Canım soruşturuyorum şu an arkadaşlarımın memnun oldukları kişileri. Bir kişi vardı aklımda onun da baktığı bir çocuk varmış kaldı öyle. Cuma günü yine arkadaşlar birini çok tavsiye ettiler ona sorduk bakalım bir tanışalım görüşelim diye. Burası küçük bir yer olduğu için herkes birbirini tanıyor böyle yürüyormuş işler. Türk düşünüyorum hatta böyle anneanne babaanne sıcaklığında birini istiyorumAmınn canım inşallah buluruzhiç adayla görürsün mü? Türk mü bakıyorsun? Yabancı düşünüyorum ama eşim sıcak bakmıyor
Ay nasi kabarmis dis etleri ve kanamis ne kdr zor cikiyor bu disler yaCanım geç olunca kolay çıkıyor bence bizim 4. Diş ama foto koyuyorum üst dişler kan oturarak ve kanayarak çıktı diş etini, geçen de beni ısırarak ağlattı yaşu azılar inşallah biraz ara verip öyle çıkar.
Ah kuzum nasıl sancısı oluyordur kıyamamCanım geç olunca kolay çıkıyor bence bizim 4. Diş ama foto koyuyorum üst dişler kan oturarak ve kanayarak çıktı diş etini, geçen de beni ısırarak ağlattı yaşu azılar inşallah biraz ara verip öyle çıkar.
Ay nasi kabarmis dis etleri ve kanamis ne kdr zor cikiyor bu disler ya
Ya her çocuğun bu kadar zor olmaz , olmuyormuş yani annem öyle dediAh kuzum nasıl sancısı oluyordur kıyamam
1 fısKızlar bebeğine ocean 400 IU d vitamini verenler ne kadar veriyorsunuz?
1 fıs canım ben deKızlar bebeğine ocean 400 IU d vitamini verenler ne kadar veriyorsunuz?
Burdan almistim canim ben alirken 530 TL ye almıştımCnm oyunhalınızı nerden aldınız memnun musunuz ?minseo
1 fıs canımKızlar bebeğine ocean 400 IU d vitamini verenler ne kadar veriyorsunuz?
Cnm oyunhalınızı nerden aldınız memnun musunuz ??
Bende bunu aldım teşekkür ederimBurdan almistim canim ben alirken 530 TL ye almıştım
1 fıs canım
3 damla canım.Kızlar bebeğine ocean 400 IU d vitamini verenler ne kadar veriyorsunuz?
SüpermişşşCanım bestironu ben de 20 damla veriyorum epey zamandır. Baktım şimdi 12.4 çıkmış geçen ay değeri. Hasta olduğu için tahlil alınmıştı
Yok canım bir de yenidoğan zamanı bakılmıştı ama o zaman zaten çok yüksek olurmuş gittikçe normal seviyeye inermişSüpermişşşkaçtı pek daha önce biliyor musun canım?
Benim de 2 yıl olcakElazigli degilim ama Elazigda yasiyorum orali oldum gibi bir sey 6 yil olacak
Ben kendim verdim uyku eğitimi. Ama tamamen desteksiz değil yanına uzanıp poposuna pış pış yapıyorum bu şekilde uyuyor 5-10 dk içinde. Tamamen desteksiz uyumaları için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. Yemeğini kendi yiyemeyez, tuvaletini söyleyemezken desteksiz şekilde uyumayı öğretmeye çalışmak bana psikolojik açıdan yanlış geliyor. O yüzden yine küçük destekle yanına uzanıp o şekilde uyutuyorumKızlar bebeğim hep memede uyuyordu. Uyumayınca sallıyordum. Artık 9,5 kg ve belim kopuyor. Asla desteksiz uyumuyor. Herşeyi denedik. Emzik tutmuyor zaten. O da işi zorlaştırıyor. Sonunda uyku danışmanı yardımı almaya karar verdik. Bu alanda ünlü biriyle çalışacağız. Daha önce deneyen ve başaran var mı?
Yok canım nerde ise başladığımdan beri gitmiyorum zaten 18.45 te evde oluyorum. Pilatese gitsem 8 den önce çıkamam. Ekine ayiracagim vakiti şuan pilatese ayıramam zaten kısıtlı görüşüyoruz hafta içi
Bence şanslısın canım. Tanıdık olması iyi. Ben her durumda tanımadığım birine bırakacağım. İstanbul da yabancılar daha etik davranıyor. Bizim Türkler bi süre sonra işi laçkalaştırıyor. Çocuk söz konusu olduğu için bu durumu kulkanıp sık zam istiyorlar. Kızımda başıma gelmişti. Yabancı bakıcısı olanlar genelde memnun...Canım soruşturuyorum şu an arkadaşlarımın memnun oldukları kişileri. Bir kişi vardı aklımda onun da baktığı bir çocuk varmış kaldı öyle. Cuma günü yine arkadaşlar birini çok tavsiye ettiler ona sorduk bakalım bir tanışalım görüşelim diye. Burası küçük bir yer olduğu için herkes birbirini tanıyor böyle yürüyormuş işler. Türk düşünüyorum hatta böyle anneanne babaanne sıcaklığında birini istiyorumkamera aldık işte onları kurucaz şimdi. Eğer bulursam erkenden başlamasını istiyorum ben de günde bir iki saat alin de alışsın diye. Mart sonu ise baslıcam çünkü sen neden yabancı düşündün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?