Bir yaşında işe başlayınca nasıl yapacaksınız planınız nedirBen bir süre online çalıştım. Şimdi de 12 gün yıllık izin 10 gün rapor şeklinde Mart'a kadar devam edeceğim. Bir yaşında işe başlamış olacağım. İznim bitecek çünkü.. 40 gün rapor hakkım 30 gün yıllık izin hakkımın hepsini kullanıyorum...
Acıtmıyor mudur ki kumaş da olsa altında demirler varUyandırma taktiğiCnm ben de park yatakta yatırıyorum onda en azından vurduğu yer kumaş ya çok acımıyor ama odasında ahşap beşik var gündüz orada uyutmak istiyorum kullanamıyorum tak diye vuruyor dediğin gibi emekle dön dön otur düş kıpır kıpır
Canım bestironu ben de 20 damla veriyorum epey zamandır. Baktım şimdi 12.4 çıkmış geçen ay değeri. Hasta olduğu için tahlil alınmıştıKızlar bu ay genelde herkes kan tahlili yaptırıyordu kan sonuçlarınız nasıl geldi? Kız bebek ve erkek bebeklerde değerler değişir mi sizce? Bizimki 10.4 cıktı dr 11 in altında pek istemeyiz bestironu 14 damla veriyordum 20 ver dedi.
Arkadaşın oğlunun 10 cıkmış dr kızmış ama o kan ilacı vermiyor diye. Merak ettim sizde durumlar nedir?
Bakıcı bakıyorum şimdiden. Bulursam başlatıcam. Benim yanımda baksın istiyorum biraz...Bir yaşında işe başlayınca nasıl yapacaksınız planınız nedir
Ben de arıyorum bu yolda Allah yardımcımız olsunBakıcı bakıyorum şimdiden. Bulursam başlatıcam. Benim yanımda baksın istiyorum biraz...
Canım oyun halısını tavsiye eder misin çok kararsızım alıp almamakta ya fiyatı yüksek ya çok kullanmam mı emekleyince yürüyünce heryeri gezecek diyorum bi diyorum ki otururken hep altında olur temizlerim halıdan hijyenik olur aşırı kararsız kaldım
1-2 gündür bizde de yaşanıyor bu gecenin bir yarısı 2 saat uyumuyor geri , dişe bağlamıştım uyku perileri gelmiş deseneBenim oğlan da gece uyanıp 2-3 saat kadar ayık kalıyor. Kızlarımda da olmuştu bu süreç bu aylarda oluyor maalesef.ÇiLeMiS VarSA ÇeKeRis
Off herkes dişe bağlıyor bizim dişi geçtim kabarıklık beyazlama falan bile yok1-2 gündür bizde de yaşanıyor bu gecenin bir yarısı 2 saat uyumuyor geri , dişe bağlamıştım uyku perileri gelmiş desene
Biz bi kaç gün yasadık böyle simdi şükür düzeldiKızlar bomba bir gece geçiriyorum saat 12de uyanan arya stark henüz yatağına dönemediuyumuyor resmen koyuyoruz yatağa 5 dk max uyuyup konuşarak uyanıyor ağlıyorum sanırım ben
Belki sabah çok uyur umuduyla uyuduk ama 7 de kalktı uykusuzluktan midem bulanıyor resmenBiz bi kaç gün yasadık böyle simdi şükür düzeldi
Amınn canım inşallah buluruzBen de arıyorum bu yolda Allah yardımcımız olsun
Canım geç olunca kolay çıkıyor bence bizim 4. Diş ama foto koyuyorum üst dişler kan oturarak ve kanayarak çıktı diş etini, geçen de beni ısırarak ağlattı yaOff herkes dişe bağlıyor bizim dişi geçtim kabarıklık beyazlama falan bile yokne istiyor çılgın bebem???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?