- 5 Mart 2013
- 23.560
- 44.692
- 798
Çok geçmiş olsun canım daha bağışıklıklari yeni yeni oluşuyor tan da kısa denk geldi hareketli zamanlarıHatirlamana sevindim canimCalismaya baslamadim bir yil ucretsiz izin almistim, seneye bile izne devam edebilirim,benim minnos biraz sık hasta oluyor bu ara yine hasta ilk antibiyotigimizi kullaniyoruz, bronsit zaturre ortasi bir sey olmus dedi doktor.Buyuk kizimda ilk antibiyotigi uc yasa dogru vermistik bunda daha sekiz aylik Sizler nasilsiniz? Hic grip takip edemiyorum umarim herkes iyidir
Hamdu senalar olsun
Çok teşekkür ederim canım güzel sözlerin içinOyle güçlü ilgili annesi olduğu için kesinlikle cok sanslıannenin güçlü çalışan bir kadın olması cok takdir edilesi bence zor meşakatli fedarkarlık gerektiren bir durum bende TR de olsam calısırdım burada olunca calısamamak üzüyor beni üniden hemen sonra kesintisiz aralıksız 5 senelik aralıksız calısma sonrası çalışmamakta garip gelıyor ama TR ye dönünce inşallah
Hay Allah şimdi nasıl oldu ?Canım biri bitmeden biri başlıyor. Aldım ama daha veremedim dün sabahtan beri sürekli yüksek ateşimiz var. Hemen hastaneye götürmedim 4-5 saatte bir dolven ve calpol dönüşümlü veriyorum. Buna rağmen ateşimiz düşmüyor. Ilık duşa da soktum. Üzerinde sadece atletle dolaştırıyorum evde. Özellikle hastaneye sokmak istemedim aciller korkunç durumda şuan diye ama gideceğiz sanırım. Bir türlü düşmüyor ateş çok dirençli çıktı. 37,5- 38,5 arasında gidip geliyoruz
Eminim seni çok güzel günler bekliyor canımSağol canım, çok teşekkür ederim beni de aklında tuttuğun için. Hep bebeklere bakıyorum acaba kaç aylıktır kızım böyle mi olacaktı diye. 2 gün önce 8 ayını dolduracaktı güzel bebeğim. Zaman yardımcı olur diyor herkes ama insanın aklından hiç çıkmıyor, acısı da hiç azalmıyor. Böyle yaşamayı öğreniyorsun sadece.
Benim bu bebeğimle ablasının arasında tam 1 yaş olacaktı, 11 Nisanda 40 haftası doluyor ama muhtemelen yine Mart bebeği olacak. Ben hayatı tekrar ediyorum gibi. Yüzyıllardır hamileyim sanki ama kucağımda bebeğim yok.
Kontrollerimiz şimdilik çok şükür güzel geçiyor, perinatolog takip ediyor beni riskli gebe olduğum için. Bu bebeğim de kız.
19+5 oldum. Detaylı ultrasonu bana erken başladılar, 2 haftada bir bakıyorlar. Haftaya cuma da ikinci biri bakacak. Yalnız benim ilk kızımın da bu haftalarda görünür hiçbir şeyi yoktu. Güvenemiyorum hiçbir şeye.
Hafiften bebeğin eve geldiğini düşünmeye cesaret edebilmeye başladım. Bebeğim inşallah doğar da şöyle normal anne endişelerim olursa, soracak çok tecrübeli arkadaşlarım var diye sizi de anıyorum. O günler gelir inşallah da size bol bol soru sorarım.
Ayy çok geçmiş olsun canım böyle kazalar çok sık oluyor artıkKizlar az önce korkunc bir olay yaşadım. Kuzey emekler pozisyonda tek elini yere vurup duruyordu birden dengesini kaybetti agzini yere vurdu. Agzindan kanlar gelmeye başladı sandım ki dudagi kaniyor ama üst dişi kaniyormuş. Elledim hafiften sallaniyordu parmagimla yerine oturttum koştum dişçime. Hemen aldi yanina tabi agzini acmak mümküm olmadigi icin adam da bakamadi. Önemli bir durum olmadigini söyledi, zaten bu dişlerin hepsi dökülecek dedi. Yerine oturmadiysa 1 2 güne kendiliginden düşer ama korkma dedi.
Bu arada biraz da bilgilendirdi. Her emzirme sonrasi dişlerini tülbentle sil süt çabuk çürütür dişlerini dedi ayrica şimdi ne kadar iyi bakar temiz tutarsan ilerde dişleri o kadar sağlam olur dedi. Her gece uyumadan da dişlerini tülbentle sil, diş fırçasına da alıştırırsan iyi olur dedi. Ben zaten diş fırçasını bayagidir veriyordum.
Umarim dişi yerine oturmuştur ya çok kötü bir durum inşallah kimse yaşamaz