Hamsi palamut hemen cıkıyor bunların kılcıgıYa kızlar sardalya aldım oğluma ama ana kemiği çıkarsam da minik minik kılçıklar kalıyor içinde ayıkla ayıkla bitmiyor, minicikler ama boğazını rahatsız edebilir, somon dışında kılçık ayıklaması zor olmayan hangi balık verilebilir?
Krize girdimFazla flaş tutmuşum emziğe, oda aydınlandı, çocuk madenci gibi ışığıyla parlıyor yatakta
Teşekkür ederiz teyzesiiiBakma
Ayyyy maşallah tombişşş yanakları yerimmmm
Hamazinc kullanıyorum canım çok iyi geliyor
Ahahaha harbi ben de şaşırdım resmen odayı aydınlatıyorFazla flaş tutmuşum emziğe, oda aydınlandı, çocuk madenci gibi ışığıyla parlıyor yatakta
Hamsi, istavrit de kolay ayıklanıyor.Ya kızlar sardalya aldım oğluma ama ana kemiği çıkarsam da minik minik kılçıklar kalıyor içinde ayıkla ayıkla bitmiyor, minicikler ama boğazını rahatsız edebilir, somon dışında kılçık ayıklaması zor olmayan hangi balık verilebilir?
Kızlar da yazmıştır zaten. Patates, muz, pirinç, probiyotik damla, bol su. Öksürük için ilaçlı hava vermişti doktor ventolin ve cortair di sanırımSuanlık iyiyiz ishal ve arada öksürük var
Şu an sudocrem kullanıyorum ben de. Ama içeriği daha temiz bir şey arıyorum açıkçası .Sudocrem kullaniyorum kizarikligi geciriyor bazen boynuna suruyorum orayida geciriyor
Bizimki de kalbim kadar beyaz görünüyorAyyy darısı başıma lütfen. Bembeyaz görünüyor
Bepanthol baby bize en iyi gelen şuan için.
Canım ateş olmasın daCanım dünden beri ateş yok hamdolsun ama aşırı huysuzluk ve ishal devam iştahsızlık devam bol bol su veriyorum, şükür ateşimiz düştü ama sanırım 1 haftayı geçer iyileşmesi
Oksizinc dokundu benimkine, o da çinko içerikli.Bakma
Ayyyy maşallah tombişşş yanakları yerimmmm
Hamazinc kullanıyorum canım çok iyi geliyor
Ya yese vericem yemiyor kiKızlar da yazmıştır zaten. Patates, muz, pirinç, probiyotik damla, bol su. Öksürük için ilaçlı hava vermişti doktor ventolin ve cortair di sanırımilaç almıyorsa bana pekmez öksürükte çok iyi gelir.
Hastalık süreci de sonrası da çok zor ya Allah kolaylık versin
Dogal pırınc unu kılo yapmıyor kı canım. Dogal olanından verıyorum ben. Makarnam lutfenın muhallebı karısımı var onu da cok sevdım cavdar unu, yulad unu, pırın unu buğday ruseymı var ıcınde cennet hurmalı yapıyorum cok sevıyor oglum
Canım inan benimki de bir hafta üzerine yemeye başladıYa yese vericem yemiyor ki
Ediyorum bakalım bir de 1 yasta kesicem sütten adam akıllı yiyemeden zırt pırt dis cıkarıp duruyo gına geldiCanım inan benimki de bir hafta üzerine yemeye başladısabır
Memeyi bugün sağdım bardakta verdim gene nazlandı ya çocuğun hiç iştahı kalmadı telde de dediler ki kilo vermiş canı sıkıldı eşiminCanım inan benimki de bir hafta üzerine yemeye başladısabır
Zayifladi diyenler tetikte bekliyorlar emin ol bisey olsada zayifladi desek kafasindalar ahahahaha cocugun hicbiseyi olmasin annem istisnasiz her gordugunde zayiflamis diyor:) sikma canini cnm senin bebe kilosu iyiydi zaten hastalik sureci zor ama gecicek oyle bak duruma:)Memeyi bugün sağdım bardakta verdim gene nazlandı ya çocuğun hiç iştahı kalmadı telde de dediler ki kilo vermiş canı sıkıldı eşimin
Banada her gördüğünde annem hareketleri çok geri şimdiye tutunup kalkması lazım diyor canım, hatta az yedir kilo aldı hareket yok diyorZayifladi diyenler tetikte bekliyorlar emin ol bisey olsada zayifladi desek kafasindalar ahahahaha cocugun hicbiseyi olmasin annem istisnasiz her gordugunde zayiflamis diyor:) sikma canini cnm senin bebe kilosu iyiydi zaten hastalik sureci zor ama gecicek oyle bak duruma:)
Canım hasta olmamaları için neye dikkat etmemiz lazım ya 10 gündür evdeydik biz bi anne babamı gördü kimse hasta değil hastalandı, neden oldu diye merak ediyorumGünaydın kızlar,
Hasta olanlara geçmiş olsunBiz de oğlum kızım ailecek hastayız. Kızım oldu sonra oğlum şimdi de ben... O kadar zor ki bebeklerimiz iyi dayanıyor Üstelik antibiyotik sonrasında 2 gün sonra hastalandı. Allah'tan ateşi yok ..
Bu kış zor geçecek çok belli ya
Telde görüp mü anlamışlar zayıfladığını?Memeyi bugün sağdım bardakta verdim gene nazlandı ya çocuğun hiç iştahı kalmadı telde de dediler ki kilo vermiş canı sıkıldı eşimin
Ben doktora çok sordum bunu. Biz ne yaptık da böyle hasta oldu bu çocuk, ne yapalım ne yapmayalım bundan sonrası için diye.Canım hasta olmamaları için neye dikkat etmemiz lazım ya 10 gündür evdeydik biz bi anne babamı gördü kimse hasta değil hastalandı, neden oldu diye merak ediyorum
Tekrar geçmiş olsunGünaydın kızlar,
Hasta olanlara geçmiş olsunBiz de oğlum kızım ailecek hastayız. Kızım oldu sonra oğlum şimdi de ben... O kadar zor ki bebeklerimiz iyi dayanıyor Üstelik antibiyotik sonrasında 2 gün sonra hastalandı. Allah'tan ateşi yok ..
Bu kış zor geçecek çok belli ya
Canım bu bahsettiğin şeker testi. Parmağından aldı di mi? Bu sadece şeker sonucu yani kansızlık vs. Göstermez Ekin'in de bakıldı buna sağlık ocağındaKiz 5 saniyede cikti sonuc. Batman'da da öyleydi, sabahtan gidiyorduk ertesi güne cıkıyordu. Hizli bir test yapti ilk defa gördüm. Kani aldi bir seyin üstüne batirdi direkt sonuc çikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?