2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim annem bebek daha 4 aylikken ayaklarinin ustunde tutturmaya calisirdi:) bende anlam veremezdim yani ne gerek var diye. Simdi cok guzel duruyor ayaklarinin ustunde belki onun etkisi vardir bilemiyorum ama yurutecde yuruyemiyor henuz.

Ete başlıycam bugün inşşş. Yoğurdu da ancak meyveli yiyor sade yemiyor. Meyveli vereyim. Yumurtayı da çorbalara katayım ya da biraz zaman geçsin tekrar teklif edeyim.
Cnm ben bazen corbasiyla yogurdunu karistiriyorum sadece meyveli vermek iatemezsen yemekleriyle de karistirip verebilirsin.

Ay eti nasıl yiyecek ki nasıl veriyorsun

Kizlar ben cok yoruluyorum ya ev isleri bi yandan bebek artik cok hareketli eskisi kadar da uyumuyor. Gercekten her sabah uyandigimda allahim genemi ayni seyler diyerek uyaniyorum:)) bi banyo yaptiriyorum her yer batiyor yemek yapiyorum mutfak batiyor:) kendim ayak ustu hep.bisiler atiyorum agzima. Ya bi allahin kulu gelse yardim etse cok mu zor ya:)) esim desen sabah bi cikiyo gecenin bi saati geliyo eve destek almadan buyutmek dayanilacak gibi degil ya.

Benim eşim yardımcı erken geliyor eve de ama onun haricinde yorulmak noktasında aynı durumdayım hatta tam onu yazacaktım bugün 45 dklık 2 uyku yaptı ya iyice azaldı gündüz uykusu , yanımda bile durmak istemiyor illa kucağımda duracak, çalışırken böyle yorulmuyordum ya

Aynen 2 saat bile uyumamistir bugun. Benimkide o oyun oynicak bende yaninda olcam hatta arada bakio bana yannindamiyim diye:))) kiz valla çalışmayı ozledim biliyomusun. Gecen kuafore gittim eve tek basima yuruyordum inanirmisin tek basima yurumeyi ozlemisim ya ahahahahaha

Korkuyordur bence yapamamasından değil. Valla insanlardan gına geldi gerçekten. Üstüne vazife olmayan şeylere karışma konusunda bizim ülke açık ara bayrak taşır yani. Tek amaç moral bozmak, modu düşürmek yürüme arkadaşı alabilirsin, ilgisini çekecektir.

Uyy kıyamam ben Ekinciğime, inşallah hemencik atlatır tatlı kuzum
Geçmiş olsun canım… herkes iyi sanırım hemen hemen grupta. Bebekler değilken bir iyi bir huzursuz bi hasta. Düşe kalka büyütüyoruz işte
Vallahi düşe kalka duvardan duvara kafaları vura vura büyütüyoruz
İyileştiniz mi tamamen?
Valla arkadaşım antibiyotiğimiz bitti. Şükür oğluş şuan iyi gibi

Ama o kadar tecrübesizim ki. Bebeğim her hastalandığında bu sürekli suratıma çarpıyor. Benim oğlum kulak enfeksiyonu olduğu anlaşılmadan tam 10 gün önce doktora götürdüm. Doktor herşey yolunda dedi. 10 gün sonra ateş arttı. Ben herşey yolunda dendiği için diş ağrısı var sanıyorum. Boşuna o ateşi evde düşürmeye çalıştım oğluma kulak ağrısı çektirdim. Kulakları kızarmış. Hiç aklıma gelmedi kulağına bakmak hiç anlamadım. Baksam o kırmızılığı görür müydüm onu da bilmiyorum Arada minik üşüme titremesi gibi bir titreme gelip gidiyordu o da enfeksiyonun kulağa indiğini gösterirmiş. Bunu da bilmiyordum. Kendime çok kızıyorum böyle olunca. Hiç anlamıyor muyum ben çocuğumun derdinden diye, anneliğimi sorguluyorum. Anlayacağınız kendimi berbat hissediyorum. eşim şehir dışında görevde annem yanımda ama tek ebeveyn olarak çocuk büyütmek o kadar zormuş ki. oğlumun hastalığının yanında bir de bu psikolojiyle sürekli ağlayıp durdum. Halinden anlayamıyorum, canı daha çok yanıyor diye

Ay inan aynı aynı benimki de, benim de o yürüyüşe ihtiyacım var inan hatırlamıyorum en son yalnız naptım

Kızlar bizim kız saksıdaki toprağı keşfetti, önerisi olan var mı? Dev bir bitkimiz var, saksısı da kocaman. Arada da yapraklara dalıyor

Ay eti nasıl yiyecek ki nasıl veriyorsun
Baya kendimize yaptığımız gibi et haşlama ya da yemeklerin içine kıyma değil de et katarak. İyice pişince çok güzel dağılıyor mutlaka dene. Tadından çok dokusuna göre kabul etmiyorlar sanırım kıymayı.
Ah canım kim yorulmuyor ki üstüne her gün okula gidiyorum ve arkamdan ağlayan, montumu giyinince ağlayan bir miniğim var. Akşam eve gel kendine yemek ona yemek derken tüm vücut iflas İmkanın varsa iki haftada ya da ayda bir detaylı temizlik için birini çağırsan?
Benı dıssızler grupundan sılın lutfen dısımız cıkmıs dıger bebek arkadaslara basarlar dilerim
Maşallah canım inci gibi dişleri olsun darısı başımıza
Canım çok normal değil mi tecrübesiziz zaten böyle böyle öğreneceğiz kendini boşa suçlama lütfen. Bir sonrakinde (inşallah olmaz ama) daha çabuk anlarsın bu sana tecrübe oldu işte. Senin varlığın, kokun ona yetiyor.
Eşinin olmayışı seni duygusal anlamda daha çok yoruyor canım haklısın bu konuda. Tek olmak zor. Annelerimiz iyi ki var elbette ama eş başka oluyor tabi

@ Canım ben irmiği pişirip içine katıyorum tahini, ceviz de rendeliyorum içine

Doğalgaz yakmaya da başlandı ya canım burun tıkanıklığı, geniz akıntısı bitmez artık. İnşallah bununla kalır sadece çok geçmiş olsun kuzucuğa

Yardımsız çocuk bakmak çok zor gerçekten

Doğalgaz yakmaya da başlandı ya canım burun tıkanıklığı, geniz akıntısı bitmez artık. İnşallah bununla kalır sadece çok geçmiş olsun kuzucuğa
Bizimde geniz akintisi devam ilac verdim ama gecmedi evde hava nemlendiricisi hep acik ama yinede ara ara horlar gibi ses cikartiyor:)) burnuna nazalnem damla damlatiyorum aspire ettikten sonra ama yinede etki etmiyor demekki.

sabahtan şu zamana kadar aralıksız bakıyorum zaten kene gibi yapışık geziyoruz birbirimize 5 dk hoppalaya oturttum kahve içip instagramda takilayim dedim önüme çıkana bak vicdan azabi gibi bu ne şimdi
Ahahaha her türlü vicdan azabı çektirilir bizde kene gibi yapışık geziyoruz daima paçamda canım oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…