Teyzesi senin bakışın çok güzel keşke kalp koymadan da atabilsem yaramaz kızıKalbın arkasındakı kız cok guzel
Maşallah kilosu gayet güzel aslında. Naçizane tavsiyem pirinç unu verme, biz kendimize bile unu nadir kullanıyoruz. Gebelik öncesi ve gebelikten alışkanlıkYa şu an 10 aylık 9.3 kg. Ek gıdaya başladığımızdan beri hızlandı kilo alımı. Benim çocuklar gerçi fazla gelişikli olmuyor. İlk defa bu bebeğimde pirinç unu verdim tabularımı yıkıp zatenYulafla kalori yüklemesi yapayım olmadı
Oyyy sen ne tatlı bir kızçesinYarım saatte kan ter ve gözyaşı içinde çekilen 9.ay fotosualin 9 aylık teyzosları
Benimkide dogal pirinc unu ama kilo yapmiyorsa ne ise yariyor peki bu pirinc unu:))))Benimki de organik aynen
Ben de öyle normal olsun da kilolu olması şart değil8 buçuk aylık, toplasan beş kez anca unlu karışım yapmışımdırsağlıklı beslensin kafasında gidiyorum
İlk iki çocuğumda böyle şeylere çok takıyordum da bunda saldım artık biraz. Bizden geçti ya kaşarlandım üç oluncaMaşallah kilosu gayet güzel aslında. Naçizane tavsiyem pirinç unu verme, biz kendimize bile unu nadir kullanıyoruz. Gebelik öncesi ve gebelikten alışkanlık
Maşallah daha ne olsun gayet güzelBen de öyle normal olsun da kilolu olması şart değilkuzey de dün 9 aylik oldu 9.2 kilosu hep sebze meyve yulaf aksam yemegi ilerledim, muhallebi tarzi yapmadim yine de iyi böyle devam edicem
Hahahha çok güldüm yaİlk iki çocuğumda böyle şeylere çok takıyordum da bunda saldım artık biraz. Bizden geçti ya kaşarlandım üç olunca
Sadece kansizligina baktilar diger degerlere bakmadilar. Onlari da veriyorum her gun. Eskiden pek kahvalti vermiyordum 1 haftadir sebzeli yumurta ve peynir yiyoraa sağlık ocağında alıyorlar mıymış ? sanki geçen biri sağlık ocağında almıyorlar demişti. iyi bari ağlamıyorsa maşallahevet yediklerinin baya etkisi oluyordur inşallah böyle gider hep. bu arada yumurta, yoğurt ve peynir de b12 iyi çok yükseltiyor
Benimkide dogal pirinc unu ama kilo yapmiyorsa ne ise yariyor peki bu pirinc unu:))))
OhKalori işte temizinden. Glutenli unlar gibi bebeği rahatsız etmez sindirimi kolay. Sporcular sürekli tavuk pilav yerler ya kas yapmak için. Öyle düşün Sadece meyve vermek istemiyorum akşam öğününde. İki çay kaşığı pirinç unu ile muhallebi yapıyorum. İçine meyve tereyağ ve tahin ceviz yoğurt vs katıp yediyorum.
Yok ya saat 8.30da gece uykusuna geçiyor. 11 gibi uyku öğünü yapıyorum. Gece de 1 ya da 2 kere filan uyanıyor böyle olunca. Öğlen benim sebze ya da et zamanım. 3 ana veriyorum, araya zaman kalmıyor zaten.Ohgelsin delirmeceler uykuya kafa atmalar
Ben meyveyi ikindi ile veriyorum mesela, sen akşam veriyorsun.
Bu arada ben hâlâ iki ana bir ara öğün şeklinde gidiyorum yoksa benimki hiç emmez
işte hepsi fayda etmiştir. yok canım ben 2 ay sonra baktıracağım 1 yaş kontrolü ile hepsini aradan çıkarırızSadece kansizligina baktilar diger degerlere bakmadilar. Onlari da veriyorum her gun. Eskiden pek kahvalti vermiyordum 1 haftadir sebzeli yumurta ve peynir yiyoryogurdu da kendim yapip veriyorum zaten. Hastaneye gidim de diger degerleri nasil bilmiyorum ona göre eksik varsa ona yönelirim artik. Sen baktirdin mi?
Ya ek gıda ve emzirme meselesi beni çok streslere soktu ilk ikide. Bunda o kadar dert etmeyeceğim dedim kendim kendime. Yine de dengeli gitmeye çalışıyorum. Ha dert ettiğim şeyler var hala ama rahatlamaya çalışıyorumMaşallah daha ne olsun gayet güzelbenim de ölçtürmem lazım uzun zaman oluyor doktora gitmeyeli
Hahahha çok güldüm ya
9 aylik olunca saglik ocaginda bakiyorlar zaten az kalmişMaşallah daha ne olsun gayet güzelbenim de ölçtürmem lazım uzun zaman oluyor doktora gitmeyeli
Hahahha çok güldüm ya
Ay ekin 2 ay sonra 1 yaş oluyor o zamanişte hepsi fayda etmiştir. yok canım ben 2 ay sonra baktıracağım 1 yaş kontrolü ile hepsini aradan çıkarırız
Saglik ocaginda kan tahlilide yapiyorlarmi cnm 9cu ayda?9 aylik olunca saglik ocaginda bakiyorlar zaten az kalmiş
Ooo canım tabi sen tecrübelisinYa ek gıda ve emzirme meselesi beni çok streslere soktu ilk ikide. Bunda o kadar dert etmeyeceğim dedim kendim kendime. Yine de dengeli gitmeye çalışıyorum. Ha dert ettiğim şeyler var hala ama rahatlamaya çalışıyorumdüşünme kızım diyorum kendi kendime
Hayir azicik kan alip kansizligina bakiyorlar sadece komple kan tahlili yapmiyorlar. Yani bizde öyle oldu bir de kizamik aşısı oldu. Artik ne yaparsa yapma etme hayir demicekmişiz yoksa bizi ilerde yapacagi her seyde engel olarak görürmüş. Başına da bir şey gelirse 1.si ev kazasi olarak geçer ikincisi de ihmal diye uyardıSaglik ocaginda kan tahlilide yapiyorlarmi cnm 9cu ayda?
Sağlık ocağında alınan kanlar bekletiliyor bizim burda, saat 11 gibi laboratuvara gönderiliyor. Sonuçlara o nedenle güvenmiyorum. Doktoruna uğrarız9 aylik olunca saglik ocaginda bakiyorlar zaten az kalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?