2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Üst ön diş ve üst yanları patlamış ön ve yandan bi tane diğer ikisinin de beyazlıgı gözüküyor cok zor cokkk daha yeni uyudu uykuları dengesizleşti ya
Bizim de usttekiler geliyor uykusunda. Çığlık çığlığa uyanıyor inşallah çok zorlanmadan çıkarırlar
Sabah ayni şeyi söyledim Ekin'e ilerde ben cumhuriyetin 100. Yılında doğmuşum diye anlatacaksin herkese çok şanslısınız dedim. Hatıra olarakta çok güzel fotolar çektim onu

Eklentiler

• IMG_20231028_204932.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 67
Geçmiş olsun bence bi kbb doktoruna da götür kamera ile güzelce baksın. Ben 3 gün süren yüksek ateş olmadiktan sonra antibiyotik kullanilmasini çok sağlıklı bulmuyorum ya

Çalışan anneler nasıl yapıyorsunuz? bir aylık izin sonrası tekrar başlayacağım çok zor geliyor hele ki şu son olaylar sonrası
Yedi aylık oldu ve bana aşırı düşkün sürekli benimle olmak istiyor. Sarılıyor yanağıma ağzını değdiriyor elleriyle al beni yapıyor Napıcam yaa içim çok kötü çok kötüyüm kızlar çocuğuma haksızlık mı bu?

Çok geçmiş olsun canım bence de bir doktor görüşü daha al ben ateşlenince 2 ayrı yere göturdum birisi kulak dedi birisi boğaz dedi antibiyotik verdiler kullanmadım ertesi gün takipli doktorumuza gittik ikisi de değil viral enfeksiyon dedi inşallah hemencecik düzelir kuzum

Ayy çok güzel olmuş gerçekten çok şanslı çocuklarımız Cumhuriyet çocukları Biz de şimdiden sabaha hazırız

Geçmiş olsun bence bi kbb doktoruna da götür kamera ile güzelce baksın. Ben 3 gün süren yüksek ateş olmadiktan sonra antibiyotik kullanilmasini çok sağlıklı bulmuyorum ya

Sağolun kızlar benim bilim dünyasına zaten güvenin yok da eşim sağolsun çok inat ediyor kullanalım nolacak diye Şu an yine ateşi var, 38.8 di. Gerçi yatırdığımdan beri vardı ama biraz kendi haline bıraktım. Şimdi biraz rahatlasın diye calpol verdim uyuyor, daha iyi. Zaten ateş geceleri yükselir ya da artar.

İnşallah pazartesi bir doktora daha gidip ona göre hareket ederiz.

Yavrularımız çok şanslı, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlu olsun

Benim oğlan da böyle bu ara, ek gıda bize iyi gelmedi
Ben de bunu düşününce çok mutlu oluyorum bugün Anıtkabire götüreceğim bakalım. Çok kalabalık olacak muhtemelen ama bizim ev yakın olmadı döneriz dedim Bakalım kutlamalara nasıl tepki verecek
3 gündür jetlere alıştı zaten korkar diyordum kafası hep yukarıda görmeye çalışıyor. Ben kulaklarını kapatıyorum yine de ama

Yaa ne güzel, çok şanslı. Biz kontrol için Ankara ya geliyoruz ayda 1 filan. Anıtkabir e çok yakın. Şimdiye kadar 3 kez gitti kızım yanımızda gelenler oluyor, hiç gitmemiş diyorum hemen gidelim

Kızlar bir saattir interneti araştırıyorum bir tane güvenilir kaynak bulamadım, bilen varsa yazsın lütfen açık keçi sütü almıştım kaynattım yoğurt yaptım ve kaynamış sütün fazlasını da buzluğa attım, şimdi buzluktakileri çözdürüp yoğurt yapmamda sakınca var mı? Ve bu sütü nasıl çözdürmeliyim?
Bir kaç yerde çiğ sütten dondurulmalıydı yazıyor ama bilimsel bir kaynak değil, yapan deneyimleyen birisi var mı?

Cnm sen çiğ haliyle mi donduruyorsun ve nasıl sağlıklı şekilde çözdürüyorsun?
Yok kaynatıp donduruyorum, buzdolabının altına indiriyorum kendi kendine açılıyor.

Ben kaynatıp kavanozlara vakumlamışım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Dondurulmuşu buzdolabında çözdürebilirsin. Köfte hazırlayıp onu dondurup çözüyoruz bir sıkıntı olmuyor mantıken

Kızlar emzirme ya da mama saatleri arası nasıl oluyor? Yarın tekrar okula başlıyorum.
8’de ve 12’de emse arası çok mu açık olur sizce? 10-10.30 gibi ek gıda alacak.

Çiğ sütten ben çok iğreniyorum ya, çiğ çiğ koymak bilemedim... O açılırken her yere bakteri ürer bulaşır vs. Eve gelir gelmez kaynatıp bakterileri filan öldürmek lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…