2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bizimde ablasindan geciyor,gerci o da kucuk okula gitmiyor ama babasi surekli pazar,market gezdiriyor, oralardan kapiyor herhalde.

Bizimki tikaniyor, alerjiden supheleniyorum ama baska bir bulgu da yok.Bir bakiyorsun gun icinde gogsu tikanmis

Çok zor canım Allah kolaylık versin sana da o yavruma da. Canı nasıl yanıyordur

arwengsd arkadaşım çok geçmiş olsun bebişine umarım yerine oturmuştur sıkıntısız geçirir süreci
Leedong senin yavruya da çok geçmiş olsun diş süreci ne kadar zormuş
Şimdilik hiç sıkıntı yok dişinde gece uyumadan yine elledim sallanmadan duruyordu. Ben anlamadim ama diş böyle yerine oturur mu ilk defa başıma geldi ilk defa diş yerine oturttum

Bir kizin daha olacak demekki oy masallah.Rabbim saglicakla kucagina aldirsin,onu opup kokladiginda tum acilarini unutacaksin,

Evet gerçekten çok zor, ben doğduğundan beri ilk defa bu kadar zorlaniyor ve yoruluyorum. Bir an önce yürümesini istiyor bir yerlerini sakatlamadan. Bazen diyorum ben mi ihmal ediyorum ama herkesin böyle sanirim. Dedigin gibi de anlik oluyor her şey daha ne kadar sürecek böyle valla yoruldum

Kizlar benim minnos 15 mart dogumlu disimiz cikmadi daha,gerci ablasi da ilk disini dokuz aylikken cikarmisti,yine de merak ediyorum bizim gibi disi cikmayan var mi?

Çok zor canım Allah kolaylık versin sana da o yavruma da. Canı nasıl yanıyordur
Sorma canım anlamıyoruz ki sadece huzursuz oluyor sürekli bişeyleri ısırma çiğneme derdinde. Geçen gün yürütecin sabit oyuncaklarını ağzına sokmaua çalıştı ısırmak ister gibi sert vurunca kafasını başladı ağlamaya. Parmaklarını çiğneyip duruyor akşama kadar

Hemen hemen herkesin öyle canım merak etme. İhmalle alakası yok. Bir anda oluyor saniyelik şeyler. Düşe kalka büyüyorlar. Bizde elimiz neşelerinde dolaşamayız ya biz de insanız sonuçta. Her yanımız eminim ki ağrıyordu. Velimiz kollarımız ayaklarımız çünkü artık ağırlaştılar. Ve sürekli ilgi istiyorlar. Yuvarlanayım dolaşayım sürüneyim oturayım. Hele Alya oturtuyorum durmuyor hemen deviriyor kendisini yuvarlanarak yer değiştiriyor geçen koltuğun altına kadar gitmişti tutup çektim Ayaklstımdan. Ama tavsiye ederim oyun halının üstüne ince yorgan seriyorum öyle rahat ettim. Geniş geniş takılıyor. 2 de yastık atıyorum onlara sarılıp sarılıp yuvarlanıyor.

Keske yuvarlansa, dolaşsa benimkisi ben nereye gidiyosam peşime geliyor bana tirmaniyor sandalyeye koltuga ama en çok bana gelip tırmanip kucagima gelmek istiyor. Sabahtan akşama kadar bel mi dayanır buna yere koyuyorum direkt dönüp tırmanıyor gülüyorum ama aşırı yoruldum gerçekten. Eşim de anlamiyor sürekli isyan ettigimi düşünüyor, bakan nasil bakiyor diyor. Ben de insallah başka bid hayat vardir da o zaman kadin olarak dünyaya gelirsin diyorum ben mi çok isyan ediyorum bazen bunlari dile getirince bile kendimi suçlu hissetmemi sağlıyor. Ben de en iyisi yorgan serim dicem de durmuyor ki oldugu yerde

