- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
Bunlar seri üretim gibi niye hep aynıDogdugundan itibaren kiyafet degisimlerinde hep agliyor bende biktim.
Elinden genellikle islak mendil kabi varya onu aldigimizda cok agliyor niyeyse:)
Dun doktor kizimin karnina asagi dogru bastirarak bakti. Oncesinde idrar yolu enfeksiyonu hic oldu mu dedi hayir dedim, sonra yukariya bastirdi, sorun gorunmuyor zaten dedi. Sok oldum. Yani elle anladi. Enfeksiyonu var dedi oyle de cikti... Bazi doktorlar isinin ehli, anliyoruz bizler de izlerken...İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ya da böbreklerde kum vs. ? Bi takip et bakalım eğer tekrarlarsa bi idrar testi iste. Ek gıda sürecinde artık susuzluk sorunu yasayacaklarini sanmıyorum ya
Normal canim. Ayni benimki de oyle...Kızlar iyi geceler, kizim bu aralar aglarken kendini cok geriyor kasıyor, istediği sey eline verilmediginde ve özellikle kıyafet degistirme zamanlari cok yapıyor bunu hiç hoşlanmıyor cok zorlanıyorum. Gece uyandığında ben degilde babası alirsa kiyamet kopuyor, meme o an ağzına sokulmasi lazım çünküsabahları böyle degil babasi uyandiginda alıyor gayet guzel gülücükler saçıyor. Tüm gelişimleri iyi aslinda ama korkutuyor bu durum beni. Sizlerde de böyle mi? Yada boyle bir süreç atlattiniz mi? Normalmidir?
İstedikleri şey hep cok tehlikeli verilmeyecek şeyler oluyor nedense telefona bir gidişi var sanırsın 7 aydır onu almak için bekliyormuşSorma kuzum bizim ki de bulasık makinasına taktı içine giriyor izin vermiyorum ortalık karısıyor yok böyle ağlama
Ay cok zor gerçekten ama yalniz olmadigima ne yalan soyleyeyim sevindim kızBiZim durum da böyle, kıyafet değiştirmekten nefret eder oldum. Abisi e sürekli tembih ediyorum aman oğlum gözünü seveyim elinden alma bir şey diye. Yoksa bir ağlıyor asla susmuyor, istediği şeyi veriyorum ama ağlarken gözünü kapattığı için görmüyor bile
Gerekirse kaşıkla veririm suyunu canım bizimki biberonda formül mama harici birsey içmiyor. Teşekkür ederimKuru kayisilari Kaynattim suyunu biberona koydum cnm tadi cok yogun oldugu icin biraz sulandirdim o sekilde icebildi.
Kayisilarida blendirdan gecirdim baska bir öğününde pure seklinde yedirdim.
Islak mendil bazen benimde kurtaricim oluyor ama onunda kenarlari cok sert bazen yüzünü ciziyor. Ama mesajlarınızı okuyunca normal olduğuna bi sevindim. Sinirli stresli bir karakterimi var diye düşünüp kendimi hirpaliyordum.Dogdugundan itibaren kiyafet degisimlerinde hep agliyor bende biktim.
Elinden genellikle islak mendil kabi varya onu aldigimizda cok agliyor niyeyse:)
Nezaman geçer bu durum ya cok zor gücüm yetmiyor bazen. Cok yorgundum Aman ağlasın ne yapayım dedim geçen gün aglaya ağlaya çıkarttım giydirdim sonra vicdan azabi cektim oturdum agladim yetemiyorum diyeNormal canim. Ayni benimki de oyle...
Bu donemler Ile 1.5 yasinda kadar onemli bir ruhsal gelisim basamagi var. Onu me zaman tamamlar belli olmaz. Ama normal oldugu icin mutlu ol' benceNezaman geçer bu durum ya cok zor gücüm yetmiyor bazen. Cok yorgundum Aman ağlasın ne yapayım dedim geçen gün aglaya ağlaya çıkarttım giydirdim sonra vicdan azabi cektim oturdum agladim yetemiyorum diyesizde de genelde akşamları mi oluyor canım?
7 ay gecti bir bukadar daha var diyelimBu donemler Ile 1.5 yasinda kadar onemli bir ruhsal gelisim basamagi var. Onu me zaman tamamlar belli olmaz. Ama normal oldugu icin mutlu ol' bencecunku baya onemli bunlar...
Kiyafet konusu farkli olabilir. Orda onu rahatsiz eden bir sey olabilir. Dedigim sey uyaninca meme istemesi seni gormek istemesi Ile ilgili...
Evet canım bizim götürdüğümüz doktorlardan biri de aynı şekilde muayne etmişti karnina bastirarak bakmisti, sonra derisini falan kaldırmıştı mesela onunla da vücuttaki su oranini anliyorlarmis sıvı alımı iyi eğer düşerse serum takviyesi yapariz demiştiDun doktor kizimin karnina asagi dogru bastirarak bakti. Oncesinde idrar yolu enfeksiyonu hic oldu mu dedi hayir dedim, sonra yukariya bastirdi, sorun gorunmuyor zaten dedi. Sok oldum. Yani elle anladi. Enfeksiyonu var dedi oyle de cikti... Bazi doktorlar isinin ehli, anliyoruz bizler de izlerken...
Midem kalktıkizlar her seyi anladim da tavuk ayagi ne alaka ya
Yorumlarda da kimse yadirgamamis bir bize garip geliyor sanirimMidem kalktı
Sonrakinde normal çıktı değil mi canım? Beni de sağlık ocağından aradılar, yüksek gelmiş değer, tekrar istediler aklım çıktıBen kaçırdım neden kan istediler sizden?
İlk topuk kanında fenilketonüri yüksek çıkmıştı o yüzden canım
Bizimkiler de ayak paça yiyor ya o mantik ikisi de iğrenç bendekizlar her seyi anladim da tavuk ayagi ne alaka ya
Iyyykizlar her seyi anladim da tavuk ayagi ne alaka ya
Primadan molfixe gectim aynı bence ikisi de molfix bi tık daha ince genel olarak memnunumKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz ? Son aldığım baby turco bezde her sabah sırıl sıklam kalkıyor çocuk. Bez mi küçük dedim 5 e geçtik ama gene aynı. Bezi mi değiştireyim?
Bence de ikisi de iğrenç de bu nedir yaBizimkiler de ayak paça yiyor ya o mantik ikisi de iğrenç bendebi de çocuğa direk yağını vermiş iyyyy
Baby turconun 4 numarasini almis esim ucuz diye kucuk gelmesini gectim baya sizdiriyor yani. Sleepynin 5 numarasida kucuk geldigi icin molfixin 5 numarasini kullaniyorum.Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz ? Son aldığım baby turco bezde her sabah sırıl sıklam kalkıyor çocuk. Bez mi küçük dedim 5 e geçtik ama gene aynı. Bezi mi değiştireyim?
Instagramda bebegim ayak kemiriyor diye ovunen anneler goruyorum hahahahahahaBence de ikisi de iğrenç de bu nedir ya
Ayak kemiriyor derkenInstagramda bebegim ayak kemiriyor diye ovunen anneler goruyorum hahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?