdürmeliyim?
Bir kaç yerde çiğ sütten dondurulmalıydı yazıyor ama bilimsel bir kaynak değil, yapan deneyimleyen birisi var mı?
Çiğ sütten ben çok iğreniyorum ya, çiğ çiğ koymak bilemedim... O açılırken her yere bakteri ürer bulaşır vs. Eve gelir gelmez kaynatıp bakterileri filan öldürmek lazım benceKızlar bir saattir interneti araştırıyorum bir tane güvenilir kaynak bulamadım, bilen varsa yazsın lütfen açık keçi sütü almıştım kaynattım yoğurt yaptım ve kaynamış sütün fazlasını da buzluğa attım, şimdi buzluktakileri çözdürüp yoğurt yapmamda sakınca var mı? Ve bu sütü nasıl çözdürmeliyim?
Bir kaç yerde çiğ sütten dondurulmalıydı yazıyor ama bilimsel bir kaynak değil, yapan deneyimleyen birisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?