2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
sabahtan şu zamana kadar aralıksız bakıyorum zaten kene gibi yapışık geziyoruz birbirimize 5 dk hoppalaya oturttum kahve içip instagramda takilayim dedim önüme çıkana bak vicdan azabi gibi bu ne şimdi

Eklentiler

• Screenshot_20231128_154120_Instagram.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 56
sabahtan şu zamana kadar aralıksız bakıyorum zaten kene gibi yapışık geziyoruz birbirimize 5 dk hoppalaya oturttum kahve içip instagramda takilayim dedim önüme çıkana bak vicdan azabi gibi bu ne şimdi
anneler hiç dinlenmesin hiç nefes almasın hep suçlu hissettirme çabası bebeğin bağımsız olarak oynamasi da gelişimi için önemli bence ya hep anne ile oyun oynamasi ne kadar sağlıklı olur ? Zaten hiç kimse bebeği kenara koyup 7/24 telefonla oynamaz ki

Sayfaya uzun zamandır girmiyorum ne güzel ek gıdalar diş çıkarmalar havada uçuşuyor. Rabbim hepimizin evladını hayırlı eylesin
Malum bizde ek gıdaya geçtik uzun zaman önce lekeli kıyafetlerimiz var. Bir türlü çıkmıyor lekeleri.
Bildiğiniz etkili leke çıkarıcı var mı kızlar?

Kahvaltıda severek yiyor bizimki bakalım şimdilik ama migrosun orgu peyniri yok galiba onu bulamadım canim
Ona bakmadım canım pınar labne, sek kaşar, bahçıvan süzme peynir, Migros dil peynir bunları denettim. Kaşarla süzme peyniri sen önermiştin

Kızlar kızlaaaar bebeğe özel tek adet kuzu pirzolayı nasıl yumuşacık pişirebilirim? Airfryer yok.

Benimde kızım yumurta yemiyordu. Bir gün peynir ve yoğurt ile karıştırmak aklıma geldi. Öyle verince hepsini yedi. O gün bugündür böyle yapıyorum.

Kizlar bebekleriniz oyun havuzlarinda yada park yataklarin oyun alanlarinda oynuyorlarmi? Sizce alinirmi ne dusunuyosunuz?
Benim her ikiside var ama asla durmadı. Ben zaten artık evin içinde emekleyerek beni takip etmesine ve yerde oynamasına izin veriyorum. Sadece tırmanmak istediği zaman müdahale ediyorum. Gözüm hep üstünde. Bu sayede kendine güveni geldi. Neredeyse yürüme noktasında. 16 mart doğumlu. Tabi ilk olarak tüm salonu yün yorganla kaplayarak başlamıştım.

Anladm cnm bende bi alsammi diye dusunmustum ama vazgectim suan tesekkurler. Yun yorgani soguk diye mi kapladiydin cnm bizim ev sicak ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…