Ben de buzdolabına akşamdan koyayım yavaş yavaş çözülür diye düşünmüştüm birkaç yerde 4-5saat çözdürüp tam çözülmeden kaynatın fln yazmışlar baya bilgi kirliliğine maruz kaldım ofYok kaynatıp donduruyorum, buzdolabının altına indiriyorum kendi kendine açılıyor.
Sıkıntı olmadıysa süper saol cnm. Buzdolabında tamamen çözülene kadar bekletip sonra mayalama ısısında yoğurt yaparım diyordum ben de sonra kaynamış süt ürünlerini dondurmayın çiğ olanı dondurun falan diye okuyunca kafam karıştı, işin ucunda bebek olunca aşırı pimpirikleniyorumBen kaynatıp kavanozlara vakumlamışım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Dondurulmuşu buzdolabında çözdürebilirsin. Köfte hazırlayıp onu dondurup çözüyoruz bir sıkıntı olmuyor mantıken
Yapacam inciri kesinlikle denemek lazim. Teşekkürler.Kıyamam ya çok zorsen dışkısı katılaşmaya başlayınca anlarsın o zaman inciri yap ver. Ben ara ara veriyorum kabızlık gözümü çok korkutuyor çünkü. Çok zor bir şey yaşadım ben de.
İçinin rahat etmesi için bir sonrakinde kaynat 1 litrelik kavanozlara vakumla. Ben öyle yaptım mis gibi de olduSıkıntı olmadıysa süper saol cnm. Buzdolabında tamamen çözülene kadar bekletip sonra mayalama ısısında yoğurt yaparım diyordum ben de sonra kaynamış süt ürünlerini dondurmayın çiğ olanı dondurun falan diye okuyunca kafam karıştı, işin ucunda bebek olunca aşırı pimpirikleniyorum
BayıldımmBizim de usttekiler geliyor uykusunda. Çığlık çığlığa uyanıyorinşallah çok zorlanmadan çıkarırlar
Sabah ayni şeyi söyledim Ekin'e ilerde ben cumhuriyetin 100. Yılında doğmuşum diye anlatacaksin herkese çok şanslısınız dedim. Hatıra olarakta çok güzel fotolar çektim onu
Yaaa bu çok güzel olmuş amaaAyy çok güzel olmuş gerçekten çok şanslı çocuklarımız Cumhuriyet çocukları Biz de şimdiden sabaha hazırız Eki Görüntüle 3325249
Bizimde atesimiz var 3 diş çıktı ates olmadı 4.5. Diş aynı anda geliyor diye sanırım zorlanıyor aynı şekilde huysuz benim de kollarım koptuayrıca bugün felaket bir gündü bizim için,ateşi çıktı bütün gün onunla uğraştım düştü sonunda ama öyle bir huysuz öyle fena bir durumda ki canım yavrum. Calpol verdim iki kere Ateşi var çok halsizdiş geldii yine üstten dördüncüyü çıkardı. Üçüncü cıkarken böyle olmamıştı bunu çok ağır geçiriyor hala da koala gibi yapışık omzumda yatıyor asla yatağına koyamıyorum ayrılmıyor yapıştı. İnşallah yarına daha iyi olur
Ben incir bulamadım da kuru incir miydi acaba bende yas incir sansiydim. bal kabagiyla kabak puresi yaptimCanım gün boyu sürekli ıkınıyor ve kucuk küçük sert yapiyorsa bence fitil koymalisin, ya çatlağı vardir yapamiyordur yada ikinmaktan çatlak oluşur sonra daha cok zorlanır. Bebegini simdilik fitille rahatlatman en iyisi. Fitili koyarkenden çıkarıyor zaten fitili hemn disari atıyor. İlk fitili 2 aylikken kullandim, 2. Fitili de gecen gun.
İncir kuru incir mi?
Bizimki hep keçi sütü içmişti ve inek sütünden labne yiyince kabız oldu, meger Labneden once az az inek formul mama veya yogurtla alistirmak lazımmış, bende cok begendi diye 2 gun ek gidasinda labne yedirmistim☹ en son fitille rahatlattım. Bu inciri denerim bidahakine.
Bana komsum verdi plastik bir sey ama mina tutundukca güven vermedi ona yaslanıyor baya bende ayaklarını cıkardımMerhaba herkese aktivite masasi kullanıyor musunuz acaba? Derin sürekli bir yerlere tutunup kalkıyor acaba alsam mı diyorum kullanıp memnun olduğunuz bir marka var mı 8 ay 8 günlük kızım gerek var mı ilgisini çeker mi
Bana komsum verdi plastik bir sey ama mina tutundukca güven vermedi ona yaslanıyor baya bende ayaklarını cıkardım
Merhaba herkese aktivite masasi kullanıyor musunuz acaba? Derin sürekli bir yerlere tutunup kalkıyor acaba alsam mı diyorum kullanıp memnun olduğunuz bir marka var mı 8 ay 8 günlük kızım gerek var mı ilgisini çeker mi
BIr sonraki bezlerini kontrol et bence yine olmaz umarımKızlar az önce yağızın bezini alırken bunu gördüm turuncu leke neden olur ki? Yenidoğanken olmuştu da beslenme yetersizliğinden şuan öyle bi durum yok yani. Su da içiyor gayet güzel anlam veremedimBaşka sıkıntısı yok
Kaliteli bir sey alırsan dediğim olmaz canım bana komsu verince almafım zaten ilgisini çekmiyor artıkHimm ben özellikle tutunup kalkıp oynasin diye istiyorum yürüme arkadasi var ama kalkıp oynamak istiyor kalkınca da oyuncaklara yüksek kalıyor o yüzden masa mi alsam demiştim
Canım ben park yatağı büyük oğlumda en alt kademeye indirip 3.5 yaşa kadar kullandımAlmak istiyorum ama 1 yasina kadar idare edermi emin olamiyorum seninki hangi marka cnm bakayim internetten memnunmjsim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?