- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
İyileştiniz mi tamamen?Günaydın kızlar, herkesi iyi mi nasılsınız? Benim şu hastalık sonrası üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum. İnşallah herşey yolundadır, herkesin bebişleri iyidir
Çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda toparlar inşallah ekinkuşum. Ateşi çıkmaz inşallahGünaydın canım Ekin de hafif hasta gibi. Üst iki diş uçları görünüyor baya zorladı günlerdir bağışıklık düşünce de heralde üşütme gibi oldu geniz akıntısı var. Onu toparlamaya çalışıyorum ben de inşallah ateşe bulaşmadan atlatırız
Ayy Niye açıyorlar ne gerek var strese adrenalineCnm uyanıklık süresini aşınca vücutları stres ve adrenalin hormonu salgılıyormuş ondan öyle enerji geliyormuş, mesela benimkinin uyanıklık süresi 3.5 saat geçirirsem o süreyi deli fişek oluyor
Ben de dil peynirini aldım geçen gün canım onu vermeye başladım.Kızlar bu arada migros marka kasar peyniri ve dil peynirinde koruyucu yok aklinizda olsun ben onlardan veriyorum
Hahaha yok kuzum 2 gündür iyi normale döndük şimdilik, atağı hafif atlatacağız gibi inşalla dinimiz aminsizin nasıl oldu canım uyku işi hala vahe gibi beklemeye devam mı
Besikte sallarken yuzustu dönüyor sonrada agliyor uyutmaya calisirken bide ters duz hareketlerle ugrasiorum bu bebeklerin her donemi ne kadar zor yaBenimkisi öyleydi ben uykuya daldıktan sonra yüzüstü çeviriyordum genelde öyle kalıyordu. Çevirdikten sonra tekrardan dönmüyordu. Sonra kendi dönmeye başlayınca beşiğin her köşesinde uyumaya başladı
Aa gectı mı kusması. Dısten kusma da ılk defa duyuyorum. Buyuk oglumun 1 ay sonra cıkmıstı canımBen de severim ama sürekli sıkıntısını yaşadım 2 hafta boyunca artık çıksa da rahatlasam dedim. İnan bulantıları kusması geçti yavrumun. Bu alttaki dişler çıktıktan sonra diğerleri ne zmaan çıkmaya başlıyor. Kızlar erken çıkaranlar siz biliyorsunuzdur
Evet cnm dönmek için uğraşıyorlar sonra da ağlıyorlarBesikte sallarken yuzustu dönüyor sonrada agliyor uyutmaya calisirken bide ters duz hareketlerle ugrasiorum bu bebeklerin her donemi ne kadar zor ya
Dişle alakası varmış canım dişleri çıkarken resmenAa gectı mı kusması. Dısten kusma da ılk defa duyuyorum. Buyuk oglumun 1 ay sonra cıkmıstı canım
Canım bu konuda bizi hiç örnek alma 15 günde bir diş çıkartıyoruz biliyorsunBen de severim ama sürekli sıkıntısını yaşadım 2 hafta boyunca artık çıksa da rahatlasam dedim. İnan bulantıları kusması geçti yavrumun. Bu alttaki dişler çıktıktan sonra diğerleri ne zmaan çıkmaya başlıyor. Kızlar erken çıkaranlar siz biliyorsunuzdur
ohh çok sevindim canım bizim de diş geliyor yine modumuz düşük çokHahaha yok kuzum 2 gündür iyi normale döndük şimdilik, atağı hafif atlatacağız gibi inşalla dinimiz amin
asla durmaz ki ayaklanan bebeyse hele hiç...Kizlar bebekleriniz oyun havuzlarinda yada park yataklarin oyun alanlarinda oynuyorlarmi? Sizce alinirmi ne dusunuyosunuz?
Aa su cicegini de bilmiyorum sen yazmasan hiç haberim olmicak 2.dozdanYok canım ücretsiz aşı. Su çiçeği aşısında şöyle bir durum var 12.ay ilk dozu devlet yapıyor diğer dozu karşılamıyor mesela onu 48. ayda kendimiz alıp yaptırıcaz mecbur çünkü tam koruma için tamamlamak zorundayız. Yok ne ateş ne huysuzluk hiç bir şey olmadı. Ben de Ekin i sokmuyorum ama biz çalışıyoruz falan yine risk mevcut diye içime sinmedi yaptırdım
Umarim bizde de bir şey olmaz o zamanDevlet yapıyor aile hekimi 9.ay aşısını canım. Ben yaptırdım bir yan etkisini de görmedim.
hayır asla vermemen gereken bir ürün, ağır toksik metaller içeriyorKızlar bebişlere ton balığı verebiliyor muyduk?
kesinlikle hastalıktansa 1-2 gün aşı huysuzluğu çekmeye razıyımAa su cicegini de bilmiyorum sen yazmasan hiç haberim olmicak 2.dozdanbiz de ayin 5inde gidicez az kaldi çalışmasan bile yaptirman en iyisi etraf hastalik dolu. O corona'dan sonra ben düşünmeden yaptiririm hastalik çok zor
Resmen hepsini yasamıssınız canım. Evet yaa ıstahsızlık cok zor oluyorDişle alakası varmış canım dişleri çıkarken resmen
2 hafta da İştahsızlık, huzursuzluk, uyku problemi, mide bulantısı, kusma, pişik, her şeyi ağza sokma, kulakları kaşıma hepsini yaşadım. Sonunda patladı da düzene girdi çocuk biraz daha iyi. İştahı yerinde olsun ateşi olmasın bana yeter ateş olmadı ama iştahsızlıkta kötü 2 kaşık yese kusuyordu. Alya aynı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?