2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda toparlar inşallah ekinkuşum. Ateşi çıkmaz inşallah

Cnm uyanıklık süresini aşınca vücutları stres ve adrenalin hormonu salgılıyormuş ondan öyle enerji geliyormuş, mesela benimkinin uyanıklık süresi 3.5 saat geçirirsem o süreyi deli fişek oluyor
Ayy Niye açıyorlar ne gerek var strese adrenaline Tatlı tatlı uyumak varken

Kızlar bu arada migros marka kasar peyniri ve dil peynirinde koruyucu yok aklinizda olsun ben onlardan veriyorum
Ben de dil peynirini aldım geçen gün canım onu vermeye başladım.
İnstada bir sayfa var gidamuhendisianlatiyor oradan gördüm. Tuğba Parıltı hesap sahibinin adı

Besikte sallarken yuzustu dönüyor sonrada agliyor uyutmaya calisirken bide ters duz hareketlerle ugrasiorum bu bebeklerin her donemi ne kadar zor ya

Aa gectı mı kusması. Dısten kusma da ılk defa duyuyorum. Buyuk oglumun 1 ay sonra cıkmıstı canım

Kizlar bebekleriniz oyun havuzlarinda yada park yataklarin oyun alanlarinda oynuyorlarmi? Sizce alinirmi ne dusunuyosunuz?

Besikte sallarken yuzustu dönüyor sonrada agliyor uyutmaya calisirken bide ters duz hareketlerle ugrasiorum bu bebeklerin her donemi ne kadar zor ya
Evet cnm dönmek için uğraşıyorlar sonra da ağlıyorlar sürekli atakaları oluyor birisi bitiyor diğer başlıyor acaba kaç yaşına kadar devam edecek

Aa gectı mı kusması. Dısten kusma da ılk defa duyuyorum. Buyuk oglumun 1 ay sonra cıkmıstı canım
Dişle alakası varmış canım dişleri çıkarken resmen
2 hafta da İştahsızlık, huzursuzluk, uyku problemi, mide bulantısı, kusma, pişik, her şeyi ağza sokma, kulakları kaşıma hepsini yaşadım. Sonunda patladı da düzene girdi çocuk biraz daha iyi. İştahı yerinde olsun ateşi olmasın bana yeter ateş olmadı ama iştahsızlıkta kötü 2 kaşık yese kusuyordu. Alya aynı böyle

Canım bu konuda bizi hiç örnek alma 15 günde bir diş çıkartıyoruz biliyorsun

Hahaha yok kuzum 2 gündür iyi normale döndük şimdilik, atağı hafif atlatacağız gibi inşalla dinimiz amin
ohh çok sevindim canım bizim de diş geliyor yine modumuz düşük çok
Kizlar bebekleriniz oyun havuzlarinda yada park yataklarin oyun alanlarinda oynuyorlarmi? Sizce alinirmi ne dusunuyosunuz?
asla durmaz ki ayaklanan bebeyse hele hiç...

Aa su cicegini de bilmiyorum sen yazmasan hiç haberim olmicak 2.dozdan biz de ayin 5inde gidicez az kaldi çalışmasan bile yaptirman en iyisi etraf hastalik dolu. O corona'dan sonra ben düşünmeden yaptiririm hastalik çok zor

Aa su cicegini de bilmiyorum sen yazmasan hiç haberim olmicak 2.dozdan biz de ayin 5inde gidicez az kaldi çalışmasan bile yaptirman en iyisi etraf hastalik dolu. O corona'dan sonra ben düşünmeden yaptiririm hastalik çok zor
kesinlikle hastalıktansa 1-2 gün aşı huysuzluğu çekmeye razıyım

Resmen hepsini yasamıssınız canım. Evet yaa ıstahsızlık cok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…