2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar nasılsınız? Sevgili oğlum tutunup kalkıyor birden elleri bırakıyor sanırım tek başına dengede kalma denemeleri yapıyor ay yürüse de rahatlasak diyormuşum 8.aydan

Bir de odasını ayırdık biz. Yumuşak bir geçişle 1 yaşına kadar geçmiş olur... Bakıcı gelince odasında bakar inşallah ☺

Anladim, bize de 9.ayda gelin dediler de kan tahlili için diye düşünmüştüm yoksa aşı için miymiş 8 gün var daha gitmemize
Bizimki 8. Ayda kan tahlili yaptı 9 da kızamık aşısı var dedi canım
Kızlar öğle aralarında yemek mi veriyorsunuz yoksa meyveli yoğurt falan mı
Sabah kahvaltı sonra öğlen çorba ya da yemek sonra yoğurt ve meyve şeklinde veriyorum akşamda yulaflı kayısı pişiriyorum öyle cok seviyor
Canım ben tahin vermedim bir iki defa tahin pekmeze minik ekmek bandırıp tadına baktırdım başka ne şekilde verebiliriz?
Ete başlıycam bugün inşşş. Yoğurdu da ancak meyveli yiyor sade yemiyor. Meyveli vereyim. Yumurtayı da çorbalara katayım ya da biraz zaman geçsin tekrar teklif edeyim.
Olsun yesin de meyveli yesin canım istersem yan yama koyup öyle de bir dene. Yavaş yavaş bir şekilde yer. Yumurtayı ben yoğurt çorbasına terbiye yapıp verdim öyle çok güzel yiyor omlet yaptım bir iki defa öyle yemedi ama yine deneyeceğim

Kızlar durumlar nasıl sizler bebişler nasıl? Uzun zamandır giremedim buralara bakamadım..
Benim kız 6sında 9 aylık olacak ama hala ayaklarını dik basmıyor ya. Sürekli çevremden gelen tepkileri püskürtmekteb de yoruldum. Doktora sordum öyle bi gelişim basamağımız yok dedi bizim için önemli olan 8. Ayda desteksiz oturması dedi. Ama insanlar hurafelerle dolu tarifler yapmak istiyorlar çocuğa. İçinizde bu durumda olan var mı? Yaptığı bi egzersiz vs birşey falan. Yürütece koyuyorum kendini iterek geziyor ama kucağa alıp ayaklarını dikmesini isteyince çekiyor ayaklarını oturmak istiyor

Kızlar ya demir damlası kullanıyorum newvit temiz içerik diye hem dişleri boyuyor hem de öğürüyor çocuk, başka marka yada yöntem ne önerirsiniz

Canım kıymaya bizimki de ilk başta böyle tepki verdi. Ben de çorbalarına katıp blender yaptım. Biraz öyle verdim sonrasında yavaş yavaş blender seviyesini düşürdüm. Şu an eti çok daha güzel yiyor kıymaya daha mesafeli mesela. Ete hiç böyle tepki vermedi.
Öğürdü diye vermekten vazgeçme büyüdüler epey, kıyma önemli artık

Cnm ilk denerken biseyle.karistirmadan ver bence. Tadini anlamasi acisindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…