2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben hiç akşamları banyo yaptırmıyordum korkumdan. Ben de bir hocadan zeytinyağı ile masaj yapılan bebekler çok nadir hastalanıyormuş diye duydum ama hiç uygulamadım

Çok geçmiş olsun

Yaa kıyamam çok ağrı yapar o burnunu çok sık ve tazyikli yıkıyorsan ona dikkat et canim kulakta sıvı birikimi olduğu için kulakta enfeksiyon yaparmış. kulak damlasi mi verdi?
Ekin de sabit bir şeyin içinde asla durmak istemiyor düz duvara tirmanmaya çalışıyor
Tamam canım çok sağ ol ya sabit ya hoşlanmıyorlar demek ki ben de boşa para vermeyeyim. Yürüme yardımcısı tarzı bir şey baksyım olmadı
Ben de çok güzdl vakit gecirir diye almıstım ama kisa sürdü ben de yürüme arkadasi alayim diyorum ama 1 oyuncakla 20 saniyeden fazla ilgilenmiyor artik
Hareketlendiyse zor durur gibi canim onun tadını alınca sabit durmak istemiyorlar Ekin şuan yürüme arkadaşı ile çok güzel oynuyor onla da hareket edebildiği için tutunup pıtı pıtı geziyor evin içinde
Canım ben hep akşam yıkıyorum çalıştığım için ama 2-3 günde bir ama artık her gün yikamiyorum. Tulumunu giydirip yatiriyorum oda sıcaklığı da güzel olduğu için şükür hastalik vs olmadi. Ama ada çayı yağını iyi araştır canım çok dikkatli kullanılması gereken bir yağ bazı bebeklerde nöbetlere sebep olabiliyor
Kaç gün sürdü acaba bizim 23. Gün
Hala sürüyor kuzum. 8. Ay başladı bizim 9. Ayı bitirdik özellikle gece uykularına geçerken çıldırıyor sanki. Mesela uyuyor gözleri kapalı kalkıp oturmaya çalışıyor falan direniyor böyle

Uzerlerinde biraz hastalik var ya canim ondan.sordum aksam yiksam artar mi o da oyle soyledi iste. Elma yagi aldim zeytin yagi ile karistirip sureyim. Normalde elma yagini gaz sancisina da kullanirlar. Tabi bu yaglar icirilemiyor 2 yas altina vucuta suruluyor. Sen.isitici mi acip yikiyorsun bizim ev baya sicak merkezi sistem ben suyu iyice acip buhar oluyor baya o sekilde yikiyorum acaba yanlis.mi yapiyorum dedim.

Son düzenleme:
Canım kıymaya istediğim baharatlardan koyuyorum. Duguyu sıcak suda şişiriyorum. Biraz ondan biraz maydonoz ve yumurta kırıyorum. Onu çok az tavada ya da airfryer pişiriyorum. Ya da sadece kıymadan yapıyorum.

Evet canım 1 yaş öncesi sorun olabilir süt, benimkinin alerjisi yok. Zaten inek sütü olan her şeyi yiyor. Ablası pastörize günlük süt içerken istedi verdim. Ben sizin kadar dikkat etmiyorum. Daha rahatım

Bu arada bu çok sayfa olmus kizlar. Okuyamicam sanırım. Umarım hepiniz iyisinizdir

Ben de canim.aksamlari yikamiyordum. Zeytin yagi ile elma yagini karistirip surecegim
Her duş sonrası mı süreceksin canım? Soğuk sıkım mı aldın?
Şu öksürüğe burun tıkanıklığına önden bir şeyler yapamaz mıyız?

Her duş sonrası mı süreceksin canım? Soğuk sıkım mı aldın?
Şu öksürüğe burun tıkanıklığına önden bir şeyler yapamaz mıyız?
Yok canim her dus sonrasi surmem.Ya bana sey dedi havalar da kotu hasta olmasa da burnunu her zaman serum fizyoliji ile temizle. Balgamli.oksuruk icin de nane cayi ve ihlamur onerdi.Ayaklarini sicak tut dedi

Yok canim her dus sonrasi surmem.Ya bana sey dedi havalar da kotu hasta olmasa da burnunu her zaman serum fizyoliji ile temizle. Balgamli.oksuruk icin de nane cayi ve ihlamur onerdi.Ayaklarini sicak tut dedi
Tamam canım ben de yapayım bunları şu kışı hayırlısıyla bi atlatsak

