Alıştırsan iyi olur canım ilerde zorlanır diyorlarKizlar puturlu vermeye baslayabilirmiyim artik? Surekli oguruyor ama zorlasammi acaba?
Canım bestiron kullanıyorum ben memnunuz ona da bak istersenKızlar ya demir damlası kullanıyorum newvit temiz içerik diye hem dişleri boyuyor hem de öğürüyor çocuk, başka marka yada yöntem ne önerirsiniz
Bakalım biz ne zaman silinecegiz listedenBenı dıssızler grupundan sılın lutfen dısımız cıkmıs dıger bebek arkadaslara basarlar dilerim
Çözümlerimiz aynıBütün bitkileri balkona aldım
Bütün bitkilere veda ettimBütün bitkileri balkona aldım
Lütfen beni yalnız bırakma kadim dostumBakalım biz ne zaman silinecegiz listeden
Çok bırakacak gibi durmuyoruz canımLütfen beni yalnız bırakma kadim dostum
Şunun şurasında ne kaldı canımÇok bırakacak gibi durmuyoruz canımyaşında çıkartırlar belki
Ortadan kaldirmakKızlar bizim kız saksıdaki toprağı keşfetti, önerisi olan var mı? Dev bir bitkimiz var, saksısı da kocaman. Arada da yapraklara dalıyor
Doktorunuz agzına bakıp ne zaman cıkaracagını soylemıyor mu. Ben bu aya hazırlıklıydımÇok bırakacak gibi durmuyoruz canımyaşında çıkartırlar belki
Söylüyor tabi, diyor ki daha bir süre gelmezDoktorunuz agzına bakıp ne zaman cıkaracagını soylemıyor mu. Ben bu aya hazırlıklıydımdoktorumuz soylemıstı 1 aya cıkar dıye
Yaa nereye yolladınBütün bitkilere veda ettim
Ne güzel manzaran var, hayırlısı ile bir gün bana da nasip olsunBizim debotanik bahçe
Eşe dostaYaa nereye yolladın
Her kelimesi benim içinde geçerli. Asla tek durmuyor babasının kucağında bile bana bakıp ağlıyor beni al diyeAynen 2 saat bile uyumamistir bugun. Benimkide o oyun oynicak bende yaninda olcam hatta arada bakio bana yannindamiyim diye:))) kiz valla çalışmayı ozledim biliyomusun. Gecen kuafore gittim eve tek basima yuruyordum inanirmisin tek basima yurumeyi ozlemisim ya ahahahahaha
Daha güzelleri olsun inşallahNe güzel manzaran var, hayırlısı ile bir gün bana da nasip olsun
Eşe dostaçok severim oysaki, renk renk çiçeklerim vardı hele tesbih çiçeğime aşırı üzüldüm
Bütün bitkileri balkona aldım
Ortadan kaldirmakbütün sehpalari dekorasyon esylarini kaldirdim ortadan aksi halde önüne geçmek imkansiz
Tamam canım deneyeceğim@
Canım ben irmiği pişirip içine katıyorum tahini, ceviz de rendeliyorum içine
Allah yardımcınız olsun güzel anneler,gerçekten sizin yaptığınızı benim diyen kadın yapamazYardımsız çocuk bakmak çok zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?