2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Amınn canım inşallah buluruz hiç adayla görürsün mü? Türk mü bakıyorsun? Yabancı düşünüyorum ama eşim sıcak bakmıyor
Canım soruşturuyorum şu an arkadaşlarımın memnun oldukları kişileri. Bir kişi vardı aklımda onun da baktığı bir çocuk varmış kaldı öyle. Cuma günü yine arkadaşlar birini çok tavsiye ettiler ona sorduk bakalım bir tanışalım görüşelim diye. Burası küçük bir yer olduğu için herkes birbirini tanıyor böyle yürüyormuş işler. Türk düşünüyorum hatta böyle anneanne babaanne sıcaklığında birini istiyorum kamera aldık işte onları kurucaz şimdi. Eğer bulursam erkenden başlamasını istiyorum ben de günde bir iki saat alin de alışsın diye. Mart sonu ise baslıcam çünkü sen neden yabancı düşündün

Ay nasi kabarmis dis etleri ve kanamis ne kdr zor cikiyor bu disler ya

Ah kuzum nasıl sancısı oluyordur kıyamam

Eklentiler

• IMG_3382.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bebeğim hep memede uyuyordu. Uyumayınca sallıyordum. Artık 9,5 kg ve belim kopuyor. Asla desteksiz uyumuyor. Herşeyi denedik. Emzik tutmuyor zaten. O da işi zorlaştırıyor. Sonunda uyku danışmanı yardımı almaya karar verdik. Bu alanda ünlü biriyle çalışacağız. Daha önce deneyen ve başaran var mı?

Ben kendim verdim uyku eğitimi. Ama tamamen desteksiz değil yanına uzanıp poposuna pış pış yapıyorum bu şekilde uyuyor 5-10 dk içinde. Tamamen desteksiz uyumaları için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. Yemeğini kendi yiyemeyez, tuvaletini söyleyemezken desteksiz şekilde uyumayı öğretmeye çalışmak bana psikolojik açıdan yanlış geliyor. O yüzden yine küçük destekle yanına uzanıp o şekilde uyutuyorum
minseo kuzu naptın reformer a devam mı merak ettim
Yok canım nerde ise başladığımdan beri gitmiyorum zaten 18.45 te evde oluyorum. Pilatese gitsem 8 den önce çıkamam. Ekine ayiracagim vakiti şuan pilatese ayıramam zaten kısıtlı görüşüyoruz hafta içi

Bence şanslısın canım. Tanıdık olması iyi. Ben her durumda tanımadığım birine bırakacağım. İstanbul da yabancılar daha etik davranıyor. Bizim Türkler bi süre sonra işi laçkalaştırıyor. Çocuk söz konusu olduğu için bu durumu kulkanıp sık zam istiyorlar. Kızımda başıma gelmişti. Yabancı bakıcısı olanlar genelde memnun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…