2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun canım daha bağışıklıklari yeni yeni oluşuyor tan da kısa denk geldi hareketli zamanları dışardan da çok hastalık geliyor bu kış böyle düşe kalka geçecek galiba
minseo biz bitmişiz arkadaşlarım
Hamdu senalar olsun
Çok teşekkür ederim canım güzel sözlerin için Her zorluğa onlar için katlaniyoruz başka amacimiz yok. Sen de dönünce baslarsin inşallah calismaya. Dönüş ne zaman belli mi?
Hay Allah şimdi nasıl oldu ?
Eminim seni çok güzel günler bekliyor canım güzel haberlerini duyacağız senin bir meleğin var unutma. Seni ve kardeşini her daim koruyup kollayacak
Ayy çok geçmiş olsun canım böyle kazalar çok sık oluyor artık

Tetagil yok ya nurse harvey in bi jeli varda etkisini görmedim açıkçası , onu mu alayım sizce faydalı oluyor mu

Sagol canim gercekten her gün en az 1 tane kaza oluyor her kazada da kendimi çok suçlu hissediyorum

Tetagil yok ya nurse harvey in bi jeli varda etkisini görmedim açıkçası , onu mu alayım sizce faydalı oluyor mu
Canim benim buyuk ogluma cok fayda ederdi hatta yan disleri.cikarken boyle nasil kabarmisti onu nasil.surdum 3 4 defa gunde baya o sisliklet bile inmisti. Ama parmagimla masaj yaparak suruyordum.

Canim benim buyuk ogluma cok fayda ederdi hatta yan disleri.cikarken boyle nasil kabarmisti onu nasil.surdum 3 4 defa gunde baya o sisliklet bile inmisti. Ama parmagimla masaj yaparak suruyordum.
Canım ya o resim attıydım ya kanamış şimdide ağzı nasıl kan olmuş Acaip canım sıkıldı doktora mı götürsem ya diş böyle kanatır mı

Canım ya o resim attıydım ya kanamış şimdide ağzı nasıl kan olmuş Acaip canım sıkıldı doktora mı götürsem ya diş böyle kanatır mı
Evet canim dis kaynakli kanama olabiliyor. Bir cikarsaydi da rahatlasaydi ya kuzucuk dene tetagili de belki size de faydasi olur

Kızlar mama verenler günde ne kadar mama veriyorsunuz? Ek gıdayı öyle aman aman yemeyen bir bebek benimki. Totalde benim 3*120 oluyor genelde.

Ya bugün ben de aynı şeyleri düşündüm. Adam akıllı ek gıda yok ama ona rağmen mama zorla içiyor. Bizim de tek seferde 120 içebilir en fazla. 3 kez filan oluyor. Hatta uyumadan önce 60 içip uyudu , 120 de değil. Gece de 2 kez içiyor.

Hangi mamayı kullanıyorsun? Bir arkadaşım mama değişince daha çok içmeye başladı dedi. Ben aptamil kullanıyorum zaten baya şekerli bence Daha güzel tadı olan var mıdır bilmem.

Benim de kızım 2 kez antibiyotik kullandı. Abiden hemen geçiyor. Abi de okulda artık ne yapıyorsa tüm hastalıkları ebe getiriyor. İkisinde de direndik ama maalesef boğazındaki gıcık kusmaya doğru gidince antibiyotik başladık.

Hangi mamayı kullanıyorsun? Bir arkadaşım mama değişince daha çok içmeye başladı dedi. Ben aptamil kullanıyorum zaten baya şekerli bence Daha güzel tadı olan var mıdır bilmem.
Aptamil içmedi, bebelac gold kullanıyorum. Bir ara sma aldık. Kustu. Çöpe gitti. Ondan sonra başka mama denemedim. Emme sadece gece 1 sefer onda da 30 cc gelmiyordur

Aptamil içmedi, bebelac gold kullanıyorum. Bir ara sma aldık. Kustu. Çöpe gitti. Ondan sonra başka mama denemedim. Emme sadece gece 1 sefer onda da 30 cc gelmiyordur
Benim de aynen emiyor da bence süt azdır ya ben başka denemedim ya stoklu almıştım aptamili. Keşke çöpe atmasaydın muhallebi yapardın onla.

Kızlar merhaba size danışmak istedim eminim hemen hemen bütün bebişlerin dişleri gelmiştir. Benim kızın da gelmek üzere doktora geçen gün gösterdim dişleri geliyor kapıya dayanmışlar dedi. Ama Alya diş etleri kabarcığından beri sürekli kusuyor. Hasta değil muayene ettirdim tetkikler yapıldı. Temiz çıktı. Ama öğünlerini yerken gıcık öksürüğü gibi tutuyor. Sonrasında kusuyor bazen günde 1 defa 1,5 haftadır böyle. Bazen yedirmiyorum bırakıyorum kusacak gibi olunca. Kan ve d vit. verirken bile böğüryor hemen. Az veriyorum o yüzden kusmuyor. Ama tok versem kesin onları da çıkarır.
Tatagil süremiyorum bile 2 defa sürdüm yatmadan önce anında kustu. Ne var ne yok çıkarıyor.
Sizde yaşadınız mı böyle şeyler. Hala püre şeklinde yiyor zaten hal böyleyken çatalla ezip ya da rendeleyip pütürlü yediremiyorım. Sanki boğazına yapışıyormuş gibi böğürüp böğürı kusuyor. Doktor zorlama pütürlü dedi. Bebek hazır olduğunda yemeye başlar dedi. Bu dönemde de zorlama dedi. Dişleri geliyor dedi.
geçer mi yoksa hep kusar mı bilmiyorum. İnsanın morali bozluyor böyle. Her öğününde böğüre böğüre ya gerçekten bunaldım artık ben yoruldum

Çok geçmiş olsun cnm benim kızda geçen ay pusetinde düşmüştü. Oturur vaziyetteydiler anlık oldu birden attı kendisini öne hemen çığlık bastı ağladı dudağı patladı. Ama geçti sonra çok korktu. Dişi olsaydı kesin o da aynısı olurdu. Asıl şimdi zorlu süreçler bekliyor bizi bence yere koyarken de durmuyor sürünerek emekliyor her yere döne döne gidiyor bazen kafa göz vuruyor artık en ince yorganlar var ondan veriyorum odaya halısı da sert geliyor çünkü. Dengesini kaybedip düşüyorlar çünkü. Yorganı serince rahatladım biraz.

Bence diş hassasiyetindrn böyledir ya kıyamam

arwengsd arkadaşım çok geçmiş olsun bebişine umarım yerine oturmuştur sıkıntısız geçirir süreci
Leedong senin yavruya da çok geçmiş olsun diş süreci ne kadar zormuş
Saol cnm. Büyük kızımda hiç anlamadım 6 aylık bile değildi annem dedi aaa dişi patlamış diye. Bu öyle değil. Alya tam tersi osuruktan nem kapıyor çocuk diyebilirim. Kusan çocuk gerçekten çok zor . Büyük kızımın rahatlığını yaşamıyorum şu an.
Boşa dememişler her çocuk bir olmuyor diye. İkisini de ben doğurdum. Ama bu çok hassas bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…