2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302

Geçmeyen inatçı ateş enfeksiyondur canım mutlaka.

Evet Papatya0593 antibiyotik kullanmalısın zaten kızarıklık görmüştü doktor. Başka türlü geçmez ki
Kızlar uzman kulak burun kızarmış dedi, illa kanda çıkmaz ki enfeksiyon dedi acilde ki öyle deyip kanı temiz diye antibiyotik verme demişti, antibiyotik kullan dedi vermeye başlayacağım çocuğum 3.günü ateşli halsiz ishal iştahsız muzu bile yemedi, kakayıda vereceğiz gene, yatarak emzirme dedi benim bebekte full memede uyuyor biliyorsunuz napacam bilmem ama içim rahatladı kızlar ateş sebepsiz olunca daha korktum niye düşmüyor diye, bide dolven verme ağır dedi mide kanaması yapıyor calpol ver dedi.

Canım gece gündüz uyumuyorsa açlıktan uyumuyor. Mama veriyormusun bilmiyorum ama doktorlarda söyler anne sütüne ek hazır mamada vermelisin.
Asla mamayı kabul etmiyor çok denedim kaç kutu mama attım Allah bilir. Çok sık uyanıyor gerçekten.

Cnm cok gecmis olsun

Aynen bende kestim onler dumduz apaci gibi oldu ahahahah o kestigim saclari sakliyorum ama:))
Ahaha ay evet apaçiye de benziyor ama gözüne giriyordu. Aman boşver böyle biraz da komik takılsınlarbenim çok az ya bi tutam oldu olmadı, nasıl saklasam bilemedim

Allah aşkına bu nedir ya her doktordan ayrı bir ses herkes ayrı telden çalmış. O mide kanaması yapar calpol astım yapar fitil daha beter derler eee napalım peki???
Kullan kuzum sen antibiyotiksiz geçmeyecek belli ki

Tarif mi verseniz artık bu kadar güzel oluyor madem Ben hiç balık çorbası yapmadım. Açıkçası önyargılıyım
Canim ben de çorba yapmiyorum. Firinda yapiyorum. En alta sogan halka şeklinde, üstüne patates yine aynı şekilde, sonra 1 dilim somon biraz da domates azicik da zeytinyagi üstüne döküp pişiriyorum firinda

Bizimde ateşlendi altı aylikken,sonra döküntü olunca geçti bize doktor altıncı hastalık geçirmiş dedi. Döküntüden sonra hastalık belli oluyormuş

Nasıl yapıyorsunuz çorbasını? Ben pişirip veriyorum öylece
Soğan patates havuç bal kabağı zeytinyağı somon. Hepsi pişince sebzeleri blender yapıyorum sonra yiyebilecegi kadar sebzeyi tabağa alıp somonu üzerine didikliyorum. Yemezse somonu da blender yap.

Allah aşkına bu nedir ya her doktordan ayrı bir ses herkes ayrı telden çalmış. O mide kanaması yapar calpol astım yapar fitil daha beter derler eee napalım peki???
Sorma canım ya acilde verdiler ilk zaten dolveni onu da yazan doktor zaten , kullanacağım canım ya bugün 3. Gün ve hala ateşi var ne bişey yedi çocuk kaç gündür ne bi mutlu oturdu, daha önce mesela bir iki kere ateşlendik ama düşünce bi daha çıkmadı o zaman calpol bile vermedim ama bu farklı anlayabiliyorum çocuğun halinden

Kızlar çocuk hala ateş düşürücü ile duruyor sonra etkisi geçince 38-5 a kadar çıkıyor ateş uzmana randevu aldım götüreceğim şimdi
Belli ki enfeksiyon var bence antibiyotik başlamalisin canım geç kalmadan. İnatçı ateş çok yıpratıcı oluyor.
Biz de ventolin kullandık ve doktor alerjik bünyesi olduğunu vs söyledi. Ama o zamanlar nerdeyse bir aydır aynı şeyleri yiyordu çocuk. Benin yüne, battaniye alerjim var mesela. Olabilir açıkçası
Ekin'in de alerjik bir bünyesi olduğunu düşünüyorum bende de astım başlangıcı gibi var toz deterjan,toz,polen,kedi tüyü en kötü olduklarım
Artık yorum yapamıyorum en basit ilaç parolun de yan etkilerinde ölümcül bir çok madde var ama mecbur kalınca içiyoruz. Bazi dr lar sırf konuşmak için konuşuyor gibi geliyor bazen bana. Biz de bayilmiyoruz ilaç vermeye de mecbur kalinca ne yapacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…