2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ya da böbreklerde kum vs. ? Bi takip et bakalım eğer tekrarlarsa bi idrar testi iste. Ek gıda sürecinde artık susuzluk sorunu yasayacaklarini sanmıyorum ya
Dun doktor kizimin karnina asagi dogru bastirarak bakti. Oncesinde idrar yolu enfeksiyonu hic oldu mu dedi hayir dedim, sonra yukariya bastirdi, sorun gorunmuyor zaten dedi. Sok oldum. Yani elle anladi. Enfeksiyonu var dedi oyle de cikti... Bazi doktorlar isinin ehli, anliyoruz bizler de izlerken...

Son düzenleme:
Normal canim. Ayni benimki de oyle...

Sorma kuzum bizim ki de bulasık makinasına taktı içine giriyor izin vermiyorum ortalık karısıyor yok böyle ağlama
İstedikleri şey hep cok tehlikeli verilmeyecek şeyler oluyor nedense telefona bir gidişi var sanırsın 7 aydır onu almak için bekliyormuş
Ay cok zor gerçekten ama yalniz olmadigima ne yalan soyleyeyim sevindim kız
Kuru kayisilari Kaynattim suyunu biberona koydum cnm tadi cok yogun oldugu icin biraz sulandirdim o sekilde icebildi.
Kayisilarida blendirdan gecirdim baska bir öğününde pure seklinde yedirdim.
Gerekirse kaşıkla veririm suyunu canım bizimki biberonda formül mama harici birsey içmiyor. Teşekkür ederim
Dogdugundan itibaren kiyafet degisimlerinde hep agliyor bende biktim.
Elinden genellikle islak mendil kabi varya onu aldigimizda cok agliyor niyeyse:)
Islak mendil bazen benimde kurtaricim oluyor ama onunda kenarlari cok sert bazen yüzünü ciziyor. Ama mesajlarınızı okuyunca normal olduğuna bi sevindim. Sinirli stresli bir karakterimi var diye düşünüp kendimi hirpaliyordum.

Normal canim. Ayni benimki de oyle...
Nezaman geçer bu durum ya cok zor gücüm yetmiyor bazen. Cok yorgundum Aman ağlasın ne yapayım dedim geçen gün aglaya ağlaya çıkarttım giydirdim sonra vicdan azabi cektim oturdum agladim yetemiyorum diye sizde de genelde akşamları mi oluyor canım?

Bu donemler Ile 1.5 yasinda kadar onemli bir ruhsal gelisim basamagi var. Onu me zaman tamamlar belli olmaz. Ama normal oldugu icin mutlu ol' bence cunku baya onemli bunlar...
Kiyafet konusu farkli olabilir. Orda onu rahatsiz eden bir sey olabilir. Dedigim sey uyaninca meme istemesi seni gormek istemesi Ile ilgili...

7 ay gecti bir bukadar daha var diyelim ayy normal olduğuna nasıl sevindim iyiki yazip sormuşum buraya sizlere. İçimi cok rahatlattiniz,
Cansınız ❤❤
Gerekirse butun gece memede kalsın.. ki genelde öyle oluyor yorgunum aaa dostlarr☺

Evet canım bizim götürdüğümüz doktorlardan biri de aynı şekilde muayne etmişti karnina bastirarak bakmisti, sonra derisini falan kaldırmıştı mesela onunla da vücuttaki su oranini anliyorlarmis sıvı alımı iyi eğer düşerse serum takviyesi yapariz demişti

Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz ? Son aldığım baby turco bezde her sabah sırıl sıklam kalkıyor çocuk. Bez mi küçük dedim 5 e geçtik ama gene aynı. Bezi mi değiştireyim?

Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz ? Son aldığım baby turco bezde her sabah sırıl sıklam kalkıyor çocuk. Bez mi küçük dedim 5 e geçtik ama gene aynı. Bezi mi değiştireyim?
Primadan molfixe gectim aynı bence ikisi de molfix bi tık daha ince genel olarak memnunum

Baby turconun 4 numarasini almis esim ucuz diye kucuk gelmesini gectim baya sizdiriyor yani. Sleepynin 5 numarasida kucuk geldigi icin molfixin 5 numarasini kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…