200 derece fırında üstüne zeytinyağı gezdirip pişirdik canım bu kadar tam kaç dk da pişti hatırlamıyorum :)Nasıl canım detay yazar mısın
Dişler de zorluyor olabilir hepsi birbirine karışıyor resmenHâlâ devam ediyor canım. Gündüz gayet iyi ama gece tanıyamıyorum çocuğu
İlk başladığımız zaman düşerken kendini korumayı beceremiyordu. Sürekli yere kafasını vuracak gibi devriliyordu. Öğrenince kaldırdımAnladm cnm bende bi alsammi diye dusunmustum ama vazgectim suan tesekkurler. Yun yorgani soguk diye mi kapladiydin cnm bizim ev sicak ya:)
ben 7. Ayda başlamıştım. Doktor tavsiyesi ile. Asla blender ve süzgeç kullanmadım. Hep çatalla ezdim. İlk zamanlar öğürdü ama uzun sürmedi.Kizlar puturlu vermeye baslayabilirmiyim artik? Surekli oguruyor ama zorlasammi acaba?
Bizimki hep yere kut diye vuruyor ya bisi olurmu ki? :)İlk başladığımız zaman düşerken kendini korumayı beceremiyordu. Sürekli yere kafasını vuracak gibi devriliyordu. Öğrenince kaldırdım
Ufak ufak başla canımKizlar puturlu vermeye baslayabilirmiyim artik? Surekli oguruyor ama zorlasammi acaba?
Başlayabilirsin canım, bana bir arkadaşım başta öğürecek ama blender yapma bilmediği bir şey zamanla alışacak dedi bende öyle yaptım şu an daha iyiKizlar puturlu vermeye baslayabilirmiyim artik? Surekli oguruyor ama zorlasammi acaba?
Bizimki 8. Ayda kan tahlili yaptı 9 da kızamık aşısı var dedi canımAnladim, bize de 9.ayda gelin dediler de kan tahlili için diye düşünmüştüm yoksa aşı için miymiş8 gün var daha gitmemize
Sabah kahvaltı sonra öğlen çorba ya da yemek sonra yoğurt ve meyve şeklinde veriyorum akşamda yulaflı kayısı pişiriyorum öyle cok seviyorKızlar öğle aralarında yemek mi veriyorsunuz yoksa meyveli yoğurt falan mı
Canım ben tahin vermedim bir iki defa tahin pekmeze minik ekmek bandırıp tadına baktırdım başka ne şekilde verebiliriz?Canım bence de daha protein ağırlıklı gitmelisin, meyve ve lifli sebzeler kilo aldırmaz zaten pek. Kıymayı iyice pişirip yoğun kıvamlı çorbasına koyup mama gibi yedirebilirsin mesela. Ya da kuzu etini düdüklüde 1 saat haşla minik minik tift yine çorbasına koy. Yemeklerine kıyma-et ilave edersen farkı görürsün bence. Bir de muz-tahin-ceviz-bebe bisküvisi eklediğin muhallebi yapabilirsin bunlar da kalorisi yüksek gıdalar
Olsun yesin de meyveli yesin canım istersem yan yama koyup öyle de bir dene. Yavaş yavaş bir şekilde yer. Yumurtayı ben yoğurt çorbasına terbiye yapıp verdim öyle çok güzel yiyor omlet yaptım bir iki defa öyle yemedi ama yine deneyeceğimEte başlıycam bugün inşşş. Yoğurdu da ancak meyveli yiyor sade yemiyor. Meyveli vereyim. Yumurtayı da çorbalara katayım ya da biraz zaman geçsin tekrar teklif edeyim.
Mesajı yazalı bir ay olmuş ama yine de cevap vereyim ikincisinden cevap gelmesi. Normal olunca cevap gelmiyor zaten sizde durum nedir?Sonrakinde normal çıktı değil mi canım? Beni de sağlık ocağından aradılar, yüksek gelmiş değer, tekrar istediler aklım çıktı
Valla sorma baya büyüdü de dişleri şimdi yine salyalı diş gelecek ama nereden gelecek daha bulamadımSenın kızın agzı artık bebek agzı degıl cocuk agzı olmus desene
Canım kıymaya bizimki de ilk başta böyle tepki verdi. Ben de çorbalarına katıp blender yaptım. Biraz öyle verdim sonrasında yavaş yavaş blender seviyesini düşürdüm. Şu an eti çok daha güzel yiyor kıymaya daha mesafeli mesela. Ete hiç böyle tepki vermedi.Bende kuzu kıyma aldımMelodiminEsi tavada çevirdim soğan ile kavurdum ve patates püresi ile verdim o kadar çok öğürdü ki en sonunda kustu , hiç bi gıdaya böyle tepki vermemişti başka napsam ki kıymayı ya
BestironKızlar ya demir damlası kullanıyorum newvit temiz içerik diye hem dişleri boyuyor hem de öğürüyor çocuk, başka marka yada yöntem ne önerirsiniz
Sidefer kullaniyorum cnm memnunumKızlar ya demir damlası kullanıyorum newvit temiz içerik diye hem dişleri boyuyor hem de öğürüyor çocuk, başka marka yada yöntem ne önerirsiniz
Cnm ilk denerken biseyle.karistirmadan ver bence. Tadini anlamasi acisindan.Bende kuzu kıyma aldımMelodiminEsi tavada çevirdim soğan ile kavurdum ve patates püresi ile verdim o kadar çok öğürdü ki en sonunda kustu , hiç bi gıdaya böyle tepki vermemişti başka napsam ki kıymayı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?