İnşallah değildirKizlar, kizim 3 gundur 39 derece atesli ama gorseniz cok iyi masallah. Baska belirti yok.minseo COVID olabilir diyor. 7 yas civari COVID olan tanidiginiz var mi? Ne yapiliyor cocuklarda?
Desene Yampirlik rozeti elinden alinacak. Yazik ya aman bebekler.cok cekiyorlar gaz bitiyor diş basliyor. Bazen diyorum acaba neden boyle sancilar cekiyorlar gucleniyorlar mi ne oluyor.Dört diş nedir ya niye hepsi aynı anda geliyor adamsanız tek tek gelirsinizyıprandım kızlar atesi çıkıyo iniyo huysuz kolumdan inmiyor Eki Görüntüle 3326259
Sivi alimi azalmis bence canim.Yaa meme reddi de yok aslında :/ birkaç gündür mama vermeyi kestim ondan olur mu ki
Çok su içiyor ama anlamadım :/Sivi alimi azalmis bence canim.
Oy kıyamam yaaa bizim de çok arka arkaya geliyor . Alt ikisi çıktı aynı anda hemen akabinde üst ikisi geliyor şimdi. Ara verseydi bi dinlenseydim ben de o da. Diş dönemi çok zor cidden ya. Kuzuların nasıl ağrısı oluyor kim bilirDört diş nedir ya niye hepsi aynı anda geliyor adamsanız tek tek gelirsinizyıprandım kızlar atesi çıkıyo iniyo huysuz kolumdan inmiyor Eki Görüntüle 3326259
Covidde kemiklerim kırılıyormuş gibi ağrım olmuştu. Sadece parol içerek geçirmiştim süreci. Çocukları sormuşsun ama ben kendimi anlattım umarım covid değildir hemen iyileşir kızınKizlar, kizim 3 gundur 39 derece atesli ama gorseniz cok iyi masallah. Baska belirti yok.minseo COVID olabilir diyor. 7 yas civari COVID olan tanidiginiz var mi? Ne yapiliyor cocuklarda?
Bizimki ek gıdayı hiç kabul etmedi zaten. Bizim tuzlu yemeklerden versem yer bizimki de onlara meraklı ama veremiyorum işte. Bebek için ayrı yaptığımız şeylerden asla yemiyor. Biz hala sadece anne sütü olarak devam ediyoruz. Keyfi isterse yoğurt yiyor sadece.Kizlar benim oglum ek gidayi cok fazla azaltti. Haftasonu hic yemedi. Biz yemek yerken istiyor. Ben de tum bebek tabak canagini kaldirdim. Benim tabagim onun gibi davranarak bizimkilerden veriyorum. Inanir misiniz hepsini ogurmeden yiyor. Ben de saldim gitti, oteki turlu cok uzuldum yemedikce. Erken gecmis oldu normal yemeyeCatali falan kullanmak istiyor ne kadar merakli ya buyumeye
Valla ne cekti bu bebislerDesene Yampirlik rozeti elinden alinacak. Yazik ya aman bebekler.cok cekiyorlar gaz bitiyor diş basliyor. Bazen diyorum acaba neden boyle sancilar cekiyorlar gucleniyorlar mi ne oluyor.
