2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bir yaşında işe başlayınca nasıl yapacaksınız planınız nedir

Kızlar kusura bakmayın geçen mesajı yazmıştım göndermeyi unutmuşum şimdi geçmiş öğretmenler günümüzü kutluyorum hem tüm meslektaşlarımın hem de bütün çocukların ilk öğretmenleri olan canım annelerin günü kutlu olsun

Kızlar bu ay genelde herkes kan tahlili yaptırıyordu kan sonuçlarınız nasıl geldi? Kız bebek ve erkek bebeklerde değerler değişir mi sizce? Bizimki 10.4 cıktı dr 11 in altında pek istemeyiz bestironu 14 damla veriyordum 20 ver dedi.
Arkadaşın oğlunun 10 cıkmış dr kızmış ama o kan ilacı vermiyor diye. Merak ettim sizde durumlar nedir?

Deisa bende fisher price var memnunum ama bir arkadasimda chicco nun yurume arkadasini gordum o da cok guzeldi kademeli o istersen ona bir bak

Acıtmıyor mudur ki kumaş da olsa altında demirler var

Canım bestironu ben de 20 damla veriyorum epey zamandır. Baktım şimdi 12.4 çıkmış geçen ay değeri. Hasta olduğu için tahlil alınmıştı

Canım oyun halısını tavsiye eder misin çok kararsızım alıp almamakta ya fiyatı yüksek ya çok kullanmam mı emekleyince yürüyünce heryeri gezecek diyorum bi diyorum ki otururken hep altında olur temizlerim halıdan hijyenik olur aşırı kararsız kaldım

1-2 gündür bizde de yaşanıyor bu gecenin bir yarısı 2 saat uyumuyor geri , dişe bağlamıştım uyku perileri gelmiş desene
Off herkes dişe bağlıyor bizim dişi geçtim kabarıklık beyazlama falan bile yok ne istiyor çılgın bebem???

Kızlar bomba bir gece geçiriyorum saat 12de uyanan arya stark henüz yatağına dönemedi uyumuyor resmen koyuyoruz yatağa 5 dk max uyuyup konuşarak uyanıyor ağlıyorum sanırım ben
Biz bi kaç gün yasadık böyle simdi şükür düzeldi

Dun gece 1 de uyutabildim bende 12 de zar zor uyutmusum baktik ciglik atarak agliyor distir belki diye dentinoxla calpol verdik ama böyle bir ciglik atma yok esimle birbirmizi duyamiyoruz:))) sabahta hicbisi olmamis gibi kalktik:))

Off herkes dişe bağlıyor bizim dişi geçtim kabarıklık beyazlama falan bile yok ne istiyor çılgın bebem???
Canım geç olunca kolay çıkıyor bence bizim 4. Diş ama foto koyuyorum üst dişler kan oturarak ve kanayarak çıktı diş etini, geçen de beni ısırarak ağlattı ya şu azılar inşallah biraz ara verip öyle çıkar.

Eklentiler

• IMG_5646.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…