2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bakan nasıl mı bakıyor emin olsun çocğu durmayan herkes böyle davranıyor. Büyük kızımda hiç sıkıntı olmadı eline iyi oyuncak verirdim sessizce oturduğu yerde oynardı. Ama bu sıkılıyor mesela hemen kucak istiyor yada başka şeylerle puanlanmak istiyor. Sabit kaldığı yer olduğu zırlıyo ben eşime diyorum haftasonu ben elimi sürmeyeyim sen bak cumartesi pazar hatta cumartesi gecesi de sen kalkıp sütünü hazırla ver. Beni sakın çağırma seslenme evde yokmuşum gibi davdan çorbasını yap evin yemeğini temizliğini de yapacaksın diyorum. Hemen geri vites yapıyor. Hepsini yapıyorum beyefendiye yemek beğendireyorum. Annen 5 çocuk nasıl baktı diyor. Dedim annemler evlendiğinde babam e dede ektiler hepsi bir arada yaşıyormuş görümce vs. Kaıdn iş yapsın diye çocuğa bakıyorlarmış. Keza Kv de öyle diyor. Elitlerle dönüşümlü yapardık iş çocuklara bakardık sırayla diyor. Kalabalık ailelerde bunun güzelliği de var. Ben kilitleniyorum. Çorba bile yaptırmıyor bazen. Gece iyiyiz ama gündüz gerçekten de çok çabuk sıkılıyor her şeyden.

Kizlar benim minnos 15 mart dogumlu disimiz cikmadi daha,gerci ablasi da ilk disini dokuz aylikken cikarmisti,yine de merak ediyorum bizim gibi disi cikmayan var mi?
Canım Alya da 9 ay 11 günlük ama hala dişleri çıkmadı. Doktor kapıya dayanmışlar bugün yarın çıkar dedi geçen gün. Su toplar gibi şişmiş diş etleri o yüzden biraz da huzursuz yemek konusunda

1,5 haftadır böyle dişi kabardığından beri. Burnu tıkalı olda ben de anlarım değil ama akıntısı yok yani bebeğimin hata olmadığını biliyorum yine de doktora muayene ettirdim hasta değil dedi. Hiçbişeyi yok dedi. Öksürük böyle kuru öksürük içten gelen değilde boğazında gıcık olmuş gibi geliyor ve bunu sadece ve sadece öğünlerinde yapıyor yedirirken. Zorlarsam bu sefer böğürmeye başlıyor sonrasında da kusuyor. Diş olabilir dedi. Bakalım dişler
Patladıktan sonra devam edecek mi

Kıyamam kuzum işte nasıl tatlı tatlı kaşınıyordur Biz de aynıyız ama daha damaklarda kabarma bile yok eşim onuncu ayda diş çıkarmış sanırım oğlumun da epey uzun sürecek.
Doktor geç gelen diş iyidir dedi ama zaten hepsi dökülüyor ha geç dökülmüş ha erken büyük kızım erken çıkardı 5,5/6 aylık gibiydi. 1.sınıfta dökülmeye başladı. Çıksalarda artık rahat etseler çocuklar perişan oluyor böyle

Cok fazla.enerji yapici seyler yedirmede otursun yerindeKiz nasil tirmaniyor bu ayda daha asiri hareketli demek. Bebek bakmak zor ama bazi bebekler ekstra yoruyor canim yani devamli duaecek edecek gozun ustunde zor ve yorucu
Gerçekten bazı bebekler zor kardeşimin çocuğu 8 aylıkken yürüteninde aşağıya iniyordu sarka sarka sonra emekleyerek her yere giriyor karıştırıyordu Sonuç olarak hala öyle yerinde durmuyor 6 yaşında düz duvara tırmanıyor. Sürekli bana düzelir demelerinden bıktım diyor. 40 ı çıkınca düzelir 6 aylıkken düzelir 1 yaşından sonra düzelir 3 yaşımdan sonra düzelir çocuk 6 yaşında hala aynı seneye daha çok anlar düzelir diyorlar. Deliriyorım diyor bazen sana gelcem diyor sen gelme ben gelirim diyorum avizelerde sallanan çocuk görmek istemiyorum çünkü

Kızlar hem hoppala hem yürüteçmiş. Ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında? Zararlı yürüteç diyorlar iki çocuğumda kullanmadım ama belim ağırıyor artık hep kucak hep kucak.

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-19-10-37-29-687_com.dolap.android.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 59
Çocuk saati saatine büyümüyor ki. Kendi düzenini kuruyor bir şekilde ve sen ona uyuyorsun. Hani bir laf var duymussundur çocuk doğunca düzenimi değiştirmeyeceğim çocuk bana uyacak derken şuan değişmeyen tek şey evin koltukları o da iyice işesin sıçsın diye duruyor diye. Aynen öyle. Oğlan benim gunduz hiç uyumaz nerdeyse. Max 15 dakika o da şanslıysam. 10 da bir uyku saat 5 te bir uyku yapar ama akşam mesela saat 7.5-8 de gece uykusu ister. Sonra milyon kere kalkar neden cunku acıkıyor. Kız gunduz tek uyku yapıyor. Çok değiştirmeye çalıştım ama yok. Pes ettim ben onlara uydum artık.