Keşke ara olsaydı ya yıprandım öyle bir ağlaması var ki susmuyor titreyerek ağlıyoeOy kıyamam yaaa bizim de çok arka arkaya geliyor . Alt ikisi çıktı aynı anda hemen akabinde üst ikisi geliyor şimdi. Ara verseydi bi dinlenseydim ben de o da. Diş dönemi çok zor cidden ya. Kuzuların nasıl ağrısı oluyor kim bilir
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ya da böbreklerde kum vs. ? Bi takip et bakalım eğer tekrarlarsa bi idrar testi iste. Ek gıda sürecinde artık susuzluk sorunu yasayacaklarini sanmıyorum yaÇok su içiyor ama anlamadım :/
Dört diş nedir ya niye hepsi aynı anda geliyor adamsanız tek tek gelirsinizyıprandım kızlar atesi çıkıyo iniyo huysuz kolumdan inmiyor Eki Görüntüle 3326259
Off kuzum ya , Allah şifa versin inşallah ama az kalmışDört diş nedir ya niye hepsi aynı anda geliyor adamsanız tek tek gelirsinizyıprandım kızlar atesi çıkıyo iniyo huysuz kolumdan inmiyor Eki Görüntüle 3326259
Doğduğuna emin misin canım? Genelde yetersiz beslenme için söylenir bu turuncu lekeYaa meme reddi de yok aslında :/ birkaç gündür mama vermeyi kestim ondan olur mu ki
Aman ver gitsin ben de kendimiZe yaptığımız mercimek çorbası verdim saldırdı resmen çorbayaKizlar benim oglum ek gidayi cok fazla azaltti. Haftasonu hic yemedi. Biz yemek yerken istiyor. Ben de tum bebek tabak canagini kaldirdim. Benim tabagim onun gibi davranarak bizimkilerden veriyorum. Inanir misiniz hepsini ogurmeden yiyor. Ben de saldim gitti, oteki turlu cok uzuldum yemedikce. Erken gecmis oldu normal yemeyeCatali falan kullanmak istiyor ne kadar merakli ya buyumeye
Çok geçmiş olsun canım, biz daha yeni atlattık ateş hariç bir sıkıntı var mi ?Kizlar, kizim 3 gundur 39 derece atesli ama gorseniz cok iyi masallah. Baska belirti yok.minseo COVID olabilir diyor. 7 yas civari COVID olan tanidiginiz var mi? Ne yapiliyor cocuklarda?
Doktorunuz ne soyledi bu duruma canim. Dis cikariyorsa ondan da kabul etmiyordur ama dis istahsizligi 1 2 hafta surermis.Bizimki ek gıdayı hiç kabul etmedi zaten. Bizim tuzlu yemeklerden versem yer bizimki de onlara meraklı ama veremiyorum işte. Bebek için ayrı yaptığımız şeylerden asla yemiyor. Biz hala sadece anne sütü olarak devam ediyoruz. Keyfi isterse yoğurt yiyor sadece.
Canım Bizde fisher price kopekcigin aktivite masası var baya sağlam fonksiyonlu çok da seviyorMerhaba herkese aktivite masasi kullanıyor musunuz acaba? Derin sürekli bir yerlere tutunup kalkıyor acaba alsam mı diyorum kullanıp memnun olduğunuz bir marka var mı 8 ay 8 günlük kızım gerek var mı ilgisini çeker mi
Bizde de aynısı var en sevdiği oyuncaklardanFisher Price Eğlen ve Öğren Eğitici Köpekçiğin Aktivite Masası DRH44
Ben bunu almıştım geçen Haziranda, oynuyor son 1 aydır. Önce ayakları çıkarmıştım şimdi kendisi ayakta oynuyor. Işıkları şarkıları güzel ve sağlam, tavsiye ederim.
Yok canım bizim hiç en baştan beri kabul etmedi. Valla öneriler verilip duruyor da hiçbiri işlemiyor bizde. Ne yaptıysam olmadı hep uğraştım elimde kaldıDoktorunuz ne soyledi bu duruma canim. Dis cikariyorsa ondan da kabul etmiyordur ama dis istahsizligi 1 2 hafta surermis.
37.8 i gördük en yüksekGeçmiş olsun canım, ateş en çok kaça kadar çıkıyor
Kendi yemeklerinizi tuzsuz yapip versen belki işe yarar insallahYok canım bizim hiç en baştan beri kabul etmedi. Valla öneriler verilip duruyor da hiçbiri işlemiyor bizde. Ne yaptıysam olmadı hep uğraştım elimde kaldı
Cnm bişey sorucam dün akşam buzluktan çıkardığım süt çözülmüş dolabın altında yoğurdu sabah mayalasam sorun olur mu çözülünce hemen bakteri ürer mi hemen mi ısıtıp mayalamalıyım ? Buzdolabından hiç çıkarmadım.Çiğ sütten ben çok iğreniyorum ya, çiğ çiğ koymak bilemedim... O açılırken her yere bakteri ürer bulaşır vs. Eve gelir gelmez kaynatıp bakterileri filan öldürmek lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?