Benim annem bebek daha 4 aylikken ayaklarinin ustunde tutturmaya calisirdi:) bende anlam veremezdim yani ne gerek var diye. Simdi cok guzel duruyor ayaklarinin ustunde belki onun etkisi vardir bilemiyorum ama yurutecde yuruyemiyor henuz.Kızlar durumlar nasıl sizler bebişler nasıl? Uzun zamandır giremedim buralara bakamadım..
Benim kız 6sında 9 aylık olacak ama hala ayaklarını dik basmıyor ya. Sürekli çevremden gelen tepkileri püskürtmekteb de yoruldum. Doktora sordum öyle bi gelişim basamağımız yok dedi bizim için önemli olan 8. Ayda desteksiz oturması dedi. Ama insanlar hurafelerle dolu tarifler yapmak istiyorlar çocuğa. İçinizde bu durumda olan var mı? Yaptığı bi egzersiz vs birşey falan. Yürütece koyuyorum kendini iterek geziyor ama kucağa alıp ayaklarını dikmesini isteyince çekiyor ayaklarını oturmak istiyor
Cnm ben bazen corbasiyla yogurdunu karistiriyorum sadece meyveli vermek iatemezsen yemekleriyle de karistirip verebilirsin.Ete başlıycam bugün inşşş. Yoğurdu da ancak meyveli yiyor sade yemiyor. Meyveli vereyim. Yumurtayı da çorbalara katayım ya da biraz zaman geçsin tekrar teklif edeyim.
Ay eti nasıl yiyecek ki nasıl veriyorsunCanım kıymaya bizimki de ilk başta böyle tepki verdi. Ben de çorbalarına katıp blender yaptım. Biraz öyle verdim sonrasında yavaş yavaş blender seviyesini düşürdüm. Şu an eti çok daha güzel yiyor kıymaya daha mesafeli mesela. Ete hiç böyle tepki vermedi.
Öğürdü diye vermekten vazgeçme büyüdüler epey, kıyma önemli artık
Benim eşim yardımcı erken geliyor eve de ama onun haricinde yorulmak noktasında aynı durumdayım hatta tam onu yazacaktım bugün 45 dklık 2 uyku yaptı ya iyice azaldı gündüz uykusu , yanımda bile durmak istemiyor illa kucağımda duracak, çalışırken böyle yorulmuyordum yaKizlar ben cok yoruluyorum ya ev isleri bi yandan bebek artik cok hareketli eskisi kadar da uyumuyor. Gercekten her sabah uyandigimda allahim genemi ayni seyler diyerek uyaniyorum:)) bi banyo yaptiriyorum her yer batiyor yemek yapiyorum mutfak batiyor:) kendim ayak ustu hep.bisiler atiyorum agzima. Ya bi allahin kulu gelse yardim etse cok mu zor ya:)) esim desen sabah bi cikiyo gecenin bi saati geliyo eve destek almadan buyutmek dayanilacak gibi degil ya.
Aynen 2 saat bile uyumamistir bugun. Benimkide o oyun oynicak bende yaninda olcam hatta arada bakio bana yannindamiyim diye:))) kiz valla çalışmayı ozledim biliyomusun. Gecen kuafore gittim eve tek basima yuruyordum inanirmisin tek basima yurumeyi ozlemisim ya ahahahahahaBenim eşim yardımcı erken geliyor eve de ama onun haricinde yorulmak noktasında aynı durumdayım hatta tam onu yazacaktım bugün 45 dklık 2 uyku yaptı ya iyice azaldı gündüz uykusu , yanımda bile durmak istemiyor illa kucağımda duracak, çalışırken böyle yorulmuyordum ya
Korkuyordur bence yapamamasından değil. Valla insanlardan gına geldi gerçekten. Üstüne vazife olmayan şeylere karışma konusunda bizim ülke açık ara bayrak taşır yani. Tek amaç moral bozmak, modu düşürmekKızlar durumlar nasıl sizler bebişler nasıl? Uzun zamandır giremedim buralara bakamadım..
