- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Allahım o kadar büyümüşler mi yaniHayir azicik kan alip kansizligina bakiyorlar sadece komple kan tahlili yapmiyorlar. Yani bizde öyle oldu bir de kizamik aşısı oldu. Artik ne yaparsa yapma etme hayir demicekmişiz yoksa bizi ilerde yapacagi her seyde engel olarak görürmüş. Başına da bir şey gelirse 1.si ev kazasi olarak geçer ikincisi de ihmal diye uyardı
Peki yapma etme demiceksek nasil korucaz kazalardan :)Hayir azicik kan alip kansizligina bakiyorlar sadece komple kan tahlili yapmiyorlar. Yani bizde öyle oldu bir de kizamik aşısı oldu. Artik ne yaparsa yapma etme hayir demicekmişiz yoksa bizi ilerde yapacagi her seyde engel olarak görürmüş. Başına da bir şey gelirse 1.si ev kazasi olarak geçer ikincisi de ihmal diye uyardı
Evet ne ara bu kadar büyüdüler eski fotograflarina bakiyorum minicikmişAllahım o kadar büyümüşler mi yani
Güvenlik önlemleri alacakmışız o nasıl olacak sürekli düşüyorlar. Gerildim zaten başına bir şey gelse 2 kere sisteme ihmal ettigimizi bildireceklermiş, bilerek bir şey yapmiyoruz kiPeki yapma etme demiceksek nasil korucaz kazalardan :)
Kiz 5 saniyede cikti sonuc. Batman'da da öyleydi, sabahtan gidiyorduk ertesi güne cıkıyordu. Hizli bir test yapti ilk defa gördüm. Kani aldi bir seyin üstüne batirdi direkt sonuc çiktiSağlık ocağında alınan kanlar bekletiliyor bizim burda, saat 11 gibi laboratuvara gönderiliyor. Sonuçlara o nedenle güvenmiyorum. Doktoruna uğrarız
Alla alla ne kdr ilginc ve bi okadarda guzel bi uygulama ama teoride:)Güvenlik önlemleri alacakmışız o nasıl olacak sürekli düşüyorlar. Gerildim zaten başına bir şey gelse 2 kere sisteme ihmal ettigimizi bildireceklermiş, bilerek bir şey yapmiyoruz ki
GüzelmişKiz 5 saniyede cikti sonuc. Batman'da da öyleydi, sabahtan gidiyorduk ertesi güne cıkıyordu. Hizli bir test yapti ilk defa gördüm. Kani aldi bir seyin üstüne batirdi direkt sonuc çikti
Bizde de oyleydi sabah 10da gelin diyorlardi eger yetismezsek buzdolabina atiyorlardi ertesi gune kadar sonra merkeze yolluyorlardiGüzelmişburda saat on bire kadar kan alıyorlar. Sabah dokuzda gittin bakıldın kan verdin diyelim. Laba gitmesi on bir buçuk o değerlerin doğru çıkacağından şüpheliyim
Teşekkür ederimO kadar çok değişiyor ki. Yemegini yaptim iştahla yemedi daha da yapmadım. Hep buharda pişirdim verdim. Bal kabagi+elma+havuç buharda pişirip ezip verdim, bal kabagi+elma+muz, bal kabagi+yumurta sarisi, bal kabagi+brokoli, bal kabagi+kayisi+havuc+ceviz şimdilik aklima bunlar geldi. genelde hep bu tarz yapiyorum. Muz haric hepsini buharda pişiriyorum
Ahaha yok ya valla hep aynı stres devamOoo canım tabi sen tecrübelisinşu an senin yaşadığın stresi bocalamayı ben yaşıyorum ilk bebe sorunsalı
Suanlık iyiyiz ishal ve arada öksürük var
Sudocrem kullaniyorum kizarikligi geciriyor bazen boynuna suruyorum orayida geciriyorKızlar bebeklerinizin totosu kızarıkken yani henüz pişik olmamışken ne kullanıyorsunuz?
Ayyy darısı başıma lütfen. Bembeyaz görünüyorgünaydın kızlar ekintoşun üst iki dişi de sonunda patladı hamdu senalar olsun diye bağırasım var
Hiç sorma yakında amerikan bezine geçiş yapacağımKızlar bu bezlere ne olmuşşşşşşşş
Bepanthol baby bize en iyi gelen şuan için.Kızlar bebeklerinizin totosu kızarıkken yani henüz pişik olmamışken ne kullanıyorsunuz?
Canım dünden beri ateş yok hamdolsun ama aşırı huysuzluk ve ishal devam iştahsızlık devam bol bol su veriyorum, şükür ateşimiz düştü ama sanırım 1 haftayı geçer iyileşmesi
BakmaAyyy biraz stoğum var diye hiç bakmadım ne olmuşsa olmuş biraz daha bakmayayım bari
Ayyyy maşallah tombişşş yanakları yerimmmmYarım saatte kan ter ve gözyaşı içinde çekilen 9.ay fotosualin 9 aylık teyzosları
Hamazinc kullanıyorum canım çok iyi geliyorKızlar bebeklerinizin totosu kızarıkken yani henüz pişik olmamışken ne kullanıyorsunuz?
Fazla flaş tutmuşum emziğe, oda aydınlandı, çocuk madenci gibi ışığıyla parlıyor yataktaYa sürekli yatağında ya güneş almıyor pek, ondan parlamıyorduGece iki dk şarj ederiz daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?