2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Allahım o kadar büyümüşler mi yani

Peki yapma etme demiceksek nasil korucaz kazalardan :)

Peki yapma etme demiceksek nasil korucaz kazalardan :)
Güvenlik önlemleri alacakmışız o nasıl olacak sürekli düşüyorlar. Gerildim zaten başına bir şey gelse 2 kere sisteme ihmal ettigimizi bildireceklermiş, bilerek bir şey yapmiyoruz ki

Sağlık ocağında alınan kanlar bekletiliyor bizim burda, saat 11 gibi laboratuvara gönderiliyor. Sonuçlara o nedenle güvenmiyorum. Doktoruna uğrarız
Kiz 5 saniyede cikti sonuc. Batman'da da öyleydi, sabahtan gidiyorduk ertesi güne cıkıyordu. Hizli bir test yapti ilk defa gördüm. Kani aldi bir seyin üstüne batirdi direkt sonuc çikti

Kiz 5 saniyede cikti sonuc. Batman'da da öyleydi, sabahtan gidiyorduk ertesi güne cıkıyordu. Hizli bir test yapti ilk defa gördüm. Kani aldi bir seyin üstüne batirdi direkt sonuc çikti
Güzelmiş burda saat on bire kadar kan alıyorlar. Sabah dokuzda gittin bakıldın kan verdin diyelim. Laba gitmesi on bir buçuk o değerlerin doğru çıkacağından şüpheliyim

Güzelmiş burda saat on bire kadar kan alıyorlar. Sabah dokuzda gittin bakıldın kan verdin diyelim. Laba gitmesi on bir buçuk o değerlerin doğru çıkacağından şüpheliyim
Bizde de oyleydi sabah 10da gelin diyorlardi eger yetismezsek buzdolabina atiyorlardi ertesi gune kadar sonra merkeze yolluyorlardi en iyisi merkeze gidip vermek 1 saate çıkıyor öyle

Teşekkür ederim

Ya bize hemşire hastanede yaptırın, orada bebek hemşiresi kanı daha rahat alır demişti kızlar onu da söyleyeyim de size aklınızda olsun.

Kızlar bebeklerinizin totosu kızarıkken yani henüz pişik olmamışken ne kullanıyorsunuz?

günaydın kızlar ekintoşun üst iki dişi de sonunda patladı hamdu senalar olsun diye bağırasım var
Ayyy darısı başıma lütfen. Bembeyaz görünüyor
Kızlar bu bezlere ne olmuşşşşşşşş
Hiç sorma yakında amerikan bezine geçiş yapacağım baby turco taşma yaptı, prima sıfır sızıntı ona devam edeceğim sanırım
Kızlar bebeklerinizin totosu kızarıkken yani henüz pişik olmamışken ne kullanıyorsunuz?
Bepanthol baby bize en iyi gelen şuan için.

Ayyy biraz stoğum var diye hiç bakmadım ne olmuşsa olmuş biraz daha bakmayayım bari
Bakma
Yarım saatte kan ter ve gözyaşı içinde çekilen 9.ay fotosu alin 9 aylık teyzosları
Ayyyy maşallah tombişşş yanakları yerimmmm
Hamazinc kullanıyorum canım çok iyi geliyor

Ya kızlar sardalya aldım oğluma ama ana kemiği çıkarsam da minik minik kılçıklar kalıyor içinde ayıkla ayıkla bitmiyor, minicikler ama boğazını rahatsız edebilir, somon dışında kılçık ayıklaması zor olmayan hangi balık verilebilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…