- 7 Ağustos 2023
- 1.125
- 1.979
- 48
- 34
Teşekkür ederim var bal kabağı koyayımYemeklerine bal kabağı koyun çok iyi geliyor
Aynı durumlar canım ya beşikten tutup ayağa kalkıyor ben sallıyorum uyusun diye o oyun oynuyor. Gecede kalkıp alkış yapıyor uykular nanay bu araSelam kızlar arkadan okuyarak geliyorum uğrayamadım siteye bu ara oğlumu evde tutmak çok zor, soğuklar gelmeden alıp alıp çıkıyorum avm park mahallenin delisi gibi geziyoruz herkes ay ne güzel geziyorsun diyorlar bilmiyorlar ki evde peşinden koşmaktan öldüm dışarda arabada duruyor en azından ben yine yoruluyorum amakızlar bişey sorucam oğlum uykuya geçerken sürekli oturur pozisyona geçip alkış yapıyor ne yapmam lazım ya 40 dkyı buluyor uyuması ellemiyim yorulsun uyur mu her seferinde tutup geri yatırayım mı bilemedim?
Ne eksik ne fazla aynılarını yapıyoruz bizde canım. Bizdede aynı durumlarvalla canım Ekin uykusunda bile alkış yapıyorbu ara aşırı zor uykuya geçiyor ben artık zorlamıyorum baktım direniyor koyuyorum beşiğine beşiğinde tutunup kalkıyor kendini atıyor falan oyun oynuyor baya, sonra odaya oyuncaklarına götürüyorum orda da oyalanıp yoruluyor öyle uyutuyorum artık saatlerce uğraşmaktan yıldım, ve bu süreç 10,5 aylıkken falan bitiyormuş yürümesine çok az kaldı onun çilesi gibi geliyor bana yürüse sanki rahatlayacak. yürüme arkadaşı ile geziyor evde koltuklara tutunup yürüyor ellerini bırakıp 5 saniye kadar ayakta duruyor ne zaman yürür acaba
Annem bakiyor 8.30-18.30 çalışıyorum. Zor yanlari da var iyi yanları da. Çalışmak psikolojik olarak bi yandan rahatlatirken bebişten uzak kalmak zorluyor ama alışıyorsun mecburNasıl ayarladınız canım siz gündüz mü çalışıyorsun kim bakıyor şu an ne kadarlık oldu bebiş benim kv var ama ona bırakasın gelmiyor bakıcıda asla düşünmüyorum ücretsize ayrılanilirim ama evde çok çok bunaldım
4. Ay ayağından sonra 8. Ay uyku gerilemesiyle karşılaşınca bizBenim oğlan da gece uyanıp 2-3 saat kadar ayık kalıyor. Kızlarımda da olmuştu bu süreç bu aylarda oluyor maalesef.ÇiLeMiS VarSA ÇeKeRis
Normal mont yukari siyriliyor diye astronot oneriyor kizlar cnm bende astronot mont aldimKızlar eskişehirde havalar baya soğudu. Kızım için ne alsam bilemiyorum astronot mont mu alsam yoksa mont mu alsam kararsızım. Tavsiyesi olan var mı ???
Ahahah gerçekten iki deli var mahallede poşetle gezen çöp karıştırıyorlar bir de bizaffet ama kahkaha attım okurken
Ben bir süre online çalıştım. Şimdi de 12 gün yıllık izin 10 gün rapor şeklinde Mart'a kadar devam edeceğim. Bir yaşında işe başlamış olacağım. İznim bitecek çünkü.. 40 gün rapor hakkım 30 gün yıllık izin hakkımın hepsini kullanıyorum...Merhaba kızlar kızım 2023 Mart doğumlu. Aranızda işe başlayanlar var mı ya da sağlıkçı olanlar var mı ben 1 yaş sonrası işe başlamayı düşünüyorum ama nasıl olacak bilemiyorum akıl danışalım birbirimize
Civilde çok uygundu astronot montlar 450 mi neydi biz de aldık...Normal mont yukari siyriliyor diye astronot oneriyor kizlar cnm bende astronot mont aldim
Bizimki park yatak, onda da aynısını yapıyor bir de bana doğru gelirken sürekli ayağını kaldırıp vuruyor. Sanırım uyanayım diyeAhşap beşik kullanan arkadaşlar kafayı kenarlara vuruyor oğlum siz nasıl bişey kullanıyorsunuz kenar korumalığımız var ama beşiği alt kademeye alınca kısa geldi artık, baktım internete hiç uzunu da yok, tutunup kalkmaya çalışırken vuruyor hep
Uyandırma taktiğiBizimki park yatak, onda da aynısını yapıyor bir de bana doğru gelirken sürekli ayağını kaldırıp vuruyor. Sanırım uyanayım diyene yapsam bilemedim ben de çaresizim bu konuda zaten gece uyku ne bilmiyoruz emekliyor, dönüyor dönüyor dönüyorrrr
Canım fisherprice zebra aldim ben, ayaklanana kadar önündeki oyuncaklarla oynadı simdi de full onla geziyor bana da kayar gibi geliyordu ama aşırı temkinli oluyorlar yaKızlar yürüyüş arkadaşı alıp memnun olan bana da atabilir mi? Bizim yerler taş halı çok az, taşta kayar fıyttırıp gider mi elinin altından acaba çocuk düşer mi hiç bulaşmayayım mı bilemedim
Güle güle giyinsin canim çok güzelmis lcw de ne zaman girsem indirim var ben de aliyorum ordanBjnu aldim bende 510 tl ye geldiEki Görüntüle 3340598
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?