Maşallah bizim grubun kızları ne kadar güzeller maşallah29 Ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Nice yüzyıllaraaaa
Benim için ayrıca çok çok özel bir bayramdı hep öğrencilerimle giderdik bu bayram kutlamalara kızımla gittiksize yine gudubet insta anaları gibi emojili foto atıyorum
Aktivite masası bence çok eğlenceli, ben de istiyorum almayıMerhaba herkese aktivite masasi kullanıyor musunuz acaba? Derin sürekli bir yerlere tutunup kalkıyor acaba alsam mı diyorum kullanıp memnun olduğunuz bir marka var mı 8 ay 8 günlük kızım gerek var mı ilgisini çeker mi
Geçmiş olsun canım, gerçekten bebeklerin hasta olması çok zor. Benimki 3 gün atesliydi, dedim içimden sma'lı bebeği olan anneler nasıl katlanıyor, nasıl dayanabiliyorKızlar şimdi KBB doktorundan geldik ve kulaklarında bir şey yok dedi. Hatta boğazında da yok dedi. Burnu iyi dediantibiyotikli bir durum yok, bence dişlerden dolayı dedi.
2 gündür o kadar yıprandım ki.. eşimin aşırı ısrarı, çocuğun ateşli halleri.. Rabbim beterinden korusun inşallah. Eğer bugün doktor kulak enfeksiyonu deseydi kullanacaktım zaten ama farklı doktor görüşü içimi rahatlattı.
Sizlerin de aklında olsun diye yazmak istedim, inşallah bütün yavrulara rabbim şifalar versin.
Benim oğlum da olmuştu ama o zamanlar meme reddi vardı ve çok az besleniyor diye demişti doktor.Kızlar az önce yağızın bezini alırken bunu gördüm turuncu leke neden olur ki? Yenidoğanken olmuştu da beslenme yetersizliğinden şuan öyle bi durum yok yani. Su da içiyor gayet güzel anlam veremedimBaşka sıkıntısı yok
Yürüme arkadaşı almıştım tutunup kalkmayi onda öğrendi şuan da tutunup kalkiyor ayaktayken önündeki oyuncaklarla oynuyorMerhaba herkese aktivite masasi kullanıyor musunuz acaba? Derin sürekli bir yerlere tutunup kalkıyor acaba alsam mı diyorum kullanıp memnun olduğunuz bir marka var mı 8 ay 8 günlük kızım gerek var mı ilgisini çeker mi
Sizin de bizimki gibi olmus kulak burun boğaz temiz ama ateşi vardi, 2 günde atlatti ateşi sonra burun ve geniz akintisina cevirdi muhtemelen viral bir şey yaşadık geçmiş olsun tekrarKızlar şimdi KBB doktorundan geldik ve kulaklarında bir şey yok dedi. Hatta boğazında da yok dedi. Burnu iyi dediantibiyotikli bir durum yok, bence dişlerden dolayı dedi.
2 gündür o kadar yıprandım ki.. eşimin aşırı ısrarı, çocuğun ateşli halleri.. Rabbim beterinden korusun inşallah. Eğer bugün doktor kulak enfeksiyonu deseydi kullanacaktım zaten ama farklı doktor görüşü içimi rahatlattı.
Sizlerin de aklında olsun diye yazmak istedim, inşallah bütün yavrulara rabbim şifalar versin.
Yediği bir şeyden dolayı idrar rengi koyulaşmış olabilir mi acaba ?Kızlar az önce yağızın bezini alırken bunu gördüm turuncu leke neden olur ki? Yenidoğanken olmuştu da beslenme yetersizliğinden şuan öyle bi durum yok yani. Su da içiyor gayet güzel anlam veremedimBaşka sıkıntısı yok
Cnm çok geçmiş olsun, ne iyi yaptın ikinci bir görüş almakla annelik içgüdüsü böyle bir şey demek ki boşuna antibiyotik kullanacaktıKızlar şimdi KBB doktorundan geldik ve kulaklarında bir şey yok dedi. Hatta boğazında da yok dedi. Burnu iyi dediantibiyotikli bir durum yok, bence dişlerden dolayı dedi.
