2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Maşallah kilosu gayet güzel aslında. Naçizane tavsiyem pirinç unu verme, biz kendimize bile unu nadir kullanıyoruz. Gebelik öncesi ve gebelikten alışkanlık

8 buçuk aylık, toplasan beş kez anca unlu karışım yapmışımdır sağlıklı beslensin kafasında gidiyorum
Ben de öyle normal olsun da kilolu olması şart değil kuzey de dün 9 aylik oldu 9.2 kilosu hep sebze meyve yulaf aksam yemegi ilerledim, muhallebi tarzi yapmadim yine de iyi böyle devam edicem

Maşallah kilosu gayet güzel aslında. Naçizane tavsiyem pirinç unu verme, biz kendimize bile unu nadir kullanıyoruz. Gebelik öncesi ve gebelikten alışkanlık
İlk iki çocuğumda böyle şeylere çok takıyordum da bunda saldım artık biraz. Bizden geçti ya kaşarlandım üç olunca

Ben de öyle normal olsun da kilolu olması şart değil kuzey de dün 9 aylik oldu 9.2 kilosu hep sebze meyve yulaf aksam yemegi ilerledim, muhallebi tarzi yapmadim yine de iyi böyle devam edicem
Maşallah daha ne olsun gayet güzel benim de ölçtürmem lazım uzun zaman oluyor doktora gitmeyeli
İlk iki çocuğumda böyle şeylere çok takıyordum da bunda saldım artık biraz. Bizden geçti ya kaşarlandım üç olunca
Hahahha çok güldüm ya

Sadece kansizligina baktilar diger degerlere bakmadilar. Onlari da veriyorum her gun. Eskiden pek kahvalti vermiyordum 1 haftadir sebzeli yumurta ve peynir yiyor yogurdu da kendim yapip veriyorum zaten. Hastaneye gidim de diger degerleri nasil bilmiyorum ona göre eksik varsa ona yönelirim artik. Sen baktirdin mi?

Benimkide dogal pirinc unu ama kilo yapmiyorsa ne ise yariyor peki bu pirinc unu:))))
Kalori işte temizinden. Glutenli unlar gibi bebeği rahatsız etmez sindirimi kolay. Sporcular sürekli tavuk pilav yerler ya kas yapmak için. Öyle düşün Sadece meyve vermek istemiyorum akşam öğününde. İki çay kaşığı pirinç unu ile muhallebi yapıyorum. İçine meyve tereyağ ve tahin ceviz yoğurt vs katıp yediyorum.

Oh gelsin delirmeceler uykuya kafa atmalar
Ben meyveyi ikindi ile veriyorum mesela, sen akşam veriyorsun.
Bu arada ben hâlâ iki ana bir ara öğün şeklinde gidiyorum yoksa benimki hiç emmez

Oh gelsin delirmeceler uykuya kafa atmalar
Ben meyveyi ikindi ile veriyorum mesela, sen akşam veriyorsun.
Bu arada ben hâlâ iki ana bir ara öğün şeklinde gidiyorum yoksa benimki hiç emmez
Yok ya saat 8.30da gece uykusuna geçiyor. 11 gibi uyku öğünü yapıyorum. Gece de 1 ya da 2 kere filan uyanıyor böyle olunca. Öğlen benim sebze ya da et zamanım. 3 ana veriyorum, araya zaman kalmıyor zaten.

işte hepsi fayda etmiştir. yok canım ben 2 ay sonra baktıracağım 1 yaş kontrolü ile hepsini aradan çıkarırız

Maşallah daha ne olsun gayet güzel benim de ölçtürmem lazım uzun zaman oluyor doktora gitmeyeli

Hahahha çok güldüm ya
Ya ek gıda ve emzirme meselesi beni çok streslere soktu ilk ikide. Bunda o kadar dert etmeyeceğim dedim kendim kendime. Yine de dengeli gitmeye çalışıyorum. Ha dert ettiğim şeyler var hala ama rahatlamaya çalışıyorumdüşünme kızım diyorum kendi kendime

işte hepsi fayda etmiştir. yok canım ben 2 ay sonra baktıracağım 1 yaş kontrolü ile hepsini aradan çıkarırız
Ay ekin 2 ay sonra 1 yaş oluyor o zaman ne ara ya hiç hazır değilim hep beraber nerdeyse 2 sene geçirdik, hamilelik dönemini de sayarsak

Ooo canım tabi sen tecrübelisin şu an senin yaşadığın stresi bocalamayı ben yaşıyorum ilk bebe sorunsalı

Saglik ocaginda kan tahlilide yapiyorlarmi cnm 9cu ayda?
Hayir azicik kan alip kansizligina bakiyorlar sadece komple kan tahlili yapmiyorlar. Yani bizde öyle oldu bir de kizamik aşısı oldu. Artik ne yaparsa yapma etme hayir demicekmişiz yoksa bizi ilerde yapacagi her seyde engel olarak görürmüş. Başına da bir şey gelirse 1.si ev kazasi olarak geçer ikincisi de ihmal diye uyardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…