Benim kız 6sında 9 aylık olacak ama hala ayaklarını dik basmıyor ya. Sürekli çevremden gelen tepkileri püskürtmekteb de yoruldum. Doktora sordum öyle bi gelişim basamağımız yok dedi bizim için önemli olan 8. Ayda desteksiz oturması dedi. Ama insanlar hurafelerle dolu tarifler yapmak istiyorlar çocuğa. İçinizde bu durumda olan var mı? Yaptığı bi egzersiz vs birşey falan. Yürütece koyuyorum kendini iterek geziyor ama kucağa alıp ayaklarını dikmesini isteyince çekiyor ayaklarını oturmak istiyor
Uyy kıyamam ben Ekinciğime, inşallah hemencik atlatır tatlı kuzumGünaydın canım Ekin de hafif hasta gibi. Üst iki diş uçları görünüyor baya zorladı günlerdir bağışıklık düşünce de heralde üşütme gibi oldu geniz akıntısı var. Onu toparlamaya çalışıyorum ben de inşallah ateşe bulaşmadan atlatırız
Vallahi düşe kalka duvardan duvara kafaları vura vura büyütüyoruzGeçmiş olsun canım… herkes iyi sanırım hemen hemen grupta. Bebekler değilken bir iyi bir huzursuz bi hasta. Düşe kalka büyütüyoruz işte
Valla arkadaşım antibiyotiğimiz bitti. Şükür oğluş şuan iyi gibiİyileştiniz mi tamamen?
Bestiron iyi bir seçenek. Dr bize önerdi demirini de yükseltti bizim kızınKızlar ya demir damlası kullanıyorum newvit temiz içerik diye hem dişleri boyuyor hem de öğürüyor çocuk, başka marka yada yöntem ne önerirsiniz
Ay inan aynı aynı benimki de, benim de o yürüyüşe ihtiyacım var inan hatırlamıyorum en son yalnız naptımAynen 2 saat bile uyumamistir bugun. Benimkide o oyun oynicak bende yaninda olcam hatta arada bakio bana yannindamiyim diye:))) kiz valla çalışmayı ozledim biliyomusun. Gecen kuafore gittim eve tek basima yuruyordum inanirmisin tek basima yurumeyi ozlemisim ya ahahahahaha
ara öğünlerde muhallebi tarzı yaptığımda üstüne döküyorum canım ben, ya da mesela cennet hurmasını ez üzerine dök verCanım ben tahin vermedim bir iki defa tahin pekmeze minik ekmek bandırıp tadına baktırdım başka ne şekilde verebiliriz?
Baya kendimize yaptığımız gibi et haşlama ya da yemeklerin içine kıyma değil de et katarak. İyice pişince çok güzel dağılıyor mutlaka dene. Tadından çok dokusuna göre kabul etmiyorlar sanırım kıymayı.Ay eti nasıl yiyecek ki nasıl veriyorsun
Ah canım kim yorulmuyor kiKizlar ben cok yoruluyorum ya ev isleri bi yandan bebek artik cok hareketli eskisi kadar da uyumuyor. Gercekten her sabah uyandigimda allahim genemi ayni seyler diyerek uyaniyorum:)) bi banyo yaptiriyorum her yer batiyor yemek yapiyorum mutfak batiyor:) kendim ayak ustu hep.bisiler atiyorum agzima. Ya bi allahin kulu gelse yardim etse cok mu zor ya:)) esim desen sabah bi cikiyo gecenin bi saati geliyo eve destek almadan buyutmek dayanilacak gibi degil ya.
