2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar, kizim 3 gundur 39 derece atesli ama gorseniz cok iyi masallah. Baska belirti yok. minseo COVID olabilir diyor. 7 yas civari COVID olan tanidiginiz var mi? Ne yapiliyor cocuklarda?
İnşallah değildir ama öyleyse de uygun ilaç kullanmakta fayda var çünkü ciddi kas eklem ağrısı da yapıyor ateşle birlikte

Dört diş nedir ya niye hepsi aynı anda geliyor adamsanız tek tek gelirsiniz yıprandım kızlar atesi çıkıyo iniyo huysuz kolumdan inmiyor Eki Görüntüle 3326259
Desene Yampirlik rozeti elinden alinacak. Yazik ya aman bebekler.cok cekiyorlar gaz bitiyor diş basliyor. Bazen diyorum acaba neden boyle sancilar cekiyorlar gucleniyorlar mi ne oluyor.

Dört diş nedir ya niye hepsi aynı anda geliyor adamsanız tek tek gelirsiniz yıprandım kızlar atesi çıkıyo iniyo huysuz kolumdan inmiyor Eki Görüntüle 3326259
Oy kıyamam yaaa bizim de çok arka arkaya geliyor . Alt ikisi çıktı aynı anda hemen akabinde üst ikisi geliyor şimdi. Ara verseydi bi dinlenseydim ben de o da. Diş dönemi çok zor cidden ya. Kuzuların nasıl ağrısı oluyor kim bilir

Kizlar, kizim 3 gundur 39 derece atesli ama gorseniz cok iyi masallah. Baska belirti yok. minseo COVID olabilir diyor. 7 yas civari COVID olan tanidiginiz var mi? Ne yapiliyor cocuklarda?
Covidde kemiklerim kırılıyormuş gibi ağrım olmuştu. Sadece parol içerek geçirmiştim süreci. Çocukları sormuşsun ama ben kendimi anlattım umarım covid değildir hemen iyileşir kızın

Bizimki ek gıdayı hiç kabul etmedi zaten. Bizim tuzlu yemeklerden versem yer bizimki de onlara meraklı ama veremiyorum işte. Bebek için ayrı yaptığımız şeylerden asla yemiyor. Biz hala sadece anne sütü olarak devam ediyoruz. Keyfi isterse yoğurt yiyor sadece.

Keşke ara olsaydı ya yıprandım öyle bir ağlaması var ki susmuyor titreyerek ağlıyoe

Çok su içiyor ama anlamadım :/
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ya da böbreklerde kum vs. ? Bi takip et bakalım eğer tekrarlarsa bi idrar testi iste. Ek gıda sürecinde artık susuzluk sorunu yasayacaklarini sanmıyorum ya

Off kuzum ya , Allah şifa versin inşallah ama az kalmış
Yaa meme reddi de yok aslında :/ birkaç gündür mama vermeyi kestim ondan olur mu ki
Doğduğuna emin misin canım? Genelde yetersiz beslenme için söylenir bu turuncu leke
Aman ver gitsin ben de kendimiZe yaptığımız mercimek çorbası verdim saldırdı resmen çorbaya
Çok geçmiş olsun canım, biz daha yeni atlattık ateş hariç bir sıkıntı var mi ?

Doktorunuz ne soyledi bu duruma canim. Dis cikariyorsa ondan da kabul etmiyordur ama dis istahsizligi 1 2 hafta surermis.

Canım Bizde fisher price kopekcigin aktivite masası var baya sağlam fonksiyonlu çok da seviyor

Reactions: Cmz
Bizde de aynısı var en sevdiği oyuncaklardan

Doktorunuz ne soyledi bu duruma canim. Dis cikariyorsa ondan da kabul etmiyordur ama dis istahsizligi 1 2 hafta surermis.
Yok canım bizim hiç en baştan beri kabul etmedi. Valla öneriler verilip duruyor da hiçbiri işlemiyor bizde. Ne yaptıysam olmadı hep uğraştım elimde kaldı

Çiğ sütten ben çok iğreniyorum ya, çiğ çiğ koymak bilemedim... O açılırken her yere bakteri ürer bulaşır vs. Eve gelir gelmez kaynatıp bakterileri filan öldürmek lazım bence
Cnm bişey sorucam dün akşam buzluktan çıkardığım süt çözülmüş dolabın altında yoğurdu sabah mayalasam sorun olur mu çözülünce hemen bakteri ürer mi hemen mi ısıtıp mayalamalıyım ? Buzdolabından hiç çıkarmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…