2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hamsi palamut hemen cıkıyor bunların kılcıgı

Hamsi, istavrit de kolay ayıklanıyor.

Suanlık iyiyiz ishal ve arada öksürük var
Kızlar da yazmıştır zaten. Patates, muz, pirinç, probiyotik damla, bol su. Öksürük için ilaçlı hava vermişti doktor ventolin ve cortair di sanırım ilaç almıyorsa bana pekmez öksürükte çok iyi gelir.
Hastalık süreci de sonrası da çok zor ya Allah kolaylık versin
Sudocrem kullaniyorum kizarikligi geciriyor bazen boynuna suruyorum orayida geciriyor
Şu an sudocrem kullanıyorum ben de. Ama içeriği daha temiz bir şey arıyorum açıkçası .
Ayyy darısı başıma lütfen. Bembeyaz görünüyor

Bepanthol baby bize en iyi gelen şuan için.
Bizimki de kalbim kadar beyaz görünüyor
Bepanthol not aldım bakalım
Canım dünden beri ateş yok hamdolsun ama aşırı huysuzluk ve ishal devam iştahsızlık devam bol bol su veriyorum, şükür ateşimiz düştü ama sanırım 1 haftayı geçer iyileşmesi
Canım ateş olmasın da iyileşmesi süreç alır tabi, az daha sabır
Bakma

Ayyyy maşallah tombişşş yanakları yerimmmm

Hamazinc kullanıyorum canım çok iyi geliyor
Oksizinc dokundu benimkine, o da çinko içerikli.

Ya yese vericem yemiyor ki

Ben de çok sevdim bu karışımı muhallebi deyince daha basit bir şey diye düşünmüştüm ama gerçekten güzel. Karadut özüyle karıştırıp veriyorum, meyvelerine katıyorum güzel oluyor

Kizlar canbebe gelmiş ya kullanan var mi bunu

Eklentiler

• Screenshot_20231206_235909_ebebek.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 56
Memeyi bugün sağdım bardakta verdim gene nazlandı ya çocuğun hiç iştahı kalmadı telde de dediler ki kilo vermiş canı sıkıldı eşimin
Zayifladi diyenler tetikte bekliyorlar emin ol bisey olsada zayifladi desek kafasindalar ahahahaha cocugun hicbiseyi olmasin annem istisnasiz her gordugunde zayiflamis diyor:) sikma canini cnm senin bebe kilosu iyiydi zaten hastalik sureci zor ama gecicek oyle bak duruma:)

Günaydın kızlar,

Hasta olanlara geçmiş olsun Biz de oğlum kızım ailecek hastayız. Kızım oldu sonra oğlum şimdi de ben... O kadar zor ki bebeklerimiz iyi dayanıyor Üstelik antibiyotik sonrasında 2 gün sonra hastalandı. Allah'tan ateşi yok ..

Bu kış zor geçecek çok belli ya

Banada her gördüğünde annem hareketleri çok geri şimdiye tutunup kalkması lazım diyor canım, hatta az yedir kilo aldı hareket yok diyor

Canım hasta olmamaları için neye dikkat etmemiz lazım ya 10 gündür evdeydik biz bi anne babamı gördü kimse hasta değil hastalandı, neden oldu diye merak ediyorum

Memeyi bugün sağdım bardakta verdim gene nazlandı ya çocuğun hiç iştahı kalmadı telde de dediler ki kilo vermiş canı sıkıldı eşimin
Telde görüp mü anlamışlar zayıfladığını?
Senin oğlan kaç kg canım? Yanlış hatırlamıyorsam kilosu gayet iyiydi. Zaten kilo bu hastalık dönemlerinde işe yarıyor.

Canım hasta olmamaları için neye dikkat etmemiz lazım ya 10 gündür evdeydik biz bi anne babamı gördü kimse hasta değil hastalandı, neden oldu diye merak ediyorum
Ben doktora çok sordum bunu. Biz ne yaptık da böyle hasta oldu bu çocuk, ne yapalım ne yapmayalım bundan sonrası için diye.
Sizin yaptınız bir şey yok virüs kaynaklı, eline aldığı her şeyi ağzına götürüyor artık. Ne kadar dikkat ederseniz edin olur demişti.
Burnunu günde 6-7 defa açıyorduk buna rağmen ciğerlerine indi. Siz elinizden geleni yapmışsınız dedi.
Bir yerde hasta olmaları da iyi canım. Ufak ufak geçirseler keşke. Okul döneminde zor hasta olurlar böylece ..

Tekrar geçmiş olsun

Kiz 5 saniyede cikti sonuc. Batman'da da öyleydi, sabahtan gidiyorduk ertesi güne cıkıyordu. Hizli bir test yapti ilk defa gördüm. Kani aldi bir seyin üstüne batirdi direkt sonuc çikti
Canım bu bahsettiğin şeker testi. Parmağından aldı di mi? Bu sadece şeker sonucu yani kansızlık vs. Göstermez Ekin'in de bakıldı buna sağlık ocağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…