Ahaha benim koltuk takımım mı o

Yok canım desteksiz uyumaları için bence de çok erken gündüz aslında hiç bir sıkıntım yok memede kolayca dalıyor ama tek sıkıntı gece çok sık meme araması, uyku saatleri de az çok belli ben sadece gece bu kadar bağımlı olmasını istemiyorum çünkü verimli hiç uyuyamıyorum gece, şimdilik dişe bağladım inşallah daha iyi olur dişler çıktıkça diye umuyorum

Sagol canim gercekten her gün en az 1 tane kaza oluyor her kazada da kendimi çok suçlu hissediyorum
Ne kadar önlemeye çalışsakta oluyor hepsine engel olamıyoruz Ekin de çok düşüyor çünkü 1 dk durmuyor bugün yine düştü mesela yanağı kızardı böyle böyle büyüyecekler
Kızlar hem hoppala hem yürüteçmiş. Ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında? Zararlı yürüteç diyorlar iki çocuğumda kullanmadım ama belim ağırıyor artık hep kucak hep kucak.
İçinde duracağına eminsen deneyebilirsin bence. arwengsd Kuzey hoppalada duruyor mu?

Emin değilim ya çok da pahalı dolaptan bakacağım. arwengsd sizinki hangi model

Kulağımızda enfeksiyon varmış canım, antibiyotik başladık. Ateş ara ara yokluyor yine. Dolven ve calpol dönüşümlü veriyorum. Çok halsiz bitkin yavrum. Bir de üst dişimizin ucu görünüyor o da başladı. Vallahi iki günde 20 yıl yaşlandım arkadaşım

Hayir artik durmuyor girmemek için direniyor, koyunca da ağlıyor. Oyuncagin disindan tirmanmaya çalışıyor o da tehlikeli sallanip duruyor, kac kere düştü öyle. Eskiden duruyordu ama artık durmuyor 5 dk durursa al öp başina koy

Emin değilim ya çok da pahalı dolaptan bakacağım. arwengsd sizinki hangi model
Canim fisher price yagmur ormani olan. Eskiden cok seviyor zıplıyordu, ben de çogu isimi hallediyordum ama 1 aydan fazla oldu icine girmemek için direniyor, ayaklarini aciyor yakama yapisiyor girmemek için. Içine koyunca da ağlıyor, eskisi gibi zevk almiyor. Ben de zamaninda 1700e almistim kuzey daha 2 aylik falandi aldigimda. Boş yere o kadar para verme bence yine de sen bilirsin ama

Resmen beni anlattin ama tek fark benim eşim ne kadar boş konuşsa da bakıyor ama güzelmis evde yokmuşum gibi davran lafini bundan sonra ben de kullanicam diyorum bakan nasil bakiyor diyorsun da acaba bakabiliyorlar mi? Belki de ben gercekten iyi baktigim icin cok yoruluyorumdur. Eskiden millet dedigin gibi kalabalikta bakiyordu, bizim kadar dikkat ettiklerini de sanmiyorum yemesine icmesine ben de esim bir seydeb sikayet edince artik yapan nasil yapiyor diyorum sinir oluyor

Tamam canım çok sağ ol ya sabit ya hoşlanmıyorlar demek ki ben de boşa para vermeyeyim. Yürüme yardımcısı tarzı bir şey baksyım olmadı

Tamam canım çok sağ ol ya sabit ya hoşlanmıyorlar demek ki ben de boşa para vermeyeyim. Yürüme yardımcısı tarzı bir şey baksyım olmadı
Ben de çok güzdl vakit gecirir diye almıstım ama kisa sürdü ben de yürüme arkadasi alayim diyorum ama 1 oyuncakla 20 saniyeden fazla ilgilenmiyor artik

Kizlar cocuklarda gecmeyen oksuruk var balgamli kendi doktorlari izinde diye aldim Acile getirdim bir kadin doktora denk geldim bana baya baya seyler anlatti yasi da vardi. Iste Aksam banyo yaptirsam.olur mi dedim olur ama.usutmesin evin sicaksa yaptir sonra elma yagi ya da adacayi yagi ile tum vucudu yagla sonra sirta gogse sicak havlu koy uyut 3 4 saat sonra ter icinde kalacak sonra ustunu basini cikart yine gosune sicak havlu koy uyut guzelce giydir dedi cok iyi gelir bileniniz var mi bilmiuorum ama deneyecegim. Hatta elma yagi cok daha iyi avuc icine bile surebilrisin dedi

Kaç gün sürdü acaba bizim 23. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…