Senın kızın agzı artık bebek agzı degıl cocuk agzı olmus deseneCanım bu konuda bizi hiç örnek alma 15 günde bir diş çıkartıyoruz biliyorsun
Kahvaltıda severek yiyor bizimki bakalım şimdilikBen de dil peynirini aldım geçen gün canım onu vermeye başladım.
İnstada bir sayfa var gidamuhendisianlatiyor oradan gördüm. Tuğba Parıltı hesap sahibinin adı
Sağol canımhayır asla vermemen gereken bir ürün, ağır toksik metaller içeriyor
Bi heves unigo aldım ve kaldırdım malesef :/Kizlar bebekleriniz oyun havuzlarinda yada park yataklarin oyun alanlarinda oynuyorlarmi? Sizce alinirmi ne dusunuyosunuz?
anneler hiç dinlenmesin hiç nefes almasın hep suçlu hissettirme çabasısabahtan şu zamana kadar aralıksız bakıyorum zaten kene gibi yapışık geziyoruz birbirimize5 dk hoppalaya oturttum kahve içip instagramda takilayim dedim önüme çıkana bak vicdan azabi gibi bu ne şimdi
Ona bakmadım canım pınar labne, sek kaşar, bahçıvan süzme peynir, Migros dil peynir bunları denettim. Kaşarla süzme peyniri sen önermiştinKahvaltıda severek yiyor bizimki bakalım şimdilikama migrosun orgu peyniri yok galiba onu bulamadım canim
Benim oğlanın diş hakkını mı aldınız ne yaptınız???Canım bu konuda bizi hiç örnek alma 15 günde bir diş çıkartıyoruz biliyorsun
Fırında pişirdik bizKızlar kızlaaaar bebeğe özel tek adet kuzu pirzolayı nasıl yumuşacık pişirebilirim? Airfryer yok.
Ona bakmadım canım pınar labne, sek kaşar, bahçıvan süzme peynir, Migros dil peynir bunları denettim. Kaşarla süzme peyniri sen önermiştin
Nasıl canım detay yazar mısınFırında pişirdik biz
Hâlâ devam ediyor canım. Gündüz gayet iyi ama gece tanıyamıyorum çocuğuAycoregi1 canım naber nasıl oldu uyku durumları ? bizim düzelmeye başladı çok şükür uykuya direnmiyor artık
Benimde kızım yumurta yemiyordu. Bir gün peynir ve yoğurt ile karıştırmak aklıma geldi. Öyle verince hepsini yedi. O gün bugündür böyle yapıyorum.Bence bu beslenme protein açısından eksik kalıyor et ( kuzu kıyma, tiftiklenmiş kuzu incik vs.) ve yoğurt, peynir vermen iyi olabilir. Yumurtayı benim oğlum da sadece meyveli pancake içinde yiyor alerjiden emin değilsen tekrar dene bence çok faydalı çünkü, sürekli irmik yerine bir gün tam buğday unu bir gün yulaf unu gibi çeşitlendirebilirsin. Çorbalarına kemik suyu katabilirsin daha besleyici olur.
Benim her ikiside var ama asla durmadı. Ben zaten artık evin içinde emekleyerek beni takip etmesine ve yerde oynamasına izin veriyorum. Sadece tırmanmak istediği zaman müdahale ediyorum. Gözüm hep üstünde. Bu sayede kendine güveni geldi. Neredeyse yürüme noktasında. 16 mart doğumlu. Tabi ilk olarak tüm salonu yün yorganla kaplayarak başlamıştım.Kizlar bebekleriniz oyun havuzlarinda yada park yataklarin oyun alanlarinda oynuyorlarmi? Sizce alinirmi ne dusunuyosunuz?
Anladm cnm bende bi alsammi diye dusunmustum ama vazgectim suan tesekkurler. Yun yorgani soguk diye mi kapladiydin cnm bizim ev sicak ya:)Benim her ikiside var ama asla durmadı. Ben zaten artık evin içinde emekleyerek beni takip etmesine ve yerde oynamasına izin veriyorum. Sadece tırmanmak istediği zaman müdahale ediyorum. Gözüm hep üstünde. Bu sayede kendine güveni geldi. Neredeyse yürüme noktasında. 16 mart doğumlu. Tabi ilk olarak tüm salonu yün yorganla kaplayarak başlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?