2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Disci süt dislerin kökü yok dedi bana. Internette de baktim var böyle disi yerinden cikan bebekler. Yerine takiyorlarmis falan arastirdim biraz

Anladım canım yalnız buhar öksürüğü kesmiyor aksine buhar verince iyice öksürüp atıyor balgamı tam tersine. Doktorlar genelde balgamı yumuşatıp atsın diye tavsiye ediyorlar.
Bizimkinin de boğazı dolu ama göğsü temiz şimdilik. Ama ciğere çok çabuk iniyor ben de korkuyorum hep tetikteyim.

Canim Yagiz hastaydi ya ondandir ne durumda. Biz hasta.oldugumuzda yemek istemiyor bogazinda heleki balgam varsa red yapiyorlar.
Yok canım ya hasta olmadan önce başladı bu durum. Baya toparladı şükür öksürük ve hırıltısı kesildi ama burnu az da olsa akıyor hala

Ben hergün akşam yıkıyorum. Zeytinyağı nasıl olacak ki bir de masaj nereler3 yapılacak nasıl yapıyorsunuz hergün banyo öncesi yapsam
Banyo sonrası düşünmüştüm ben
Benim oğlan 19 Mart doğumlu onun da ilk kelimesi gel niye nesi kötü ki odadan çıkınca bağırıyor arkamdan geeeel diye
Disci süt dislerin kökü yok dedi bana. Internette de baktim var böyle disi yerinden cikan bebekler. Yerine takiyorlarmis falan arastirdim biraz
Anaaa cahil ben

Yok canım ya hasta olmadan önce başladı bu durum. Baya toparladı şükür öksürük ve hırıltısı kesildi ama burnu az da olsa akıyor hala
Canim devamli bir huy kapiyorlar kasik reddi yapip elle verdiginde de yiyebiliyorlar zor bu bebekler iste duzelir ara ara degisiyorlar Sen ilac olarak ne kullandin

Buhari kast etemedi de daha onceki bir doktor buyuk ogluma ventolin ver demisti onu verme ventolim.oksurugu kesiyor dedi.

Kızım da aynı hastalık sonrası oldu onda ama çok güzel yiyordu bu akşam şunu farkettim ek gida reddi değil de kaşık reddi var kızımda makarna köfte koparıp verdiğimde yiyor kaşıkla asla akşam geç eve döndük hızlıca püre yaptım kaşıkla almadı parmağıma koyup verdim yedi

Buhari kast etemedi de daha onceki bir doktor buyuk ogluma ventolin ver demisti onu verme ventolim.oksurugu kesiyor dedi.
Hıı yok canım zaten doktor tavsiye etmedi ventolin için çok küçük. Sadece pedifen verebilirsin dedi. Serum fizyolojik koyuyorum ben içine. Çok güzel yumuşatıyor. Yine de dikkat etmek lazım, ortanca kızıma ilaç kullanmamak için direttik bronşite çevirmişti maalesef Daha yeni yeni bağışıklığı topladı.

Hastalık sonrası iştah huy değişimi yaşanıyor maalesef ben de önüne koyarak ya da elimle vererek idare ediyorum aynen.

İyi gelir inşallah canım yok canim isitmiyorum banyonun peteği açık zaten sıcak oluyor direk sokuyorum ben
Yaa biz görmedik ama
burda paylasmadim canim instada takiplestiklerimiz gördüler

Merhaba kızlar nasılsınız???
Benim kızla başım dertte ya. Yemin ediyorum oğlum iştahsızdı çok zayıftı hamileyken dua ettim okadar kızım daha beter oldu ek gıdaya başladığım ilk 2-3 hafta azda olsa yiyordu yutuyordu da 1 haftadır kaşığı ağzına koyuyorum yutmuyor ağzını açık tutuyor asla yutmuyor bir saatte zar zor 1-2 yemek kaşığı çorba içiriyorum belim kopuyor resmen eğilmekten. Onu da geçtim yemediği için stres oluyorum. Oda çok stres oluyor çırpınıyor resmen yememek için elimi tutuyor kaşığı ağzına koymamyayım diye bu stresi ona yaşatmak istemiyorum ama çok zayıf 5200 gr daha doktora götürüyorum yedir diyor emzir bol bol diyor yahu emmiyor yemiyor ne yapayım ben yani. Elimde sihirli değnek yok ki sonuçta çok geri kalıyor ya boyu da düşük 61 cm daha. Saçlarım beyazladı baya ya stresten. Güzel güzel anlatıyorum yok, zorluyorum yok olmuyor. Bu yemekle nasıl kilo alsın ki. Tükenmiş hissediyorum ya. Sabah olsun istiyorum artık. Çok üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum hele sebze çorbasından nefret ediyor. yıldım bıktım çok zorlanıyorum artık. Annelik çok zor

Canim devamli bir huy kapiyorlar kasik reddi yapip elle verdiginde de yiyebiliyorlar zor bu bebekler iste duzelir ara ara degisiyorlar Sen ilac olarak ne kullandin
İlaç kullanmadım canım gece yatmadan odaya soğan kestim koydum o baya etki etti gerçekten. Ekstra başka bişey yapmadım

Oglum 4 yasinda canim ona vermislerdi.evet canim iste takip etmek.lazim ya gecmis olsun

Bizimki elimle versem de yemiyor bazen malesef :/

Canım diş ağrısı da iştahsızlık yapıyor benim gözlemim sonra düzeliyor bence geçici bir süreç bi kaç gün benimki de yaptı sonra düzeldi

Banyo sonrası düşünmüştüm ben

Benim oğlan 19 Mart doğumlu onun da ilk kelimesi gel niye nesi kötü ki odadan çıkınca bağırıyor arkamdan geeeel diye

Anaaa cahil ben
Yok canim ne cahili çoğu şeyi başımıza gelmeden bilmiyoruz ben de bilmiyordum bunu tecrübe oldu iste

Dönem dönem maalesef oluyor canım. Diş falan mi geliyor acaba

Başka birinin yedirme ihtimali hiç yok mu canım? Bizim stresimizden onlar da etkileniyor ve yemiyor. Oğlum eşim yedirdiği zaman daha güzel yiyor mesela.
Ne diyeceğimi bilemedim Allah kolaylık versin, yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…