2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yok kaynatıp donduruyorum, buzdolabının altına indiriyorum kendi kendine açılıyor.
Ben de buzdolabına akşamdan koyayım yavaş yavaş çözülür diye düşünmüştüm birkaç yerde 4-5saat çözdürüp tam çözülmeden kaynatın fln yazmışlar baya bilgi kirliliğine maruz kaldım of sen böyle denemişsin olmuş ben de öyle yapayım saol cnm

Sıkıntı olmadıysa süper saol cnm. Buzdolabında tamamen çözülene kadar bekletip sonra mayalama ısısında yoğurt yaparım diyordum ben de sonra kaynamış süt ürünlerini dondurmayın çiğ olanı dondurun falan diye okuyunca kafam karıştı, işin ucunda bebek olunca aşırı pimpirikleniyorum

İçinin rahat etmesi için bir sonrakinde kaynat 1 litrelik kavanozlara vakumla. Ben öyle yaptım mis gibi de oldu

29 Ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Nice yüzyıllaraaaa
Benim için ayrıca çok çok özel bir bayramdı hep öğrencilerimle giderdik bu bayram kutlamalara kızımla gittik size yine gudubet insta anaları gibi emojili foto atıyorum

Eklentiler

• 3C659F8A-7B89-4272-85A7-1AE3D9E27F02.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 104
ayrıca bugün felaket bir gündü bizim için,ateşi çıktı bütün gün onunla uğraştım düştü sonunda ama öyle bir huysuz öyle fena bir durumda ki canım yavrum. Calpol verdim iki kere Ateşi var çok halsiz diş geldii yine üstten dördüncüyü çıkardı. Üçüncü cıkarken böyle olmamıştı bunu çok ağır geçiriyor hala da koala gibi yapışık omzumda yatıyor asla yatağına koyamıyorum ayrılmıyor yapıştı. İnşallah yarına daha iyi olur

Bayıldımm saçlara bak maşallah yaa
Ayy çok güzel olmuş gerçekten çok şanslı çocuklarımız Cumhuriyet çocukları Biz de şimdiden sabaha hazırız Eki Görüntüle 3325249
Yaaa bu çok güzel olmuş amaa

Cumhuriyet çocuklarıı Nice güzel günler görsün evlatlarımız

Bizimde atesimiz var 3 diş çıktı ates olmadı 4.5. Diş aynı anda geliyor diye sanırım zorlanıyor aynı şekilde huysuz benim de kollarım koptu bu saaat oldu atesi düsmedi

Ben incir bulamadım da kuru incir miydi acaba bende yas incir sansiydim. bal kabagiyla kabak puresi yaptim
Fitili bende 40 gunlukken denemistim ama lavman daha pratik geldi acikcasi bilmiyorum denedinmi libalaks lavman
Bide sey ne yazcaktim bal kabagi kabak kuru kayisi suyu zorla icirdim birde dulcosoft verdim baya kombo yapinca ikinmalar kesildi guzelce yapti kakişini:))

Merhaba herkese aktivite masasi kullanıyor musunuz acaba? Derin sürekli bir yerlere tutunup kalkıyor acaba alsam mı diyorum kullanıp memnun olduğunuz bir marka var mı 8 ay 8 günlük kızım gerek var mı ilgisini çeker mi

Bana komsum verdi plastik bir sey ama mina tutundukca güven vermedi ona yaslanıyor baya bende ayaklarını cıkardım

Bana komsum verdi plastik bir sey ama mina tutundukca güven vermedi ona yaslanıyor baya bende ayaklarını cıkardım

Himm ben özellikle tutunup kalkıp oynasin diye istiyorum yürüme arkadasi var ama kalkıp oynamak istiyor kalkınca da oyuncaklara yüksek kalıyor o yüzden masa mi alsam demiştim

Kızlar şimdi KBB doktorundan geldik ve kulaklarında bir şey yok dedi. Hatta boğazında da yok dedi. Burnu iyi dedi antibiyotikli bir durum yok, bence dişlerden dolayı dedi.

2 gündür o kadar yıprandım ki.. eşimin aşırı ısrarı, çocuğun ateşli halleri.. Rabbim beterinden korusun inşallah. Eğer bugün doktor kulak enfeksiyonu deseydi kullanacaktım zaten ama farklı doktor görüşü içimi rahatlattı.

Sizlerin de aklında olsun diye yazmak istedim, inşallah bütün yavrulara rabbim şifalar versin.

Fisher Price Eğlen ve Öğren Eğitici Köpekçiğin Aktivite Masası DRH44

Ben bunu almıştım geçen Haziranda, oynuyor son 1 aydır. Önce ayakları çıkarmıştım şimdi kendisi ayakta oynuyor. Işıkları şarkıları güzel ve sağlam, tavsiye ederim.

Kızlar az önce yağızın bezini alırken bunu gördüm turuncu leke neden olur ki? Yenidoğanken olmuştu da beslenme yetersizliğinden şuan öyle bi durum yok yani. Su da içiyor gayet güzel anlam veremedim Başka sıkıntısı yok

Eklentiler

• IMG_7015.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 78
BIr sonraki bezlerini kontrol et bence yine olmaz umarım

Himm ben özellikle tutunup kalkıp oynasin diye istiyorum yürüme arkadasi var ama kalkıp oynamak istiyor kalkınca da oyuncaklara yüksek kalıyor o yüzden masa mi alsam demiştim
Kaliteli bir sey alırsan dediğim olmaz canım bana komsu verince almafım zaten ilgisini çekmiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…