Maşallah canım inci gibi dişleri olsunBenı dıssızler grupundan sılın lutfen dısımız cıkmıs dıger bebek arkadaslara basarlar dilerim
Canım çok normal değil mi tecrübesiziz zatenUyy kıyamam ben Ekinciğime, inşallah hemencik atlatır tatlı kuzum
Vallahi düşe kalka duvardan duvara kafaları vura vura büyütüyoruz
Valla arkadaşım antibiyotiğimiz bitti. Şükür oğluş şuan iyi gibi
Ama o kadar tecrübesizim ki. Bebeğim her hastalandığında bu sürekli suratıma çarpıyor. Benim oğlum kulak enfeksiyonu olduğu anlaşılmadan tam 10 gün önce doktora götürdüm. Doktor herşey yolunda dedi. 10 gün sonra ateş arttı. Ben herşey yolunda dendiği için diş ağrısı var sanıyorum. Boşuna o ateşi evde düşürmeye çalıştım oğluma kulak ağrısı çektirdim. Kulakları kızarmış. Hiç aklıma gelmedi kulağına bakmak hiç anlamadım. Baksam o kırmızılığı görür müydüm onu da bilmiyorumArada minik üşüme titremesi gibi bir titreme gelip gidiyordu o da enfeksiyonun kulağa indiğini gösterirmiş. Bunu da bilmiyordum. Kendime çok kızıyorum böyle olunca. Hiç anlamıyor muyum ben çocuğumun derdinden diye, anneliğimi sorguluyorum. Anlayacağınız kendimi berbat hissediyorum. eşim şehir dışında görevde annem yanımda ama tek ebeveyn olarak çocuk büyütmek o kadar zormuş ki. oğlumun hastalığının yanında bir de bu psikolojiyle sürekli ağlayıp durdum. Halinden anlayamıyorum, canı daha çok yanıyor diye
Bütün bitkileri balkona aldımKızlar bizim kız saksıdaki toprağı keşfetti, önerisi olan var mı? Dev bir bitkimiz var, saksısı da kocaman. Arada da yapraklara dalıyor
Canım ben irmiği pişirip içine katıyorum tahini, ceviz de rendeliyorum içineBizimki 8. Ayda kan tahlili yaptı 9 da kızamık aşısı var dedi canım
Sabah kahvaltı sonra öğlen çorba ya da yemek sonra yoğurt ve meyve şeklinde veriyorum akşamda yulaflı kayısı pişiriyorum öyle cok seviyor
Canım ben tahin vermedim bir iki defa tahin pekmeze minik ekmek bandırıp tadına baktırdım başka ne şekilde verebiliriz?
Olsun yesin de meyveli yesin canım istersem yan yama koyup öyle de bir dene. Yavaş yavaş bir şekilde yer. Yumurtayı ben yoğurt çorbasına terbiye yapıp verdim öyle çok güzel yiyor omlet yaptım bir iki defa öyle yemedi ama yine deneyeceğim
Doğalgaz yakmaya da başlandı ya canım burun tıkanıklığı, geniz akıntısı bitmez artık. İnşallah bununla kalır sadece çok geçmiş olsun kuzucuğaGünaydın canım Ekin de hafif hasta gibi. Üst iki diş uçları görünüyor baya zorladı günlerdir bağışıklık düşünce de heralde üşütme gibi oldu geniz akıntısı var. Onu toparlamaya çalışıyorum ben de inşallah ateşe bulaşmadan atlatırız
Yardımsız çocuk bakmak çok zor gerçektenKizlar ben cok yoruluyorum ya ev isleri bi yandan bebek artik cok hareketli eskisi kadar da uyumuyor. Gercekten her sabah uyandigimda allahim genemi ayni seyler diyerek uyaniyorum:)) bi banyo yaptiriyorum her yer batiyor yemek yapiyorum mutfak batiyor:) kendim ayak ustu hep.bisiler atiyorum agzima. Ya bi allahin kulu gelse yardim etse cok mu zor ya:)) esim desen sabah bi cikiyo gecenin bi saati geliyo eve destek almadan buyutmek dayanilacak gibi degil ya.
Bizimde geniz akintisi devam ilac verdim ama gecmedi evde hava nemlendiricisi hep acik ama yinede ara ara horlar gibi ses cikartiyor:)) burnuna nazalnem damla damlatiyorum aspire ettikten sonra ama yinede etki etmiyor demekki.Doğalgaz yakmaya da başlandı ya canım burun tıkanıklığı, geniz akıntısı bitmez artık. İnşallah bununla kalır sadece çok geçmiş olsun kuzucuğa
Ahahaha her türlü vicdan azabı çektirilirsabahtan şu zamana kadar aralıksız bakıyorum zaten kene gibi yapışık geziyoruz birbirimize5 dk hoppalaya oturttum kahve içip instagramda takilayim dedim önüme çıkana bak vicdan azabi gibi bu ne şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?