- 7 Ağustos 2023
- 1.125
- 1.979
- 48
- 34
Uff tokasını yesinler oyuncak bebek maşallahYarım saatte kan ter ve gözyaşı içinde çekilen 9.ay fotosualin 9 aylık teyzosları
Bizim kızda öyle oldu suan hala istahsız ishal ve ağlak benim psikolojim pert zatenKızlar ben fenalardayım, dünden beri ateş düştü ama oğlan çok huzursuz sürekli ağlıyor kucakta bile ağlıyor neredeyse gene acile götürecektim probiyotikte aldım kremini de sürüyorum pişiğe , karnı ağrıyor heralde ama o kadar kötü ağlıyor ki aniden geliyor uğunduğu oldu ya o derece , vallahi psikolojim bozuldu, ne kadar zormuş çocuğun hastalanması inanın çok yıprandım, emmesi falan da kötü sanırım çünkü sürekli sütüm akıyor sağı emziriyorum sol akıyor sol da ise sağ akıyor, doğdu doğalı hiç böyle olduğunu da görmemiştim öyle olunca iyice diyorum heralde hiç emmiyor diye bişey de yemiyor of
Merhaba, bal kabağıyla neler yapıp yediriyorsunuz acabaYok ağlamadı ne kan alinirken ağlıyor ne aşı olurkenben agliyorum hatta hemsireler dalga geciyordu cocugu degil annesini sakinlestirin diye saglik ocaginda ama ben hastaneye de götürücem aslinda ayni gün götürecektim ama aşı oldugu için belki farkli sonuclar çıkabilir diye götürmedim
Evet hiç seçici değil ne versem yiyor o konuda hiç zorlanmıyorum. Bademle bal kabagi demir icin cok faydaliymis 1 paket badem bitirdik 4. bal kabagina gececek tek basina yiyor hepkirmizi et vs. Belki dogru düzgün yemese böyle iyi cikmazdi. Belki de damla fayda etti bilmiyorum artik hangisi iyi geldiyse
Teşekkür ederiz canım benimUff tokasını yesinler oyuncak bebek maşallah
Dogal pırınc unu kılo yapmıyor kı canım. Dogal olanından verıyorum ben. Makarnam lutfenın muhallebı karısımı var onu da cok sevdım cavdar unu, yulad unu, pırın unu buğday ruseymı var ıcınde cennet hurmalı yapıyorum cok sevıyor oglumYa şu an 10 aylık 9.3 kg. Ek gıdaya başladığımızdan beri hızlandı kilo alımı. Benim çocuklar gerçi fazla gelişikli olmuyor. İlk defa bu bebeğimde pirinç unu verdim tabularımı yıkıp zatenYulafla kalori yüklemesi yapayım olmadı
Kalbın arkasındakı kız cok guzelYarım saatte kan ter ve gözyaşı içinde çekilen 9.ay fotosualin 9 aylık teyzosları
Ay banada yatarak emzirme kulağı kızarık dedi ya ama benim ki hep memede uyuyor çok zorlanıyorumKizlar yatarak mama ictigi icin kulakta sivi birikmesi olmus ve hafif kizariklik varmis. Burundan hirilti geliyo diyodumda refludenmis oda. Zaditen surup verdi atesi cikarsada suprax antibiyotik icirirsin dedi. Dimdik icireksin dedi mamayi. Yemegi mama sandalyesinde yediriyodum ama mamayi hep yastikda falan iciriyordum neyse erken farketmisim.
Niye hasta ettim nerden aldı diye dert ediyorum yaBizim kızda öyle oldu suan hala istahsız ishal ve ağlak benim psikolojim pert zaten
Valla geceleyin uyandiginda oturtarak nasi mama icircem bende onu dusunuyorum:))Ay banada yatarak emzirme kulağı kızarık dedi ya ama benim ki hep memede uyuyor çok zorlanıyorum
Cnm bu arada kulakta sivi birikmesi isitme kaybina kadar gidebilir dedi doktor korktum acikcasiNiye hasta ettim nerden aldı diye dert ediyorum ya
Bize sıvı demedi ama kızarık dedi yatarak emdikçe artar dedi, çocukta o kadar huysuz ki valla şaştım kaldım , 2. Çocuğu düşünmekten vazgeçirdi beni bu hastalık o haldeyimCnm bu arada kulakta sivi birikmesi isitme kaybina kadar gidebilir dedi doktor korktum acikcasi
yok canım dr 9-12 ay arası demişti ben 12 yi seçtimYaa nedenı var mı canım. Ben Cınar xa 1 yasında baktırmıstım B12 vs dusuktu kan dusuktu gercı az yıyordu belkı ondandı da bu defa gecıktırmeyıp onumuzdekı ay baktırayım diyorum
aa sağlık ocağında alıyorlar mıymış ? sanki geçen biri sağlık ocağında almıyorlar demişti. iyi bari ağlamıyorsa maşallahYok ağlamadı ne kan alinirken ağlıyor ne aşı olurkenben agliyorum hatta hemsireler dalga geciyordu cocugu degil annesini sakinlestirin diye saglik ocaginda ama ben hastaneye de götürücem aslinda ayni gün götürecektim ama aşı oldugu için belki farkli sonuclar çıkabilir diye götürmedim
Evet hiç seçici değil ne versem yiyor o konuda hiç zorlanmıyorum. Bademle bal kabagi demir icin cok faydaliymis 1 paket badem bitirdik 4. bal kabagina gececek tek basina yiyor hepkirmizi et vs. Belki dogru düzgün yemese böyle iyi cikmazdi. Belki de damla fayda etti bilmiyorum artik hangisi iyi geldiyse
O kadar çok değişiyor ki. Yemegini yaptim iştahla yemedi daha da yapmadım. Hep buharda pişirdim verdim. Bal kabagi+elma+havuç buharda pişirip ezip verdim, bal kabagi+elma+muz, bal kabagi+yumurta sarisi, bal kabagi+brokoli, bal kabagi+kayisi+havuc+ceviz şimdilik aklima bunlar geldi. genelde hep bu tarz yapiyorum. Muz haric hepsini buharda pişiriyorumMerhaba, bal kabağıyla neler yapıp yediriyorsunuz acaba
Benimki de organik aynenDogal pırınc unu kılo yapmıyor kı canım. Dogal olanından verıyorum ben. Makarnam lutfenın muhallebı karısımı var onu da cok sevdım cavdar unu, yulad unu, pırın unu buğday ruseymı var ıcınde cennet hurmalı yapıyorum cok sevıyor oglum
8 buçuk aylık, toplasan beş kez anca unlu karışım yapmışımdırYulaf tabi daha faydali canim pirinc ununun ne gibi bir faydası var kibak atlara adamların vücudu 10 numara yulaf yiyorlar ben şu ana kadar hiç pirinc unu ve irmik kullanmadım
Eeee o zaman bebişi de titreterek uyandırmış oluruz ne anladım kızEvet zor oluyor gece yatakta emzik aramakDiyorum keşke titreşimli filan olsa ya da çaldırabilsek hahaha
Bizim ki önce enfeksiyon kapmış 3 gün ates sürdü esimle ben o sıra hafif griptik sonra minosta oldu ishal de oldu ve asırı huysuzNiye hasta ettim nerden aldı diye dert ediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?