2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar geceden beri minoşun ateşi var uyuyamıyor uyuyuncada sıcrayarak kalkıyor atesten mi bu dr gittik geldik enfeksiyondan süphelendi

Selam kızlar yapıp buzluğa atmalık güzel bebek köftesi tarifiniz varsa alırım.

Her kelimesi benim içinde geçerli. Asla tek durmuyor babasının kucağında bile bana bakıp ağlıyor beni al diye psikolojik baskıya maruz kalıyorum. Evdeyim YDS ye çalışayım biraz dedim hayal oldu uyutmaya başlamam uyutmam yerine koymam toplam 40 dk tutuyor yerine koyuncada uyanıyor bitti bir öğünlük uyku serüveni. Ben nasıl dinlenicem hiç bilmiyorum çok yorgunum her anlamda. Geçen eşim okuldan geldi yedirmiştim uyutmuştum eşime dedim ben çıkıyorum yakındaki kafede bir kahve içip gelicem elim kolum boş istiyorum kafamı ve sessizliği dinlemek istiyorum dedim çıktım tam kafeye girecem aradı çabuk gel uyandı susturamıyorum diye ben gelemem siz gelin dedim çocuğu aldı geldi 15 dk da olsa elim kolum boşta oturdum ya ohhhhh be dedim geldiler hiç durur mu kıyamet kopardı kafede ağlıyor bağırıyor. Kahveler yarım kaldı eve döndük tabi acilen. Sincap asla dışarıyı ve bebek arabasını sevmiyor dışarda da bize kök söktürüyor oh be döktüm içimi biraz.

Bütün bitkileri balkona aldım

Ortadan kaldirmak bütün sehpalari dekorasyon esylarini kaldirdim ortadan aksi halde önüne geçmek imkansiz

Kızlar benim bütün çiçekler balkondadır zaten ama bu evin demirbaşı gibi kocaman bir deve tabanı çeşiti. Balkona koyarsam ölür heralde acaba saksı üzeri kapamaya aparat var mıdır? Ya da kendim bir şeyler ayarlayayım..

Aslında ben bebeğin eve uyumundan yanayım, ama bazen olmuyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…