2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bizim kızda öyle oldu suan hala istahsız ishal ve ağlak benim psikolojim pert zaten

Merhaba, bal kabağıyla neler yapıp yediriyorsunuz acaba

Dogal pırınc unu kılo yapmıyor kı canım. Dogal olanından verıyorum ben. Makarnam lutfenın muhallebı karısımı var onu da cok sevdım cavdar unu, yulad unu, pırın unu buğday ruseymı var ıcınde cennet hurmalı yapıyorum cok sevıyor oglum

Kizlar yatarak mama ictigi icin kulakta sivi birikmesi olmus ve hafif kizariklik varmis. Burundan hirilti geliyo diyodumda refludenmis oda. Zaditen surup verdi atesi cikarsada suprax antibiyotik icirirsin dedi. Dimdik icireksin dedi mamayi. Yemegi mama sandalyesinde yediriyodum ama mamayi hep yastikda falan iciriyordum neyse erken farketmisim.

Ay banada yatarak emzirme kulağı kızarık dedi ya ama benim ki hep memede uyuyor çok zorlanıyorum

Yaa nedenı var mı canım. Ben Cınar xa 1 yasında baktırmıstım B12 vs dusuktu kan dusuktu gercı az yıyordu belkı ondandı da bu defa gecıktırmeyıp onumuzdekı ay baktırayım diyorum
yok canım dr 9-12 ay arası demişti ben 12 yi seçtim içimden öyle geliyor nedense bilmiyorum. Ekin mama aldığı için biraz da içim rahat ekstra vitamin vs alıyor ya bir de takviye de kullanıyor zaten

aa sağlık ocağında alıyorlar mıymış ? sanki geçen biri sağlık ocağında almıyorlar demişti. iyi bari ağlamıyorsa maşallah evet yediklerinin baya etkisi oluyordur inşallah böyle gider hep. bu arada yumurta, yoğurt ve peynir de b12 iyi çok yükseltiyor

Merhaba, bal kabağıyla neler yapıp yediriyorsunuz acaba
O kadar çok değişiyor ki. Yemegini yaptim iştahla yemedi daha da yapmadım. Hep buharda pişirdim verdim. Bal kabagi+elma+havuç buharda pişirip ezip verdim, bal kabagi+elma+muz, bal kabagi+yumurta sarisi, bal kabagi+brokoli, bal kabagi+kayisi+havuc+ceviz şimdilik aklima bunlar geldi. genelde hep bu tarz yapiyorum. Muz haric hepsini buharda pişiriyorum

Benimki de organik aynen

Yulaf tabi daha faydali canim pirinc ununun ne gibi bir faydası var ki bak atlara adamların vücudu 10 numara yulaf yiyorlar ben şu ana kadar hiç pirinc unu ve irmik kullanmadım
8 buçuk aylık, toplasan beş kez anca unlu karışım yapmışımdır sağlıklı beslensin kafasında gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…