Allah iyiliğini versin yazdığına gülücem de yavruya kıyamıyorumDört diş nedir ya niye hepsi aynı anda geliyor adamsanız tek tek gelirsinizyıprandım kızlar atesi çıkıyo iniyo huysuz kolumdan inmiyor Eki Görüntüle 3326259
Evet bu güzele benziyor teşekkür ederimFisher Price Eğlen ve Öğren Eğitici Köpekçiğin Aktivite Masası DRH44
Ben bunu almıştım geçen Haziranda, oynuyor son 1 aydır. Önce ayakları çıkarmıştım şimdi kendisi ayakta oynuyor. Işıkları şarkıları güzel ve sağlam, tavsiye ederim.
Bende aldım ama ayakta oynayamıyor egilince pat oturuyorYürüme arkadaşı almıştım tutunup kalkmayi onda öğrendi şuan da tutunup kalkiyor ayaktayken önündeki oyuncaklarla oynuyor
Evet bu güzele benziyor teşekkür ederim
Bende aldım ama ayakta oynayamıyor egilince pat oturuyorfisher price zebra var bende belki benimki kısa geliyor oyun yeri hep ayakta durmak kalkmak istiyor allahim hayırlısıyla bir ogrenseler de en azından biraz rahatlasak
Off Allah yardımcısı olsun acısını hissettim resmenDört diş nedir ya niye hepsi aynı anda geliyor adamsanız tek tek gelirsinizyıprandım kızlar atesi çıkıyo iniyo huysuz kolumdan inmiyor Eki Görüntüle 3326259
Ben gülüyorum ama acınacak halimeAllah iyiliğini versin yazdığına gülücem de yavruya kıyamıyorum
Amin canım ben de hep dedim hepsi çıksın aradan diye nerden bileydim böyle olacağınıOff Allah yardımcısı olsun acısını hissettim resmen
Ayy çok sevindim canım , ah bu dişler bizi perişan ettiKızlar şimdi KBB doktorundan geldik ve kulaklarında bir şey yok dedi. Hatta boğazında da yok dedi. Burnu iyi dediantibiyotikli bir durum yok, bence dişlerden dolayı dedi.
Oy şaka gibi ya neden 4 ü birden neden neden, kıyamam ona bakınca benim dişim sızladı yaDört diş nedir ya niye hepsi aynı anda geliyor adamsanız tek tek gelirsinizyıprandım kızlar atesi çıkıyo iniyo huysuz kolumdan inmiyor Eki Görüntüle 3326259
Ben de anlamadım duymadım da hicOy şaka gibi ya neden 4 ü birden neden neden, kıyamam ona bakınca benim dişim sızladı ya
Yaa meme reddi de yok aslında :/ birkaç gündür mama vermeyi kestim ondan olur mu kiMaşallah bizim grubun kızları ne kadar güzeller maşallah
Aktivite masası bence çok eğlenceli, ben de istiyorum almayı
Geçmiş olsun canım, gerçekten bebeklerin hasta olması çok zor. Benimki 3 gün atesliydi, dedim içimden sma'lı bebeği olan anneler nasıl katlanıyor, nasıl dayanabiliyorAllah'ım dermansız dert vermesin kimseye
Benim oğlum da olmuştu ama o zamanlar meme reddi vardı ve çok az besleniyor diye demişti doktor.
Ekstrem bir şey yemedi aslında ama şehriye çorbası içmişti onu geçen de içmişti amaYediği bir şeyden dolayı idrar rengi koyulaşmış olabilir mi acaba ?
Off bizim de böyle olmuştu önce alttaki 2 diş birden sonra üstteki 4 diş aynı anda çıktı çok zorDört diş nedir ya niye hepsi aynı anda geliyor adamsanız tek tek gelirsinizyıprandım kızlar atesi çıkıyo iniyo huysuz kolumdan inmiyor Eki Görüntüle 3326259
Amin canım cok zormusOff bizim de böyle olmuştu önce alttaki 2 diş birden sonra üstteki 4 diş aynı anda çıktı çok zorŞimdi bayadır salyası arttı eli de hel ağzında ama gelen giden yok. Bizde ateş yapmamıştı. İnşallah kolayca atlatırsınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?