2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Allah vicdanlı sevgi dolu insanlarla karşılaştırsın bizi cidden zor bir durum. Umarım sen de gönlüne göre birini bulursun canım.

Kızlar ben yeni hamile olduğumu öğrendim şu an 4 haftalık ama rahim girişinde sol tarafta şişlik oldu batıyo bende madecassol ve travazol krem var kullansam sorun olurmu yoksa hemen acile mi gitmeliyim randevuma daha çok var yardımcı olurmusunuz

Kızlar ya ben 10-11 arası kızıma bir tatlı kaşığı irmik+ bir çay kaşığı zeytinyağı+bir kuru (1 tane kayısı veya 1 hurma)yada biraz yaş meyveyi püre yapıp yediriyorum bu sabah için olan menüm. Akşamda 7-8 gibi kabak+havuç+ 1-2 tatlı kaşığı bulgur ve pirinçten çorba yapıyorum yediriyorum. Sebze değişebiliyor brokoli havuç, patates sogan kabak havuç vs. Geçen ay 375 gr almıştı bu ay hastada oldu ondan mı bilmiyorum ama hiç kilo alamadı yumurta 4-5 defa yedirdim sarısını ama hem hiç sevemedi hemde sanki alerji yaptı huysuzdu kestim düzeldi biraz. Sizin bana önereceğiniz bir şey var mı? Şöyle yedir şu tarif iyi vs diye? Birde genelde küçük bir kasenin %75 kadar yiyor her öğün. İrmik ağırlıklı veriyorum bulgur çok pişmiyor ya ne kadar pişirsemde anlamadım şimdiden teşekkür ederim

Kafandan ilaç kullanmamalısın Dr danış bence.

Arkadaşlar merhaba ben Nisan annesiyim ama sormak istediğim bir konu var. Bebeğimin yumurta alerjisi mevcut yediğinde inanılmaz kusuyor doktorumuz iki ay yasakladı. Size sorum kahvaltılarda ne yapabilirim? O kadar tıkandım ki artık her tarifte yumurta var. Akşam yemeklerine sebze çorbaları kıyma veriyorum ama onu da çok az yiyor. Ek Gıda sürecini yönetmekte zorlanıyorum sanırım. Önerileriniz varsa şimdiden teşekkür ederim.

Yaa ekintos önemli tabi o da annesini özlüyordur gün boyu

Bebe biskuvisi+ labne veriyorum hero babynin kasik mamalari var hipp in 5 tahilli mamasi var onlardan veriyorum bazen icine meyve katiyorum.
neden sadece irmik veriyorsun? Mercimek corbasi, terbiyeli brokoli corbasi, yayla corbasi. Bazen kahvaltiyi sebze puresi ile yapiyorum ben aklima bisi gelmiyor. Kemik sulu sebze corbalari yapiyorum. Bazen kendime yaptigim yemegi blendirdan gecirip veriyorum. Yumurtayi sevmedigi icin zorlamiyorum acikcasi neyi sevdiyse onu veriyorum.

Cnm soyledigin kremler ne ise yarayacakki orda? Yara mi var kasinti mi var? Nasi farkettin sislik oluğunu? Agrili biseyse doktora gitmende fayda var

Bence kahvaltıda muhallebi tarzı yapabilirsin bebekler seviyor hem cesitlendirmesi de kolay mesela geçen gün bir cennet hurması yarım muz ezdim bir tatlı kaşığı yulaf ununu yarım çay bardağı suyla pişirip karıştırdım bunları üstüne yarım ceviz rendeledim biraz tahin ekledim çok besleyici ve güzel bir öğün oldu. Benim bebeğimin yumurta alerjisi yok ben bu tarz öğünleri akşam veya öğlen veriyorum. Daha da cesitlendirilebilir mesela yulafı da pişirebilirsin aynı şekilde içine tarçın Hindistan cevizi koyuyorum bazen işte evde ne varsa meyve. Bir gün yulaf bir gün ruseymli irmik bir gün yulaf unuyla yapılabilir farklılık olması açısından. Umarım alerjisi de geçer çabucak bebişin

Mercimek çorbası verdim midesi bulandı hiç sevmedi ama yayla çorbasını deneyeyim bebe bisküvisi ve labne hiç denemedim onuda alayım labne marka olarak ne alıyorsunuz ??? Tuz kullanmıyorsunuz değil mi daha ??? Çok tepkili yayemeklere zor bir çocuk

Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin. Bu Türk merhemleri doktoruna danış öyle kullan mutlaka. Çünkü daha yeni hamilesin bazı kremler düşüğü etkileyebiliyor, tetikliyor yani. Kesinlikle doktorunun görüşünü almalısın

Teşekkür ederim cnm Amin inşallah instagramdan bi kadın doğum doktoruna sordum madecassol kullanabilirsin dedi

Bizimkide uyumuyor geceleri. Ortak sorun bu ara galiba çıldırıyorum oturuyor beşikte oyun oynuyor alkış yapıyor uyku yok ama
Müthiş bir uykuya direnme var. Tamam biz çekiyoruz da onun hırçınlığına üzülüyorum. Kilo alımı durdu kendini hırpalıyor

Müthiş bir uykuya direnme var. Tamam biz çekiyoruz da onun hırçınlığına üzülüyorum. Kilo alımı durdu kendini hırpalıyor
Bu ataklar yüzünden uyku gerilemesi var gündüz bile zor uyutuyorum. Akşam zor uykuya dalıyor rahat Bi 2 saat uğraşıyoruz uyusun diye. Beşiğin içindekileri alt üst ediyor şaşıp kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…