2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Maşallah bizim grubun kızları ne kadar güzeller maşallah
Aktivite masası bence çok eğlenceli, ben de istiyorum almayı
Geçmiş olsun canım, gerçekten bebeklerin hasta olması çok zor. Benimki 3 gün atesliydi, dedim içimden sma'lı bebeği olan anneler nasıl katlanıyor, nasıl dayanabiliyor Allah'ım dermansız dert vermesin kimseye

Benim oğlum da olmuştu ama o zamanlar meme reddi vardı ve çok az besleniyor diye demişti doktor.

Yürüme arkadaşı almıştım tutunup kalkmayi onda öğrendi şuan da tutunup kalkiyor ayaktayken önündeki oyuncaklarla oynuyor

Sizin de bizimki gibi olmus kulak burun boğaz temiz ama ateşi vardi, 2 günde atlatti ateşi sonra burun ve geniz akintisina cevirdi muhtemelen viral bir şey yaşadık geçmiş olsun tekrar

Yediği bir şeyden dolayı idrar rengi koyulaşmış olabilir mi acaba ?

Cnm çok geçmiş olsun, ne iyi yaptın ikinci bir görüş almakla annelik içgüdüsü böyle bir şey demek ki boşuna antibiyotik kullanacaktı çabucak iyileşsin güzelim

Evet bu güzele benziyor teşekkür ederim
Yürüme arkadaşı almıştım tutunup kalkmayi onda öğrendi şuan da tutunup kalkiyor ayaktayken önündeki oyuncaklarla oynuyor
Bende aldım ama ayakta oynayamıyor egilince pat oturuyor fisher price zebra var bende belki benimki kısa geliyor oyun yeri hep ayakta durmak kalkmak istiyor allahim hayırlısıyla bir ogrenseler de en azından biraz rahatlasak

Ben de bondigonun var. 8 sene önce oğluma almıştım. Çok severek kullanıyordu. Kuzeni bozdu bakalım tamir olur inşallah

Ayy çok sevindim canım , ah bu dişler bizi perişan etti

Yaa meme reddi de yok aslında :/ birkaç gündür mama vermeyi kestim ondan olur mu ki

Dört diş nedir ya niye hepsi aynı anda geliyor adamsanız tek tek gelirsiniz yıprandım kızlar atesi çıkıyo iniyo huysuz kolumdan inmiyor Eki Görüntüle 3326259
Off bizim de böyle olmuştu önce alttaki 2 diş birden sonra üstteki 4 diş aynı anda çıktı çok zor Şimdi bayadır salyası arttı eli de hel ağzında ama gelen giden yok. Bizde ateş yapmamıştı. İnşallah kolayca atlatırsınız canım

Amin canım cok zormus

Kizlar benim oglum ek gidayi cok fazla azaltti. Haftasonu hic yemedi. Biz yemek yerken istiyor. Ben de tum bebek tabak canagini kaldirdim. Benim tabagim onun gibi davranarak bizimkilerden veriyorum. Inanir misiniz hepsini ogurmeden yiyor. Ben de saldim gitti, oteki turlu cok uzuldum yemedikce. Erken gecmis oldu normal yemeye Catali falan kullanmak istiyor ne kadar merakli ya buyumeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…