Ben hiç akşamları banyo yaptırmıyordum korkumdan. Ben de bir hocadan zeytinyağı ile masaj yapılan bebekler çok nadir hastalanıyormuş diye duydum ama hiç uygulamadım
Ben hergün akşam yıkıyorum. Zeytinyağı nasıl olacak ki bir de masaj nereler3 yapılacak nasıl yapıyorsunuz hergün banyo öncesi yapsam

Kızlar bende ilgisini çeken biraz oyalacayacak oyuncak önerisi alabilirim ya sıkılıyor artık evdekilerden
Fisher price bul tak gibi bir şey aldım kova içine atıyor şekilleri bir de aynısını halka şeklinde olanı aldım bir şeyler yapıp oyalanıyor işte bir de piyanolu oyun halısnın piyanosunu söktüm onla baya oynuyor
Bizimkiler böyle durur mu sence dün bi 9. Ay fotosu çekeyim dedim anamı belledi
Yaa biz görmedik ama minnoşlar bebek firarda gibi hemen arkalarını dönüp emeklemeye başlayıp sıvışıveriyorlar konsept dışına di miii
Muhtemel sonum hep hareketliydi daha on bes yirmi günlüktü masada alt açarken ne o çırpı kolu bacağı duruyordu ne kafası hala da öyle

Geçmiş olsun canım bizde de balgamlı öksürük var. Ayva yaprağı çayı çok iyi geldi, bir de nebulizatörle tuzlu su veriyoeum.

Halının piyanosu bizim de en sevdiğimiz oyuncak şuan, bul takta varda benim ki bi şeyi bi yere atmaktan çok herşeyi ağzına alıyor hatta daha vakti var diye kaldırdım onu

Ah canım analar,, 28 mart doğumlu kızım. 3 5 gündür uyku yüzünden canıma okuyor. Atağa mı geçti ne mahvetti beni. Kızımın ilk kelimesi sanırım gel gel ana baba beklerken gel gel diyor sanki az önce uyurken de alkış yapıyordu aklı hala uyumamakta.

Kızlar ya biz bir süredir ek gıda reddi yaşıyoruz. Her şeyi yiyen iştahlı çocuk gitti ağzını kilitleyen eliyle kaşığı iten çocuk geldi yerine. Bugün mesela makarna verdim eline kendisi yiyor o şekilde ama her şeyi eline veremem ki. Zaten yarısı dökülüyor nasıl doyacak öyle. Çok sevdiği şeyleri bile yedirirken zorlanıyorum artık. Ne olacak böyle kilo vermese bari :/

Geçmiş olsun canım bizde de balgamlı öksürük var. Ayva yaprağı çayı çok iyi geldi, bir de nebulizatörle tuzlu su veriyoeum.
Canim bana buhar verme oksursun balgami atsin dedi. Kesmeyin oksurugu gerekirse kussun cikarsin dedi. Yani bugun kafam rahat.olsun diye goturdum cunku ya cigerlerde bir sey varsa korkusuyla. Yarin ki duruma gore cocuk doktoruna goturecegim. Kadim bana biraz da degisik geldi kadinin biri kizini getirmis akciger filminde bronsit oldugunu goruyor kadin.doktor diyor ki bronsit olmus yazin atlet giymiyor senin kizinKizin annesi de evet giymiyor giyecek atlet giyecek yazinda diyor degisik bir doktordu.Ayva cekirdegi ve.kendisini kaynatip icirdim de yani.oksuruk yogun degil fakat oksurunce bogaz dolu cok yoruldum ama aksam ikisini banyo yaptirdim uyuttum simdi.oturuyorum.Size de gecmis olsun.

Canim Yagiz hastaydi ya ondandir ne durumda. Biz hasta.oldugumuzda yemek istemiyor bogazinda heleki balgam varsa red yapiyorlar.

Aa benim oglumun da ilk kelimesi gel gel cok tatli soyluyor ama yaOglum apacik gel gel.diyor duyanlar gel gel dediklerini anliyorlar. Bu aralar agzi laf dolu zaten konusuyor konusuyor ama anlasilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…