Büyük konuşmiyimdeçok zor çocuğu öğretmenmiş gibisaatli yetiştirmeye çalışıp sonra çocuk buna uymayınca oturup ağlıyordum 1 aya kadar saçmalama dedim de kendime geldim allah isteyenherkse versin ama benden geçti

Benim de aynen emiyor da bence süt azdır ya ben başka denemedim ya stoklu almıştım aptamili. Keşke çöpe atmasaydın muhallebi yapardın onla.
O zaman daha küçüktü. Bir de kusunca acaba mama da mı bir şey var diye korktum. Düşünemedim bile, kilo vermişti filan filan

Bizimde ablasindan geciyor,gerci o da kucuk okula gitmiyor ama babasi surekli pazar,market gezdiriyor, oralardan kapiyor herhalde.

Bizimki tikaniyor, alerjiden supheleniyorum ama baska bir bulgu da yok.Bir bakiyorsun gun icinde gogsu tikanmis
Yaa kıyamam. Bizim de az önce burnu akıyor gibi geldi. Umarım o anlıktı. Ama evin içinden bitmeyen bir hastalık var bir aydır. Sizin Belki alerjiktir.

Ya benzer bir durum bizde de var. Ama diş filan yok. Bazen boğazında bir şey var gibi hasta değilken bile. Tükürüğünü mü yutuyor anlamıyorum. Ölsürük geliyor geçmezse çıkarıyor ne varsa. Her zaman olmuyor ama haftada 1 2 yaşıyoruz.
Kizlar benim minnos 15 mart dogumlu disimiz cikmadi daha,gerci ablasi da ilk disini dokuz aylikken cikarmisti,yine de merak ediyorum bizim gibi disi cikmayan var mi?
Kızım 28 Mart doğumlu onun da hiç dişi yok

O günler gelse de görsem keşke.

Nifty yaptırdık, düşük risk çıktı ama o sadece birkaç yaygın genetik hastalığa bakıyor. Bir de düşük risk 10 binde 1 oluyor sonucunda. Benim kızımda olan tümör 400 binde 1 görülüyormuş. Bir de üstüne bacaklarındaki sorunlar hiç görülmemiş bile. İşte yolda yürürken yıldırım çarpması gibi bir şey. Olmayacak şey oluyor.

Bu kızımın sağlığı yerindedir umarım. Güçlü olup, ümit etmekten başka çarem yok.

Şimdilik hiç sıkıntı yok dişinde gece uyumadan yine elledim sallanmadan duruyordu. Ben anlamadim ama diş böyle yerine oturur mu ilk defa başıma geldi ilk defa diş yerine oturttum
Canım ama diş kökü de öyle basit bir şey değil ki hemen sallansın çıksın da kökünden ayrılsın.
Kanama ile öyle hissetmiş de olabilirsin damak kavrar yine onu bence.
Kıyamam kuzum işte nasıl tatlı tatlı kaşınıyordur Biz de aynıyız ama daha damaklarda kabarma bile yok eşim onuncu ayda diş çıkarmış sanırım oğlumun da epey uzun sürecek.

Kızlar bebeği memede uyuyup çözüm bulan var mı ? Bebeği memede uyumayalar bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz, kızlar hep memede uyuttum cidden napabilirim bilmiyorum başka şekilde mayışabiliyor mu napabilirim?
Eğer memede uyutmanıza rağmen uyku saatleri belliyse aslında memeyi kesebilirsiniz
Ben de meme de uyutuyorum ama uyku saatleri var ve o saatlerde mayışıyor eğer karnı toksa dalıyor ama ben kontrollü gitmek istediğin için çoğu zaman meme verşyorum henüz bırakmayı düşünmüyorum desteği ama uyku düzeni oluşturmanız kolaylaştırır

C
Cok fazla.enerji yapici seyler yedirmede otursun yerindeKiz nasil tirmaniyor bu ayda daha asiri hareketli demek. Bebek bakmak zor ama bazi bebekler ekstra yoruyor canim yani devamli duaecek edecek gozun ustunde zor ve yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…