2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar eskişehirde havalar baya soğudu. Kızım için ne alsam bilemiyorum astronot mont mu alsam yoksa mont mu alsam kararsızım. Tavsiyesi olan var mı ???

Aynı durumlar canım ya beşikten tutup ayağa kalkıyor ben sallıyorum uyusun diye o oyun oynuyor. Gecede kalkıp alkış yapıyor uykular nanay bu ara

Ne eksik ne fazla aynılarını yapıyoruz bizde canım. Bizdede aynı durumlar

Annem bakiyor 8.30-18.30 çalışıyorum. Zor yanlari da var iyi yanları da. Çalışmak psikolojik olarak bi yandan rahatlatirken bebişten uzak kalmak zorluyor ama alışıyorsun mecbur
Benim oğlan da gece uyanıp 2-3 saat kadar ayık kalıyor. Kızlarımda da olmuştu bu süreç bu aylarda oluyor maalesef. ÇiLeMiS VarSA ÇeKeRis
4. Ay ayağından sonra 8. Ay uyku gerilemesiyle karşılaşınca biz

Eklentiler

• images (42).webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar ya bebegim sanki kulagina su kacmis gibi kafasini saga asagi dogru salliyor. Hani denizden ciktiktan sonra kulagimizdaki su ciksin diye sallariz ya aynen oyle. Sizce neden yapiyor oylesine mi yoksa kulaginda bi sorunmu vardir?

Ben bir süre online çalıştım. Şimdi de 12 gün yıllık izin 10 gün rapor şeklinde Mart'a kadar devam edeceğim. Bir yaşında işe başlamış olacağım. İznim bitecek çünkü.. 40 gün rapor hakkım 30 gün yıllık izin hakkımın hepsini kullanıyorum...

Ahşap beşik kullanan arkadaşlar kafayı kenarlara vuruyor oğlum siz nasıl bişey kullanıyorsunuz kenar korumalığımız var ama beşiği alt kademeye alınca kısa geldi artık, baktım internete hiç uzunu da yok, tutunup kalkmaya çalışırken vuruyor hep

Bizimki park yatak, onda da aynısını yapıyor bir de bana doğru gelirken sürekli ayağını kaldırıp vuruyor. Sanırım uyanayım diye ne yapsam bilemedim ben de çaresizim bu konuda zaten gece uyku ne bilmiyoruz emekliyor, dönüyor dönüyor dönüyorrrr

Kızlar yürüyüş arkadaşı alıp memnun olan bana da atabilir mi? Bizim yerler taş halı çok az, taşta kayar fıyttırıp gider mi elinin altından acaba çocuk düşer mi hiç bulaşmayayım mı bilemedim

Uyandırma taktiği Cnm ben de park yatakta yatırıyorum onda en azından vurduğu yer kumaş ya çok acımıyor ama odasında ahşap beşik var gündüz orada uyutmak istiyorum kullanamıyorum tak diye vuruyor dediğin gibi emekle dön dön otur düş kıpır kıpır

Canım fisherprice zebra aldim ben, ayaklanana kadar önündeki oyuncaklarla oynadı simdi de full onla geziyor bana da kayar gibi geliyordu ama aşırı temkinli oluyorlar ya bence almalısın çok katkısı olduğunu düşünüyorum

Kizlar 3 günün sonunda ben de bir şeyler alabildim şükür ama ne zormus hem bebişe hem kendime hem eşime baktim daha kuzey'e anca alabildim qjsjwjw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…